Radioasema-maku

Keskustelu osiossa 'Musiikki' , aloittajana bluesmood, 28.01.2023.

 1. Saukko

  Saukko Käyttäjä

  Liittynyt:
  01.03.2005
  Viestejä:
  107
  Saadut tykkäykset:
  65
  Ehkä toistan itseäni. Mutta suosittelen formaattiradioihin ja naurujuontajiin kyllästyneitä kokeilemaan Roll FM:ää. Harmillisesti heillä ei ole vakituista toimilupaa. Helmikuun loppuun ehtii kuunnella ennen taukoa.
  Heidän nettisivuiltaan lainattua:
  Kikatusta ja käkätystä pyrimme välttämään, pastan jauhaminen ei myöskään ole suotavaa kanavallamme. Jos kaipaat teennäistä positiivisuutta ja väsynyttä lässytystä, emme todennäköisesti ole sinun makuusi.
  Täten päätimme perustaa radiokanavan, jolla soitetaan ”maapallon, koko universumin ja kaikkien rinnakkaistodellisuuksien parasta musiikkia”.


  Tänään kuuntelin hienon "Punkmuseon".
  Koska toimittajat valitsevat itse musiikin, sitä löytyy moneen makuun. (Mutta ei tietenkään kaikille.)
   
 2. bluesmood

  bluesmood Käyttäjä

  Liittynyt:
  21.11.2013
  Viestejä:
  484
  Saadut tykkäykset:
  31
  Löysin tuon Roll FM:n viime kesänä 2022, kun siellä oli Sleepy Sleepers teema-illat. Tuossa myITuner -sovelluksessa radiota ei enää kuulu. Varmaan liittyy joihinkin radion taajuuslupiin. Katsoin tuon Roll FM:n nettisivuja mitä siellä on, sehän on Lahden alueella vissiin yhä kuuluva ja sitten laajentunut myös Vantaan Korsoon.

  Idea tuossa Roll FM:ssä noiden nettisivujen mukaan 2010-vuosikymmellä syntynyt vaihtoehtona kaupallisista isojen mediakonsernien mainstream-kanaville. Ohjelman puolesta oli hyvää materiaalia, itsekin Punkmuseota muistelisin kuunelleeni useampana viikkona peräjälkeen uuden jakson.

  Eilen muuten tuli suru-uutinen, mitä aloitin tämän ketjun ja totesin Yle Puheen olevan paras mediaverolla rahoitettu puhekanava kuitenkin radiouudistuksen jälkeenkin, vaikka soittavat musiikkia välillä. Eilen tosiaan YLE uutisoi, että kustannussyistä mm. mitä radiokuuntelu on kuluttajien osalta se käyttäytyminen muuttunut, niin YLE panostaa sisältöön ja oliko tuossa vuosi aikaa, niin sitten kanava hiljenee eetteristä.

  Voisi olla YLE:n aiheellista saada ennen YLE - puheen loppumista television Areena - sovellukseen nuo audio-ohjelmat, podcastit yms, että ei aina olisi tämä läppäri pakko olla päällä, mukavaa välillä pitää konettakin kiinni.
   
 3. vps358

  vps358 Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  11.02.2005
  Viestejä:
  4 761
  Saadut tykkäykset:
  486
  Voisi olla myös tämä nykyinen tapa että kanavat pitää kaikki hakea jonkun Radioplay-tilin tai vastaavan kautta, vaikka ne kuuluu ilman tuotakin, sitä ei vaan voi ohittaa...

  T: Vesku