Päivä jona maailma pysähtyi (Keanu Reeves, Jennifer Connelly)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Wade, 04.07.2008.

 1. dj_pirtu

  dj_pirtu Käyttäjä

  Liittynyt:
  12.09.2005
  Viestejä:
  344
  Saadut tykkäykset:
  5
  Totaalisen läpipaska elokuva. Olisi saattanut olla parempi ilman viherpiipertäjäkäsikirjoittajien valitustuslöpinöitä joita muutenkin saa kuulla joka saatanan tuutista kyllästymiseen asti. 0/5
   
 2. Slarti

  Slarti Käyttäjä

  Liittynyt:
  18.03.2005
  Viestejä:
  508
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tuli eilen katsottua tämä vähän puolivahingossa. En ollut aiemmin nähnyt edes traileria eikä muutenkaan ollut mitään ennakkokäsityksiä/-odotuksia tästä pätkästä. Yllättävän hyvin upposi meikäläiseen. Connellysta leffa kuin leffa saa minulta aina kaksi tähteä, mutta kyllä tämän olisi ilman Jenniferiäkin katsonut haukottelematta.

  Tehosteita oli juuri sopivasti ja ylipitkät lässytykset loistivat poissaolollaan. Täysin ennalta-arvattava juoni, mutta eipähän tullut pettymystä ;)

  Viherpiipertäjien saarnaaminen ärsyttää itseänikin mutta mielestäni tässä tapauksessa se oli kuitenkin välttämätöntä ja tarpeeksi yleisesti käsiteltyä.

  Ihan jees leffa ***/*****
   
 3. Mastema

  Mastema Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  09.11.2006
  Viestejä:
  1 230
  Saadut tykkäykset:
  21
  Tämä tuli itsekin vihdoin väijyttyä, ja täytyy sanoa että mainettaan parempi. Ei hirveän paljoa, mutta silti. Siitäkin huolimatta täytyy yhtyä siihen että kyllähän tämä aika vihreä oli, mutta olin jotenkin niin vakuuttunut siitä että Reeves spedeilee tämän täysin kalkkunaksi että toisin käytyä tästä kuoriutuikin ihan kelpo viihdettä kestonsa ajaksi. Connellystä toki myös plussaa, mutta Jayden Smithin roolin olisi voinut jättää leikkaamon lattialle.

  Tähtiä tällä hetkellä **1/2 / *****, toisin kun Keanun parhaalle elokuvalle Point Breakille (<- tuli katsottua heti tämän jälkeen noin kymmenenteen kertaan. PB: 5/5 lajissaan.)
   
  Viimeksi muokattu: 11.05.2009
 4. Hynkel

  Hynkel Uusi jäsen

  Liittynyt:
  22.12.2004
  Viestejä:
  235
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tuli itsekin vuokrattua tämä blu-rayna lähinnä että pääsee testaamaan uutta bd-soitinta ja fullHD telkkua. Kyllähän tämä ihan mukavaa, kestonsa ajan viihdyttävää tehostemättöä olikin, vaikka toista kertaa tuskin tulee katseltua. Ehkä tämä tuntuikin aavistuksen paremmalta kuin olikaan kun tuli äimisteltyä blu-rayn todella tarkkaa kuvanlaatua, jolloin tehosteetkin pääsivät paremmin oikeuksiinsa. Joka tapauksessa lätkäisen tälle tähtiä **½/*****.
   
 5. Jazo

  Jazo Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  24.10.2004
  Viestejä:
  4 416
  Saadut tykkäykset:
  3
  Kauan panttasin tämän leffan katsomista kun vain pelkkää huonoa siitä kuulin, no nyt oli kuitenkin tylsääkin tylsempi sunnuntai-ilta, niin sorruin sitten katsomaan tämän. No, olisihan tämän illan voinut viettää vähän laadukkaamman leffa parissa, vaikka uusimman Seagalin tekeleen parissa.

  Melko surkeaa oli meno koko leffan ajan, ja melkein koko ajan sai miettiä että voiko tämä enää tästä kliseisemmäksi/surkeammaksi mennä, no kyllähän se meni. Sain kuitenkin loppuun asti katsottua ja tehosteet olivat ihan OK luokkaa, eipä tästä leffasta paljoa muuta hyvää voi sanoa.

  Leffan loppuratkaisusta tuli mieleeni lähinnä eräs 3rd Rock from the Sunin jakso, jossa maapalloa tuhoamaan tulevan alienin päätä yritettiin kääntää vetoamalla hänen tunteisiinsa soittamalla Dudley Mooren Arthur leffan tunnaria (Best That You Can Do).

  1.5/5
   
  Viimeksi muokattu: 02.08.2009
 6. Professional

  Professional Stirlingite Tukijoukot

  Liittynyt:
  09.08.2004
  Viestejä:
  11 089
  Saadut tykkäykset:
  485
  Leffan alku oli erittäin mukaansa tempaava. Tämä ilo loppuikin lyhyeen, kun Klaatu astui maankamaralle ja sai heti lyijymyrkytyksen. Tästä ei sitten enää noustukkaan ja loppu menikin sitten enemmän tai vähemmän noloissa merkeissä. Elokuvassa on kyllä hyvä sanoma. Siitä plussaa. Niin ja Jennifer on aina ihana... :love:

  **

  Oliskohan sittenkin pitänyt katsoa alkuperäinen ensin...
   
 7. pasala

  pasala Käyttäjä

  Liittynyt:
  24.05.2005
  Viestejä:
  392
  Saadut tykkäykset:
  5
  Tuli tuossa jokunen viikko sitten kaverin luona katsottua tämä pätkä ja voin sanoa että aikoihin en ollut nauranut niin makeasti katsoessani elokuvaa. Ennalta-arvattavuus ja kliseisyys tunki läpi joka reiästä mikä puolestaan aiheutti niin huvittuneisuutta kuin turhautumistakin. Ei tällaista viitsisi selvin päin katsoa.

  1/5
   
 8. Paake

  Paake Uusi jäsen Tukijoukot

  Liittynyt:
  24.01.2002
  Viestejä:
  714
  Saadut tykkäykset:
  0
  1/5 klassinen esimerkki siitä miten remake voi todellakin olla huonompi kuin alkuperäinen.
   
 9. ana198

  ana198 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  14.12.2006
  Viestejä:
  2 735
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tarkoitit varmaan miten remake lähes aina(99/100) on huonompi kuin alkuperäinen:).
   
 10. vps358

  vps358 Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  11.02.2005
  Viestejä:
  4 253
  Saadut tykkäykset:
  347
  Tulipahan tämäkin katsottua kun oli Maxivisionin levynkulmalle joskus tallentunut.
  Edellä lienee jo sanottu melkin kaikki hyvät ja huonot leffasta, mutta ei se tosiaankaan nyt ihan niin surkea ole niinkuin jotkut väittävät. Kolmosen kuva, koska Jennifer oli ihanaakin ihanampi!
  3/5

  T: Vesku
   
 11. KILLPATRICK

  KILLPATRICK Tunnettu käyttäjä

  Liittynyt:
  28.01.2010
  Viestejä:
  5 432
  Saadut tykkäykset:
  871
  Tästäkin jo yli kymmenen vuotta? Joku mainitsi uuden BD-soittimen ja FullHD-telkun ja tällä leffalla testasi.
  Nyt 4K:ta ja Keanu yli viisikymppisenä heiluu sankarina väkivalta-balettielokuvissa.