Prison Break (Pako), Suomen esitystahtiin

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana Wellho, 11.08.2006.

 1. BrainBurst

  BrainBurst Uusi jäsen

  Liittynyt:
  03.01.2007
  Viestejä:
  5
  Saadut tykkäykset:
  0
  Itse en tuosta täytejaksosta välittänyt pahemmin. Idea oli toki hyvä, mutta ajankohta väärä. Olisi suonut jakson tulla paljon aikaisemmin, nyt tuli kieltämättä aika ufo olo.

  Muutenkin oli vain nopeasti heitetty kaikille joku väritön ja tavallinen kiltti menneisyys. Olisivat edes kertoneet sen Cooperin menneisyydestä. Ainut kuvaus, joka noista nostatti hymyn huulille oli tee-päkin menneisyys.

  Paremmin toteutettuna ja eri ajankohtaan jakso olisi sopinut kuin nyrkki silmään. Nyt se vain otti päähän.
   
 2. Ize

  Ize Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  13.12.2002
  Viestejä:
  2 273
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mulle passas täytejakso oikein hyvin, hyvällä omalla tunnolla katsoin sen sijaan samaan aikaan tulleen Blueberryn. :)
   
 3. sirace

  sirace Käyttäjä

  Liittynyt:
  03.06.2002
  Viestejä:
  226
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mitä tiistaina tapahtui, jäi väliin helsingissä vallinneen sähkökatkon takia.:OI
   
 4. Mookid

  Mookid Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  16.07.2006
  Viestejä:
  2 552
  Saadut tykkäykset:
  255
  Kopsaan tämän MTV3:n sivuilta:


  Johtaja Pope yrittää turhaan saada Michaelin paljastamaan palovammojensa alkuperän, ja tämä joutuu maksamaan kovan hinnan uppiniskaisuudestaan. Epätoivoinen Michael teljetään eristysselliin. Lincoln uskoo veljensä mielenterveyden järkkyvän. Sucre joutuu peittämään pakoaukon ennen kuin se paljastuu. LJ pääsee Kellermanin jäljille.

  Sara kertoo Popelle vartijan univormun riekaleesta, joka löytyi Michaelin palovammasta. Michael yrittää muistella monimutkaista putkiverkostoa, joka oli tatuoitu palaneelle ihoalueelle. Mattofirman miehet ovat tulossa asentamaan uutta mattoa vartijoiden huoneeseen. Vangit huolestuvat, mutta Michael keksii, että pakoaukko peitetään ohuella sementtikerroksella.

  Bellick vaatii Tweeneriä hankkimaan lisätietoja Michaelista ja järjestää tämän Michaelin työporukkaan. Tweener lähetetään puhdistamaan maalisuteja, jotta muut voivat rauhassa jatkaa aukon peittämistä. Pope haluaa tavata Michaelin, ja vangit joutuvat poistumaan huoneesta. Michael lupaa palata illalla viimeistelemään lattian. Kun Michael kieltäytyy paljastamasta, miten univormun kappale joutui palovammaan, Pope toimittaa hänet eristysselliin Lincolnin sellin läheisyyteen.

  Brinker kertoo Kellermanille, että nimettömän vihjeen tuomarille antanut mies on entinen liittovaltion agentti, joka on alkanut toimia yksityisesti. Mies on Lincolnin isä. Nick, Veronica ja LJ menevät kaivolle, josta he löytävät Quinnin mätänevän ruumiin. LJ laskeutuu köyden avulla noutamaan Quinnin kännykän. Kaivon seinämään on raaputettu sanat ”Kellerman” ja ”O. Kravecki”.

  Nähdessään transvestiittivangin, ”Annien”, Sucre keksii idean, johon hän pyytää T-Bagin apua. T-Bag lähestyy Annieta ja tuo hetken kuluttua Sucrelle jotakin.

  Michael repii sellissä collegepaitansa ja takoo nyrkkiään seinään eikä vastaa Lincolnin ihmettelyyn.

  Sucre pujahtaa pakokäytävän kautta vartijoiden huoneeseen, peittää aukon sementillä ja lähtee juoksemaan kohti pihalla olevaa ritiläaukkoa, mutta jää kiinni.

