ProCaster PVR-6500C / PVR-6500T

Keskustelu osiossa 'Procaster' , aloittajana Jereee, 10.05.2007.

 1. jantsu78

  jantsu78 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  23.06.2008
  Viestejä:
  13
  Saadut tykkäykset:
  0
  Näin juuri. Eihän tässä kukaan viasta ole kirjoittanutkaan, asia tuli ilmaistua vain ehkä huonosti.
   
 2. Pyromanne

  Pyromanne Uusi jäsen

  Liittynyt:
  27.02.2005
  Viestejä:
  415
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mietin tossa special editio version hankintaa, mutta tämän ketjun läpilukemisen jälkeen täytyis olla varmaan hullu, jotta siihen rahaa tuhlaisi...
   
 3. R1ku

  R1ku Uusi jäsen

  Liittynyt:
  02.07.2008
  Viestejä:
  17
  Saadut tykkäykset:
  0
  Eiköhän tällä(kin) laitteella ole satoja ja taas satoja tyytyväisiä omistajia, mutta niistä positiivisista kokemuksista ei niin helposti tänne kirjoiteta kuin kirjoitetaan jos laitteen kanssa on jotain ongelmia. Omaa laitettani olen nyt parisen kuukautta käyttänyt ilman yhtään ongelmaa. Ei yhtään tallentamatta jäänyttä nauhoitusta, ei yhtään lyhyeksi jäänyttä nauhoitusta, eikä mitään muutakaan ongelmia. Koputetaan nyt varmuudeksi puuta, ettei ongelmia tule jatkossakaan. :OI Itse uskallan ainakin suositella 6500C-mallia muillekin.

  6500C/209D/Welho
   
 4. hypnomi

  hypnomi Uusi jäsen

  Liittynyt:
  28.07.2008
  Viestejä:
  11
  Saadut tykkäykset:
  0
  Itsekin voin yhtyä tuohon suositteluun! Miullakin on tuo boksi toiminut moitteettmasti vaihdon jälkeen. Tallennuksia ei ole jäänyt väliin, kaikki tallennukset ovat määritellyn pituisia, yms. Koputetaanpa myös puuta ettei ongelmia esiinny :OI

  Lämpimästi suosittelen Procaster 6500 digiboksia!

  6500C/209D/Elisa
   
 5. Sairi

  Sairi Uusi jäsen

  Liittynyt:
  17.10.2004
  Viestejä:
  18
  Saadut tykkäykset:
  0
  Sama juttu minulla. Laite toimii kuin unelma vaihdon jälkeen. On hiljainen, ominaisuudet ja käytettävyys mielestäni huippuluokkaa. Jäi vaan kirjoittamatta koska eihän sitä nyt voi kehumaan alkaa, suomalainen kun on :)

  Nyt puuttuu enää uusi 42" plasma. Itella sen tänään toivottavasti tuo kotiin, sitten pääsen testailemaan vielä tuon HDMI:n.

  6500T/209D
   
 6. Pyromanne

  Pyromanne Uusi jäsen

  Liittynyt:
  27.02.2005
  Viestejä:
  415
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mitens tämä laite selviytyy kesä- ja normaaliaikavaihdoksista? Meneekö ajastukset kuinka pahasti sekaisin?

  Entä toimiiko epg luotettavasti vai pitääkö laitetta boottailla yhtenään?

  Ymmärtääkö projectx procasterin tallenneformaattia?
   
 7. Pyromanne

  Pyromanne Uusi jäsen

  Liittynyt:
  27.02.2005
  Viestejä:
  415
  Saadut tykkäykset:
  0
  Hommasin sit kuitenkin tämän boksin Verkkokaupan suoratoimituksesta hintaan €375. Sisässä oli 209C FW joten päivitin sen ensi töikseni 209D:hen. Manuaalissa kehoitettiin palauttamaan päivityksen jälkeen tehdasasetukset, mutta koska päivitysproseduuri tuntui hoitavan asian itsekin, en alkanut (ekalla kerralla) sitä toistamaan uudelleen. Laitteistoversio (DVer) on 1.3

  Mainittakoon aluksi, että boksi on hiljainen, eikä täällä paljon puhutusta tuuletinmelusta ole merkkiä. Boksi on mulla tosin väliaikaisesti tv-pöydän lokerossa jonka pohjalla on pala mattoa ja seinillä paksut vaahtopalamuovit äänenvaimennuksena Pioneerin dvd-soittimen jäljiltä, se kun pitää melkoista sirkkelin ääntä.

  Boksissa on paljon positiivisia puolia parin kolmen vuorokauden käyttökokemuksen perusteella. Erityisesti käyttölogiikka ja EPG ovat pääpiirteissään erinomaisia. Laitteessa on toimintoja eri tiloissa kuitenkin niin paljon, että tämä näkyy pakostakin hankaluutena kaukosäätimen suunnittelussa ja käyttäjällä onkin paljon opiskeltavaa ja muistettavaa konetta sisäänajaessaan. Kake ei ole sieltä selkeimmästä päästä, mutta tuntuu toimivan kuitenkin täsmällisesti ilman sen kummempaa temppuilua, mitä nyt jo täällä aikaisemminkin kerrottuun ongelmaan kanavanvaihdon keinukytkimen toimimattomuudesta törmäsin. Pienemmän kaukosäätimen on tarkoitus tuoda selkeyttä peruskäyttöön, mutta koska sen näppäinkartta eroaa isosta kakesta, käyttäjä joutuu muistamaan kaksi erilaista näppäinten järjestystä perustoimintojen osalta.

  Sit niihin ongelmallisiin piirteisiin.

  1) ajastimessa ei pysty asettamaan ennakkoa samalla tavalla kuin loppuun turvamarginaalia. Ylen ohjelmat alkavat suurinpiirtein oikealla kellonlyömällä, mutta koska tv-lähetteen mukana tuleva kellodata saattaa olla toistakymmentä sekuntia, tai jopa enemmän, myöhässä, tarkoittaa tämä että ohjelman alusta jää helposti puuttumaan pala. Puhumattakaan jos käyttäjä haluaisia ottaa talteen myös ohjelmien kuulutukset. Mainoskanavilla ohjelmat saattavat alkaa myös reilusti etuajassa. Vaikka tämä on harvinaista, siihen tulisi olla mahdollisuus varautua. Tätä ongelmaa voi toki kiertää, asettamalla boksin kellon manuaalisesti minuutin tai pari edelle, mutta se tarkoittaa, ettei boksin automaattisynkkaa voi käyttää ja kelloa pitää olla koko ajan säätämässä. En ole vielä seurannut, miten tarkasti kello käy ilman synkkaa, edistääkö vai jätättääkö.

  Päivitys: koska näyttää siltä, että laitteen kellon manuaalinen säätö ei ole mahdollista EPG:n toiminnan sotkevan ohjelmistovirheen vuoksi, tätä kiertotietä ei ole mahdollista käyttää ennen virheen korjaamista.

  2) Erityisesti mainoskanavilla ohjelmien ja yksittäisten mainostenkin alkuun tulee usein vajaan sekunnin mittainen lyhyt äänikatkos. En ole vielä tarkistanut siirtyykö tämä myös tallenteen dataan vai liittyykö se ainoastaan boksin toistotoimintaan.

  Päivitys: äänikatko ei näyttäisi siirtyvän itse videotiedostoon, joten se liittyy ainoastaan toistoon.

  3) 40 muistipaikkaa ajastustapahtumille on paljon, vaan ei riittävästi. Hakusanoja ulkomuistista kirjoittaessani sain listan jo lähes täyteen ja tämän jälkeenkin pitäisi jäädä tilaa vielä satunnaisille yksittäisille ajastuksille.

  4) Jos tv-kanavien järjestystä tai asetuksia muuttaa ajastimen ohjelmoinnin jälkeen, se sekoittaa ajastimen toimintaa. Kanavajärjestyksen muuttaminen aiheuttaa ajastinlistaan vääriä kanavanimiä (en kokeillut rajoittuuko ongelma ainoastaan nimeen vai olisiko ajastin myös tallentanut väärää kanavaa).

  5) Myös suosikkilistat sekoittavat ja tekevät ajastimen toiminnasta epäselvän ja vaikeaselkoisen. Ajastinlista merkkaa kanavan joko pelkällä kanavan nimellä, tai etuliitteellä F1 - F4, joka kai tarkoittaa suosikkilistan numeroa. En tajunnut tämän ominaisuuden tarkoitusta, sillä osa ajastuksista oli pelkällä kanavan nimellä ja osa etuliitteellä. Jos poistat suosikkilistan käytöstä ja tuhoat sen sisällön, samalla katoavat myös kaikki siihen liittyvät ajastukset, joten vahingon riski on suuri. Minulla oli vaikeuksia saada joitain hakusanatallennuksia poimimaan ohjelmia epg:stä, mikä on saattanut johtua suosikkilistan kanssa sekoilemisestakin.

