Red dead redemption (western-peli)

Keskustelu osiossa 'Sony Playstation - pelit' , aloittajana Flash Gordon, 29.05.2010.

 1. 3JJ

  3JJ Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  03.03.2006
  Viestejä:
  1 551
  Saadut tykkäykset:
  271
  Tuosta saa jotain kuvaa paljonko on pelattavaa, eli ei ole ihan heti läpi jos kahlaa kaikki sivutehtävät ja stranger missionit, yms.

  https://howlongtobeat.com/game.php?id=27100
   
 2. Tilt-type

  Tilt-type Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  03.07.2003
  Viestejä:
  3 131
  Saadut tykkäykset:
  191
  Hyvä pelihän tuo RDR2 on, annan 9½/10. Viime syksynä ostin, mutta ei se imaissut kunnolla mukaansa ja kun kiirettä oli, niin jäi pelaaminen aika alkuvaiheeseen. Kesällä kun oli aikaa, vedin sen sitten läpi. Melkoiseksi suorittamiseksi se tosin meni, kun muutamana viimeisenä päivänä oli tavoitteena vain saada kyseinen peli pois päiväjärjestyksestä. Ihan kivaa se pakkopelailukin silti oli.

  Peli ei ikävä kyllä missään vaiheessa imaissut mukaansa sillä tavalla, että olisin jaksanut keräillä jotain yrttejä, kommunikoida vapaaehtoisesti oman ryhmäni jäsenten kanssa, käydä metsästämässä, leiriytyä luontoon tms.

  Ylivoimaisesti siistein hetki pelissä oli mielestäni se, missä kahlattiin vedessä rapumertoja tyhjennellen. Erittäin hieno tunnelma siinä tehtävässä, jollaista en ole aiemmin videopeliä pelatessa kokenut. Pelissä oli toki monia muitakin kunnon elämyksen tarjonneita hetkiä. Esimerkiksi ihan siinä alkupäässä, kun sellainen menevä musiikki alkoi pauhata ja metsän siimeksestä paukkasi vihollista toisensa perään, niin siinä oli sellainen oikein kiva hektisen tulitaistelun tunnelma, jollaista en ollut aiemmin videopelissä tuntenut.

  Kunnianhimohan tuosta pelistä huokuu, ja siitä on annettava tekijöille kiitosta. Nykyään puolet peleistä on sellaisia, että niissä vaelletaan jokin viitta päällä futuristisessa maailmassa ja lennetään yksisarvisilla. Ostan nykyään ihan hemmetin harvoin videopelejä, ehkä yhden 2-3 vuoden välein. Syy on ihan vaan se, että mitään kiinnostavia pelejä ei tunnu löytyvän. Urheilupelit toki sinänsä kiinnostaisi, mutta niiden päivittely vuoden välein tuntuu turhalta.
   
 3. 3JJ

  3JJ Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  03.03.2006
  Viestejä:
  1 551
  Saadut tykkäykset:
  271
  Mä olen siinä mielessä perfektionisti että haluan kahlata läpi myös sivutehtäviä mahdollisimman paljon läpi. Tarinalinjan lisäksi siellä on todella paljon random tapahtumia, eli se suorastaan houkuttelee vaeltelemaan metsissä ja soilla esim. pimeän aikaan ja sen hetkisten tehtäväalueiden ulkopuolella. Se myös yllätti että jos joku kysyy että käydäänkö hoitamassa joku homma nyt niin siitä voi kieltäytyä ja sitä ei kysytä sitten enää.

  Tykkäsin myös siitä alkuosan "käydäänpä ensin yhdellä oluella" tehtävästä, siihen oli upotettu pari hyvää juttua jotka saattaa jäädä kokematta kiireellä pelatessa. :D
   
 4. nepa

  nepa Alakerran HFR CIH -mies. Tukijoukot

  Liittynyt:
  17.10.2001
  Viestejä:
  8 131
  Saadut tykkäykset:
  840
  Nyt on kakkonen tullut myös puuceelle.
  Ihan ongelmitta ei ole menty https://www.mikrobitti.fi/uutiset/r...vinkkeja/7293ed38-cc5c-4f9d-b105-6f65bfb85c17

  Ei sinänsä yllätä, koska vastaavat ongelmat olivat myös GTA vitosen kanssa. GTA:kin oli todella raskas peli eikä toiminut kaikkien virustorjuntaohjelmien kanssa. Joskus päivitys saattoi jopa rikkoa pelin käynnistyksen ja vasta seuraavan päivityksen jälkeen toimi taas.

  Jännä kuitenkin, että samat ongelmat vaivaavat RDR2:kin.

  Vielä en ole peliä ostanut. Ja ehkä tässä vähän odottelen hintojen laskua ja päivitettyä versiota.
   
 5. Kristian

  Kristian Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  31.10.2002
  Viestejä:
  2 625
  Saadut tykkäykset:
  62
  Minä ostin jopa ennakkoon, mutta en ole ehtinyt edes yrittää käynnistää sitä, joten ongelmat eivät ole päässeet vielä vaivaamaan. Ehtivät toivottavasti korjata, ennen kuin itse koetan pelaamaan päästä...

  Päivityksiä olen kyllä nähnyt sekä launcherin että pelin imevän netistä, eli töitä selvästi asian parissa tehdään.