ProCaster PVR-6500C / PVR-6500T

Keskustelu osiossa 'Procaster' , aloittajana Jereee, 10.05.2007.

 1. ladonovi

  ladonovi Uusi jäsen

  Liittynyt:
  03.05.2007
  Viestejä:
  6
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kiitos paljon vastauksestasi srout. Jäämme odottamaan uutta firmistä.
   
 2. Turbomies

  Turbomies Uusi jäsen

  Liittynyt:
  04.05.2005
  Viestejä:
  13
  Saadut tykkäykset:
  0
  6500C-malli kytkettynä HDMI-piuhalla Samsung A656 televisioon. Kaikki muu toimii mutta äänentasoa en pysty säätämään Procasterin kautta. Näyttöön kyllä tulee Procasterin äänentasopalkki ja sitä saa liikuteltua mutta äänentaso ei muutu mihinkään.

  Onko tämä joku HDMI-ominaisuus vai mikä voi olla vikana. Ei tuo juuri muuten haittaa mutta TV:tä katsellessa äänensäätäminen on ainoa asia jota varten pitää ottaa toinenkin kaukosäädin (Sampan) käteen.
   
 3. pitkis7

  pitkis7 Käyttäjä

  Liittynyt:
  24.03.2005
  Viestejä:
  193
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ymmärtääkseni HDMI:n kautta ei pääse säätämään volumea - "ominaisuus"
   
 4. Köyrimö

  Köyrimö Uusi jäsen

  Liittynyt:
  14.02.2008
  Viestejä:
  47
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tuo on HDMI ominaisuus, ei vika.
   
 5. Turbomies

  Turbomies Uusi jäsen

  Liittynyt:
  04.05.2005
  Viestejä:
  13
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ok, kiitoksia.
   
 6. M K

  M K Uusi jäsen

  Liittynyt:
  23.03.2007
  Viestejä:
  17
  Saadut tykkäykset:
  0
  Siis kyseisen laitteen HDMI-portin ominaisuus.
  Esim. Topfieldissä säätö toimii.
   
 7. oggo

  oggo Uusi jäsen

  Liittynyt:
  15.08.2007
  Viestejä:
  4
  Saadut tykkäykset:
  0
  Hei! Minulla on tämä Tera versio ja boksin käynnistys kestää minuutin vaikka kovo olisi tyhjä. Lisäksi hieman haisee sähkölle. Onko muilla ollut näitä ongelmia? kiitos
   
 8. boondocks

  boondocks Uusi jäsen

  Liittynyt:
  09.04.2004
  Viestejä:
  17
  Saadut tykkäykset:
  0
  Onko kenelläkään ongelmia skaalauksen kanssa?

  Jos valitsen tarkkuudeksi 720p tai 1080i, ruudun oikeaan reunaan jää yli sentin levyinen musta palkki (eli kuva ei ala aivan oikeasta laidasta). 576p-tarkkuudellakaan kuva ei ala aivan oikeasta laidasta, vaan palkin leveys on pari milliä. Vasemmassa laidassa ei ole vastaavaa ongelmaa.

  1080i vaikuttaisi laadullisesti parhaalta, mutta edellä kuvaamani ongelma ärsyttää siinä määrin, että 576p:llä on menty toistaiseksi.

  Käytössäni on PVR-6500C kytkettynä HDMI:llä 42" FullHD-televisioon.
   
 9. srout

  srout Käyttäjä

  Liittynyt:
  24.04.2007
  Viestejä:
  541
  Saadut tykkäykset:
  7
  Mun telkkarissa pystyy siirtämään kuvaa kaken nuolinäppäimillä ko. tilanteessa.
   
 10. fader83

  fader83 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  10.12.2008
  Viestejä:
  4
  Saadut tykkäykset:
  0
  Sanokaahan nyt, kannattaako hankkia 6500C Special Edition, kun tässäkin threadissä niin paljon haukutaan koko ProCaster-merkkiä, vai pitäiskö tyytyä 6102C:hen tai kenties kokonaan johonkin muuhun merkkiin? Itelläni oli aiemmin käytössä noin kahden vuoden ajan Handanin boksi, josta hajos levy että jotain muutakin (käynnistyessä tilttaa ellen vaihda kanavaa saman tien, kun virrat tulee päälle), joten eipä siitäkään merkistä mitään hyviä kokemuksia ole jäänyt.
   
