ProCaster PVR-6100T/C

Keskustelu osiossa 'Procaster' , aloittajana T.O.M., 27.02.2007.

 1. Sammmy

  Sammmy Guest Guest

  Liittynyt:
  02.01.2007
  Viestejä:
  46
  Saadut tykkäykset:
  0
  Täällä kun on monet tästä kommentoineet, niin kertokaahan, kenellä tämä laite on toiminut suht moitteetta, eli lähinnä ilman noita ajastus- / tallennusbugeja! Vai onko kenelläkään?

  Olen hankkimassa ko laitetta, mutta kiinnostaisi oikeasti tietää toimiiko tämä kenelläkään kunnolla, vai onko nuo sekoilleet boksit vain yksilöitä.
  Kaapelilootaa olen ostamassa.
   
 2. Jukjuhan

  Jukjuhan Guest Guest

  Liittynyt:
  26.07.2007
  Viestejä:
  6
  Saadut tykkäykset:
  0
  6100-T.
  Liian aikaisin taisin iloita hyvästä ostoksesta, eli nytpä ei toimi tallennus mitenkään. Eilen alkoi temppuilla, tallensi jotain itsekseen ja sitten väärää
  kanavaa, eikä sitten ollut illalla tallentanut mitään ajastettua. Nyt ei ota
  vastaan tallennuksia, tai ottaa ja vieressä näkyy punainen ympyrä, mutta
  ei talleta mitään. Olen kyllä muutellut kanavien paikkoja yms.
  En ole vielä kokeillut virtojen sammuttamista (takana), enkä tehdasasetusten
  palautusta...täytyy kokeilla kun pääsen laitteen äärelle....nyt hiukan sapettaa.:OI
   
 3. Pekka Möttönen

  Pekka Möttönen Guest Guest

  Liittynyt:
  15.03.2007
  Viestejä:
  233
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tuohan (ja aiempikin sambban (jos laite 6100) kommentti) viittaa siihen, että sama ongelma tässä 6100-mallissa kun aiemmin 6200/6300 mallissakin, eli ettei talleta kaikkia luvattuja nauhoituksia. 6100-mallissa vaan se ainoakin näköjään päättä lopettaa toimimattomuuden ja IVO-buutilla tokenee joksikin aikaa kuntoon.
   
 4. juhavaan

  juhavaan Guest Guest

  Liittynyt:
  17.07.2007
  Viestejä:
  14
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kuvaamani ajastusongelmat hävisivät virtakytkimen käytön jälkeen. Voivat toki tulla takaisin, mutta monta ajastusta on nyt mennyt hyvin, myös toistuvaa. Luulen pitäväni boksin kaikesta huolimatta, vaikka palautusta tarjosivatkin Verkkokaupan huollosta.

  Verkkokauppa.com:n huolto myönsi että ohjelmistossa on vikaa, ja kertoi että valmistajan insinöörit ovat asian kimpussa. Tämä heikentää toivoa siitä, että joku voisi saada kovasti luotettavasti toimivan yksilön ennen korjattuja firmiksiä. Toisaalta jotain korjausta tullee, joskus...

  6200/6300 threadeissa oli kovin samanlaisista oireista juttua. Jos muistan oikein, härveli saattaa sekoittaa eri nippujen kamaa toisiinsa, kun jotkut ohjelmien tunnisteet sattuvat samoiksi. Olikohan ne jotain PID ja SID tunnuksia, näitä voisi joku avata! Beta-firmikset joissa asiaa oli korjattu, kuulemma toimivat väärin, edelleen. Uskomatonta, että toimivan softan tekeminen on näin vaikeaa!
   
 5. INikki

  INikki Guest Guest

  Liittynyt:
  23.07.2006
  Viestejä:
  16
  Saadut tykkäykset:
  0
  Aika ovela toiminne tuo tallenteiden salauksen purku digiboxissa josta ei voi siirtää tallenteita mihinkään. Voit tallentaa salattuja kanavia ilman ohjelmakorttia ja lainata toisesta boxista kortin salausten purun ajaksi.

