Rambo 5

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Taavi, 10.03.2008.

 1. Taavi

  Taavi Uusi jäsen

  Liittynyt:
  04.11.2003
  Viestejä:
  484
  Saadut tykkäykset:
  3
  Aloitetaas nyt oma ketju Rambo 5:lle, koska se näyttää toteutuvan:

  In an interview with Metro Magazine, Sly said he's already begun work on "Rambo 5".

  "I would like to take Rambo to another genre,experiment a little with the character.It would definitely not be another warmovie, cuz I can't go any further with that than what I've already done. What it's going to be like I'm not going to reveal at this point. But I'm already halfway though writing the manuscript".

  Lähde
   
 2. Crockett

  Crockett Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  01.03.2005
  Viestejä:
  1 077
  Saadut tykkäykset:
  129
  "I would like to take Rambo to another genre,experiment a little with the character"

  Jo pelkkä tuo lause kuulostaa hyvin pelottavalta. Ei ei... :OI
  Tuliko Rambo uskoon ja lähtee levittämään uskon ilosanomaa?
   
 3. JTX

  JTX Käyttäjä

  Liittynyt:
  28.09.2001
  Viestejä:
  5 794
  Saadut tykkäykset:
  14
  Stallone ei ole tietääkseni mikään henkilöohjausspesialisti mutta ihan kelpo silti. Jokaisella on oikeus erikoistua alallaan, ja Stallone on ihan kivasti pärjännyt omilla taidoillaan. Oikeasti huono ohjaaja ei mitään fanipoikia ikinä saakaan, Stallonella heitä sentään piisaa.

  Miksi rahan tekeminen on negatiivinen asia heti kun kyseessä on Stallone? Taiteellinen tinkimättömyys ei ole este taloudellisen puolen hoitamisesta niin hyvin kuin mahdollista. Eihän se ole hullu joka pyytää vaan se joka maksaa. Voit syyttä vain itseäsi jos olet tuhlannut rahasi Stallonen tuotteisiin vain huomataksesi ettet ole tarpeeksi avarakatseinen niistä nauttimiseen. Turhautumisesi tulet sitten purkamaan plazalle niskaani. Minusta on hienoa että niinkin nerokas ja visionäärinen ihminen kuin Stallone voi tehdä taidettaan täydellisessä vapaudessa ja siinä sivussa edistää elokuvataiteen kehittymistä esim. lahjoittamalla miljoonia elokuvakouluille.

  Stallone haluaa palauttaa elokuvien mittasuhteet taloudellisesti järjelliselle tasolle koska 300 miljoonan taalan action-pläjäyksissä ei ole tolkkua. Tulevasta leffasta en osaa sanoa onko se rahastusta vai taidetta. Luultavasti rahastusta. Itse olen skeptinen mutta pidän mieleni avoimena ja katson mitä tuleman pitää.

  Rambo-tyyppiset toimintaleffat eivät koskaan ole olleet kriitikoiden makuun ja tuskin moni kriitikko edes tajuaa (vielä) miten mullistavia ne ovat. Stallone vihaa Hollywoodia ja Hollywood vihaa Stallonea takaisin. Siksi Oscareita ei pahemmin heru (omasta mielestäni Oscarit ylipäätään jaetaan melko mielivaltaisesti enkä anna niille kovin suurta painoarvoa).

  Erikoistehosteet vanhenevat mutta tarina ei. Toivottavasti ihmiset alkavat viimein kiinnittämään huomiota Rambojen muihin ansioihin kun silmäkarkki ei sokaise.

  Mahtaa sinua Crockett ottaa päästä että meikäläinen voi nauttia Stallonen leffoista kybällä.
   
 4. Professional

  Professional Stirlingite Tukijoukot

  Liittynyt:
  09.08.2004
  Viestejä:
  11 339
  Saadut tykkäykset:
  610
  Olipa tutun oloista tekstiä... :D
   
 5. CharlesBronson

  CharlesBronson Guest Guest

  Liittynyt:
  19.06.2007
  Viestejä:
  402
  Saadut tykkäykset:
  0
  Aamun parhaat naurut kyllä irtosi tästä :D:D

  Itse elokuvasta sitten, mikäs tuossa vaikka viides rambokin on jo tulossa, ehkäpä Stallone on ajatellut palauttaa meininkiä ensimmäisen rambon tunnelmiin. Minusta se sopisi tuon uuden rambon jälkeen enemmän kuin hyvin, koska tuon uuden rambon jälkeen on minusta vaikea tehdä enää parempaa action-painotteista ramboa. Kattellaas mitä tuleman pitää:thumbsup:
   
 6. Crockett

  Crockett Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  01.03.2005
  Viestejä:
  1 077
  Saadut tykkäykset:
  129
  Niin...En nyt mielestäni mitenkään vähätellyt Stallonen saavutuksia ja taitoja vaan toivoin että Ramboa ei sentään pilata mitenkää turhaksi jatkumoksi kun uus leffa nosti sen kirkkaaseen kukoistukseen.

