PS3 slim

Keskustelu osiossa 'Blu-ray sekä UHD -laitteet' , aloittajana roflator, 18.08.2009.

 1. -FF-

  -FF- Käyttäjä

  Liittynyt:
  04.11.2005
  Viestejä:
  62
  Saadut tykkäykset:
  0
  Selvä. Tämä on todella hyvä tietää, sitä en nimittäin tullut ajatelleeksi itse. Kiitos avusta! :)
   
 2. KnightOfNi

  KnightOfNi Uusi jäsen

  Liittynyt:
  05.04.2003
  Viestejä:
  815
  Saadut tykkäykset:
  1
  Tuli myös vaihdettua oma 40GB malli slimiin. Kyllähän tuo jonkun verran puhisee eli ei taida sen hiljaisempi olla. Positiivinen yllätys on tuo HDMI CEC. Panasonicin telkkarin kaukosäätimellä on pystyy melkein täydellisesti ohjaaman pleikkaria, ainoa mikä puuttuu on PS nappi. Siitä nyt ei tosin kauheasti haittaa ole. PS3 käynnistyy kun valitaan HDMI tulo ja sammuu kun telkkarikin sammutetaan.
   
 3. Sonnyyy

  Sonnyyy Uusi jäsen

  Liittynyt:
  15.07.2007
  Viestejä:
  59
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kaikilla muilla televisioilla pystyy ohjaamaan pleikkaria paitsi sonyn omalla.. Sony osaa taas hohhoijaa.
   
 4. jkt

  jkt Uusi jäsen

  Liittynyt:
  26.08.2009
  Viestejä:
  19
  Saadut tykkäykset:
  0
  Täällä myös tuli slimmi eilen amazon.de:stä. Äänekkyyttä on hankala vertailla, kun en läskimallia ole koskaan omistanut. Ainakaan DVD-leffaa katsoessa en kiinnittänyt pleikkarin ääniin mitään huomiota, joten ei tuo ainakaan häiritsevän kovaa ääntä pidä. Toisaalta päävalikossa kököttäessä tuulettimen ääni 3,5m päähän sohvalle on kuultavissa.
   
 5. pokkus

  pokkus Käyttäjä

  Liittynyt:
  20.10.2006
  Viestejä:
  283
  Saadut tykkäykset:
  0
  Oman ohukaisen sain kotiin eilen ja hetihän se piti ottaa käyttöön. Pelaamaan tai leffoja en vielä päässyt kokeilemaan kun päivityksen sun muut piti ensin ajaa. Tuossa päävalikossa ohukaisen käyntiääni on ainakin kyllä hiljaisempi kuin vanhan 40Gb paksukaisen. Jopa avovaimo totesi, että onpa se hiljaisempi kuin edellinen :) Tuulettimen ääni tässä uudessa ohukaisessa on kyllä ehkä hiukan korkeampi, jonka takia se kuuluu helpommin muiden äänien läpi. Vanhan paksukaismallin matalampi humina helpommin peittyi muiden äänien alle. Vertailuna Panasonicin PT-AX100 videotykin tuuletin pitää paljon kovempaa ääntä kuin tuo uusi pleikkari. Tykki on sijoitettu 1.5m pään yläpuolelle tasolle ja pleikka on noin 2m päässä oikealla korvan korkeudella lipaston päällä.
   
 6. Kojak Jr.

  Kojak Jr. Uusi jäsen

  Liittynyt:
  23.01.2006
  Viestejä:
  35
  Saadut tykkäykset:
  0
  Niinpä, ite en oo ainakaan saanu töllön (32D3000) kakella Plesetintä ohjailtua.
  Onneksi nyt sentään nuo käynnistys + oikia tulo -hommelit pelittää.

  Bravia Sync in my ass.
   
 7. Kojak Jr.

  Kojak Jr. Uusi jäsen

  Liittynyt:
  23.01.2006
  Viestejä:
  35
  Saadut tykkäykset:
  0
  No niin, AVforumssilla joku kertoilee seuraavaa:

  Hellurei sitten vaan.
   
 8. Sengir

  Sengir Käyttäjä

  Liittynyt:
  13.05.2004
  Viestejä:
  321
  Saadut tykkäykset:
  6
  Itsellä myös Slim tuntuu turhan äänekkäältä. Jopa äänekkäämmältä kuin talouden edellinen ps3 40GB. Tuuletin tuntuu huutavan vielä pitkään rasituksen jälkeenkin, mikä on outoa.

  HDMI-cec on loistava ominaisuus. Leffan katsominen onnistuu koskematta Dualshockiin ollenkaan. Kaikki tarpellinen löytyy Panasonicin kaukosäätimen (37PX70) Viera Linkin avulla.
   