  Huomasin myös että tuo kaukosäädin ohjaa myös Terratec Cinergy HT PCI TV-korttia. Valitettavasti kuitenkaan ei mitenkään järkevästi.
   
 6. Salarakas

  Salarakas Käyttäjä

  Liittynyt:
  15.12.2006
  Viestejä:
  279
  Saadut tykkäykset:
  0
  6200/6300 laitteissa oli sellainen vika, että laite meni jonkin ajan jälkeen sellaiseen tilaan ettei suostunutkaan tallentamaan enää samaan aikaan neljää ohjelmaa. Mitään varoituksia ei tullut ja muutenkin näytti toimivan ihan normaalisti, mutta tallennuksia jäi puuttumaan. Manuaalisesti kun koitti tallennusta käynnistää niin yläkulmassa vilahti se normaali tallennuksen aloitusmerkki, mutta mitään ei kuitenkaan tallentunut. Kesti pitkään ennen kuin support edes myönsi tämmöisen ongelman olemassaolon... käskivät vain tuoda laitteen vaihtoon/huoltoon. Tuo korjattiin lopulta 8.4 firmwaressa eli noin 5kk laitteen ilmestymisestä. Ennen korjauksen tuloa ainoa keino pärjätä tuon kanssa oli vetää boksista virrat veke (siis töpseli irti seinästä) noin kerran viikossa. Joku foorumilainen keksi sellaisen testin, että joka aamuksi pisti viiden minuutin tallennuksen neljältä eri kanavalta ja jos yksikin jäi puuttumaan niin tiesi, että nyt laite on seonnut. Virrat veke ja laite toimi taas normaalisti noin viikon ajan.

  Sinänsä ihan positiivista, että nyt sentään myöntävät ongelman olemassaolon :rolleyes:
   
 7. Pekka Möttönen

  Pekka Möttönen Guest Guest

  Liittynyt:
  15.03.2007
  Viestejä:
  233
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tarkkaan ottaen katkaisu takana olevasta virtakytkimestä riittää.

  Mutta ei välttämättä kestä viikkoakaan, vaan voi tehdä sen päivän pari päästäkin, riippuen ties mistä.
   
 8. aimohai

  aimohai Guest Guest

  Liittynyt:
  11.02.2003
  Viestejä:
  92
  Saadut tykkäykset:
  0
  Päivä riittää omassa kaapeliboksissani. Virtojen katkaisu tehty tänään iltapäivällä ja nyt illalla tallennus ei enää toimi.

  Olen ajastanut Simpsonit toistuvasti MA-PE klo 20.30 ja mieleeni tuli sekoaisiko boksi jotenkin tuosta. Eilen oli myös ilta kun huomasin että boksilla ei voi nauhoittaa. Pitänee ottaa Simpsonit ajastus pois ja katsoa miten huomenillalla käy.
   
 9. sambba

  sambba Guest Guest

  Liittynyt:
  30.12.2006
  Viestejä:
  4
  Saadut tykkäykset:
  0
  PVR-6100C

  Tampereella ei TTV:n verkossa toimi MUX10 (354MHz) kuin satunnaisesti, suurimman osan ajasta tulee "Ei signaalia" ilmoitus! Tämä jos jokin ärsyttää... onkohan vika boxissa vai TTV:n verkossa?? Vanhalla boxilla (Handan DVB-C 5000) ei ollut ikinä vastaavia ongelmia!
   
 10. Yäkmies

  Yäkmies Guest Guest

  Liittynyt:
  23.10.2004
  Viestejä:
  69
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mulla ei ainakaan ole tullut vastaan mitään ongelmia tuon muxin kanssa. Oma boksini on Medion.
   
 11. Late777

  Late777 Guest Guest

  Liittynyt:
  27.07.2007
  Viestejä:
  5
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ostin ko. laitteen, enkä ole vielä ehtinyt asentaa sitä. Ihmetellen olen lukenut tätä foorumia tallennusongelmien suhteen. Ymmärrykseni mukaan henkilölle, joka ostaa tallentavan laitteen, juuri tallennus on se pääpointti. Nyt kuitenkin on kaupiteltu selvästi raakile!