  Stallone on omassa arvostuksessa aika korkealla mitä tulee toimintaleffoihin.
   
 7. Taavi

  Taavi Uusi jäsen

  Liittynyt:
  04.11.2003
  Viestejä:
  484
  Saadut tykkäykset:
  3
  En ymmärrrä, miksi Rambo-elokuvia on koskaan yritetty pitää jonain muuna, kuin hyvinä toimintaelokuvina, joita ne kiistatta ovat. Ei niistä silti kenenkään tarvitse pitää, mutta kassavirroista päätellen niistä pidetään. Neljäs Rambo oli omassa genressään paras toimintaleffa aikoihin, näiden nöösidiehardien ja Xmenien jälkeen. Leffa jätti myös mukavasti oven auki viidennelle osalle.

  Kun neljäs leffa meni tuotantoon, kirjoitettiin Stallonen tehneen sopimuksen kahdesta Rambo-elokuvasta. Näin se saattaa olla ja Syltty pohjustaa nyt tietä viidennelle osalle, kuten sopimukset velvoittavat.
   
 8. satanthresher

  satanthresher Guest Guest

  Liittynyt:
  11.07.2006
  Viestejä:
  274
  Saadut tykkäykset:
  1
  Aika roskaa taisivat toinen ja kolmas osa olla toimintaelokuvinakin. Itse aiheeseen sen verran, että ensimmäisen osan kopiohan olisi tuohon nelosen perään aika osuva veto. Nojoo, vakavasti puhuen neljänteen osaan olisi ollut hyvä lopettaa, mutta esim. jonkinlaisen draaman hahmosta saisi kyllä luultavasti taitava kirjoittaja/ohjaaja toimimaankin. Harmi vaan kun Stallone tuntuu olevan draaman puolella aivan amatööri vähän molemmilla osa-alueilla, joten oletan tuon tulevan Rambon olevan vielä Rocky Balboaakin huonompi. Tai sitten mies puhuu genren vaihdosta, mutta elokuva on käytännössä samaa ryskettä mitä aiemmatkin osat.
   
 9. From Finland

  From Finland Guest Guest

  Liittynyt:
  14.11.2002
  Viestejä:
  479
  Saadut tykkäykset:
  0
  Vaikea sanoa mitä tästäkin tulee mutta toivoen yhtä laadukas kuin nelosesta ja toivoen porukkaa saataisiin tällä kertaa pikkaisen enemmän myöskin teattereihin.
   
 10. blobo

  blobo Uusi jäsen

  Liittynyt:
  20.03.2005
  Viestejä:
  337
  Saadut tykkäykset:
  0
  Sylttyhän kunnon ruuneberi on, jos sillä on jo puolikas käsikirjoituskin valmiina, kun pari viikoa sitten ei vielä edes uskonut koko sarjan jatkuvan. Tietysti jos tuo "käiskirjoitus" on parin sivun juonikuvaus, niin sitten ehkä vähän uskottavammalta kuulostaa.
   
 11. Taavi

  Taavi Uusi jäsen

  Liittynyt:
  04.11.2003
  Viestejä:
  484
  Saadut tykkäykset:
  3
  Heh, no olisi kiva kuulla, mikä on hyvä toimintaleffa. :)
  Spiderman?

  Makuasia tottakai, että mistä pitää, mutta draaman teossa syltty on mestari.
  Mitä käsikirjoittamisen nopeuteen tulee, niin parissa yössä on kirjoitettu mestarikäsikirjoituksia ennenkin. Kyseessä on mitä luultavimmin synopsistason hahmotelma vasta, ei varsinainen käsis.
   
 12. mustis

  mustis Käyttäjä

  Liittynyt:
  07.11.2004
  Viestejä:
  1 511
  Saadut tykkäykset:
  18
  Rocky V vei myös Rockya "uusille urille" eikä siitä hyvää seurannut. Onneksi VI:ssa palattiin ruotuun.

