Resident Evil: Retribution (2012) (Paul W.S. Anderson/Milla Jovovich. Sienna Guillory, Johan Urb, Boris Kodjoe)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Andyliini, 12.10.2011.

 1. G.P.O.

  G.P.O. Uusi jäsen

  Liittynyt:
  24.09.2008
  Viestejä:
  36
  Saadut tykkäykset:
  0
  Saas nähdä, onko siirretty, vai kuitenkin peruttu. Finnkino oli Facebook-tiedusteluihin vastannut 5 tuntia sitten että "Moikka! Elokuvan levittäjä ilmoitti, ettei elokuvaa tulla näkemään valkokankailla Suomessa lainkaan."
   
 2. Andyliini

  Andyliini Käyttäjä

  Liittynyt:
  05.10.2009
  Viestejä:
  292
  Saadut tykkäykset:
  9
  Moista se Finnkino itsellekin vastaili, joten saapa nähdä. Muissa Pohjoismaissa Ruotsia lukuunottamatta julkaisu näyttää vähintäänkin joulukuulle siirtyneen, aika näyttää, miten leffan lopulta käy. Itseäni alkoi hieman pelottaa, että Disney, joka on siis elokuvan markkinoitivastaava, on jostakin syystä halunnut leikata elokuvaa. Esimerkiksi poistaa verta ja gorea, ja siksi leffa vedettiin pois syyskuun julkaisusta. En tiedä mikä tuon Ruotsin kanssa sitten on, mutta tietääkseni siellä ei käytetä levittäjää, vaan Sony julkaisee elokuvansa siellä itse.
   
 3. G.P.O.

  G.P.O. Uusi jäsen

  Liittynyt:
  24.09.2008
  Viestejä:
  36
  Saadut tykkäykset:
  0
  En tiedä miten lie Resident Evil -elokuvasarja on Pohjoismaissa tuottanut, mutta kyllähän tuo ainakin maailmalla on ollut hyvinkin tuottoisa. Melkoisen erikoista, että julkaisupäivän kanssa ruvetaan sähläämään tällä tavoin juuri ennen aiottua ensi-iltaa. Olisiko julkaisupäivän siirrolla jotain tekemistä RE6-pelin julkaisun kanssa? Teattereista tiputtaminen ei kyllä ole tuota ajatellen loogista.
   
 4. Slabs

  Slabs Käyttäjä

  Liittynyt:
  07.12.2009
  Viestejä:
  214
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kyllähän tämä nyt on selvä että korkeintaan Finnkinon teattereissa saa viikon pyöräytyksen tämä uusin RE, ei valitettavasti taida tuoda suuria summia suomessa rahaa näyttää näitä nahkapuku + pumpam + nam nam leffoja. Elokuvakansaa vievät varmasti enemmän (sitä massaa) nämä putkijuoksut kevyen draaman ja komiikan välimaastossa. Popcorn tuhnut ketkä näitä haluaa nähdä kyllä näkevät ne sitten kotisohvalta josta ei mahdollisesti viititty teatteriin lähtee :D

  PS. Itse menen kyllä heti katsomaan.. kunhan tulee 3D:nä ja kunhan paikkakunnan teatteriin saadaan 3D mahollisuus. Mikäpä olis parempi tapa alottaa 3D kausi kuin tällä pätkällä.. toiveita. :love:
   
  Viimeksi muokattu: 08.09.2012
 5. Andyliini

  Andyliini Käyttäjä

  Liittynyt:
  05.10.2009
  Viestejä:
  292
  Saadut tykkäykset:
  9
  Niinhän siinä kävi, että Suomen julkaisu jää ohjelmistosta pois. Sony Pictures Suomi ilmoitti tänään Facebook-sivuillaan, ettei elokuvaa tulla näkemään Suomessa kuin vasta tammikuussa, jolloin DVD/BD/3DBD julkaistaan. Sinänsä outo päätös, koska Tanskassa ja Norjassa julkaisupäivä näyttää todellakin olevan joulukuun alussa?

  Todellä hämärää toimintaa Sonyn puolesta. Siellä on pakko olla joku Suomen vihaaja päätöksiä tekemässä.
   
