Sähkötupakka?

Keskustelu osiossa 'Tarinatupa Classic (Yleiskeskustelu)' , aloittajana Joepi, 11.10.2011.

 1. Joepi

  Joepi Uusi jäsen

  Liittynyt:
  25.06.2010
  Viestejä:
  46
  Saadut tykkäykset:
  0
  Hyvää päivää.

  Tälläisen asian perässä tässä olen että onko täällä porukkaa jotka ovat vaihtanee normaalin savukkeen sähkötupakkiin?

  Itselläni nyt tuli innostus kun tuota loppettamista nyt on tullut yritettyä ja on siinä nyt onnistuttukin mutta ei kunnolla :OI. Töissä on tullut kova ilmiö tästä höyryttelystä joka on vienyt kokonaan röökin himon ihmisiltä.

  Pitäisi myös lääkäreiden mukaan olla aivan teveellistä, että voi vaikka loppuelämän höyrytellä tätä paitsi onhan nikotiinissä jonkinmoisia haittoja.
  Mutta tosin kaikki muut turhat haitat pitäisi tällä lähteä.

  Itse laitoin kyseisen värkin eilen tilaukseen jos viikossa tulisi, niiin katsotaan mihinkä tuloksiin päästään.

  Tilasin tuon Joye Ego-t värkin ja siihen muutamaa makua, toivottavasti tämä nyt olisi se joka auttaa oikeasti lopettamaan :king:
   
 2. tsinivuo

  tsinivuo Uusi jäsen

  Liittynyt:
  23.03.2002
  Viestejä:
  3 907
  Saadut tykkäykset:
  1
  Röökin poltto enemmän semmonen sosiaalinen tapahtuma täällä. Noi sähköröökit ei oikein siihen sovellu, muuten ihan asiallinen juttu. Se utu maistui lähinnä lapsuuden hammaslääkäreissä hampaisiin levitetyltä lakalta. :)
   
 3. petepas

  petepas Elämme fataaleja aikoja Tukijoukot

  Liittynyt:
  30.01.2005
  Viestejä:
  2 441
  Saadut tykkäykset:
  4
  No jos laitteesta tulee nikotiinia on tilanne sama kuin nikotiinia sisältävien muiden tuotteiden käyttö. Lopullisen päätöksen siirtämiseen noi on mun mielestä. Itsekin kamppailin vuosia nikotiiniriippuvuuden kanssa ja pidin omituisena että nikotiiniriippuvuutta hoidetaan nikotiinikorvaushoidolla. Eihän alkoholismistakaan parannuta ryyppäämällä [​IMG]

  Champix auttoi mua, nyt takana vuosi ja 9 kk. Lisää tuolla
   
 4. Ch0daB0y

  Ch0daB0y Uusi jäsen

  Liittynyt:
  01.11.2004
  Viestejä:
  100
  Saadut tykkäykset:
  0
  Odotellessani lentoa Riikasta Helsinkiin alkuvuonna tein heräteostoksena AirSmoke nimisen firman sähkötupakkatuotteen hankinnan. Mukana tuli:

  1) USB-ladattava "aski" jonka tehtävä sähkötupakoiden säilytyksen lisäksi on pitää tupangit latauksessa, jos ei satu olemaan pistokkeen läheisyydessä.

  2) Kaksi ladattavaa tupakkarunkoa

  3) Neljä eri nikotiinivahvuuksilla olevaa nestemoduulia

  Tasaisen epätasaisesti vajaat kaksi vuosikymmentä rössytelleenä kommentoisin seuraavasti. Höyry suussa ajaa ihan hyvin tupakansavun virkaa. Saa puhallella renkaita näin halutessaan. Tupakanmakuiset nikotiininesteet eivät polttaessa maistuneet sinne päinkään tupakalta. Imelä maku niistä jää suuhun. (toisaalta kuka sitä tupakkaa maun takia polttaa) Vähän paahtovanukkaaseen taittava :) Kaikenmaailman makuja nesteissä on tarjolla ja tosisankarit ymmärtääkseni sekoittavat itse makujaan. Sininen LEDi spaddun päässä toi melkoisesti huomiota kylillä yöjalassa heiluessa. Ravintolat Helsingissä eivät hätkähtäneet ollenkaan vaikka puhalteli höyryjä baaritiskilläkin. Kertaakaan ei pyydetty siirtymään tupakkatilaan ja miksi olisikaan... Ois päässy vaan pätemään.

  Pakkauksen mukana tulleitten nikotiinien loputtua en ole tilannut lisää nesteitä vaan siirryin tupakkatarpeissani takaisin perinteiseen malliin. Kuten tsinivuo tossa edellä mainitsikin niin tupkointi itelläkin sosiaalista touhua nikotiinivapinoitten poiston sijaan.

