ProCaster 6x00 - bugit/ongelmat -säie

Keskustelu osiossa 'Procaster' , aloittajana Halcyon, 15.12.2007.

  1. Ajattelija

    Ajattelija Uusi jäsen

    Liittynyt:
    11.08.2005
    Viestejä:
    166
    Saadut tykkäykset:
    0
    On ongelmaa. Miten helvetin kauan sitä pausea pitää painaa, että 10 minuutin ajansiirto onnistuu? Ja mistä nuo painalluksen ajat tulevat? Manuaali ei kerro niistä mitään :mad:

    Äsken painoin pausea lätkämatsissa varmaan 15 sek ja kävin pyykkituvassa 10 minuuttia. Eiköhän pätkäissyt kesken poikki kuitenkin. Vidu, että on ihmeellisen vaikea ajansiirto laite on PVR-6250T ja firmis uusin procasterin sivuilta haettu.
     
  2. markou

    markou Uusi jäsen

    Liittynyt:
    07.05.2008
    Viestejä:
    3
    Saadut tykkäykset:
    0
    Pause-näppäimen pohjassapitoajalla ei pitäisi olla väliä. Ajansiirto aktivoituu, jos kuva on ollut pausella n. 10 sekuntia.

    Minunkin laitteeni toimi juuri kuvailemallasi tavalla ennen ohjelmistopäivitystä. Tuollaisia todella ärsyttäviä tilanteita oli monta.
     
  3. erkki60

    erkki60 Uusi jäsen

    Liittynyt:
    23.05.2008
    Viestejä:
    2
    Saadut tykkäykset:
    0
    6200C jumitti 4 kertaa viidestä kun poisti jonkun nauhoituksen kovalevyltä, keltainen remote valo jää palamaan pysyvästi, IVO boottiin asti.
    Tämä alkoi parin kuukauden päästä firmiksen päivittämisestä (helmikuun versio).
    Huolto heitti ensin uudemman firmiksen sisään ja totesi että ei vikaa.
    P#¤%&t sanon minä, softassa, raudassa tai molemmissa on varmasti.
    Nyt odotellaan taas kauanko bugien palautuminen vie aikaa. Takuu menee vaan elokuussa, nyt jo toinen laite, edellinen meni ennen joulua vaihtoon.
     
  4. V12

    V12 Käyttäjä

    Liittynyt:
    26.06.2006
    Viestejä:
    374
    Saadut tykkäykset:
    1
    Itselläni on 6200C, jonka hankin ensimmäisten joukossa loppuvuonna 2006, ja siinä oli kahden vuoden takuu. Saitko hankittua laitteen jo elokuussa 2006, vai onko takuuaika muuttunut vain yhden vuoden mittaiseksi?
     
  5. timoha

    timoha Uusi jäsen

    Liittynyt:
    27.04.2008
    Viestejä:
    10
    Saadut tykkäykset:
    0
    Sama vika minulla ja sama laite, olen kolme kertaa laittanut huoltoon, ensimmäisellä kerralla procaster vaihdettiin, kahdella seuraavalla kerralla huollosta tullut bumerangina takaisin sama laite ja sanottu ettei siinä ole mitään vikaa. Vaikka se kaatuilee minulla 2-3 kertaa viikossa. Enkä tietenkään pysty purkamaan kauppaa ja ostin laitteen n. 4-5kk sitten.

    Onneksi on sentäs toinen vanhempi digiboksi joka toimii hyvin, mutta softat ovat vaan huonommat, pienempi kovalevy mutta sentäs siinä on perustoiminnot jotka toimivat.
     
  6. erkki60

    erkki60 Uusi jäsen

    Liittynyt:
    23.05.2008
    Viestejä:
    2
    Saadut tykkäykset:
    0
    Elokuussa 2007. Pitääpä tarkistaa tuo takuuaika kuitista, ajattelin että olisi ollut vaan vuoden takuu.
     
  7. eddie63

    eddie63 Eddie Tukijoukot

    Liittynyt:
    16.01.2003
    Viestejä:
    1 574
    Saadut tykkäykset:
    0
    Moi!
    Ehtisikö joku koittaa kauan kanavan vaihto kestää (uudella firmiksellä) kun painaa pelkästään numeronäppäimiä, minulla kestää n. 10 sekuntia joka mielestäni on liian kauan.