  6) Edelliseen kohtaan viitaten, boksi ei myöskään muista sammutuksen jäljiltä mitä suosikkilistaa käytettiin vaan se pitää kytkeä joka kerta uudelleen. Pelkän FAV-näppäimen käyttö kaukosäätimestä on erittäin epäinformatiivinen, sillä kuvaruudulle ei ilmesty minkäänlaista ilmoitusta käytettävästä kanavalistasta. Listan valinta toimii paremmin ottamalla ensin kanavalista näytöllä painamalla OK:ta ja vasta sen jälkeen käyttämällä FAV:a.

  7) Procasterissa on sama ikävä piirre kuin Kansalaisboksissa, eikä se anna näyttölaitteen valita itse 16:9 ja 4:3 näyttötilojen välillä. Se skaalaa lähetteen ilmoitettuun kuvasuhteeseen, halusi tai ei. Skaalaus on kuitenkin Procasterissa sentään huomattavasti laadukkaampi kuin Kansalaisboksissa, joka oli täysin kelvoton.

  8) Procaster, kuten niin monet muutkin laitteet, ymmärtää ainoastaan kanavien LCN-numeroinnin päälle, eikä kanavajärjestyksen muuttaminen vaikuta siihen, miten kaukosäätimen numeeriset suoravalintanäppäimet toimivat. FST5 löytyy itsepäisesti numero 5:n takaa järjesteli kanavat miten tahansa.

  9) Alan epäillä, että boksilla on jotain ongelmia samalta kanavalta tulevien peräkkäisten tallennusten kanssa.

  9.1) Ensimmäinen oire esiintyi lauantaina kun Yle teemalta tuli kaksi dokumenttia peräkkäin. Ensimmäinen tallentui ok, mutta sen jälkeen boksi olikin hypännyt tallentamaan Yle 1-kanavaa ja ohjelman nimeksi oli valinnut dokumentin, joka tulee vasta viikon päästä lauantaina kyseiseltä kanavalta.

  9.2) Toinen oire esiintyi sen jälkeen kun vaihdoin systeemikellon manuaaliseen säätöön, testatakseni ajastuksen toimivuutta pari minuuttia edeltävällä kellolla. Yle 1:n "Ihmisten puolue" ja Uutisvuoto tulivat peräkkäin. Ensimmäinen tallentui ok, mitä nyt boksi leikkasi tallennuksen poikki ja jatkoi seuraavassa ajastuksessa, jonka oli tarkoitus sisältää Uutisvuoto. Mutta suuri yllätys odottikin siinä, että boksi ilmeisesti käytti jälkimmäisessä ajastuksessa edellisen ohjelman kestoaikaa ja tallensi Uutisvuodosta ainoastaan n. 15 minuuttia. Tallenteen se nimesikin Ihmisten puolueeksi, eikä Uutisvuodoksi (eli lopputuloksena tallenteiden listalta löytyi kaksi "Ihmisten puolue" nimistä ohjelmaa, joiden kesto oli sama, mutta toinen sisälsi 15 minuuttia Uutisvuotoa).

  10) Aloin tässä vaiheessa epäillä, että olisiko mun sittenkin pitänyt FW-päivityksen yhteydessä boottailla konetta enemmän ja palauttaa tehdasasetuksia, joten tein sen nyt varmuuden vuoksi. Tämän jälkeen EPG-datan päivittymisen kanssa alkoi esiintyä ongelmaa. Osa kanavan tiedoista näytti tyhjää meneillään olevan ohjelman kohdalla (Yle 1), osa ihan väärää ohjelmaa (MTV3, kellonaika oli oikea, mutta ohjelman nimi väärä). Tämän jälkeen palasin täysin alkuruutuun ja päivitin FW:n uudelleen ja palautin tehdasasetuksia kahteen kertaan (päivitysproseduurin oma bootti ja sen päälle vielä laitteen asetusvalikosta käsin uusi, ennen kuin viritin kanavia).

  Päivitys: syy EPG:n sekoiluun johtuikin ilmeisesti siitä, että kellon manuaalinen säätö sekoittaa sen. Lähetteestä otetun synkan kanssa EPG toimii paremmin.