 9. vermu

  vermu Uusi jäsen

  Liittynyt:
  05.01.2007
  Viestejä:
  244
  Saadut tykkäykset:
  0
  Moi,

  Eilen tuli taloon slim vanhan 40 gb tilalle. Slim on kieltämättä äänekkäämpi varsinkin leffakäytössä. Sirinä on sen verran korkeaa, että 3 metrin päähän sohvalle kuulee selvästi. Muutoin ulkomuodon puolesta sulautuu ympäristöön paljon paremmin kuin vanha, siitä plussaa. Kaippa tuohon ajan kanssa tottuu. Mutta siitä olen varma, että tuo äänekkyys on slimin ominaisuus, toisia se ei vain haittaa tai eivät tiedosta.

  Testasin pikaisesti tuota viera linkkiä, mutta sitä ei vissiin saa toimimaan, jos hdmi piuhat on vetäny vahvistimen kautta? Itselläni ps3 on av kohdassa hdmi1, mutta viera linkin menussa on vain av1-2. Vai mites toi pitää asennella kuntoon?
   
  Viimeksi muokattu: 04.09.2009
 10. care

  care Uusi jäsen

  Liittynyt:
  10.12.2005
  Viestejä:
  156
  Saadut tykkäykset:
  0
  Joo, vähän saman suuntaisia kokemuksia. Pidän vanhaa 40GB:tä kyllä hiljaisempana, tämän uuden puhallin kuuluu vielä noin parin metrin päähän, joskin ääni on jokseenkin häiritsemätöntä hiljaista puhinaa.

  HDMI-CEC on kyllä mainio. Televisiosta vain pleikkarin HDMI-kanava käyttöön, niin Onkyon vanhvistin ja konsoli molemmat heräävät itsestään eloon.
   
 11. Meisaku

  Meisaku Käyttäjä

  Liittynyt:
  07.07.2007
  Viestejä:
  44
  Saadut tykkäykset:
  0
  Itsekin olen nyt pari iltaa testaillut slimmiä, ja yhdyn edellä mainittuihin kommentteihin - aiempaan 40 gigaiseen verrattuna vaikuttaa aavistuksen äänekkäämmältä. Ei onneksi missään 60 gigaisen tasoissa liikuta :)

  Yhtään leffasessiota en uudella ole vielä käynyt läpi, joten totuus selvinnee silloin.
   
 12. rauttiz

  rauttiz Käyttäjä

  Liittynyt:
  08.12.2004
  Viestejä:
  297
  Saadut tykkäykset:
  13
  Katsoin eilen ensimmäisen blu-ray leffan slimillä, eikä tuulettimen ääni häirinnyt missään vaiheessa. Pausen aikana tuulettimen kyllä kuulee parin metrin päästä, mutta elokuvan äänet peittävät sen heti alleen. Julkaisupäivän aikoihin ostettuun Xbox 360 konsoliin verratuna tuo on todella hiljainen.

  Edit: Ensimmäinen leffa antoi liian positiivisen kuvan tuulettimen äänestä, koska se ei sisältänyt juurikaan hiljaisia kohtauksia. Toisen leffan aikana tuuletin jo hieman häiritsi täysin hiljaisissa kohtauksissa, joten pelkkään blu-ray-leffakäyttöön erillissoitin on edelleen parempi vaihtoehto.
   
  Viimeksi muokattu: 05.09.2009
 13. vermu

  vermu Uusi jäsen

  Liittynyt:
  05.01.2007
  Viestejä:
  244
  Saadut tykkäykset:
  0
  Onkos kukaan panan pz85 käyttäjä saanut tuota hdmi cec toimintoa kuntoon. Minulle tulee viera linkistä vain vaihtoehto "muut". Sen jälkeen sanoo, että käytä valitun laitteen kakea, mutta vain ps3:n kapula toimii. Mitään muuta vaihtoehtoa ei ole kuin se "muut". Vahvarina on marantzin 4002. Pitääkö vahvarissa olla jotain ihme asetuksia, että signaali menee läpi? Vai eikö tuo pz85 malli vain toimi sitten. Pleikan päästä ole laittanut sen hdmi ohjauksen päälle.
   
  Viimeksi muokattu: 04.09.2009
 14. dmq

  dmq Uusi jäsen

  Liittynyt:
  25.09.2008
  Viestejä:
  24
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kylläpä kyllä, kuten monella muullakin, kovempi ja/tai pahempi ääninen tuo slimmi on vanhaan 40gb fattyyn verrattuna, kieltämättä harmittaa hieman. Tosin "bravia sync" on aika loisto-ominaisuus ja laite on muuten henk.koht. mielipiteenä paremman näköinen kuin vanha. Vielä kun olisi hiljaisempikin...
   
 15. supah

  supah Uusi jäsen

  Liittynyt:
  20.02.2005
  Viestejä:
  9
  Saadut tykkäykset:
  0
  Jep, jep. Menin sitten itsekin vaihtamaan slimiin, lähinnä bravia syncin takia ja ajattelin että tuskin slim ainakaan äänekkäämpi on, kun se on kerta uusi malli ja se syö vähemmän virtaakin.

