Rangaistuspataljoona

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana mjij, 25.06.2007.

 1. mjij

  mjij Uusi jäsen

  Liittynyt:
  16.12.2002
  Viestejä:
  34
  Saadut tykkäykset:
  0
  Torstaisin klo 22 on saatu Tv1:ltä (2 tai 3 osaa) http://www.imdb.com/title/tt0425715/
  http://www.yle.fi/ulkomaiset/sarjat_ao2.php?id=733 seurata "Rangaistuspataljoona"-nimistä venäläisvalmisteista sotaminisarjaa, jossa lienee 8 osaa. Teknisesti laadukasta sotasarjaa on aina ollut mielenkiintoista seurata, tätä vielä suuremmalla mielenkiinnolla setapahtumien sijoittuessa Neuvostoliiton Kommunistisen koneiston keinoihin saada "epäkelvollinen" aines taistelemaan isänmaansa hyväksi, ensin näitä kovalla kädellä kurmootettuaan.
  Näyttelijät ovat vahvoja rooleissaan ja vaihtelevaa on tietysti joku muu kuin Jenkkituuba, vaikka tähänkin on sotakliseitä hiukan dumpattu.
  Suosittelen kaikille, jotka eivät ole hoksanneet ...:thumbsup:
   
 2. erep

  erep Uusi jäsen

  Liittynyt:
  28.11.2006
  Viestejä:
  1 534
  Saadut tykkäykset:
  0
  hiukan ";)"

  alussa tuo mukaan lähhteminen leiriltä oli hiukan sama kuin äsken tulleessa italialaisessa tv-elokuvassa italialaisten ja saksalaisten taistelusta eräällä kreikan saarella EDIT oli Kefalonia

  tämä venäläissarja hakee nyt innoitusta venäläisten, verrattuna aiemmin leffoissa olleeseen kommunistien, taisteluun. tässä nkvd on paha poika
   
 3. 10inch

  10inch Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  10.08.2004
  Viestejä:
  1 154
  Saadut tykkäykset:
  0
  Sarjahan on kuulemma ollut äitivenäjällä hurjan suosittu, itsellä on kyllä ollut vaikeaa tuo seuraaminen. En tiedä johtuuko se solttujen hirveistä välijollotuksista ja/tai hieman pliisun oloisista taistelukuvauksista (IMO), mutta ei ole ainakaan vielä noussut mitenkään omaksi suosikkisotasarjaksi. Toki isot plussat antihollywoodilaisesta tuotannosta.
   
 4. MrWelles

  MrWelles Uusi jäsen

  Liittynyt:
  24.03.2004
  Viestejä:
  264
  Saadut tykkäykset:
  0
  Katsoikos joku viime torstaina 4. jakson? Kohtaus jossa Tverdohlebov työntää kuskin jeepin pukilta mutaan vaikutti aika oudolta, liejuunlento oli kuin eri filmiltä.

  Paikoitellen sarja on hiukan halvan oloinen ja taistelukohtaukset onnettomia. Ja äänityksessä on sellaista keskieurooppalaisen dubbauksen kuuloa.
   
 5. klmake

  klmake You’ll Never Walk Alone Tukijoukot

  Liittynyt:
  12.01.2003
  Viestejä:
  1 399
  Saadut tykkäykset:
  24
  Meikäläiseen on kyllä uponnut. Erikoista, että kaksi tämän hetken suosikkisarjaani tv:ssä ovat venäläisiä (Rangaistuspataljoona ja Idiootti). Sarja on tavallaan "mukavaa" jatkoa noin vuosi sitten lukemalleni Solženitsynin Vankileirien saaristolle.

  Tuo kuvalaadun vaihtuminen kieltämättä huvittaa. Aina kun se tapahtuu niin odotettavissa on jotain erikoista. Viime jaksossa taisi olla mm. yhden vankienhankintapartiolaisen astuminen miinaan.
   
 6. savoc

  savoc The Alien Mindbender Tukijoukot

  Liittynyt:
  03.02.2003
  Viestejä:
  969
  Saadut tykkäykset:
  6
  Saako sarjaa Suomisubeilla mistään? Jos jollakin tällainen löytyy, niin olisin kovasti kiinnostunut. Laittakaa privaa tai guybrush.threepwuut (äät) gmail.com