R.I.P Anthony Bourdain

Keskustelu osiossa 'Elokuvantekijät' , aloittajana Recce, 08.06.2018.

 1. iluvai

  iluvai Member

  Liittynyt:
  20.02.2011
  Viestejä:
  773
  Saadut tykkäykset:
  9
  No muutetaan sen verran että oli kirjailija,huippukokki sekä teki pirun hyviä ohjelmia.Moni kirjailija muuten pitää itseään taiteilijana.Kaksisuuntainen on suurmiesten ja viisaiden ihmisten sairaus.Taiteijoiden varsinkin.Katsi googlella kuuluisat kaksisuuntaiset ja viisastu.
   
 2. Hippo

  Hippo Well-Known Member Tukijoukot

  Liittynyt:
  28.07.2004
  Viestejä:
  1 873
  Saadut tykkäykset:
  86
  Ainakin omassa somekuplassa (plaza ml.) Bourdainin kuolema on herättänyt paljon keskimääräistä voimakkaamman reaktion muiden julkkisten toispuoleiseen siirtymiseen verrattuna. Itsenikin tuo pysäytti. Mistähän sitten johtunee? Taisi olla pidetty kaveri, luonnollisen ja aidon oloinen, ns. hyvä jätkä.

  Tiedä nyt sitten oliko varsinaisesti huippukokki, TV-kokkiudesta nyt puhumattakaan. Ennemminkin ex-kokki ja -kirjailija ja ennenkaikkea matkatoimittaja.
   
  Maky, Pazze ja scented tykkäävät tästä.
 3. Pazze

  Pazze Well-Known Member

  Liittynyt:
  16.09.2003
  Viestejä:
  5 011
  Saadut tykkäykset:
  106
  Masentunut alkkis tappeli ”tyttöystävänsä” kanssa, koki elämäntuskaa ja meni ja veti itsensä jojoon... näitä tapahtuu Suomessa kovin usein, joten kai se sitten koskettaa kun joku nimeltä tuttu taiteilija-huippukokki-julkkis-TV-tähti menee samalla lailla valmistamaan hyvin riippunutta lihaa!

  Kyseessä oli julkkis, eikä siihen meriittiin tarvita mitään erityistä lahjakkuutta. Ilmeisesti kaverin ohjelmissaan suosima juopottelu vetosi joihinkin ja teki tyypistä hyvän ja tavallisen. Ainakin mun Some-tutuista pari alkoholin ihannoijaa on nyt viikonlopun aikana nostaneet useammankin kolpakon herralle. Ja mitä tulee Bourdainin diagnosoituun? kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön, niin se pysyy kurissa jos popsii kiltisti pillerit ja pitää korkin kiinni. Anthony ei ilmeisesti pitänyt.
   
 4. scented

  scented Well-Known Member

  Liittynyt:
  22.02.2005
  Viestejä:
  1 398
  Saadut tykkäykset:
  70
  Bourdain onkin kertonut useaan otteeseen olevansa aika tavanomainen kokki, ei mikään master chef. Hänen omasta mielestäänkin oli parempi kirjailija kuin kokki. Veikkaan Bourdainin olevan tyytyväinen tuolla jossain, kun aiheuttaa kuolemansa jälkeenkin pöhinää :).
   
 5. vps358

  vps358 Well-Known Member

  Liittynyt:
  11.02.2005
  Viestejä:
  3 324
  Saadut tykkäykset:
  144
  Miehen ohjelmia voi tarkistaa Jim-kanavalta, jossa juuri viime viikolla uusittiin Suomi-jakso...

  T: Vesku
   
 6. Maky

  Maky Member

  Liittynyt:
  24.04.2000
  Viestejä:
  870
  Saadut tykkäykset:
  12
  suomijakso tarjolla youtubessa. Saa nähdä kuinka kauvan pysyy. Ensimmäinen minuutti kertoo, että: Olen Antony ja kirjoitan, matkustan ja syön. Ei siis identifioinut itseään tv-kokiksi, enkä ole hänen koskaan mitään nähnyt kokkaavankaan. Ehkä juuri eniten matkustustyyli oli samaa kuin omani ja siksi tykkäsin. Ruoka on osa syystä matkustaa.