    Selaamalla kanavia se käy nopeammin.

    Toinen asia mikä häiritsee on se sininen inforuutu mikä näkyy alareunassa aina kun vaihtaa kanavaa. Sekin näkyy n. 5 - 10 sekuntia vaikka asetuksista on valittu 1 sekunti.

    Ongelmat alkoivat edellisen firmiksen vaihdon yhteydessä ja jatkuvat edelleen vaikka päivitin uusimman firmiksen.

    Sorry sekava teksti ja mahd. virheet, kirjoitin tämän kännykällä kiireessä...
     
  8. Burana

    Burana Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    12.10.2001
    Viestejä:
    1 036
    Saadut tykkäykset:
    10
    Onhan tehdasasetukset palautettu?
     
  9. eddie63

    eddie63 Eddie Tukijoukot

    Liittynyt:
    16.01.2003
    Viestejä:
    1 574
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kyllä ja IVO-buutti tehty myös.
    Lisäksi poistin ohjelmat kovalevyltä ja forkkasin sen.
    Mystiseksi menee.. :confused:
     
  10. Tenitsi

    Tenitsi Uusi jäsen

    Liittynyt:
    25.01.2005
    Viestejä:
    66
    Saadut tykkäykset:
    0
    Voisko joku kertoa, että mitä tuo sininen neliö valkoisella reunuksella tarkoittaa? Siis tuo logo tulee välillä sen normaalin punaisen pallon tilalle kun asettaa EPG:ssä jollekin ohjelmalle nauhoituksen. Esim eilen kun yritin laittaa taistelutoverit talteen, niin tuli tuollainen sininen neliö valkoisella reunalla sen ohjelman kohdalle eikä se sitten mennyt edes talteen. Kesken ohjelmaa kun painoi rec-nappia niin alkoi normaalisti tuota tallettamaan.

    Käytössä 6101T.
     
  11. gaston

    gaston Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    23.10.2001
    Viestejä:
    3 387
    Saadut tykkäykset:
    48
    Tuo tulee muistaakseni play napista kun ajastaa ohjelman näytettäväksi, ei tallennettavaksi (tallennusajastushan tapahtuu rec nappista).
     
  12. Tenitsi

    Tenitsi Uusi jäsen

    Liittynyt:
    25.01.2005
    Viestejä:
    66
    Saadut tykkäykset:
    0
    Toinen satunnaisesti uusiutuva bugi ärsyttää. Normaalisti EPG-näkymässä ollessa vaihdan kanavaa OK-napilla. Sitten ykskaks sama OK-napin painallus ei enää vaihdakaan kanavaa vaan siirtyy ajastin-listaan. Miten hitossa tuon voi vaihtaa takaisin siihen, että OK-nappia painamalla EPG:ssä vaihtuu kanava??? :OI
     
  13. srout

    srout Käyttäjä

    Liittynyt:
    24.04.2007
    Viestejä:
    531
    Saadut tykkäykset:
    6
    En kyllä keksi muuta kuin, että olet EPG:ssä jonkun ajastuksen kohdalla kun painat ok:ta. Silloin ihan oikein mennään editoimaan ko. ajastusta. Josta sitten Exitillä näytetään ajastuslista ja seuraavalla Exitillä palataan EPG:hen.

    6300C/TTV
     
  14. samipetri

    samipetri Uusi jäsen

    Liittynyt:
    07.02.2008
    Viestejä:
    16
    Saadut tykkäykset:
    0
    On tätä tapahtunut minullakin.
    Pistorasia tuuletus auttaa ainakin.
    Tällä uudella D-versio firmiksellä ei pätki kuin EGP satunnaisesti ja jumittaa koko boxi välillä.
     
  15. tube68

    tube68 Uusi jäsen

    Liittynyt:
    30.08.2007
    Viestejä:
    17
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mulla on kahden edellisen firmiksen kanssa purkki alkanut tekemään sitä että jää jumiin ja kaukosäätimen valo jää palamaan. Toinen ongelma on tuo yllättävä kaatuminen/bootti on sitten selaamassa kovalevyn sisältöä tai epg:tä tai katsomassa ohjelmaa kovolta.

    Näistä kun pääsin eroon niin hyvä olis.

    Onko uuden firmiksen myötä kenelläkään tullut jompaa kumpaa eteen?

    Pitää varmaan laittaa se paras firmis tähän mennessä eli firmware 22.8.2007 (muistaakseeni), jos nämä uudet ei parane ton suhteen.

    malli T6200
     
    Viimeksi muokattu: 07.07.2008
  16. woortson

    woortson Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    23.09.2003
    Viestejä:
    240
    Saadut tykkäykset:
    1
    Itsellä kanssa uudella D firmiksellä poksi jumittaa. Ei auta kuin virtabootti.
    Samoin EPG sekoilee. Palasin vanhaan firmikseen.
    Kyseessä siis T-malli
     
    Viimeksi muokattu: 04.07.2008
  17. samipetri

    samipetri Uusi jäsen

    Liittynyt:
    07.02.2008
    Viestejä:
    16
    Saadut tykkäykset:
    0
    Muistakaa vielä pommittaa verkkokaupan tukea, niin uskovat.
    Itsellä nämä EGP sekoilut, Jumittaa vihreä ja keltainen jää palaan ja ei reagoi mihinkään, ylläri boottaukset.
    Jospa tämä joskus vielä saatas toimimaan:)
    T6200
     
    Viimeksi muokattu: 05.07.2008
  18. gaston

    gaston Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    23.10.2001
    Viestejä:
    3 387
    Saadut tykkäykset:
    48
    Oletteko tarkailleet missä tilanteessa vikoja tulee, minulla nuo jumitukset ja nykyisellä firmiksellä myös buutaukset näytää aina liityvän DVB tekstitettyjen (YLEn käyttämä tekstitys) ohjelmien toistoon ja tallennukseen.
    EPG ei heti näiden buutien jälkeen toimi kunnolla, vaatii joskus pitkänkin odottelun että tiedot tulee näkyviin.
     
  19. JuhoJ

    JuhoJ Uusi jäsen

    Liittynyt:
    21.11.2007
    Viestejä:
    73
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kaino toivomus - laittakaa näkyviin, koskeeko ongelma C- vai T-mallia. Täällä on eri keskusteluissa tullut moneen kertaan esiin se, että C-mallin ongelmat ovat moninkertaiset T-malliin verrattuna. Tai sitten analogia-aikana kaapelitaloudet tottuivat paljon parempaan kuin antennitaloudet ja käyttävät nyt boksiaan monipuolisemmin.
    Minulle on aika käsittämätöntä, mikä on kaapelipuolella niin täysin poikkeavaa kuin antennipuolella, että se aiheuttaisi moninkertaisen ongelman. Lähetyksen koodaus sinne analogiasignaaliin lienee hiukan erilainen mutta periaatteessa molemmat ovat pelkkää moduloitua sähkömagneettista aaltoa vain hiukan eri taajuuksilla. Sitten kun signaalista on dekoodattu bittivirta ulos, tallennuksen ja toiston ei pitäisi poiketa kaapelin ja antennin puolella millään tavalla toisistaan.
    Yhteenvetona, jos kaapelipuoli onnistutaan mokaamaan, niin mikä takaa, ettei samoja ongelmia siirretä kehityksen myötä myös antennipuolelle.
    Nimimerkki 'Äimän käkenä'.

    209d - Nyt sitten oli aamun Serranon perhe vain reilun minuutin mittainen. Ensimmäinen epäonnistunut tallennus tämän vuoden puolella.
     
    Viimeksi muokattu: 05.07.2008
  20. ICS

    ICS Käyttäjä

    Liittynyt:
    20.01.2005
    Viestejä:
    260
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mulla kävi noin, kun Kyllä Jeeves hoittaa jäi kahden minuutin mittaiseksi keskiviikkona ja viime viikolla Kuplasta tallentui ensimmeinen 10 minuutti. Ei edes tammikuun beta jättänyt tallentamatta mitään. Sen jälkeen firmiskehitys oli pelkää alamäki toimivuuden kannalta. Ehkä varmin firmis oli viime elokuusta, mutta jumiutuminen oli muistaakseni ihan boksin julkaisemisesta asti ongelmana. Jos boksi jättää jatkossakin jotain tallentamatta, palaan tammikuun 1.7 betaversioon.
    6200c