ProCaster PVR-6100T/C

Keskustelu osiossa 'Procaster' , aloittajana T.O.M., 27.02.2007.

  1. repek

    repek Uusi jäsen

    Liittynyt:
    25.06.2006
    Viestejä:
    9
    Saadut tykkäykset:
    0
    6100C

    No, laite on päivitetty ja ainakin nauhoitukset on tähän saakka toiminut ok (= kaikki onnistuneet), mutta mulla on edelleen ongelmia Conaxin (kortin?) kanssa. Olen Welhon verkossa ja mulla on Viasatin kanavapaketti tilattuna, mutta laite "hävittää" kanavien valtuutuksen pari-kolme kertaa viikossa - eli ruudulle tule teksti "kanava ei näytettävissä" tai "kuvaa ei näytettävissä". Pikafixinä tuolle olen ottanut kortin irti korttipaikasta ja laittanut takaisin, jonka jälkeen maksukanavat taas löytyvät.

    Onko muilla Welhon verkossa olijoilla ollut samanlaisia ongelmia vai olenko ainoa? Voisiko kortti olla liian vanha (2004 hommattu) - muistan hämärästi lukeneeni jostain (en kyllä muista mistä, ei ainakaan Procaster-alueelta), että tuosta maksukortista olisi uudempi versio olemassa, mutta luulisi Welhon ottavan yhteyttä, jos ovat muuttaneet systeemejään niin, että tarvittaisiin uudempi kortti.
     
  2. gaston

    gaston Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    23.10.2001
    Viestejä:
    3 418
    Saadut tykkäykset:
    51
    Itselläni oli 6200c malin kanssa ongelmia antiikisen kaapleikortin vuoksi (Turun kaapeliverkko), tämän uuden toimivan kortin on versio Conax cas 5/7 , vanha oli muistaakseni versio 3 . tuon kortin versionumeron näkee procasterin menu valikoista (olettaen että tässä 6100 malllissa on suunileen samanlainen käyttöliitymä kuin omassa koneessani)
     
  3. kivikausi

    kivikausi Uusi jäsen

    Liittynyt:
    28.12.2006
    Viestejä:
    9
    Saadut tykkäykset:
    0
    6300C, WELHO

    Aivan samat viat oli minulla aluksi boksini kansa, tuki antoi ohjeeksi kortin vaihdon. Käydessäni Welho myymälässä vaihtamassa ihmettelivätkin kuinka jollain voi olla käytössä näin vanha kortti (2001).

    Kortin vaihdon jälkeen kaikki ongelmat poistuivat. Eikä minulla itse asiassa vaihdon jälkeen ole ollut yhtään tallennusongelmaa eikä mitään muutakaa ongelmaa :thumbsup: .Boksini on kuitenkin varmaan ensimmäistä erää viime vuoden puolelta :king: .
     
  4. masavirtanen

    masavirtanen Uusi jäsen

    Liittynyt:
    26.08.2007
    Viestejä:
    2
    Saadut tykkäykset:
    0
    Osaako joku neuvoa tällaista "peukalokeskelläkämmentäolevaa". Päivityksen yhteydessä tulee ilmoitus "Communication Time Out". Laite on 6100T (firmware on oikea, eli T-mallin). Kaapeli on verkkokaupan nollamodeemikaapeli. Onkohan niin, että tietokoneeni sarjaportti saattaa olla rikki.
     
  5. Rapro

    Rapro Uusi jäsen

    Liittynyt:
    10.08.2007
    Viestejä:
    31
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ensimmäisenä tulee mieleen, että tietokoneesi sarjaportti ei ole biossissa aktivoitu. Mutta, mihin asti pääsit päivityksessä, pääsitkö sarjaportin valintaan asti ja löytyikö sellainen?

    Jos päivitysohjelma ei löytänyt porttia, niin ensimmäiseksi mene Windowsin laitehallintaan ja katso löytyykö sieltä COM1 (ja kenties COM2 jne). Jos XP:tä käytät, niin laitehallinta löytyy montaakin eri reittiä, mutta esim. näin:
    Käynnistä->Ohjauspaneeli->Suorituskyky ja ylläpito->Järjestelmä->välilehti Laitteisto->Laitehallinta. Seltä pitäisi löytyä kohta Portit (COM ja LPT). Aukaise plussasta ja katso onko COM-portteja, eikä niiden kohdalla ole huuto- tai kysymysmerkkejä.

    Sitten voi olla myös mahdollista, että portin asetuksia olis Windowsissa käpälöity. Kokeile palauttaa asetukset, portin kohdalla hiiren oikea, listasat ominaisuudet, joltakin välilehdelta löytyy asetukset ja myös palauta oletukset-nappi.

    Jos ei COMmeja ole, tutki Biossia, sieltä saa portit päälle pois.
     
  6. arskaxx

    arskaxx Käyttäjä

    Liittynyt:
    12.02.2004
    Viestejä:
    968
    Saadut tykkäykset:
    0
    Luultavampaa on, että se verkkokaupan kaapeli ei olekaan nollamodeemikaapeli vaan tavallinen suoraan kytketty jatkokaapeli. Tuota on meinaan liikkeellä eli myyvät vääränlaista kaapelia nollamodeemikaapelina.

    https://www.dvdplaza.fi/forums/showthread.php?p=936230&highlight=nollamodeemi#post936230


    Onko sulla yleismittaria, jolla voit tarkistaa kaapelin toiminnan ?

    Tuossa oikea kytkentä:
    2----3
    3----2
    5----5
     
  7. alspe

    alspe Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    09.10.2006
    Viestejä:
    4 245
    Saadut tykkäykset:
    0
    Pystyyköhän kyseisen boksin päivittämään Macilla USB-RS232-adapterilla?
     
  8. mossberg

    mossberg Uusi jäsen

    Liittynyt:
    28.08.2007
    Viestejä:
    1
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mulla oli kans verkkokaupasta ostettu nollamodeemi kaapeli ja tuli samaa connection timed out herjaa... :OI

    Luulin jo, että boksin sarjaportti paskana. No sain toisen kaapelin ja jo vain meni uusi softa boksiin ja nyt on siis päivitys tehty onnistuneesti.

    Muuten boksi on toiminut hyvin ja on siis mallia 6100c eli kaapeliversio. :thumbsup:

    Ai niin onneksi on kuitti tallella niin käyn palauttamassa ton paskan nollamodeemikaapelin verkkokauppaan. Eihän se paljoa maksanut (4,20) mutta rikkinäisestä tuotteesta en maksa niille kyllä mitään :grr:
     
  9. timoh

    timoh Uusi jäsen

    Liittynyt:
    20.12.2004
    Viestejä:
    143
    Saadut tykkäykset:
    0
    6100C

    Mikä virka on tallennusvalikon (tiedostohallinta) "Lukitse" valinnalla. Kun sitä painaa, pyydetään salasanaa. Laittoi mitä tahansa, kaikki kelpaa. Oletin että toiminnolla voi tallennetun ohjelman lukita salasanan taakse, mutta näin ei nähtävästi ole. Tietoja?
     
  10. TT-2k

    TT-2k Uusi jäsen

    Liittynyt:
    27.06.2007
    Viestejä:
    149
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kokeilepa oletussalasanalla 0000. Tuon salasanan voi käydä muuttamassa haluamakseen asetuksista (Käyttäjäasetukset -> Lapsilukitus -> Nykyinen salasana). Eri tallenteita ei voi siis lukita eri salasanoilla, vaan kaikki toimivat tuolla yhdellä ja samalla.
     
  11. timoh

    timoh Uusi jäsen

    Liittynyt:
    20.12.2004
    Viestejä:
    143
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jep, niinhän se oli. Lapsilukituksesta pitää ensin lukitukset kytkeä päälle ja sen jälkeen vasta tallennusvalikossa yksittäisen ohjelman voi lukita saman salasanan taakse. Hienoa, nyt voi rauhassa tallentaa Dexterin eikä tarvi miettiä meneekö kakarat innostuksissaan katsomaan sarjaa Richard Scarryn sijasta .... :p
     
  12. repek

    repek Uusi jäsen

    Liittynyt:
    25.06.2006
    Viestejä:
    9
    Saadut tykkäykset:
    0
    YES - kävin vaihtamassa kortin uudempaan ja näyttäisi toimivan eli vanhassa kortissa olisi ollut jotain häikkää.... Mulla ei ole aavistustakaan, mikä toi CAS 5/7 on - vanhassa kortissa oli CAS 3, mutta nyt näyttäisi Procasteri toimivan kuten pitääkin. Eivät osanneet Welhon asiakaspalvelussakaan sanoa asiaan mitään kun kysyin, mutta vaihtoivat kortin suosiolla.

    Kiitos vinkistä :thumbsup: - tuo auttoi (koputtaa puuta).

    PS. Welhon verkossa 1.-16.9. näkyvillä ilmaiseksi kanavia, jos joku ei sitä tiedä.
     
  13. masavirtanen

    masavirtanen Uusi jäsen

    Liittynyt:
    26.08.2007
    Viestejä:
    2
    Saadut tykkäykset:
    0
    Joo, väärä kaapeli oli tuo verkkokaupan kaapeli. Päivitys onnistui oikealla kaapelilla. Nyt boksi toiminut muuten aivan hyvin (kaikki vanhat ongelmat kadonnut), paitsi pari kertaa on jäänyt tallentamaan, vaikka ohjelma on jo loppunut. kummallakin kerralla olin ajastanut EPG:stä puolen tunnin ohjelman (automaattinen aikakorjaus 5 min), ja kummallakin kerralla huomasin n. 2,5h:n kohdalla, että tallentaa vieläkin...
    Ja vehje oli 6100T
     
  14. JiiÄrrä

    JiiÄrrä Uusi jäsen

    Liittynyt:
    17.07.2003
    Viestejä:
    138
    Saadut tykkäykset:
    0
    Nyt se sitten tapahtui.

    Procaster 6100-T EPG tuntuu olevan totaalisen jumissa :|, osalla kanavista EPG ei päivity ollenkaan ja osalla tulee data parin seuraavan tunnin ajaksi. Kanavat on viritetty uudelleen ja virtoja on sammuteltu koneen takaa, mutta ei pelitä niin ei pelitä.
     
  15. gaston

    gaston Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    23.10.2001
    Viestejä:
    3 418
    Saadut tykkäykset:
    51
    Taitaa olla lähetyspään ongelma, EPG puutetta on valiteltu enemmänkin "Uusi digikausi alkoi" ketjussa.
     
  16. alspe

    alspe Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    09.10.2006
    Viestejä:
    4 245
    Saadut tykkäykset:
    0
    Laitoin tilaukseen 6100C:n kustomoituna Pure Blackiksi. Nyt on kaikki laitteet mustia.
     
  17. JiiÄrrä

    JiiÄrrä Uusi jäsen

    Liittynyt:
    17.07.2003
    Viestejä:
    138
    Saadut tykkäykset:
    0
    Joo, lähetyspää kävi itselläkin mielessä. Harmiahan tästäkin aiheutui roppakaupalla, kun nauhoitukset meni miten menivät. Tällä hetkellä koneisto pelaa taas kuin unelma.
     
  18. dynamo

    dynamo Uusi jäsen

    Liittynyt:
    02.02.2004
    Viestejä:
    47
    Saadut tykkäykset:
    0
    Voiko tässä digiboksissa tehdä seuraavan:

    Ajatellaan että sinulla on Canal+ -paketti tilattuna. Tallennat kovon täyteen sinä aikana kun sinulla on kyseinen kanavapaketti.

    Lopetat Canal+:n tilaamisen. Voitko edelleen katsoa tallentamiasi ohjelmia vai tuleeko joku virheilmoitus? Entä jos kaapelikortti ei ole laisinkaan sisällä / olet palauttanut kaapelikortin / kortti on toinen?

    Topfield -bokseissa ei kuulema onnistu.

    Voisiko joku testata? Kiitos!
     
  19. Sammmy

    Sammmy Uusi jäsen

    Liittynyt:
    02.01.2007
    Viestejä:
    46
    Saadut tykkäykset:
    0
    Hyvin näkyy TV1000:lta tallennetut leffat, vaikka kanavapaketin tilaus on jo päättynyt.
    Eli siis voi katsoa.
    Joissain tapauksissa leffoista pitää purkaa boksin salauksenpurkutoiminnolla salaus että näkyy ilman korttia mutta tämä riippuu ohjelmasta. Pääsääntöisesti boksi purkaa salauksen jo lennossa, mutta joskus jää punanen laatikko tiedostolistaan ohjelman viereen, joten tällaisesta tallennuksesta tarvii salaus purkaa erikseen.
     
  20. dynamo

    dynamo Uusi jäsen

    Liittynyt:
    02.02.2004
    Viestejä:
    47
    Saadut tykkäykset:
    0
    Entä jos otat kaapelikortin pois ja yrität katsoa. Onnistuuko?