  Ja paskat. Tämähän on äänekkäämpi kuin edellinen 80 gt:n malli, joka oli sentään verrattain hiljainen, joskaan ei äänetön. Vaikuttaisi siltä, että 80 gt:ssä ilmavirrasta johtuvaa puhinaa on enemmän, mutta slimissä taas tuuletin on selvästi äänekkäämpi (sirisee ja käy korkeammalla taajuudella).

  Ja nyt sitten vituttaa iloisesti, kun foorumeiden puheiden perusteella vaikuttaa siltä, että tämä koko rev. A on samaa paskaa.
   
 16. vermu

  vermu Uusi jäsen

  Liittynyt:
  05.01.2007
  Viestejä:
  244
  Saadut tykkäykset:
  0
  Hmhm, toi bravia syncci toimii jos jättää vahvarin välistä eli vetään hdmi:n suoraan töllöön. Toisaalta omilla vanhoilla kajareilla dts rokkaa ihan tarpeeksi hyvin.
   
 17. s0fboot

  s0fboot Uusi jäsen

  Liittynyt:
  17.02.2009
  Viestejä:
  26
  Saadut tykkäykset:
  0
  Täältä ääni hiljaiselle Slimmille eli on huomattavan paljon hiljaisempi kuin vanha 60 giganen. Ja jos vanha 40 giganen olisi hiljaisempi kuin tämä Slimmi niin sitten puhuttaisiin jo äänettömästä laitteesta.
   
 18. zeipiii

  zeipiii Uusi jäsen

  Liittynyt:
  20.06.2006
  Viestejä:
  84
  Saadut tykkäykset:
  0
  Oma slimmini myöskin hiljaisempi kuin edelliset. Ensimmäinen 40 giganen oli pahin huutaja, sitten tuli hiljaisempi taloon, mutta tämä on käytännössä kyllä hiljaisin näistä kolmesta. Idlenä käytännössä äänetön, kun sohvalle 3m päähän ei kuulu kuin pientä puhinan tapaista.

  Tein vaihdon Bravia Syncin takia, mutta ainakaan nykyisellään ei taida toimia täysin W3000:n kanssa, vituttaa! Pitää tyytyä 2 vuoden takuuseen, isompaan kovalevyyn ja Dualshockiin.. ehkä niissäkin on riittävästi syytä vaihtoon :)
   
 19. -FF-

  -FF- Käyttäjä

  Liittynyt:
  04.11.2005
  Viestejä:
  62
  Saadut tykkäykset:
  0
  Nyt taisi meikäläisellä käydä huono tuuri. PS3 Slim on kytkettynä Onkyon vahvistimeen ja siitä edelleen Samsungin A656:een. Ongelma on se, että kuvassa näkyy koko alalta sellaista vihreää häiriöviivaa, joka aluksi viittasi ongelmaan HDMI-kaapelissa, joka kuitenkin toimi hyvin 80 gigasen plegen kanssa. Kokeilin sitten toista kaapelia, sama vika. Onkohan minulle sattunut viallinen yksilö vai onko ongelma jotenkin korjattavissa, jota en nyt heti keksi. Suljin myös Onkyon vahvistimen syyllisten listalta liittämällä pleikkarin suoraan televisioon -> sama tulos. Onko se kärrättävä tämä vehje heti huomenna Gamestoppiin?

  Voiko tällainen "häiriökäyttäytyminen" olla lämmöstä johtuvaa, sillä juuri nyt pleikkari ei ole kovin hyvin ilmastoidussa paikassa. Konsoli ehti olla päällä asetusten säätämisen ja päivityksen ajan. DVD:tä katsellessa vasta huomasin, joskin se ilmeni ihan heti. Paksumpi PS3 oli pystyssä, tätä en uskaltanut laittaa pystyyn.

  Mitä koneen hiljaisuuteen tulee, niin vaikuttaa TODELLA hiljaiselta. Hiljaisemmalta kuin vanha 80 giganen. Sen takia harmi, jos joudun tämän takuuseen lähettämään.
   
  Viimeksi muokattu: 05.09.2009
 20. vermu

  vermu Uusi jäsen

  Liittynyt:
  05.01.2007
  Viestejä:
  244
  Saadut tykkäykset:
  0
  Pari tuntia cod4:sta takana slimmillä ja huusi melko lujaa. Ääni kuuluu iltasella jo toiseen huoneeseen. Ropelin kierrokset nousi vissiin jotain 4-5 kertaa. Tulikuuma takaa, ei juuri kärsi kädellä koskettaa. 40gb malli ei koskaan kuumentunut tuolla tavalla. Tuntuu et yritetty tässä vaan 40 gb mallin sisukset ahtaa pieneen koteloon. Sitten tulee näitä kuumuus ja ääniongelmia.