  Kysyisin teiltä "bittinikkareilta", eikö se buuttaus sekoita laitetta mitenkään (kello, kanavat, omat asetukset)?
   
 12. Raippa

  Raippa Guest Guest

  Liittynyt:
  22.02.2006
  Viestejä:
  105
  Saadut tykkäykset:
  1
  6100T

  Mullakin tallennuksiin auttoi tuo takana olevan virtakytkimen käyttäminen pois päältä asennossa. Eilen meni ainakin kaikki levylle, mutta tiedä sitten koska tuo taas tilttaa:confused:
   
 13. Kulmalla

  Kulmalla Guest Guest

  Liittynyt:
  18.04.2007
  Viestejä:
  12
  Saadut tykkäykset:
  0
  Teen tähän lyhyen listan ongelmista ja asioista mistä ne johtuu ilmeisesti. Oma boksi on kaapelimallia.

  1) Nauhoittaa väärää kanavaa. Johtuu ilmeisesti siitä että katsoo tallennusta samaan aikaan kuin tallentaa toista.
  2) Nauhoitus unohtuu. Puskurit ilmeisesti tukossa, yleensä tuon jälkeen kanavaselailu boottaa koneen, tiedä auttaako puskuroinnin päältä otto?
  3) EPG tiedot puuttuu. Ilmeisesti boksi osaa hakea kerralla vain yhden nipun tiedot, outoa kun vanha Handan haki kaikki vaikka vain 1 viritin.
  4) Tekstit katoilee. Kieltämättä tapahtuu joskus, yleensä pause tai kelaaminen auttaa. Ainakin kaapelimalli osaa autobookmarkin tehdä joten voi stoppia painaa.

  En suoraan lähtisi suosittelemaan tätä boksia, tosin jos vakaus paranee tulevien päivitysten myötä niin miksei. Ilmeisesti kaikki nauhoitusongelmat johtuu juuri tuon boksin osittaisesta tilttaamisesta, hyvin ärsyttävää.
   
 14. Aviator

  Aviator Guest Guest

  Liittynyt:
  14.10.2004
  Viestejä:
  27
  Saadut tykkäykset:
  0
  Hei tämän jo onnellisesti ostaneet, löytyykö 6100C mallista teksti-tv:n alasivujen selausmahdollisuutta?
   
 15. Tupe_

  Tupe_ Guest Guest

  Liittynyt:
  19.09.2005
  Viestejä:
  4
  Saadut tykkäykset:
  0
  Löytyy, mutta vaihtaa automaattisestikin alasivuja tietyn ajan kuluttua mikä on melko ärsyttävää välillä.
   
 16. sambba

  sambba Guest Guest

  Liittynyt:
  30.12.2006
  Viestejä:
  4
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tyhmä kysymys, mutta onko joku tehnyt näistä ongelmista ilmoitusta tuonne Procasterille taikka Verkkokauppa.comille?
   
 17. Jukjuhan

  Jukjuhan Guest Guest

  Liittynyt:
  26.07.2007
  Viestejä:
  6
  Saadut tykkäykset:
  0
  6100T
  Virta pois (kytkin takana) autttoi ja ainakin nyt (eilen) meni tallennukset OK.
  Saa nähdä kauan toimii... Olen ollut yhteydessä verkkokauppaan ja sieltä todettiin vaan tyyliin: voi palauttaa ja rahat takas, pahoittelemme.
  Niin tietysti, mutta eipä hirveesti lämmitä. Samaa laitetta saa vasta 30.8, mutta ei kait pelkkä vaihtaminen riitä, jos softassa vikaa, eikä uusia päivityksiä ole siihenkään mennessä tehty?!
  Lisäksi luulisi, että nää samat ongelmat tulevat kaikilla ostajilla vastaan ajanmyötä, vai? Jos ei tee mitään omia asetuksia jne. eli tehdasasetukset, niin eikö ole ollut ongelmia?
   
 18. IivanaJulma

  IivanaJulma Guest Guest

  Liittynyt:
  16.05.2007
  Viestejä:
  56
  Saadut tykkäykset:
  0
  Osuvasti tiivistetty, valitettavasti. Tämän boksin vihdoin ja viimein suostuin mutsille tilaamaan, kun pelastajaksi erehdyin luulemaan. Nämä pikkubugit siellä täällä kun sekoittavat vanhemman ihmisen jo muutenkin tuntemattomassa käyttöympäristössä. Ja nyt tämäkään vessa ei toimi.

  Onhan tästä jo itketty siellä sun täällä, mutten edelleenkään voi käsittää miten voi olla niin stanan vaikeaa tehdä toimiva boksi? Ja ihmeessä on mahdollista, että tällainen päätös on puskettu valtiovallan toimesta läpi, kun toimivia laitteita ei yksinkertaisesti ole edes saatavilla? Kunhan nuo analogiset kuukauden päästä loppuvat, niin mielestäni ei ole yhtään liioiteltua vaatia päitä vadille. Kerta kaikkiaan käsittämätöntä.
   
 19. timoh

  timoh Guest Guest

  Liittynyt:
  20.12.2004
  Viestejä:
  143
  Saadut tykkäykset:
  0
  6100C toiminut ajastusten ja tallennusten suhteen moitteetta. Ainoa erityinen ongelma on, että ajan siirrossa tekstitys yleensä häviää YLE:n kanavilla. Muutaman kerran ajansiirrossa tekstitys on ollut hetken aikaa, mutta kadonnut sitten uudelleen. Ajastetut tallennukset ovat tekstityksineen menneet ok ainakin tähän mennessä tosin boksi ollut käytössä vasta viikon.

  Onko kenelläkään ideaa pystyykö tuon tekstitysongelman ajansiirrossa kiertämään jotenkin? Yritin rempata pari tuntia ja keksiä keinoa jolla YLE:n tekstit tulisi mukaan, mutta ei. Hetken aikaa näytti siltä että siirto taaksepäin (backwards) ja sen jälkeen pause niin tekstitys olis ollut aina mukana, mutta kuudennalla kerralla jätti lopulta teksityksen jälleen pois.

  On se järkyttävää miten suomessa saa vapaasti myydä viallista tavaraa uutena ja kuluttajien odotetaan kärsivän ongelmat nahoistaan. Yksikään tallentava boksi mitä tähän mennessä on tehty ei toimi virheettömästi. Yleisin ongelma on aina softassa. Kuluttajavirastokaan ei näihin puutu koska tämä digi-pakko-vanhentunut tekniikka-soopa on ylempien tahojen pakottamaa pullaa. En usko että minkään muun laitteen suhteen kuluttajavirastokaan katsoisi läpisormien tilannetta että arvokkaan hintaiset UUDET laitteet eivät järjestäen toimi kuten luvataan. Kuluttajien pitäisi ottaa tiukempi asenne tähän paska touhuun. :sick:
   
 20. zeus1996

  zeus1996 Guest Guest

  Liittynyt:
  23.07.2007
  Viestejä:
  2
  Saadut tykkäykset:
  0
  6100T, testimielessäkin tallentanut viikon aikana n. 100 prokkista.
  Vielä ei ole jättänyt mitään tallentamatta ja toiminut muutenkin virheettömästi.
  Ehkä tämäkin sitten kohta alkaa sekoamaan.

  Painottuvatkohan nämä ongelmat enemmän kaapelimalleihin?
  Asiasta kolmanteen, on aika outoa ettei näissä tallentavissa ole minkäänlaista levyn eheytysmahdollisuutta. Varsinkin jos tuon jatkuvan tallennuksen pitää päällä niin voi kuvitella, missä kunnossa levy on vuoden kuluttua.
  Voihan sen tietty raapaista irti boksista ja lyödä tietsikkaan eheytettäväksi, mutta kuitenkin.