Raid, tappaa talossa ja puutarhassa R2

Keskustelu osiossa 'DVD-leffat' , aloittajana Raimo, 17.12.2002.

 1. Pete_83

  Pete_83 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  31.12.2000
  Viestejä:
  662
  Saadut tykkäykset:
  1
  Kiitos vastauksista. Löysin omani Tapiolan Citysokokselta 29.90 e:llä. Siellä niitä oli vielä vino pino, joskin jonkun telineen takana.
   
 2. makeH

  makeH So what?! Tukijoukot

  Liittynyt:
  14.01.2003
  Viestejä:
  966
  Saadut tykkäykset:
  4
  Ei voi kuin nauttia katsomastaan ja kuulemastaan(tällä tarkoitan sarjan dialogia)kun näin vapaapäivänä juuri katsoin ensimmäisen levyn kaikki kuusi jaksoa peräkkäin. Harvoin ,tuskin koskaan, Suomessa on tehty/tehdään näin loistavaa draamaa. Huippunäyttelijät (harvinaista ettei ole yhtään huonoa roolisuoritusta), käsikirjoitus ja kokonaistoteutus...Ehdottomasti dvd-kokoelmaan kuuluva tv-sarja (täytyy siis ostaa itsekin kun nyt on lainassa)
   
 3. JukkaJ

  JukkaJ Uusi jäsen

  Liittynyt:
  20.02.2005
  Viestejä:
  112
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ostin tämän paketin äskettäin jostain alennusmyynnistä.

  Kuvanlaatu tuntuu ihmeen huonolta, aivan kuin juovia olisi tavallista vähemmän? Senkö avulla kummallekin levylle on saatu mahtumaan kuusi jaksoa (eikä tietenkään tekstityksiä tai monikanavaisia ääniä)?

  Dialogi on hauskasti kirjoitettu, mutta puhe on jotenkin keinotekoista ja epäluonnollista; aivan kuin tämäkin olisi jotain kaurismäkeä. On suomalaisilla vielä oppimista esim. ruotsalaisiin dekkareihin verrattuna.
   
 4. marlan

  marlan Tuttu käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  10.06.2004
  Viestejä:
  2 286
  Saadut tykkäykset:
  166
  Raid on kuvattu silloin kun laajakuva (16 : 9) oli vielä uutta. Varmastikaan sarjaa ei kuvattu HD:nä. Mahdollisesti sarja kuvattiin vanhalla analogisella 4 : 3 -kalustolla ja sitten vain zoomattiin laajakuvaksi. Resoluutio on varsin heikko:

  [​IMG]

  Bittivirran taso on alhainen: joka jaksossa 4,28 Mbps. Kuvasuhde on melkein 1,66 : 1.

  Hyvää on kuitenkin se, että levyt ovat alueettomia (R1–6 huolimatta levyjen ja takakannen merkinnöistä) ja mukana on englanninkielinen tekstitys. Voi lähettää ulkomaillekin. Kun mietin, miten tätä luonnehtisi amerikkalaisille tutuille, en keksinyt parempaa kuin "Hill Street Blues meets Kafka".

  Uuden Wallander-sarjan (pääos. Krister Henriksson) julkaisu on kieltämättä teknisesti aivan eri luokkaa: video on tehty HD-masterista, ja mukana on DTS 5.1 -ääni (1536 kbps). Tämän sarjan tarinat eivät kaikki ole kovin kummoisia.
   
  Viimeksi muokattu: 25.01.2019
 5. mopsi

  mopsi Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  08.11.2012
  Viestejä:
  596
  Saadut tykkäykset:
  38
  Sekään ei varmaan auta asiaa, että on pitänyt tunkea yli 4h yhdelle dvd:lle. Ensimmäistä kertaa aloin katselemaan sarjaa dvd:ltä. On tosiaan kakkaa kuvanlaatua dvd:ksikin. En muista milloin olisin tällaista suttua katsonut. Todella pettymys siltä osin.