  Jälkimmäiset sekoilut ovat vielä sen verran tuoreita, etten pysty sanomaan mikä tilanne on nyt. Jos noi ongelmat vielä palaavat, en ala sietämään niitä vaan laite lähtee palautukseen. Voi olla, että laitetta on sekoittanut jatkuva rassaaminen ajastusten, sun muiden toimintojen kanssa, mutta tämä kertoo vain kehnosta testaamisen tasosta ennen kuin tällaisia vehkeitä päästetään myyntiin. Konetta pitää pystyä käyttämään asianmukaisesti pitkiäkin aikoja ilman turvaboottailua, eikä sen toiminnallisuus saa alkaa lahoamaan käsiin.

  11) Laite ei suostu ainakaan 209D-firmiksellä ajastamaan alle 5 minuutin mittaisia ohjelmia EPG:stä, eikä ilmeisesti noteeraa niitä sanahakutallennuksessakaan. Aika omituinen ja tarpeettomalta vaikuttava rajoite. Yleltä tulee esim. "Uutisvuosi"-sarjassa lyhytfilmejä, joiden kesto on n. 5 tai 10 minuuttia, eikä niistä voi nyt noita lyhyempiä tallentaa. Pah.

  12) Kun laitetta käyttää USB-liittymän kautta tietokoneella, se saattaa kaataa windowsin. Normaali tiedostojen siirto koneelle tuntui sujuvan ongelmitta, mutta sysdb-hakemistossa oleviin .evt-tiedostoihin kajoaminen hiiren oikealla napilla kippasi tietokoneen nurin.

  13) EPG:n tiedot eivät tunnu valitettavasti pysyvän kovin pitkään kunnossa. Jätin boksin aamulla tallentelemaan ajastuksia ja nyt kun tulin seitsemän pintaan kotiin, ohjelmatiedot EPG:ssä on päin honkia. Ei näin.

  Päivitys: EPG-tiedot sekoavat jos boksin kellon asettaa manuaalisesti. Toimiakseen se ilmeisesti edellyttää, että kello synkataan tv-signaalin mukana tulevasta datasta.

  Mitä enemmän tätä konetta miettii ja lukee juttuja täältä, alan kallistua siihen, että boksi lähtee takaisin heti kun viikko tästä valkenee. Harmillista, sillä siinä oli potentiaalia. Liian epäluotettava ja sisältää omituisia komplekseja, joiden ehdoilla joutuisi elämään. En hyväksy tällaista laitteelta joka maksaa kuitenkin lähes 400 euroa. Mulla on jo tietskarissa 200 euron edestä digitv-rautaa ja softaa, joiden bugit ja puutteet tunnen valmiiksi. En jaksa alkaa sietämään niitä lisää tuplasti hintavammalta laitteelta.
   
  Viimeksi muokattu: 02.09.2008
 8. foof

  foof Uusi jäsen

  Liittynyt:
  27.05.2006
  Viestejä:
  4
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tuli tällainen kaapeliversiona ostettua. Muutaman päivän melko vähäisen käytön jälkeen olen ihan tyytyväinen laitteen tähänastiseen toimintaan. Yksi selkeä ongelma on, johon en ole vielä keksinyt ratkaisua: Äänen lisääminen. Tällä hetkellä kuvaruutuun tuleva äänenvoimakkuusosoitin kyllä liikkuu kaukosäätimen käskyjen mukaisesti mutta mitään ei tapahdu. Ainoastaan, jos vien sen aivan loppuun asti alaspäin, ääni menee kokonaan pois. Tämän takia joutuu pitämään TV:n kaukosäädintä mukana kaiken aikaa.

  Ohjelmistoversiota en ole päivittänyt ja töistä kirjoittaessani en pysty edes tarkistamaan, mikä versio on käytössä. Voiko tämän päivittämisellä olla ongelmaani vaikutusta?

  Toinen asia, jota mietin on usean kanavan yhtäaikainen tallennus. Tällä hetkellä minulla näkyvät kaikki Welhon kanavat (en tiedä miksi, en niitä ole tilannut). Laitoin 4 yhtäaikaista tallennusta (YLE1 ja YLE2, MTV3, Nelonen). Kaikki tallentuivat mutta en voinut katsoa samalla kuin kanavapaikalle 24 asti. Viimeinen joka näkyi oli SubJuniori tjmsp. mutta seuraava MTV:n maksukanava ei enää näkynyt. Vasta, kun olin keskeyttänyt kaksi talletusta, pystyin katsomaan kaikkia kanavia. Onko tämä ominaisuus tallentavissa laitteissa? Näitä muita kanavia ei siis edes näkynyt EPG:ssä. Tällä kai pitäisi pystyä tallentamaan 4 kanavaa kahdesta kanavanipusta (olen niin n00b, etten tiedä mitä nämä "niput" ovat - oletan, että ne ovat YLEn kanavat, "suomalaiset" mainoskanavat ja salatut kanavat.)

