Procaster PVR-6200/PVR-6300 T

Keskustelu osiossa 'Procaster' , aloittajana HardSoft, 17.01.2007.

 1. Ajattelija

  Ajattelija New Member

  Liittynyt:
  11.08.2005
  Viestejä:
  166
  Saadut tykkäykset:
  0
  Jostain syystä ylen tekstitykset menevät nyt liian alas, eli alempaa riviä ei näy. Olen käynyt läpi kaikki asetukset tv:stä (kuvasuhde original), Procasterissa hdmi ja kuvasuhde original.

  En ymmärrä. T250 malli siis kyseessä ja uusin firmis. Kuva boksista tv:lle HDMI:n kautta.

  Ennen toimi, nyt ei. Sama firmisversio kyseessä. Onko yle:llä kesätyöntekijät hommissa vai mistä on kyse?

  Läppärillä DVBviewerillä tekstit näkyvät tasan tarkkaan oikein :confused:
   
  Viimeksi muokattu: 07.06.2008
 2. Woosh

  Woosh New Member

  Liittynyt:
  09.06.2007
  Viestejä:
  42
  Saadut tykkäykset:
  0
  Jos Menu -> Käyttäjäasetukset -> AV-asetukset -> TV-järjestelmä asetus on "automaattinen" vaihda se "PAL" asetukseksi. Ja IVO vielä päälle, jos ei auta. Joskus antennisignaalin liiallinen heittely voi tiputtaa sen "litistetystä" tilasta kokoruudun tilaan. Käy muuten katsomassa teksti-tv:tä ja yllätyt. Täällä juttua ko. ilmiöstä http://personal.inet.fi/atk/delphi/profir.html
   
  Viimeksi muokattu: 07.06.2008
 3. janijj

  janijj New Member

  Liittynyt:
  08.10.2007
  Viestejä:
  20
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mulla on PVR-6200T ja siinä aina välillä ainakin jos on pitkän aikaa pois päältä, niin kellonaika menee sekaisin. Yleensä aina se on noin 3 tuntia jäljessä. Usein kun käynnistää ja ehkä kerran vielä sen jälkeen buuttaa niin menee kello oikeaan aikaan. Onkohan vika vaan firmwaressa vai kenties joku laitteistovika?
   
 4. Maccara

  Maccara New Member

  Liittynyt:
  03.12.2006
  Viestejä:
  376
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ainakin jos käy kanavilla:

  Voice, Urheilukanava, Turku TV, Canal+ First, Canal+ Sport 1, Canal+ Sport 2,Canal69, Iskelmä, DIGIVIIHDE

  Pomppaa kello juurikin tuon 3h taaksepäin.

  Workaroundina on laittaa aika-asetuksista "paikallinen järjestelmä".

  Supportista kertoivat (tänään), että vikaa aiheuttavaa streamia on lähetetty Koreaan ja löysivät jotain vikaa aikatiedon käsittelystä, mutta tarkkaa arviota korjauksen valmistumisesta eivät vielä osanneet sanoa.
   
 5. ak72

  ak72 New Member

  Liittynyt:
  27.09.2003
  Viestejä:
  62
  Saadut tykkäykset:
  0

  Tämä ongelma on korjattu viimeisimmässä "D" firmiksessä.
   
 6. Maccara

  Maccara New Member

  Liittynyt:
  03.12.2006
  Viestejä:
  376
  Saadut tykkäykset:
  0
  Näin on. Juuri testailin, että toimii ok.
   
 7. jtmz

  jtmz New Member

  Liittynyt:
  18.01.2007
  Viestejä:
  93
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kylläpä vain, näyttäis toimivan. Samaten kanavanvaihtotapa ei muutu enää indeksinäkymän jälkeen = OK.

  EPGssä edelleen ruottia ja timeshiftin hommaa tutkaillaan.
   
 8. Napalmi

  Napalmi New Member

  Liittynyt:
  29.01.2007
  Viestejä:
  8
  Saadut tykkäykset:
  0
  Toista päivää 6250T talossa, ja ainakin testiajastukset (4 ohjelmaa päällekkäin) onnistuivat. Tuntuu suht näppärältä käyttää, joskin EPG ei kyllä ole ihan parhaasta päästä.