  Stallonesta muuten, Oscar oli minusta oikein viihdyttävä leffa. Harmi, että komediaura jäi niinkin lyhyeksi. Cop Land ei ollut hullumpi sekään, mutta loppujen lopuksi parasta sylttyä on Demolition Man. Toimintakomedia ei ole helppo laji, mutta Demolition osui nappiin sekä toiminnassa että komediassa. On tullut telkkarista monta kertaa mutta kestää oikein hyvin uudelleen katsomista.
   
 13. satanthresher

  satanthresher Guest Guest

  Liittynyt:
  11.07.2006
  Viestejä:
  274
  Saadut tykkäykset:
  1
  Tuo Rambo oli jo kohtalaisen hyvä. Näin pikaisesti heitettynä Terminator 2 luultavasti se omissa kirjoissani paras.
   
 14. Aceman

  Aceman Shot down in flames!

  Liittynyt:
  23.02.2000
  Viestejä:
  3 603
  Saadut tykkäykset:
  149
  Enpä voi olla kovin pahasti eri mieltä. Wanha DVD-versio olisi kyllä jo kipeästi päivityksen tarpeessa...
   
 15. Naama

  Naama Guest Guest

  Liittynyt:
  09.12.2004
  Viestejä:
  393
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mutta tämä ei olisi myöskään ollut mitään ilman Wesley Snipesia! :thumbsup: Kieltämättä yksi semmonen leffa, joka kestää USEITA katselukertoja :)
   
 16. Taavi

  Taavi Uusi jäsen

  Liittynyt:
  04.11.2003
  Viestejä:
  484
  Saadut tykkäykset:
  3
  Soppari viidennestä leffasta on tehty, kertoo tuotantoyhtiö:

  "Dessislava Petrova, Nu Boyana spokesperson, told The Sofia Echo that the reports are "just rumours" at this stage.

  Nu Image had signed a contract with Sylvester Stallone for Rambo 5, but it was still unknown where the film would be shot, Petrova said. It was much too early to predict given that even the script hasn’t been written yet, she added."

  Linkki
   
 17. Euphemos

  Euphemos Käyttäjä

  Liittynyt:
  25.05.2005
  Viestejä:
  1 268
  Saadut tykkäykset:
  12
  Looginen jatkumo tähänastisille Rambo-elokuville olisi Rambo 5 - Danseur of Death, jossa John Rambo tutustuisi baletin ihmeelliseen maailmaan Jean-Claude van Dammen avustuksella. Leffassa olisi luonnollisesti kipinöivää homoeroottista latausta "vanhan mestarin" Stallonen ja "nuorekkaan oppipojan" van Dammen välillä, joka lopulta monien vaiheiden jälkeen leimahtaisi antaumukselliseksi kähminnäksi.

  Luonnollisesti naishahmot olisivat tässäkin jatko-osassa vain tiellä, joten motiivina tappamiskierteen aloitukselle voisi toimia vaikkapa vannoutuneiden taiteenvihaajien vähintään kahden oopperatalon pukuhuoneisiin asettamien pommien räjäytys.
   
 18. Loobus

  Loobus Guest Guest

  Liittynyt:
  18.11.2006
  Viestejä:
  282
  Saadut tykkäykset:
  0
  Anna mun kaikki kestää! :D
   
 19. Drokk

  Drokk Guest Guest

  Liittynyt:
  07.11.2001
  Viestejä:
  1 576
  Saadut tykkäykset:
  4
  No ei nyt mitenkään looginen. Vaikka kuinka tuntuisi, että kaikki toimintaelokuvat perustuvat homoeroottisuuteen ja tappamiseen, niin ei niistä kaikista voi kuitenkaan voi vedellä mitä vain. Ei vaikka olisi kuinka näppärällä päällä. Oheisesta kertomuksesta puuttuu kokonaan Rambon maailmankuvan, maneerien ja epämääräisen ideologian tunnistaminen, joka on ihan perusvaatimus, mikäli kirjoittajan tarkoituksena oli tuottaa älykästä (tai edes näppärää) satiiria.
   
 20. NudistPriest

  NudistPriest Uusi jäsen

  Liittynyt:
  02.01.2006
  Viestejä:
  669
  Saadut tykkäykset:
  0
  Rambo pistää vanhainkodissa pataan insuliinipiikein ja vaipoin varustautuneita yöhoitsuja.