 11. kepakko

  kepakko Uusi jäsen

  Liittynyt:
  19.11.2004
  Viestejä:
  11
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kannattaa myös muistaa se, että suurin osa tyytyväisistä käyttäjistä ei foorumille raportoi. Lähes jokaisesta laitteesta löytyy kyllä vastaava ketju, jossa ongelmatapaukset tulevat esiin. Itse voin tätä laitetta ainakin suositella, vaikka kerran jouduin jo takuuhuollosta hakemaan uuden tilalle. Oikeastaan ainut vähän häiritsevä piirre on tuo hidas käynnistyminen.
   
 12. Viracocha

  Viracocha Uusi jäsen

  Liittynyt:
  14.11.2008
  Viestejä:
  3
  Saadut tykkäykset:
  0
  Onko tuo EPG:n toimimattomuus tämän tuotteen ominaisuus vai johtuuko se pelkästään sitä missä satutaan asumaan :weep:
  Jos Hangossa jollakin on kyseinen malli olisi kiva tietää miten EPG toimii.

  Itselläni EPG ei juurikaan toimi. Kanavien ohjelmat on keskenään sekaisin, päivät ja ohjelmat on sekaisin tai sitten ei mitään ole näkyvissä :OI.
  Edellisen tallentamattoman boxin kanssa oli suuria ongelmia saada kuva ylipäätään näkymään. Jos oli helle, pakkasta yli -10, sumuista, tuulista, sadetta, tihkua ainoa ohjelma oli EI SINGNAALIA. Esim Digita tiedosti nämä ongelmat.

  On tässä 6500se:ssä mutakin vikoja, sammuu ja käynnistyy itsestään, jumittaa koko koneen välillä ja vaikka mitään tallennuksia, muistutuksia ym ei olisi asennettu tämä sammuu aina 22.58.
  Ekasta hajosi kovalevy viikon sisällä ja samat lieve ilmiöt siinäkin.
  Tämä onkin jäänyt lähinnä pelkäksi digiboxiksi.
  Että sellainen laite. FW on 209D.
  T.O.M
   
 13. samsamsam

  samsamsam Käyttäjä

  Liittynyt:
  25.04.2004
  Viestejä:
  495
  Saadut tykkäykset:
  0
  Pistä takaisin Verkkokauppaan...
   
 14. rebson

  rebson Uusi jäsen

  Liittynyt:
  08.11.2007
  Viestejä:
  20
  Saadut tykkäykset:
  0
  Itse ostin noin kuukausi sitten kyseisen laitteen antenniversion ja olen kyllä erittäin tyytyväinen!
  Mitään ongelmia ei ole ollut ja ainoa mainittava huono puoli on täälläkin tullut jo usein esille elikkä hidas käynnistyminen. Olen tallentanut päivittäin ohjelmia ja katsellut minkä ehtinyt, eikä tallennuksissa ole ollut mtn vikaa.
  Vielä mainittakoon, että kaukosäädin on suht reiästä, jos ei vielä muista näppäintän sijaintia. Opettelun jälkeen ihan ok kapistus sekin.
   
 15. atsuC

  atsuC Uusi jäsen

  Liittynyt:
  07.02.2007
  Viestejä:
  8
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kaapeliversio on ollut käytössä noin puolisen vuotta. Ihan pätevältä laitteelta tuo tuntuu, vaikka onkin ollut hieman ongelmia. Tässä on pieni lista mitä ongelmia on tullut vastaan.

  - Kerran levyn tiedostolistaus sekosi ja kaikki nauhoitukset katosivat. Kovalevy ei tyhjentynyt, koska siellä oli yhä tuon katoamisen jälkeen n. 60% nauhoituksia. Kone ei vain jostain syystä näyttänyt niitä listalla. En jaksanut alkaa säätämään levyn kanssa, joten alustin sen uusiksi. Nyt taas toimii.