  Ja sitten kiva koukku niille kaikille jotka ovat jo lopettaneet tupakoinnin... Nikotiinittömät nesteet sähkötupakkaan niin voit vielä näyttää tervakeuhkolta :D

  -CB
   
 5. nepa

  nepa Alakerran HFR CIH -mies. Tukijoukot

  Liittynyt:
  17.10.2001
  Viestejä:
  8 191
  Saadut tykkäykset:
  864
  Tämä kommentti tuntuu oudolta siksi, että jos tupakointi on enemmän sosiaalinen tapahtuma niin eikös se riitä, että imee vaikka keppiä sitten. Voi samalla porista kavereiden kanssa jo odotella, että he polttavat loppuun asti.

  Mitenkään moralisoimatta. Kunhan vain mietin. :rolleyes:
   
 6. Ch0daB0y

  Ch0daB0y Uusi jäsen

  Liittynyt:
  01.11.2004
  Viestejä:
  100
  Saadut tykkäykset:
  0
  Jotkut savuttomat/lopettamassa olevat eivät arvosta tupakansavun hienostunutta aromia, joten partsilla käynti savullisten kanssa saattaa olla vähemmän mieluisa sosiaalinen tilanne.

  Mutta itekkin kävin kyllä töissä sähkötupakkaa lussuttamassa määritetyillä tupakkapisteillä muitten kanssa, joten en joutunut yksin työpisteellä höyryilemään. Liisariautossa on muuten ihan passeli laite, kun ALD ei arvosta jos palauttaa savulta haisevan kärryn.

  -CB
   
 7. Joepi

  Joepi Uusi jäsen

  Liittynyt:
  25.06.2010
  Viestejä:
  46
  Saadut tykkäykset:
  0
  Se on kyllä aivan totta että tupakointi on se sosiaallinen tapahtuma ja se tapa kun sitä saa vedellä. Mutta pitää nyt koittaa tällä jos sitä onnistuisi lopettamaan, vaihtaa sitten tässä myöhemmin tuon nesteen nikotiinimattomaan nesteeseen ja sitä kautta ulos sitten tästäkin. Ainakin hyviä kokomuksia porukka tästä on sanonut.

  Tosin tässähän on toinenkin juttu, että tähänkin sitten voi jäädäkkin varmaan koukkuun että haluaa maistella kaikkia eri makuja ja niitähän löytyy vaikka mihinkä lähtöön.

  Mutta toivottavasti tämä nyt auttaa ja ainakin pääsee paljon terveellisempään vaihtoehtoon :)
   
 8. Professional

  Professional Stirlingite Tukijoukot

  Liittynyt:
  09.08.2004
  Viestejä:
  11 085
  Saadut tykkäykset:
  482
 9. Joepi

  Joepi Uusi jäsen

  Liittynyt:
  25.06.2010
  Viestejä:
  46
  Saadut tykkäykset:
  0
  En kyllä olisi yllättynyt vaikka että suomi kieltäisi tämänkin käytön kokonaan. Kuitenkin ajattelee että jos tämä tulee nyt suomeen sitten oikein kunnolla, niin valtiohan mennettää pirusti verotuloja jos tämä tulee kovaan suosioon.
   
 10. nepa

  nepa Alakerran HFR CIH -mies. Tukijoukot

  Liittynyt:
  17.10.2001
  Viestejä:
  8 191
  Saadut tykkäykset:
  864
  Itselläni on muutama kaveri, jotka käyttävät sähkötupakkaa. Ihan hauska kapistus, mutta sen tarkoitus on kuitenkin tarjota nikotiinia, joka on myrkyllistä. Ja kukaan näistä kavereista ei käytä sitä tupakoinnin lopettamiseen, vaan hajujen vähentämiseen. Eli se huumausainetarkoitus on kuitenkin taustalla.

  Kyn nykyään on periaate se, että kaikkien huumavien aineiden käyttöä pyritään vähentämään (poislukien kahvi), niin en oikein ymmärrä, miksi tuo pitäisi sallia.

  Onhan tuo terveellisempi kuin normitupakka, jos niin haluaa ajatella, mutta ennemminkin normitupakan voisi korvata tuolla kuin tuoda rinnalle toinen vaihtoehto.
   
 11. pundewhee

  pundewhee Uusi jäsen

  Liittynyt:
  18.03.2008
  Viestejä:
  872
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kaverin kaveri käyttää Liberty Flights e-röökiä, ja aika jännältähän se vaikutti. Itenki teki mieli kokeilla, mut oli juuri silloin kun kaveriin törmäsin karsea flunssa päällä enkä viittinyt mahdollisesti tartuttaa toista limoillani. Eikä tukkonuhaisena laitteesta olisi varmaan saanutkaan oikeaa kuvaa.

  Eihän tommoinen starter kit kauhean tyyris olisi, mutta enpä taida pelkän uteliaisuuden takia moista tilata.
   
 12. PekkaJO

  PekkaJO Uusi jäsen

  Liittynyt:
  26.12.2011
  Viestejä:
  1
  Saadut tykkäykset:
  0
  Olen ollut todella tyytyväinen, normi röökin poltto loppu kahessa päivässä ku sain tuon setin. Aiemmin poltin vähintään askin päivässä yli 10vuoden ajan.
   
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 22.01.2012