  Sucre selittää Bellickille, että hän halusi heittää jotain muurin yli. Sucren saappaanvarteen on tungettu naisten pikkuhousut, joiden Sucre valehtelee kuuluvan hänen tyttöystävälleen. Myös Sucre teljetään eristysselliin. Kun Michael ei vastaa Sucren huutoihin, Lincoln kutsuu vartijan. Tämä löytää Michaelin apaattisena sellistään, jonka seinään on piirretty verellä kartta. Sara tutkii Michaelia. Tämä ei reagoi ärsykkeisiin.

  Tällä välin LJ soittaa O. Kraveckin numeroon ja kuulee puhelinvastaajasta Kellermanin äänen. Hän menee Kellermanin osoitteeseen ja murtautuu taloon. Naapuri tarkkailee kuistiltaan.

  Tweener kertoo Bellickille, että Michaelin tekoset liittyvät jollain tavalla vartijoiden huoneen mattoon. Bellick ryntää sisään ja repii maton sivuun, mutta ei havaitse mitään erikoista.

  Sara vie Michaelin psykiatriselle osastolle. Bellick määrää Tweenerin samaan selliin Avocadon kanssa. LJ löytää Kellermanin talosta kasan Owen Kraveckille osoitettuja laskuja ja laatikoittain kuivalihaa. Kun Kellerman tulee sisään, LJ ampuu häntä kohti ja osuu Kellermanin korvaan. Naapurin hälyttämä poliisiauto ajaa pihaan, ja LJ viedään siihen. Kellerman teeskentelee olevansa kuivalihakauppias ja tarjoaa lihaa myös poliisille.

  Psykiatrisen osaston tv-huoneessa Michael näkee entisen sellikaverinsa Haywiren ja kysyy, vieläkö Haywire muistaa tatuoinnit, joista hän oli kiusallisen kiinnostunut aiemmin. Haywire ei kuitenkaan muista koko Michaelia.


  http://www.mtv3.fi/pako/
   
 5. Caporegime

  Caporegime Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  06.04.2004
  Viestejä:
  1 587
  Saadut tykkäykset:
  3
  Katsoin ihan vasta tuon jakson. Muuten oli kyllä hyvä jakso mutta sitten piti taas loppuun saada hirveät kaikki menee pieleen -cliffhangerit. Ja varmaan kuivuu se betoni/tasotelaasti/mikälie yhdessä yössä, varsinkaan jos siinä joku matto on päällä. :D
   
 6. J_J

  J_J Käyttäjä

  Liittynyt:
  23.10.2005
  Viestejä:
  354
  Saadut tykkäykset:
  0
  Miten sattuikin olemaan saman väristä/näköistä muun lattian kanssa :)
   
 7. Mookid

  Mookid Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  16.07.2006
  Viestejä:
  2 552
  Saadut tykkäykset:
  255
  No eikös Scofield sanonut Sucrelle, että peittää kuopan "pikasementillä" tjtn. Sellainen kuivuu ja kovettuu parissa minuutissa, joten ei ole mahdotonta, että Sucre odotti ne minuutit siellä kopissa että sementti kuivuu ja sitten vasta iski maton päälle. Ei tämä kyllä edelleenkään selitä sitä, miten lattian pinta oli niin tasainen ja särmä. Taitaa Sucre olla melkoinen tasoittajamestari :thumbsup:
   
 8. MikkeS

  MikkeS Käyttäjä

  Liittynyt:
  05.08.2005
  Viestejä:
  124
  Saadut tykkäykset:
  1
  Oonko mä nyt ihan hakoteillä, mutta se laastihan oli sellaista vaaleaa ja se lattiakin oli sellainen harmaja. Nythän se lattia oli sellainen vihertävänruskea ja sellaisista laatoista tehty, eli mä elin siinä uskossa, että ne lattiamiehet oli jo ehtineet pinnoittaa sen lattian ja se huopa oli vain siinä päällä suojana, ettei ne romupöydän jalat naarmi sitä uutta lattiaa.
   
 9. phanatic

  phanatic Uusi jäsen

  Liittynyt:
  27.01.2006
  Viestejä:
  107
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ei siinä lattiassa kyllä mitään laattoja ollut. Luonnottoman tasainen laasti vain. Ja hassua että se pikalaasti olisi kuivunut sileäksi ja tasaiseksi, jos päällä oli matto ja neljässä kohtaa pöydänjalka painamassa :)
   