  - Silloin tällöin (alle 10 kertaa) on hakusananauhoitus jäänyt päälle siten, että illalla käynnistynyt nauhoitus on jatkunut aamuun saakka, jolloin olen sammuttanut sen ennen töihin lähtöä.

  - Kaukosäädin oli aluksi hieman hankala, koska napit eivät eroa toisistaan kovin paljoa. Onneksi näppäimistökartta on iskostunut päähän sen verran hyvin, että harvemmin tarvitsee vilkaista.

  - Joitakin ohjelmia en vain ole onnistunut hakusana-ajastamaan millään. En tiedä onko ongelma laitteessa vai sen käyttäjässä. Esim MusicTV:ltä tulevat South Parkit eivät ole kertaakaan tulleet levylle. Noh ehkä tämä on hyvä vain.
   
 16. bofh

  bofh Uusi jäsen

  Liittynyt:
  21.02.2006
  Viestejä:
  62
  Saadut tykkäykset:
  0
  Juu, mutta kannattaa varautua siihen, että se on siellä sitten piiiitkäääään....

  Verkkokauppa polkee kuluttajan oikeuksia nyt oikein kunnolla mutta kuluttajasuoja puuttuu tähän kyllä pian kunhan vain jutturuuhkaltaan ehtivät. :thumbsup:
   
 17. kepakko

  kepakko Uusi jäsen

  Liittynyt:
  19.11.2004
  Viestejä:
  11
  Saadut tykkäykset:
  0
  Jos vikaa on tarpeeksi (=ei korjaannu softapäivityksellä), sieltä voi hyvin saada uuden laitteen tilalle. Pirkkalan Verkkokauppa palveli ainakin näin. Syy oli yksinkertaisesti se, ettei asiakkaan tarvitsisi odotella tuotetta huollosta. Ko. liikkeen palvelussa en kyllä muutenkaan ole havainnut huomauttamista, joten en oikein ymmärrä tätä monissa yhteyksissä esiintulevaa verkkokaupan parjaamista. Tosin ymmärrän kyllä, että jos palvelu ei miellytä, niin siitä kyllä raportoikin hanakammin.
   
 18. TheHuuto

  TheHuuto Uusi jäsen

  Liittynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  17
  Saadut tykkäykset:
  0
  ..eilen viritti kanavat uusiksi ja sai Welholta kymmeinä kanavia tutustumista varten muutamaksi päiväksi , niin tekstitys ei toimi enää ns. leffakanavilla ( canal+ / tv1000 ) Setupit olen läpi käynyt ja mikään ei auta. Muilla kanavilla pelitää ihan ok. EPG meni myös käyttökelvottomaksi, eli ohjelmatietoja ei löydy kuin siltä kanavalta jota satut seuraamaan.......mene tän paskan kanssa hermo. IVO buutit tietysti kuukausittaisia , leffoja ei voi kaikkia poistaa ( kun valitsee " poista " niin mitään ei tapahdu ) ....jne mukavaa

  Firmis 209D

  Kiitos Verkkokauppa ja anteeksi kun laitteen teiltä ostin. Joudun suorittamaan 400€ alaskirjauksen tämän raadon osalta.:mad:

  ps. ja huoltoa on turha kauppiaan tarjota.
   
 19. gaston

  gaston Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  23.10.2001
  Viestejä:
  3 418
  Saadut tykkäykset:
  51
  Maksukanavien tekstit on minulla aina vaatinut yhden IVO buutin toimiakseen kun on ollut näitä ilmaiskatselupäiviä.
   
 20. TheHuuto

  TheHuuto Uusi jäsen

  Liittynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  17
  Saadut tykkäykset:
  0
  ..jaksoin vielä kerran koittaa. Tehdasasetukset uusiksi ja kanavien haku vielä kertaalleen=ei auttanu. Canal+ ollessa päällä tein IVO buutin (jälleen siis) ja kas kummaa , tekstitys toimi.

  Summarum : Tämä on nyt boksin ns. viimeinen mahdollisuus. Jos vielä " ämpyilee ", niin se siirtyy makkariin aikusviihde käyttöön ( ei tarvetta teksteille...) :thumbsup: