ProCaster PVR-6100T/C

Keskustelu osiossa 'Procaster' , aloittajana T.O.M., 27.02.2007.

 1. |Make|

  |Make| Uusi jäsen

  Liittynyt:
  24.07.2007
  Viestejä:
  19
  Saadut tykkäykset:
  0
  Varminta kait se on palauttaa boxi tehdasasetuksille sillä omat asetukset saa kuntoon parissa minuutissa. Kiintolevylle tallennetut tiedot eivät tietenkään muutu, jos sitä pelkäsit.
   
 2. h0ff3r

  h0ff3r Uusi jäsen

  Liittynyt:
  30.07.2007
  Viestejä:
  8
  Saadut tykkäykset:
  0
  Onkos ihmisillä jo kokemuksia tuosta päivityksestä? Vaikuttavatko ajastinongelmat korjaantuneen? Onko mukana tullut uusia ongelmia?

  Kerro laitteesi malli (C/T) ja kuinka kauan päivitys on laitteessasi ollut, kiitos!
   
 3. |Make|

  |Make| Uusi jäsen

  Liittynyt:
  24.07.2007
  Viestejä:
  19
  Saadut tykkäykset:
  0
  6100T

  Eikös aikaisemmin boxissa ollut se ongelma että kun EPG:stä ajastaa ohjelman nauhoituksen, boxi suorittaa kyllä toiminnon eli nauhoituksen, mutta ei osaa sammuttaa itseään? Tuo näyttäisi uuden ohjelmistopävityksen myötä olevan historiaa.
  Uusia bugeja en ole löytänyt (en niitä kyllä ole varsinaisesti metsästänytkään).

  Edit: Uusi softa boxissa ollut 13.8 lähtien
   
 4. Sammmy

  Sammmy Uusi jäsen

  Liittynyt:
  02.01.2007
  Viestejä:
  46
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ei kyllä täällä ainakaan tuollaista ongelmaa ole ollut koskaan. Vanhalla softalla vajaan kuukauden aikana skippas kaks ajastusta ja yks meni sössöks (aika/kuva hyppi miten sattui), muuten toimi ok. Tosin olosuhteiden pakosta koneesta oli virrat poikki pari kertaa tuona aikana, joten voi olla että toimi sen takia ok. Jatkuva tallennus on ollut kokoajan päällä.

  Uudella softalla ei ainakaan toistaiseksi mitään ongelmia, ollut käytössä 3 päivää. Sinä aikana 5 tallennusta (EPG ja ajastin), kaikki ok.

  6100C/TTV
   
 5. juka39

  juka39 Käyttäjä

  Liittynyt:
  14.02.2007
  Viestejä:
  305
  Saadut tykkäykset:
  0
  Näyttä kyseistä laitetta saavan jälleen 15.9.2007 alkaen. Miksi se on niin kortilla? Onko kysyntä niin valtavaa, ettei tehdas kerkiä millään tekemään sitä riittävästi? Kuulin kyllä jostain, että vikojen takia vetivät pois myynnistä ja parempi olisi tulossa. Tuntuu kyllä ihmeelliseltä, kun käyttäkokemukset täällä ovat suhteellisen myönteisiä.
   
 6. thä

  thä Guest

  Liittynyt:
  Viestejä:
  0
  Saadut tykkäykset:
  0
  6100C OPOY

  14.8 alkaen ollut "02.08.2007 Cable (Version-ID: 208eL)" firmware käytössä.

  Aikaisemmin ilmoittamani ongelmat näyttävät korjaantuneen. Nyt tallentaa standby-tilastakin oikeaa kanavaa. Boksi toimii nyt tehdasasetuksilla, eli jatkuva tallennus ollut koko ajan päällä.

  Parin päivän kokemuksilla ei tietenkään kovin päteviä johtopäätöksiä voi tehdä, mutta suosittelen firmware-päivitystä kaikille joilla ollut ongelmia tallennusten kanssa.

  Vanhalla firmwarella toimivien boksien ongelmista ei kannata varmasti edes huudella, vaan boksin päivityksen jälkeen ongelma todennäköisesti korjaantuu.

  Vielä tuosta boksin saatavuudesta, tai että olisi otettu vikojen takia pois myynnistä: Itse tilasin boksin kuukausia aikaisemmin ennen kuin tuli oikeasti myyntiin. Tilauksia oli jo silloin yli 25 kpl ja ennempäähän se ei näytäkään. Arvioitu toimitusaika muuttui pariin kertaan kuukaudella eteenpäin. Uskoisin myös saaneeni boksin ihan ensimmäisestä erästä. Eiköhän siis kysyntä ole vain ollut valtavaa. Laitteeni alapuolella olevassa tarrassa merkkisarja VKP-07019C-9V0248. Tuota merkkisarjaa vertailemalla voisi varmastikin päätellä johtuisiko laitteen erilaiset ongelmat tosiaan eri toimituserien raudan eroista (jota en kylläkään usko). Tai sitten voisi kysyä verkkokaupasta, niin voisii saada ihan suoran vastauksenkin ;)
   
 7. tlatva

  tlatva Uusi jäsen

  Liittynyt:
  16.08.2007
  Viestejä:
  4
  Saadut tykkäykset:
  0
  6100C TTV

  Nyt mulle alkaa riittää tän boksin kanssa leikkiminen.

  Ongelmakuvaus:
  Koko omistusaikani jättänyt satunnaisen toistuvasti ajastettuja ohjelmia nauhoittamatta. Pari päivää sitten laite lakkasi nauhoittamasta kokonaan tai ainakaan nauhoitukset eivät jää kovalevylle. Kyllä nauhoitus on päällä ja kovalevytilaa kuluu mutta tallennus ei koskaan ilmesty tiedostolistaan. Nauhoituksen (tai ajansiirron) aikana ei myöskään voi siirtyä taaksepäin tai keskeyttää katselua vaikka "play"-näppäimellä tuleekin aikapalkki näkyviin. Laite ei vaan suostu siirtymään aikaisempaan kohtaan vaan näyttää itsepäisesti livekuvaa. Pause kyllä pysäyttää kuvan mutta ohjelma jatkuu livenä. Juu, eikä ole mitään vaikutusta onko ajansiirto valikosta päällä vai ei. Vanhoja tallenteita lukee kyllä kiltisti levyltä.

  Laitoin tänään tuon päivityksenkin mutta vika ei korjaantunut. Onko kokemusta Verkkokaupasta, onko mahdollista saada tuosta rahat takaisin vai pitääkö tyytyä odottelemaan viikkoja huoltoa?
   
 8. h0ff3r

  h0ff3r Uusi jäsen

  Liittynyt:
  30.07.2007
  Viestejä:
  8
  Saadut tykkäykset:
  0
  Oletko missään vaiheessa katkaissut boksista virtoja joko takapaneelin nappulasta tai irrottamalla töpselin? Ainakin itselläni on kerran tullut vastaava tilanne, kuin sinulla (vanha softa) ja se korjaantui tuolla IVO-bootilla. Lisäksi sen perusteella, mitä olen isämallin (6300) threadeja lukenut, sen kanssa vaikutettaisiin suositeltavan tuota virtojen katkaisua myös päivityksen jälkeen.
   
 9. alspe

  alspe Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  09.10.2006
  Viestejä:
  4 245
  Saadut tykkäykset:
  0
  Voisko joku mitata 6100T/C:n leveyden? Ei taida ihan olla hifileveys 43cm? Verkkokaupasta saisi nyt kustomoidulla värillä, eli saisi laitteen samaan väriin kuin "oikeat" hifilaitteet.
   
 10. Perttu Noponen

  Perttu Noponen Uusi jäsen

  Liittynyt:
  16.04.2006
  Viestejä:
  216
  Saadut tykkäykset:
  0
  Resetoitko tehdasasetukset?
   
 11. thä

  thä Guest

  Liittynyt:
  Viestejä:
  0
  Saadut tykkäykset:
  0
  Leveys 37,5 cm
   
 12. timoh

  timoh Uusi jäsen

  Liittynyt:
  20.12.2004
  Viestejä:
  143
  Saadut tykkäykset:
  0
  Käsittääkseni verkkokauppa.com ottaa laitteen takaisin ja palauttaa rahan.

  Lainsäädännöllisesti myyjällä on oikeus korjata laite tai vaihtaa se uuteen. Jos korjausta ei pysty tekemään niin voit purkaa kaupan. Jos laite ei tule kuntoon korjauksen jälkeen myyjällä voidaan katsoa olevan vielä kerta mahdollisuus korjata laite, mutta jatkuviin korjausyrityksiin ei tarvitse suostua. Korjauksen tulee tapahtua kohtuuajassa joka voisi olla 2-3 viikkoa, mutta 1.9 jälkeen, varsinkin jos kyse on T-boksista, voidaan katsoa että ilman laitetta ei voi katsoa televisio lähetyksiä, se on siten välttämätön ja korjaus tulee tehdä huomattavasti nopeammin. Vrt. esim. pyykinpesukone. Kuluttajariitalautakunnan päätösten mukaisesti esim. lapsiperheessä hajonnut pyykinpesukone tulee olla korjattuna 2-3 päivässä.

  Mutta kuten sanoin, verkkokauppa käsittääkseni ottaa laitteen takaisin ilman mukinoita.
   
 13. kariay

  kariay Uusi jäsen

  Liittynyt:
  21.08.2007
  Viestejä:
  1
  Saadut tykkäykset:
  0
  Voisiko joku valaista mikä on tuo nollamodeemikaapeli, ja saako sellaisen jostain valmiina? Kiitos.
   
 14. h0ff3r

  h0ff3r Uusi jäsen

  Liittynyt:
  30.07.2007
  Viestejä:
  8
  Saadut tykkäykset:
  0
  Nollamodeemikaapeli on ristiinkytketty sarjakaapeli, jota käytetään tiedonsiirtoon. Lisätietoja esim. täältä: http://jumi.lut.fi/~paalanen/nullmodem.html

  Käytännössä, jotta voisit käyttää sitä, täytyy koneestasi löytyä sarjaportti. Se näyttää tältä:
  [​IMG]

  Kaapeleita myyvät tietokoneliikkeet (esim. Verkkokauppa) ja mm. Clas Ohlson.
   
 15. KMOK

  KMOK Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  21.06.2002
  Viestejä:
  1 945
  Saadut tykkäykset:
  37
  Oulussa kyseistä kaapelia myy aina luotettava SP-elektroniikka Tuirassa. :thumbsup:
   
 16. tlatva

  tlatva Uusi jäsen

  Liittynyt:
  16.08.2007
  Viestejä:
  4
  Saadut tykkäykset:
  0
  6100C TTV

  Kokeilin buutata laitetta lukuisia kertoja. Siis ihan virtakytkimestä takaa että töpseli irti menetelmillä. Ennen ja jälkeen päivityksen. Samoin palauttelin tehdasasetuksia vikaa tutkiessa. Kyllähän tuo softaongelmalta aluksi vaikutti koska kovalevyn vapaa tila pieneni nauhoituksen edetessä, mutta em. toimenpiteistä ei kyllä apu löytynyt.
  Päädyin laittamaan laitteen huoltoon postin asiakaspalautuksen kautta. Jos boksi toimisi kuten pitää, täyttäisi se mun vaatimukset. Saas nähdä kauanko laite viipyy kierroksella.
   
 17. proto

  proto Käyttäjä

  Liittynyt:
  15.09.2003
  Viestejä:
  92
  Saadut tykkäykset:
  0
  Onko kyseinen ominaisuus vielä uusimmallakin firmiksellä, ja jos on, miten ikävästä asiasta tässä nyt oikein on kyse? Löytyisikö kuvaruutukaappausta?
   
 18. INikki

  INikki Uusi jäsen

  Liittynyt:
  23.07.2006
  Viestejä:
  16
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tuosta löytyy kahdenlaista tekstitysfonttia.

  DVB tekstitys
  [​IMG]

  Teksti-TV tekstitys
  [​IMG]
   
 19. Rapro

  Rapro Uusi jäsen

  Liittynyt:
  10.08.2007
  Viestejä:
  31
  Saadut tykkäykset:
  0
  6100 T
  Viikon verran ollut käytössä päivityksen jälkeen, toimii hienosti ja vakaasti.
   
 20. juliano_vsa

  juliano_vsa Uusi jäsen

  Liittynyt:
  26.07.2007
  Viestejä:
  11
  Saadut tykkäykset:
  0
  6100C

  Kylläpä resonoi vahvasti tämä yksilö vaaka-asennossa! Kuinkas muilla?
  Pystyasennossa taas on käytännössä äänetön. Mahtaakohan tuolle boksille olla jotain haittaa, jos sitä pitäis jatkuvasti pystyasennossa?(esteettinen tietty, mutta...)
  Vai vaihtaako uuteen kappaleeseen? Ei oikeen jaksais ruveta venkslaamaan, kun tuo muuten on toiminut ihan ok.