 10. kimizz

  kimizz Uusi jäsen

  Liittynyt:
  28.06.2004
  Viestejä:
  112
  Saadut tykkäykset:
  0
  joo sen lattian olis pitänyt olla epätasanen, sit Bellick olis huomannu et lattiassa on kolo. Kolo oltaisiin jäljittetty Scofieldin ja Sucren selliiin. Myös muut huoneessa olevat työläiset olis jääny kiinni. Kaikkille kakkua 10vuotta lisää ja todennäköisesti eristykseen. Tämän jälkeen sarjan pitäisi kertoa siitä kun kaikki pakoa yrittäneet eläisivivät eristyksessä...:thumbsup:
   
 11. Pertsa9

  Pertsa9 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  03.09.2006
  Viestejä:
  250
  Saadut tykkäykset:
  0
  Eikä kun niin että ne sanoivat sen laastin kuivuvan 1-2 tunnissa. Se laittoi ensin sovitepalan joka oli tehty reiän mukaan ja pari senttiä laastia ja tasotti laudalla.
   
 12. Caporegime

  Caporegime Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  06.04.2004
  Viestejä:
  1 587
  Saadut tykkäykset:
  3
  Tai sitten käsikirjoittajat olisivat vaan voineet keksiä jotain järkevämpää. :D
   
 13. h3mb3

  h3mb3 Digital and smoke-free. Tukijoukot

  Liittynyt:
  15.04.2006
  Viestejä:
  1 889
  Saadut tykkäykset:
  0
  Olihan tuossa niitä epäloogisuuksia vielä muitakin. Esim. miksi mattomiehet olisivat raahanneet pöydän takaisin keskelle lattiaa maton päälle, vaikka maton asennus oli vielä ihan kesken...:rolleyes:
   
 14. Joe

  Joe Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  02.10.2002
  Viestejä:
  1 010
  Saadut tykkäykset:
  1
  Kauanko tämä tuuba vielä kestää eli montako jaksoa tulematta?
   
 15. foenix_

  foenix_ Uusi jäsen

  Liittynyt:
  06.04.2006
  Viestejä:
  206
  Saadut tykkäykset:
  0
  Olisikohan kuusi jaksoa jäljellä tätä ensimmäistä kautta.
  Yhteensä 22 jaksoa ensimmäisessä kaudessa.
   
 16. petma

  petma Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  23.04.2002
  Viestejä:
  1 710
  Saadut tykkäykset:
  1
  Eipä taida sitten MTV3 näyttää kaikkia ensimmäisen tuotantokauden jaksoja. Muistaakseni MTV3 tekstitv:ssä oli laitettu PB loppumaan helmikuun alkupäivinä ja maikkarin kotisivutkin tukevat tätä tietoa "Sarjan ensimmäinen tuotantokausi koostuu 22 jaksosta ja se esitetään kokonaisuudessaan syksyn 2006 ja talven 2007 aikana."
   
 17. Salde

  Salde Uusi jäsen

  Liittynyt:
  09.12.2003
  Viestejä:
  16
  Saadut tykkäykset:
  0
  Miksi ei näyttäisi?

  Huominen jakso on 18. joten jäljellä on viisi jaksoa huominen mukaanluettuna jäljellä.
   
 18. petma

  petma Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  23.04.2002
  Viestejä:
  1 710
  Saadut tykkäykset:
  1
  Jos huomenna tosiaan on 18. jakso niin taitaa aika riittää koko tuotantokauteen. 13.2 tulee viimeinen jakso, joten taitaa aika riittää koko kauteen.

  Olin siinä uskossa että vielä kuusi jaksoa tulossa ja sarja loppuu 6.2. Mutta kun ilmeni, että jaksoja onkin tulossa viisi ja sarja päättyy 13.2. niin näin ollen kaikki jaksot ehtisivät tulla ennen taukoa. Oli omaa laiskuutta että en viitsinyt tarkistaa missä mennään joten pahoittelut siitä etten tehnyt parempaa pohjatyötä.
   
 19. phanatic

  phanatic Uusi jäsen

  Liittynyt:
  27.01.2006
  Viestejä:
  107
  Saadut tykkäykset:
  0
  Niin siis mistä nyt päättelit että ei taida?
   
 20. arza77

  arza77 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  11.08.2004
  Viestejä:
  180
  Saadut tykkäykset:
  0
  Menin sitten katsomaan vanhingossa yhden jakson lähes puoleentoista kuukauteen:hitme:
  Joopajoo, onko tämä muuttunut vielä paremmaksi vai ollut alusta saakka totaalista katsojien aliarvoimista?
  Kyllä tätä saisi vähintään viisi kautta tehdä :rolleyes: