ProCaster PVR-6100T/C

Keskustelu osiossa 'Procaster' , aloittajana T.O.M., 27.02.2007.

 1. srout

  srout Käyttäjä

  Liittynyt:
  24.04.2007
  Viestejä:
  545
  Saadut tykkäykset:
  7
  Eikä tarvi mennä vuottakaan. Pari kuukautta vanha 6300C, käytössä vajaat 20 gigaa. XP:n defragmentteri kertoo tiedostojen olevan useammassa tuhannessa palassa, ennätys runsas 7000 kahden gigan tiedostossa. Kerran olen defragmentoinut mutta se kyllä kestää noin pienessäkin määrässä. Enkä sitten oikein tiedä onko tuosta jotain haittaa, ehkä levyltä kuuluu vähän enemmän ropinaa...

  Seppo
   
 2. Jukjuhan

  Jukjuhan Uusi jäsen

  Liittynyt:
  26.07.2007
  Viestejä:
  6
  Saadut tykkäykset:
  0
  6100T.
  Eipä kauan kestänyt kun ajastukset taas pieleen, jättänyt tallentamatta yms.
  Nyt ennenkuin hermot lopullisesti menee tähän laitteeseen, laitan virrat pois ja palautan tehdasasetukset...katsotaan miten toimii...
  Ja ainakin ekat ajastintallenukset näyttävät menevän...
  Palailen asiaan luultavasti lähiaikoina...
   
 3. JiiÄrrä

  JiiÄrrä Uusi jäsen

  Liittynyt:
  17.07.2003
  Viestejä:
  138
  Saadut tykkäykset:
  0
  6100-T,

  Mulla on ollut boksi käytössä 25.7. lähtien ilman toiminnallisia ongelmia (kop, kop). Olen ajastanut päivittäin muutamia ohjelmia ja kaikki on tallentunut niinkuin pitääkin. Automaattinen ajansiirtopuskuri on poissa käytöstä, koska mulla ei ole ollut sille mitään käyttöä.
   
 4. Jukjuhan

  Jukjuhan Uusi jäsen

  Liittynyt:
  26.07.2007
  Viestejä:
  6
  Saadut tykkäykset:
  0
  No niin...vain yhden kanavan samanaikainen tallennus onnistuu...on ottavinaan toisenkin, mutta eipä nauhoita kun sitä ensimmäistä...mistä edes näkee onko kaksi viritintä pelissä? En onnistu saamaan toista tallenusta samanaikaisesti millään tempulla. :OI
   
 5. plundstr

  plundstr Käyttäjä

  Liittynyt:
  09.09.2005
  Viestejä:
  556
  Saadut tykkäykset:
  1
  Jos tallennuksen aikana onnistut katsomaan toista kanavaa toisesta kanavanipusta, niin silloin toinen viritin on varmasti käytössä ja toimiva.
   
 6. AK-78

  AK-78 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  02.11.2005
  Viestejä:
  12
  Saadut tykkäykset:
  0
  6100C

  Viikon kesälomamatkan ajaksi oli ajastettuna yli kymmenen tallennusta ja kaikki olivat tallentuneet onnistuneesti (oikealta kanavalta ja tekstitys mukana).
  Mukana oli myös sellaisia tallennuksia, jotka on laitettu viikkotallennuksena, sekä kaksi tallennusta samanaikaisesti erikanavilta.

  Digiboksin hankinnan jälkeen epäonnistui yksi kahden kanavan yhtäaikainen tallennus siksi, että olin kiireessä unohtanut yhdistää laitteen takaa virittimet kaapelilla.

  Ainoat ongelmat mihin olen törmännyt on se, että kerran laite käynnisti itsensä uudelleen (jonka jälkeen ajastetut ohjelmat katosivat), sekä teksti-tv:n toiminta takkuaa.

  Tähän saakka olen ollut tyytyväinen laitteeseen, toivottavasti suurempia ongelmia ei ilmene tulevaisuudessakaan.
   
 7. h0ff3r

  h0ff3r Uusi jäsen

  Liittynyt:
  30.07.2007
  Viestejä:
  8
  Saadut tykkäykset:
  0
  6100C

  Ei ole ollut minkäänlaisia ongelmia. Ajastuksia tähän mennessä tehty n. 30 kpl, myös viikottaisina/päivittäisinä ja boksi ollut käytössä 20.7. lähtien. Kanavia en ole itse järjestellyt.

  Tuli mieleeni, että voisikohan kanavien määrällä tai salauksella olla jotain tekemistä ongelmien kanssa. Itselläni ei ole mitään kanavakorttia, vaan katson HTV:n perustarjontaa ainoastaan. Kuitenkin ongelmista raportoineista osa on maininnut esim. Canalin viestissään...
   
 8. perp

  perp Uusi jäsen

  Liittynyt:
  30.07.2007
  Viestejä:
  5
  Saadut tykkäykset:
  0
  6100C
  Laite toimi noin viikon oireetta, sitten muutama ajastus (EPG:stä asetettu) "unohtui". Virrat pois ja uuden ajastuslistan kaikki nauhoitukset ovat toimineet toistaiseksi, paitsi yksi ohjelma tallentui ilman kuvaa ja ääntä, mutta tekstitys tuli, näin se tapahtui...

  Ohjelma oli EPG:stä ajastettu tallentuvaksi ja aloitin katselemaan tallennusta kovalevyltä, vielä kun tallennus oli käynnissä - ajattelin katsoa ohjelman alusta. Itse asiassa tallennus oli alkanut vain muutama sekunti sitten ja toisto pysähtyi itsestään parin sekunnin jälkeen (jota pidin outona). No, jatkoin katselua livenä, koska ohjelma oli alussa ja annoin tallennuksen jatkua. Aikomus oli lopettaa katsominen puolivälissä ja katsoa loput myöhemmin. Myöhemmin kävi ilmi, että kuva ja ääni uupuivat täysin (mustaa ja hiljaista) alun muutaman sekunnin jälkeen, mutta tekstit tallentuivat :confused: Laite jäi tämän jälkeen jumiin kelatessani "mustaa" tallennetta. Laite piti uudestaan sammuttaa virtakytkimestä :OI Tallenne oli edelleen musta, mutta laite ei enää jumittanut sitä selatessa.

  Pidän tuota tapausta aika harvinaisena/mitättömänä, tuskin moista olisi sattunut, jos olisin huomannut ohjelman olevan ihan alussa... Mutta ajastusten unohtaminen on kyllä sellainen feature, että palautus on edessä mikäli sitä vielä ilmenee. Olen itse järjestellyt kanavia, ei korttia, suurin osa tallennuksista ylen kanavilta.

  3.7.2007 Päivitys
  Poistin jatkuvan tallennuksen ja sammutin takakytkimestä noin viikko sitten. Boksi on toiminut moitteetta ja tallettanut kaikki ajastukset toistaiseksi.
   
 9. Santanen

  Santanen Uusi jäsen

  Liittynyt:
  22.02.2007
  Viestejä:
  41
  Saadut tykkäykset:
  0
  Myydänkö tuota laitetta muualla kuin Verkkokaupassa? Pitääkö se tilata netistä etukäteen vai voiko marssia tiskille Kamppiin ostamaan suoraan?
   
 10. kkh

  kkh Uusi jäsen

  Liittynyt:
  03.04.2004
  Viestejä:
  273
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tuskimpa myydään muualla, procaster on verkkokaupan tavaramerkki. Mikään ei estä noutamasta _ruoholahdesta_ kannattaa kuitenkin tsekata weppisivuilta saatavuus ettei tule hukkareissua.
   
 11. h0ff3r

  h0ff3r Uusi jäsen

  Liittynyt:
  30.07.2007
  Viestejä:
  8
  Saadut tykkäykset:
  0
  Sanomatta paras. Tänään tuli ensimmäinen. Luulen, että ongelmalla on jotain tekemistä useamman yhdenaikaisen nauhoituksen kanssa, koska ainakin itselläni tuo syntyi juuri tällaisessa tilanteessa. Virtojen naksauttaminen paransi tilanteen ainakin toistaiseksi.
   
 12. juppepuputti

  juppepuputti Käyttäjä

  Liittynyt:
  24.04.2001
  Viestejä:
  214
  Saadut tykkäykset:
  0
  Viikon ollut boxi c malli käytössä. Yksi kanavanippu meni hutiin ensiasennuksessa, manuaali haku kuitenkin löysi nipun ja sen jälkeen sen kanavat näkyneet ongelmitta.
  Ainoa todellinen vika minkä olen huomannut , etä boxi alkaa toisinaan hävittämään kuvaa ts. kuva alkaa hyppimään pystysuunnassa ja pumppaamaan kirkautta .. IVO resetti auttanut tuohon ongelmaan.
   
 13. INikki

  INikki Uusi jäsen

  Liittynyt:
  23.07.2006
  Viestejä:
  16
  Saadut tykkäykset:
  0
  6100C

  Tuolla 6200/6300 puolella valitellaan automaattisen salauksenpurun puuttumista. Tässä ilmeisesti sellainen on. Ainakin kaikki ajastinnauhoitukset on minulla ollut valmiiksi purettuja. Salauksenpurkua täytyy käyttää ainoastaan kun laittaa vauhdissa nauhoituksen päälle tai nauhoittaa ilman ohjelmakorttia.
   
 14. mailbot

  mailbot Uusi jäsen

  Liittynyt:
  09.09.2005
  Viestejä:
  68
  Saadut tykkäykset:
  0
  HIENOA! :thumbsup: ketjun luettavuus parani ainakin omalla kohdallani huomattavasti kun huomaa että kumman tyypin bokseista käyttäjät kertovat:thumbsup:
   
 15. jux

  jux Uusi jäsen

  Liittynyt:
  19.07.2007
  Viestejä:
  3
  Saadut tykkäykset:
  0
  6100T viikko käytössä. Suhteellisen aktiivista käyttöä. Satunnaisia tallennuksia viitisentoista kappaletta. Yhtä lukuunottamatta kaikki tallentuneet oikein. Kolme pientä fibaa on tullut, eikä ollenkaan niin merkittäviä, että tarvis puhua epävakaudesta.

  1. Siinä yhdessä viallisessa tallennuksessa oli tallennuksen keston verran still-kuvaa tallennuksen alusta. Juuri silloin oli toinenkin tallennus toisesta nipusta menossa, joten saattaa olla, että siinä oli oma moka kyseessä, kun taisin alkuinnostuksen vallassa vaihdella kanavia siinä samalla.

  2. Ensimmäinen kerta, kun yritin katsoa maikkarin kanavakortin päivitystietoja valikosta, kone buuttasi itsensä. Sen jälkeen kortin tietoja on pystynyt katsomaan hyvin, eikä ole buuttaillut.

  3. Laitoin salauksenpurun käyntiin elokuvalle. Kokeilin toimisko se jonkun mainitsema itsestään sammuminen niin, että painaa power-nappia ja antaa sen sitten olla, kun se haluatko sammuttaa-kysymys tulee ruutuun. Ainakaan siinä tilanteessa se ei toiminut ja mylly jäi käyntiin purun jälkeen.

  Kun tuo hankittu yksilö ei ole ainakaan vielä sanottavammin tökkinyt, voi sanoa, että olen tyytyväinen hankintaan. Montakin ominaisuutta voi ja pitääkin toki parantaa, mutta sen tärkeimmän tehtävänsä digiboksina ja tallentimena suorittaa mielestäni kiitettävästi. Sitä valmistuserän vakautta on mielenkiintoista seurata, toivottavasti moni ei joudu pettymään omaan yksilöönsä.
   
 16. Jukjuhan

  Jukjuhan Uusi jäsen

  Liittynyt:
  26.07.2007
  Viestejä:
  6
  Saadut tykkäykset:
  0
  6100T.
  Tänään sitten mitta tuli täyteen...eipä nauhoitellut enää taas mitään...
  Pakko oli palauttaa laite, vaikka alku olikin ollut lupaava. Vaihdoin sopivalla välirahalla 6300t malliin...toivottavasti nuo perusominaisuudet, eli tallennukset tässä toimivat luotettavasti! Taisi minulla vaan olla huono kappale tuo 6100t.
  Oli varmaan eka kappale, minkä minä sain, koska loin heti 5 min sen jälkeen hakemassa, kun ilmoitus tuli (17.7)...eivät olleet saaneet vielä edes kellarista tuotua ylös kaupaan.. No toivotaan että muilla toimii laita paremmin...seurailen tällä palstalla mielenkiinnolla...
   
 17. Jukjuhan

  Jukjuhan Uusi jäsen

  Liittynyt:
  26.07.2007
  Viestejä:
  6
  Saadut tykkäykset:
  0
  Sorry nuo kirjoitushäiriöt...ei ole ainakaan todettu lukihäiriötä, mutta saattaahan sekin vaiva olla....
   
 18. juhavaan

  juhavaan Uusi jäsen

  Liittynyt:
  17.07.2007
  Viestejä:
  14
  Saadut tykkäykset:
  0
  Paljonko ottivat välirahaa? Toimiiko luotettavasti?
   
 19. h0ff3r

  h0ff3r Uusi jäsen

  Liittynyt:
  30.07.2007
  Viestejä:
  8
  Saadut tykkäykset:
  0
 20. MiksuHoo

  MiksuHoo Uusi jäsen

  Liittynyt:
  02.08.2007
  Viestejä:
  8
  Saadut tykkäykset:
  0
  Boksin toimitusajat kun ovat mitä ovat nyt, niin sisällä olevan tilauksen ehtii hyvin vielä peruuttaa jos näyttää siltä että bugitilanne on huono. Kun tilasin boksin isälleni 70+ v., niin en viitsisi sinne mitään täysin toimimatonta lootaa kantaa.

  Eli - jos omistat ko. boksin niin laitatteko lyhyen kommentin toimivuudesta tyyliin:
  - Muutama nauhoitus per viikko, toimii täysin, ei havaittuja bugeja
  tai
  - Nauhoituksia päivittäin, 10 % jää nauhoittamatta

  .. jne

  Kiitos! :)