Putous (MTV3)

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana Professional, 09.01.2010.

 1. Professional

  Professional Stirlingite Tukijoukot

  Liittynyt:
  09.08.2004
  Viestejä:
  10 979
  Saadut tykkäykset:
  429
  Tämän vuoden voittajalla on pieni muna, mutta suuri sielu... :)
   
 2. Rokkari

  Rokkari Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  23.08.2005
  Viestejä:
  2 385
  Saadut tykkäykset:
  0
  Taisi käydä niin että voittaja tosiaan ratkesi jo.

  No saa nähdä kuinka paljon taas hahmot toistavat itseään. Kovaa iskulauseiden pakottamista oli taas ensimmäisessä jaksossa.. Vaikka yleisöhän taitaa äänestää sitä omaa suosikkiaan tasosta huolimatta.

  Ihan huvittava formaatti kieltämättä tuo sketsihahmokisa vaikka itse hahmot eivät välttämättä erityisiä olekaan.
   
 3. DVB-G

  DVB-G Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  05.03.2003
  Viestejä:
  10 281
  Saadut tykkäykset:
  30
  Todella söpö otus oli pieni muna, mikä hänen nimensä sitten lieneekään. Heppu, joka asuu kennossa 11 lähituttavansa kanssa. Söpöin otus miesmuistiin. Jätti kaikki muut varjoonsa.

  Sääli vain, että 13-vuotiaat pissikset, joiden tekstiviestirahoilla valitaan kisan voittaja, valitsevat voittajaksi jonkun muun pässinpään, kun eivät ymmärrä pienten munien söpöyden onomatopoetiikkaa™. En ymmärrä minäkään, mutta silti puollan pienen munamiehen valintaa.
   
 4. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 652
  Saadut tykkäykset:
  173
  Ensiminuuttien aikana olin kovin epäileväinen siitä löytyykö näistä uusista näyttelijöistä samaa karismaa kuin aiemman tuotantokauden näyttelijöistä -- joista löytyi toki myös vähän tuntemattomampia kasvoja. Lähetyksen edetessä kävi kuitenkin selväksi, että Putouksen charmi puree edelleen. Oikeastaan oli hyväkin, että esimerkiksi Kari Hietalahti ei ollut enää mukana sillä vaikka mies on loistava koomikko, niin hän on ollut jo niin monta vuotta ja niin monessa proggigsessa mukana, että haitaksi hän tälle ohjelmalle olisi varmaan ollut.

  Vuoden Sketsihahmo -kisassa edustus oli tänä vuonna selkeästi parempaa kuin viime vuonna, vaikka mukaan eksyi ehkä liiankin kliseisiä hahmoja (muun muassa tämä Patayan vahvistus). Pakko minunkin on myöntää, että kun Munamies käveli lavalle ja avasi suunsa, niin nauroin varmaan pidempään ja kovempaan kuin olen tehnyt vuosikausiin. Eihän noin hellyttävää hahmoa voi olla olemassa -- varsinkin kun lopputekstien aikana Munamies kellahti kumoon. :D Tietenkin tämä hahmo tekee itse kisan vähän vähemmän tiukaksi, kun lienee jo aika selvää kuka on ykkössuosikki ja ketä yleisö katsoo mielummin seisomassa rivissä sillä aikaa, kun toinen hahmo on Saariluoman tentattavana.
   
 5. Sabbe

  Sabbe Uusi jäsen

  Liittynyt:
  14.07.2003
  Viestejä:
  736
  Saadut tykkäykset:
  0
  Jepjep, munamies voittaa. Meinasin kuolla nauruun hänen astuessa näyttämölle :D Huhheijaa.

  Itse tykkäsin kyllä Pattayan vahvistuksesta, vaikka kliseinen onkin. Muita suosikkejani on Mikko Zettelberg ja Timo Harjakainen.

  Kyllähän tätä mielellään katselee taas.
   
 6. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 652
  Saadut tykkäykset:
  173
  Komppaan. Kosonen oli viime vuonnakin aivan loistava -- ei vähiten loistavan kemiansa Saariluoman kanssa takia.
   