  Sen sijaan oikeaksi ongelmaksi on muodostunut teksti-tv:n läpivienti - se nimittäin ei onnistu. Kai se tällä laitteella pitäisi läpi tulla? Pari kertaa telkkarissa on kyllä vilahtanut TV:n oman teksti-tv:n sivuja joka viittaisi siihen että jotain sieltä tulee läpi mutta signaali on liian heikko tai jotain. Boksi on scartilla kiinni, kokeiltu on nyt kahta scart-johtoa. Ennenkuin testaan lisää eri johtoja, olisi kiva saada varmuus että tuo läpivienti toimii tässä laitteessa? Etenkin kun boksin oma teksti-tv on täysi paska sekä käytettävyydeltään että luettavuudeltaan (mikä ihmeen fontti siinä oikein on käytössä?). 5v vanhassa Finlux-töllössä teksti-tv sen sijaan futaa oikein mainiosti, jos sen siis vain saa näkymään. :cool:
   
 9. Parta45

  Parta45 New Member

  Liittynyt:
  14.06.2006
  Viestejä:
  15
  Saadut tykkäykset:
  0
  Sen sijaan oikeaksi ongelmaksi on muodostunut teksti-tv:n läpivienti - se nimittäin ei onnistu. Kai se tällä laitteella pitäisi läpi tulla? Pari kertaa telkkarissa on kyllä vilahtanut TV:n oman teksti-tv:n sivuja joka viittaisi siihen että jotain sieltä tulee läpi mutta signaali on liian heikko tai jotain. Boksi on scartilla kiinni, kokeiltu on nyt kahta scart-johtoa. Ennenkuin testaan lisää eri johtoja, olisi kiva saada varmuus että tuo läpivienti toimii tässä laitteessa? Etenkin kun boksin oma teksti-tv on täysi paska sekä käytettävyydeltään että luettavuudeltaan (mikä ihmeen fontti siinä oikein on käytössä?). 5v vanhassa Finlux-töllössä teksti-tv sen sijaan futaa oikein mainiosti, jos sen siis vain saa näkymään.

  Oman kokemukseni mukaan tekstiTV toimii vain TV1+ kanavan kautta television omalla testiTV:llä. Itselläni on yhdistelmä Procaster PVR 6200T - Salora 28" (vuosimalli 1997) 500 sivun muistilla , jolla voi pistää tekstiTV hakemaan muistiin kaikki alasivut ja samalla voi seurata TV kuvaa kyseisellä kanavalla. Television tekstiTV napilla menee suoraan haetulle sivulle, jolloin alasivut lukea oikeassa järjestyksessä. Myös teksti fontti on Saloran oma, joka on loistava.
  Procasterin oma tekstiTV on todella TÖRKEÄN huono, koska se ei lue sivuja muistiin vaan alasivut leraa luettaessa edestakaisin ilman mitään logiikkaa. :OI
  Yleensä kaukoidän vehkeissä tekstiTV on suoraan sanoen VITSI.
   
 10. jtmz

  jtmz New Member

  Liittynyt:
  18.01.2007
  Viestejä:
  93
  Saadut tykkäykset:
  0
  Olen ihmetellyt viimeisimmän päivityksen jälkeen kanavien numeroita? Eli esim. YLE TV2 kanavanumero on 70 ja jos haluaa siirtyä kaukosäätimellä suoraan kakkoselle niin kakeen pitää näppäillä 7 ja 0, jotta kanava siirtyisi kakkoselle. Eli kanavat ei vaihdu sen mukaan missä järjestyksessä ne on omassa luettelossa vaan ton DVB kanavanumeron mukaan :hitme:.

  Sitten muutaman muu juttu:
  1. Jos on ohjelma tallennuksessa EPG:stä, jossa on extraa +10 min niin yliajalla ei saa laitettua perään seuraavaa ohjelmaa. Laite antaa ilmoituksen, että tallennus on jo käynnissä.
  2. PVR listan tallenteet voisivat pysyä aakkosjärjestyksessä myös sen jälkeen, kun ollaan poistuttu PVR listasta ja sinne palataan uudelleen. Nykyisellään PVR listaan mentyä, tallenteet ovat aina oletuksena päivämäärä järjestyksessä.
   
 11. gaston

  gaston Active Member

  Liittynyt:
  23.10.2001
  Viestejä:
  3 318
  Saadut tykkäykset:
  23
  Tuo kanavanumerointihan tulee lähetyksessä ja ei boxi niitä pitäisi muuttaa, Turun kaapeliverkossa YLEn kanavat on kahteen kertaan siten että esim. ykkönen 001 ja 301 kanavilla, olisiko sielläpäin sama juttu ja ne alkupään kanavat jäänyt pois kanavahaussa. kanavien uudelleen viritystä voisi kokeilla.


  Tuo ilmoitus on ihan oikein, ei tämä laite tallenna saman kanavan ohjelmia päälekkäin.
  Tämä olisi kyllä hyvä ominaisuus, voisi perättäiset ohjelmat ajastaa siten että ekaan tulisi ylimääräistä loppuun myöhästymisen varalta ja toinen tallennus alkaisi kuitenkin ajallaa.
   