 6. Zalmari

  Zalmari Käyttäjä

  Liittynyt:
  23.08.2004
  Viestejä:
  412
  Saadut tykkäykset:
  1
  No, tuleepahan Blu-Ray ainakin kohtuullisen rivakasti.
   
 7. Ihmemies2

  Ihmemies2 Käyttäjä

  Liittynyt:
  14.08.2004
  Viestejä:
  213
  Saadut tykkäykset:
  0
  Se on jännää, että tätäkään ei sit suomessa kuitenkaan esitetty... kuiteskin teki maailmalla yli $200 miltsiä, ollen näin 2. eniten rahaa tehnyt RE-leffa.
   
 8. Andyliini

  Andyliini Käyttäjä

  Liittynyt:
  05.10.2009
  Viestejä:
  292
  Saadut tykkäykset:
  9
  Sony logic. Sillähän ne alunperin sitä perumista perustelivat, ettei se Suomessa kuulemma tuota tarpeeksi. En kyllä osaa sanoa, paljonko Afterlife tienasi tässä maassa teatteriierroksella, ehkä se antaisi jotain osviittaa. No, tammikuussa tulee Blu-Ray.
   
 9. Blaqua

  Blaqua Sandels vahva ja pehmeä Tukijoukot

  Liittynyt:
  25.11.2003
  Viestejä:
  713
  Saadut tykkäykset:
  28
  Harmittaa.. ois tullu käytyä katsoon teatterissa tämä, mutta nyt joutuu odottaan tammikuuhun asti?
   
 10. Professional

  Professional Stirlingite Tukijoukot

  Liittynyt:
  09.08.2004
  Viestejä:
  11 045
  Saadut tykkäykset:
  472
 11. Vole

  Vole Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  16.03.2010
  Viestejä:
  1 927
  Saadut tykkäykset:
  81
  Voi pojat, olenko ensimmäinen plazalainen, joka on nähnyt tämän?!

  Perus RE -kamaa, hemmetin näyttävää ja hyvältä kuulostavaa sekä viihdyttää, mutta ei nyt ole sen kummoisempi. Jälleen kerran juoksutetaan joukko toinen toistaan äijempiä äijiä kuolemaan ja naisten osalta taas sarjaan palasi pari vanhaa hahmoa (niin kuin voi näyttelijäluettelosta päätellä). Sarjan kliseet kierrätettään siis tässäkin jälleen kerran. Ihan hauska ja sarjan faneille pakko katsoa.

  2/5 Loppukohtaus jätti odottamaan seuraavaa leffaa, on tämä sen verta koukuttava.
   
 12. Super-J

  Super-J Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  17.08.2007
  Viestejä:
  3 673
  Saadut tykkäykset:
  295
  Jos niin sitten ehkäpä minä olen toinen? :eek:

  Jeps, ihan näyttävän näköinen ja vauhdikaskin tämä oli, alkukohtaus varsinkin oli hieno ja ansaitsi tulla katsottua kahteen kertaan... ja tosiaan loppu oli taas sen verran hyvä cliffhanger että jäin odottamaan innolla seuraavaa osaa sarjaan. Mutta mitä siinä välissä sitten tapahtui oli aika keskinkertaista perus-resident-evil-settiä josta mieleen jäi lähinnä epätavallisen ilmeinen Dawn of the dead -remake pätkä... ja paljon CGI:tä, aika suuri osa leffasta on kai tehty näyttelijät vihreän taustan edessä.

  3/5 olis varmaan ihan passeli arvosana tälle. En nyt ole ihan varma mutta sellainen fiilis jäi että Apocalypseä lukuun ottamatta kaikki aiemmat RE:t oli parempia.
   
 13. Kutis

  Kutis Käyttäjä

  Liittynyt:
  27.09.2006
  Viestejä:
  376
  Saadut tykkäykset:
  1
  No joo, pitihän se jonon jatkoksi hankkia ja katsoa. Ihan OK "guilty pleasure" viihdettähän tämä on. Tyttöjä, ja erityisesti Milla, tiukoissa vaatteeissa zombeja ja mutantteja niittämässä. Onko sillä juonella
  nyt sitten mitään väliä :) ? Lisäksi äänien puolesta hyvää demoaineistoa kotiteatteriharrastajille.

  2½ / 5