  Vähän hiljaisempi laite voisi olla. Osa äänestä on resonointia, josta kyllä pääsee eroon. Laite on huomattavasti vanhoja videoita hiljaisempi mutta ääni kuuluu 3 metrin päähän sohvalle.

  Edit: Tuota ääniongelmaa olikin sitten käsitelty (tälläkin sivulla
   
  Viimeksi muokattu: 08.09.2008
 9. gaston

  gaston Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  23.10.2001
  Viestejä:
  3 429
  Saadut tykkäykset:
  56
  Jos käytää procasterin takana olevaa video scarttia niin äänen säätö ei kuulu toimia, tv scartista toimii.


  yhdessä nipussa on tosiaan useita kanavia eli juuri noin menee ileisesti antenipuolella että yle on yhdessä ja kolmonen toisessa nipussa, kaapelissa näitä nippuja on huomattavasti enemmän ja yhdessä nipussa enemmän kanavia (eli Yle ja kolmonen voi olla samassa nipussa) aika paljolti menevät sen mukaan mitä kanava paketteja on myynissä.

  Procasterilla voi talentaa 1-4 kanavaa samasta kanavanipusta yhtäaikaa ja katselella samalla myös jonkun toisen nipun kanavaa, jos tallennat kahdesta eri nipusta ohjelmia samaan aikaan niin voit katsella vain samojen nippujen muita kanavia.

  Welholla on jokin mainosjuttu että kaikki kanavat näkyvät jonkin aikaa uusille asiakkaille.
   
 10. Axa

  Axa Uusi jäsen

  Liittynyt:
  31.12.2005
  Viestejä:
  334
  Saadut tykkäykset:
  0
  Nippu = taajuus (MHz). Taajuuden näkee, kun painaa OK ja selailee kanavia (ainakin PVR-6300). Boksi osaa tallentaa max kahdelta taajuudelta yhtäaikaa.
   
 11. pitkis7

  pitkis7 Käyttäjä

  Liittynyt:
  24.03.2005
  Viestejä:
  193
  Saadut tykkäykset:
  0
   
 12. gaston

  gaston Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  23.10.2001
  Viestejä:
  3 429
  Saadut tykkäykset:
  56
   
 13. pitkis7

  pitkis7 Käyttäjä

  Liittynyt:
  24.03.2005
  Viestejä:
  193
  Saadut tykkäykset:
  0
  Siirsin ennen 6300C-mallin viemistä takuuhuoltoon muutaman tallenteen turvaan tietokoneelle. Palautuksena tuli 6500C joka ei nyt näykkään ulkoisena kovalevynä - Mitä voi tehdä?!!

  Lisätty muutamaa tuntia myöhemmin:
  Homma hoidossa, olisi pitänyt heti Googlettaa USB-portin virheilmoitus "CYPRESS AT2LP RC58". Jenkkisivuilta löytyi epävirallinen korjauspaketti joka poisti ongelman ja Casteri napsahti samantien ulkoiseksi kovalevyksi. (http://www.mvixusa.com/support/index.php?_m=knowledgebase&_a=viewarticle&kbarticleid=74)
  En vaan olis uskonut että näittenkin kanssa joutuu viettämään aikaa...
   
  Viimeksi muokattu: 17.09.2008
 14. foof

  foof Uusi jäsen

  Liittynyt:
  27.05.2006
  Viestejä:
  4
  Saadut tykkäykset:
  0
  Edelleen olen ihan tyytyväinen laitteeseen. Vähän hiljaisempi se voisi kyllä olla.

  Kaksi kertaa olen joutunut saman päivän aikana sammuttamaan laitteen takaosan katkaisijasta. Ensin kone meni totaalijumiin ja toisella kerralla katosi tekstit kaikilta salatuilta kanavilta. Molemmilla kerroilla ongelma on hoitunut.

  Sitten se pakollinen kysymys. Mitä tämä salauksenpurku tarkoittaa? Ohjekirjan perusteella ymmärrän sen niin, että salatuilta kanavilta tallennetut ohjelmat lakkaisivat näkymästä samalla kun niiden kanavien tilaus loppuu. Voiko se tosiaan olla näin? Eli pitäisi suorittaa jokin salauksenpurku, joka kokeiltuna näyttäisi tekevän kopiota kyseisestä tallennetusta ohjelmasta. Liittyykö tähän se tallennuslistassa joidenkin ohjelmien kohdalla näkyvä punamustavihreä laatikko? Tämä tosin ei näy kaikkien salatuilta kanavilta tallennettujen ohjelmien kohdalta.
   