 12. jtmz

  jtmz New Member

  Liittynyt:
  18.01.2007
  Viestejä:
  93
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tein kanavahaun uusiks ja nyt noita 7 alkusia ei tullut listalle lainkaan eli homma sen puolesta ok. Logiikka vois kuitenkin olla sellanen, että kun painetaan ykköstä niin siirryttäis ekassa kanavapaikassa olevalle kanavalle, sen numeroinnista riippumatta.

  Todellakin. En näe sille mitään estettä ettei seuraavan ohjelman tallennusta voisi aloittaa, jos edellinen on tallennuksessa yliajalla.
   
 13. jtmz

  jtmz New Member

  Liittynyt:
  18.01.2007
  Viestejä:
  93
  Saadut tykkäykset:
  0
  Timeshift ongelmaa pukkas jälleen eilen eli TV2:lla sagwalle pause muutamaks minuutiks, josta kattelu jatkui pikku kakkoseen. Pikku kakkosesta pompattiin kuitenkin liveen kun pieni talo preerialla alkoi.
   
 14. Vesa

  Vesa Active Member

  Liittynyt:
  27.02.2000
  Viestejä:
  1 030
  Saadut tykkäykset:
  2
  Minun laitteeni PVR-6300T (uusin ohjelmistoversio) kyllä tallentaa peräkkäiset ohjelmat samalta kanavalta vaikka oletuspidennyksenä on 10 minuuttia. Silloin se vain automaattisesti jättää pidennyksen pois ensimmäisestä ohjelmasta. Pystytkö ylipäätään tallentamaan kahdesta eri nipusta yhtäaikaa eli toimivatko laitteen molemmat virittimet? Onko lyhyt antenniliitimet yhdistävä johto paikoillaan?
   
 15. jtmz

  jtmz New Member

  Liittynyt:
  18.01.2007
  Viestejä:
  93
  Saadut tykkäykset:
  0
  Joo kyllähän tuo toimii jos laitan esim. klo 14 ajastukseen ohjelmat EPGstä, jotka alkavat 17 ja 18. Molemmat virittimet toimii ja pystyn tallentamaan kahdesta eri nipusta samanaikaisesti.

  Ongelma onkin juuri siinä, että jos olen laittanut ajastuksen klo 14, 10 min lisäajalla ja koitan klo 15:05 laittaa seuraavan ohjelman niin se ei enää onnistu. Eli jos odotan tuon lisäajan loppuun niin saan n. klo 15:11 meneillään olevan ohjelman tallennukseen.

  Laite siis 6250T.
   
 16. Pelikala

  Pelikala New Member

  Liittynyt:
  05.11.2007
  Viestejä:
  24
  Saadut tykkäykset:
  0
  Näkyykö muuten tuolla 6300:lla Pekingin HD-lähetykset?
   
 17. pjarre

  pjarre New Member

  Liittynyt:
  17.06.2003
  Viestejä:
  1 429
  Saadut tykkäykset:
  1
  Miksi näkyisi? Missään ei liene pienintäkään vihjettä siihen suuntaan että 6300 tukisi HD lähetyksiä?
   
 18. Pelikala

  Pelikala New Member

  Liittynyt:
  05.11.2007
  Viestejä:
  24
  Saadut tykkäykset:
  0
 19. Maccara

  Maccara New Member

  Liittynyt:
  03.12.2006
  Viestejä:
  376
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ei, tuo on vain liitäntä telkkariin - ei mitään tekemistä sen kanssa, mitä boksi osaa ottaa vastaan / purkaa.

  Procaster ottaa vastaan & purkaa ainoastaan dvb-t/c mpeg2 lähetyksiä, boksin pitäisi pystyä purkamaan myös mpeg4-avc jotta nuo sporttilähetykset näkyis. Ainoastaan SD lähetyksille soveltuva boksi siis.

  (sekä virittyä vhf alueella, mistä mulla ei ole hajua onnistuuko sekään procasterillä, jos viritys onnistuu, niin ehkä tallennus onnistuu mutta katsomista varten pitäisi sitten siirtää pc:lle)
   
 20. DigiDigger

  DigiDigger New Member

  Liittynyt:
  08.03.2006
  Viestejä:
  291
  Saadut tykkäykset:
  0
  Seuraa tyhmä kysymys: Miksi odotat sen lisäajan loppuun etkä lopeta käsin sitä lisäajalle mennyttä tallennusta, jos ohjelma on kuitenkin jo loppunut? Turha sitä seuraavan ohjelman alkua on lisäajalla nauhoittaa sen ensimmäisen ohjelman jatkoksi.