PVR-6500C Jumittaa !?

Keskustelu osiossa 'Procaster' , aloittajana tötterö, 25.12.2010.

 1. gaston

  gaston Käyttäjä

  Liittynyt:
  23.10.2001
  Viestejä:
  3 485
  Saadut tykkäykset:
  80
  Minulle kerran meni kanssa laite tuolaiseen luupiin kun kanavalistalle oli ilmestynyt ylimääräinen kanava, pääsin lopulta pois tuosta painelemalla kanavanvaihtonappia etupaneelista senjälkeen kun laitoin virran päälle takapaneelin katkasijassa, parin yrityksen jälkeen pääsin pois "vialliselta kanavalta" ennen luupin alkamista.
   
 2. srout

  srout Uusi jäsen

  Liittynyt:
  24.04.2007
  Viestejä:
  568
  Saadut tykkäykset:
  11
  Liekö mitenkään asiaan liittyvää mutta Elisaviihteen boksi kertoo kanavalistauksessa, että kanavalla 0 on TV-opas.
   
 3. Hobbymat

  Hobbymat Guest Guest

  Liittynyt:
  19.07.2006
  Viestejä:
  89
  Saadut tykkäykset:
  0
  Minä sain tuon "potilaana" olleen 6500C:n jälleen ruotuun juuri tuolla samalla kikalla. Pääsin pois "nollakanavalta" kovalla yrittämisellä, kun olin ladannut 609C-firmiksen. Tämän jälkeen firmis takaisin 3001-versioon, ja samalla tuli tehdasasetustenkin palautus ilman eri komentoa.

  Jos teillä ilmenee tuollaista outoa "kanavaa nolla", kertokaahan kokemuksianne. Epäilisin tässä vaiheessa, että tämä on 3001-firmiksen bugi nimenomaan 6500C-mallissa, liittyen myös ehkä alentuneisiin käyttöjännitteisiin prosessorilla. Voin toki olla väärässäkin, kuten hyvin usein olen... :)
   
 4. Hatu

  Hatu Guest Guest

  Liittynyt:
  17.11.2011
  Viestejä:
  1
  Saadut tykkäykset:
  0
  Herättelen vähän keväistä keskustelua, sillä 6300C jäi 0-looppiin ja kaipaisin apua se herättelyyn. Laite käynnistää itseään uudelleen ja uudelleen. Etupaneelissa ensin pari sekuntia "----", sitten muutaman sekunnin ajan "0" ja sitten lähtee alusta.

  Yritin vaihtaa vanhempaan firmikseen Procasterin sivuilta löytyvällä 610X-malleille tarkoitetulla STBToolilla, mutta se ei onnistu. Sanoo vain Connection timed out.

  Onko mitään tehtävissä?
   
 5. demain

  demain Guest Guest

  Liittynyt:
  18.05.2012
  Viestejä:
  1
  Saadut tykkäykset:
  0
  Sama ongelma 6250C boksilla, eli 0-looppi maksu-tv kortin kanssa kikkaillessa. Tuo uudelleenkäynnistyskierre katksesi päivittämällä firmis vanhempaan 609C -versioon, joka käynnistyy ilmeisesti hitaammin ja käynnistyksen yhteydesssä on mahdollista vaihtaa kanavaa ennen uudelleenkäynnistystä. Kun siitä kerran pääsi eroon niin päivitys taas uusimpaan firmikseen.

  Viikon verran meni tuota ihmetellessä ja pähkäillessä. Tämä threadi oli paikallaan, koska eipä muuten olisi tullut mieleen palauttaa vanhaa firmistä. Hard reset -nappia/jumpperia koitin raudasta pähkäillä mutta eipä osunut silmään. Olisi kyllä ollut paikallaan mutta menipä se näinkin.
   
 6. Ellotti

  Ellotti Guest Guest

  Liittynyt:
  24.05.2006
  Viestejä:
  4
  Saadut tykkäykset:
  0

  Mikäli laite joutuu uudelleenkäynnistys looppiin, sen pystyy nollaamaan seuraavien ohjeiden mukaan. Tehdasasetusten palauttamisen jälkeen kanavahaku ja asetukset on tehtävä uudelleen (salasana on oletuksena 0000):
  1) Pidä laitteen virtanappula painettu pohjaan samalla kun käännät takana olevan päävirtakytkimen On- asentoon. (Joskus virtanappulaa/standby-nappulaa joutuu rämpyttämään)
  2) Laite menee Standby- tilaan, juuri ennenkuin aloittaa uudelleen käynnistymisen.
  3) Painele kaukosäätimestä '4 2 1 2 5', jolloin laite käynnistyy Diagnostiikka tilaan (saattaa joutua painelemaan useamman kerran ennenkuin vastaanottaa komennon.).
  4) Paina kaukosäätimestä '8' (Factory reset) ja odota että "Käynnistää" teksti poistuu näytöltä.
  5) Käytä virrat pois päävirtakytkimestä, jonka jälkeen laite käynnistyy normaalisti tehdasasetuksilla.

  Huom! Mikäli laitteeseen on asennettu uusin ohjelmisto (3001) tulisi päivittää 209D versioon sarjakaapelilla. Uusimmalla ohjelmistolla laite käynnistyy liian nopeasti, että reagoisi virtanappulan painamiseen. Kun sarjakaapelilla suoritetaan päivitystä, tulee Procaster STBTools-softasta painaa ensin Download-nappia, ja heti tämän jälkeen kytkeä digiboxiin virrat takapaneelista!