 15. gaston

  gaston Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  23.10.2001
  Viestejä:
  3 429
  Saadut tykkäykset:
  56
  Ne ohjelmat mitkä on mrkitty punaisella laatikolla täytyy käytää tuolla salauspurulla jos haluaa katsoa niitä tilauksen loputtua, punavihreistä laatikoista ei ole oikein kunon selvyyttä, merkintä näyttää poistuvan jo sillä että leikaa tallenteen alusta tai lopusta pois.
  Tuo punainen laatikko tulee jos laite ei voi mennä tallennettavalle maksukanavalle, eli se talentaa jo jotain toista kanavaa tai katsotaan toista kanavaa.
   
 16. sivakkalla

  sivakkalla Uusi jäsen

  Liittynyt:
  30.06.2008
  Viestejä:
  43
  Saadut tykkäykset:
  0
  hei plazalaiset, kuinkas nopeita teidän 6500C mallin procasterit ovat käynnistymään? Itse hankin juuri kyseisen laitteen ja käynnistäminen kestää noin 20 sekuntia. Ei varmaan ole normaalia. Näytössä lukee käynnistyksen aikana; "käynnistetään kovalevyä". Johtuneeko tuo hitaus firmwaresta (en ole päivittänyt firmwarea) vai onko hitaus laitteen yksi ominaisuus?
   
 17. kepakko

  kepakko Uusi jäsen

  Liittynyt:
  19.11.2004
  Viestejä:
  11
  Saadut tykkäykset:
  0
  Itse olisin arvioinut oman Procsuni käynnistymisajan olevan jopa enemmän kuin tuo 20s, en ole tosin mitannut. Mutta kyllä se sitä kiintolevyä käynnistelee hyvän tovin myös mulla, softana on 209D.
   
 18. Don Pedro

  Don Pedro Uusi jäsen

  Liittynyt:
  28.04.2007
  Viestejä:
  14
  Saadut tykkäykset:
  0
  Suoraan verrannollinen laitteen kovalevyn kapasiteettiin. Joku oli täällä (tai jossain muussa foorumissa) testannut 1TB levyllä ja käynnistys kesti yli minuutin luokkaa. Mulla sekä 6300 että 6500. Näillä ikäeroa n. 2 vuotta ja käytännössä tuo 500GB laite käynnistyy yhtä nopeasti kun vanha 6300.

  Samalla voisin sanoa sen, että (tämä pari viikkoa sitten ostamani) 6500 on muutenkin selkeästi nopeampi ja toimintavarmempi kaikissa levyä tarvitsevissa toiminnoissa.

  Ja tietysti tuo 20 sec on ihan ok aika - samaa luokkaa täällä vaikken ole kellolla mitannut.
   
  Viimeksi muokattu: 24.10.2008
 19. ladonovi

  ladonovi Uusi jäsen

  Liittynyt:
  03.05.2007
  Viestejä:
  6
  Saadut tykkäykset:
  0
  Melko ärsyttävä vika muuten toimivassa laitteessa on jumiutuminen kun yritän poistaa juuri katsotun TV2:lta tallennetun ohjelman. Lähinnä Sopranos ja Kova Laki. Joskus on nauhoituksia menossa samanaikaisesti mutta ei aina. Töpselin irroitus auttaa joka kerta ja ohjelman poistaminen onnistuu tämän jälkeen ilman ongelmia.

  Onko kyseessä yleinenkin ongelma vai jumiutuuko vain minun laite? Onko TV2:n lähetyksissä jotain "hämärää" joka voi jumittaa laitteen?

  Voiko asialle tehdä jotain?
   
 20. srout

  srout Käyttäjä

  Liittynyt:
  24.04.2007
  Viestejä:
  545
  Saadut tykkäykset:
  7
  Kyllähän tästä on noissa muissa viestiketjuissa puhuttu. Itse olen lähettänyt viestiä verkkokaupalle josta tuli vastaus, että jatkoivat Procaster tukeen (heinäkuussa). Jumiutuminen tapahtuu nimenomaan DVB-tekstitetyillä tallennuksilla (YLE ja ilmeisesti joku/jotkut maksukanavat). Virran katkaisu takareunan kytkimestäkin riittää.