 7. ColdAsIce

  ColdAsIce Käyttäjä

  Liittynyt:
  14.03.2007
  Viestejä:
  771
  Saadut tykkäykset:
  3
  No etpä sitten ole kovin hyvään huumoriin viime vuosina törmännyt :hitme:

  Sattumalta eksyin kanavalle juuri silloin kun niitä sketsihahmoja alettiin ottamaan lavalle. En edes tiennyt, että Putous oli palannut ruutuihin. Luulisi, että tätä olisi mainostettu enemmän tai sitten mainonta on vaan mennyt itseltäni ohi. Ekaa kautta tuli seurattua satunnaisesti ja taso oli vaihteleva.

  Olihan se polvenkorkuinen piipittäjä ihan huvittava, mutta ei nyt mielestäni mitään mullistavaa. Mister Mallorca ja Mikko Zetterberg olivat omat suosikkini. Sui-Hing oli myös melko hyvä, vaikka en olekaan ikinä käynyt Thaimaassa. Jukka Rasilan hahmo on jo toisen kerran peräkkäin melko paska. Ville Myllyrinteen liittyminen näyttelijäkaartiin oli positiivinen yllätys, mutta miehen sketsihahmo vaikutti varsin vaisulta.
   
 8. Goofy75

  Goofy75 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  08.09.2005
  Viestejä:
  1 359
  Saadut tykkäykset:
  0
  Pääs yllättämään tosiaan, luulis että olis joo mainostetty enemmän. Viime kausi oli ihan hauska, täytyypi koittaa seurata. Ei näytä uusintaakaan tulevan, ainakaan siis telkun mukaan. Tulee tosin lauantaina ja sitten uusinta sunnuntaina.
   
 9. Valhalla

  Valhalla Nikon & Elinchrome Tukijoukot

  Liittynyt:
  06.12.2002
  Viestejä:
  2 543
  Saadut tykkäykset:
  4
  yhtä luokattoman huonoa väkisin vääntämistä kuin edelliselläkin kaudella :sleep:
   
 10. Conard

  Conard Uusi jäsen

  Liittynyt:
  23.01.2009
  Viestejä:
  130
  Saadut tykkäykset:
  0
  Munamies oli kyllä hyvä, mutta nähtäväksi jää, pystyykö hahmo kehittymään. Toi munan tenho skulaa ehkä 3-4 jaksoa, ei pidempään. Tosin viime kaudella Kete Rahkonen kehittyi hienosti, joten eiköhän sieltä tänäkin vuonna ole jotain hyvää tulossa.

  Omat suosikkini: Zetterberg, munamies, Mr. Mallorca ja Timo Harjakainen.
   
 11. HardSoft

  HardSoft Haec habui, quae dixi Tukijoukot

  Liittynyt:
  01.11.2005
  Viestejä:
  2 281
  Saadut tykkäykset:
  0
  Jari Potsissa on myös ainesta kehittyä ihan mainioksi hahmoksi. Yleensäkin kun sketsihahmo on karikatyyri elävästä elämästä, on sitä mahdollista kehittää, eikä samoja vitsejä toisteta jaksosta toiseen. Sui-Hingillä ja Pilvi Poudalla tämä tyylillinen leimautuminen ja yksipuoleinen vitsi on erityisen suuri ongelma. Fimpfhhh Pusutinin ongelma on, ettei hahmo ole hauska.

  [​IMG]
   
  Viimeksi muokattu: 10.01.2011
 12. k_jartti

  k_jartti Uusi jäsen

  Liittynyt:
  23.06.2005
  Viestejä:
  611
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tuli kyllä munamiestä naurettua niin paljon, että mahaan sattui. Koko loppuillan sitä tuli naurettua. Aivan mainio hahmo.

  Myös yllätystehtävä, se imitaatio, oli hyvä, ennaltanauhoitetut osiot aika tylsiä.
   
 13. monkeyalert

  monkeyalert Käyttäjä

  Liittynyt:
  12.01.2005
  Viestejä:
  436
  Saadut tykkäykset:
  1
  Heh. Munamies oli kyllä mitä mainioin. Hirviniemen rakennusmestarilla oli myös hyvää läppää ja potentiaalia jatkokehittelyyn.. Muutoin kyllä ohjelma jätti aika kylmäksi. Esim. perjantaina sattumalta katselemani Vedetään Hatusta oli huomattavan paljon parempi.
   
 14. JTX

  JTX Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  28.09.2001
  Viestejä:
  5 796
  Saadut tykkäykset:
  14
  Putous on kyllä todella hauska. Suomiviihdettä parhaasta päästä!

  [​IMG]
   
 15. h3mb3

  h3mb3 Digital and smoke-free. Tukijoukot

  Liittynyt:
  15.04.2006
  Viestejä:
  1 889
  Saadut tykkäykset:
  0
  Pikatsekkauksen perusteella tämä on edelleen vähän tällaista lukion abishowta. Munamies oli kyllä ihan hupaisa, mutta esim. Myllyrinne olisi pystynyt varmasti parempaan, suht nopeasti repäistyiltä vaikuttavat melkein kaikki muutkin hahmot ja yleisesti ottaen useimpien hahmojen anti rajoittui epäkiinnostavaan mölyämiseen sekä hehheh-tason laimeisiin "kaksimielisyyksiin". Kuten viimekin kaudella totesin, ei tällaista yksinkertaisesti voi jaksaa puoltatoista tuntia putkeen tapittaa televisiosta.
   
 16. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 652
  Saadut tykkäykset:
  173
  Zetterbergin hahmoa muuten voisi kehittää ehkä vähän homoseksuaalimpaan suuntaan ottaen huomioon kuinka hupaisaa oli katsoa viime vuonna Raisan epätoivoista rakkautta juontajaa kohtaan.
   
 17. Liekinheitin

  Liekinheitin Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  15.01.2004
  Viestejä:
  4 472
  Saadut tykkäykset:
  75
  Tämä ainakin oli ihan oikeasti hyvä ja hauska ohjelma. Kaikki jaksot tuli katsottua. Enpä tiedä sitten Putouksesta... munamiehen satuin näkemään ja huvittavan näköinen kaverihan tuo oli, mutta tuskin tätä nyt jaksaa mitenkään alkaa seuraamaan.
   
 18. CleverIndeed

  CleverIndeed Uusi jäsen

  Liittynyt:
  11.11.2007
  Viestejä:
  5 595
  Saadut tykkäykset:
  1
  Jooh, onhan se kuvaavaa että Silvennoisen totinen ja monesti nähty naama naurattaa moninkertaisesti vuosienkin jälkeen näihin verrattuna. Komiikka on aika armoton laji.
   
 19. Generig

  Generig Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  24.01.2004
  Viestejä:
  1 879
  Saadut tykkäykset:
  5
  Kovin on epätasaista esiintyjäkaartia. Munamies on aikasta pitkän pätkän edellä, tämän päivän lauluesityskin oli vaaksan muita edellä. Aika ihmeitä pitää tapahtua jos munamies ei voita.

  Shamaani Pusutin taas on lähes ala-arvoinen komediahahmona.
   
 20. ColdAsIce

  ColdAsIce Käyttäjä

  Liittynyt:
  14.03.2007
  Viestejä:
  771
  Saadut tykkäykset:
  3
  Hän saattaa vastata sinunkin kantavista rakenteistasi!

  Timo Harjakainen alkoi jotenkin kolahtamaan meikäläiselle :D On se vaan jotenkin niin huvittava mutta samalla kuitenkin todentuntuinen hahmo! Tämä sketsihahmokisailu tuntuukin olevan ainoa viihdyttävä osio tässä koko ohjelmassa. Tuntuu siltä kuin koko puolitoistatuntinen olisi rakennettu pelkästään tämän sketsihahmokisan varaan. Kaikki muu materiaali on todella heppoista.

  Ville Myllyrinne tuntuu olevan koko ajan jotenkin takalukossa. Ei taida tämä konsepti oikein sopia hänelle? Pikkuinen Iina Kuustonen on todella söpö! Nähtäväksi jää, että kuinka kauan Sui-Hing jaksaa hymyilyttää ja että löytyykö Kuustoselta enemmänkin koomikon lahjoja.