Prison Break (jenkkitahtiin)

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana mr.hat, 07.09.2005.

 1. Rokkari

  Rokkari Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  23.08.2005
  Viestejä:
  2 385
  Saadut tykkäykset:
  0
  Toivottavasti saadaan hahmojen kohtalot pakettiin tämän kauden aikana. Tätä tahtia viides kausi saattaisi kertoa mistä tahansa. Senverran on tarina lähteny vierimään ykköskaudesta.
   
 2. LOP

  LOP Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  12.02.2001
  Viestejä:
  4 051
  Saadut tykkäykset:
  44
  Ykköskauden jälkeen tapahtumat ovat rönsyilleet ympäriinsä kausien mittaan yhä enemmän ja yhä enemmän...
   
 3. jhu

  jhu Käyttäjä

  Liittynyt:
  12.12.2002
  Viestejä:
  490
  Saadut tykkäykset:
  0
  Neloskauden alku lupailee samaa löysäilyä kuin kakkoskausi, sillä erotuksella että porukka ei näemmä enää pakene mistään eikä ketään (ellei nyt sitten The Companyn pahista lasketa mukaan).

  Kakkoskaudellakin sentään oli jatkuvasti tiukkoja tilanteita ja jokainen jakso oli juoniaukoista huolimatta tiukasti kerrottu ja piti jännitystä yllä. Neloskauden jaksoissa ei ole sen sijaan tähän saakka ollut oikein mitään tarttumapintaa. Sarahin hahmolle alkaa oikeasti toivoa tuskallista loppua, sen verran se vetää tätä sarjaa alaspäin.

  Aikaisempien kausien vahvuus, yksittäisten hahmojen henkilökohtaisten motiivien seuraaminen on jäänyt kokonaan pois ja tilalle on tullut puuduttavaa muka-jännitystä, joka ei kiinnosta tippaakaan (3. jakson murtautuminen serverihuoneeseen, 4. jaksossa kuokkavierailu poliisi-illallisilla).

  Nyt jos ei joku päähenkilöistä saa kuulaa kalloonsa ensi jaksossa (tjsp), niin hankin kyllä parempaa katsottavaa.
   
 4. kurdt

  kurdt Uusi jäsen

  Liittynyt:
  27.11.2002
  Viestejä:
  7 255
  Saadut tykkäykset:
  25
  Tjoo-o.. PB on kyllä mielenkiintoinen tapaus. Toisaalta minua vituttaa manipuloiva ja muka-älykäs toteutus mutta toisaalta sarja tarjoaa kuitenkin vastapainoksiksi ihan mukavaa viihdettä. Sarjassa vaan vituttaa se, miten Michaelista tehdään muka tosi ovela niin että kun siellä on tämä julkinen plän jonka muut tietää ja sitten Michaelin oma pläni niin kaikki kohtaukset, myös Michaelin "omarauha" kohtaukset vedetään vanhan plänin mukaan ja sitten muka ovelasti kesken äksönin Michaelin mahtava über plan paljastetaan ja totta kai Michael oli suunnitellut tätä muka koko ajan.

  Eiköhän neloskaudessakin paljastu sitten viime metreillä että iso- ja pikkuveli on alusta alkaen suunnitellut ja toteuttanut jotain tosi ovelaa suunnitelmaa joka sitten tarjoaa niin ku tosi hienon twistin loppuun mitä kukaan ei osannut arvata koska mitään siihen liittyvää ei edes kuvattu tai näytetty.

  Vittu.
   
 5. Rokkari

  Rokkari Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  23.08.2005
  Viestejä:
  2 385
  Saadut tykkäykset:
  0
  Vitoskaudella paljastuu että Lincoln ja Michael on oikeasti companyn pääbosseja ja sitten seurataan kun he pakenevat T-Bagia, josta on tullut NSA:n johtaja neloskauden lopulla.
   
 6. Mastema

  Mastema Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  09.11.2006
  Viestejä:
  1 230
  Saadut tykkäykset:
  21
  Alkaa käydä vaikeaksi seurata tätä sarjaa enää samalla mielenkiinnolla kun alkuaikoina. Okei, onhan sarjan taso jo tasaisen hitaisesti laskenut toiselta kaudelta lähtien, mutta nyt kun on neljäs kausi menossa ja käytetään edelleen täysin samoja jippoja esimerkiksi jaksot päättävissä cliffhangereissa pääsee välistä väkisinkin haukotus. Esimerkkinä edellisen jakson lopetus.

  Edelleenkin tulee seurattua, mutta mielenkiinto on kieltämättä hiipunut, eli jaksot kyllä katsoo mutta ei odota enää samalla tavalla kun ennen. Harmi.

  Kiinnostavin hahmo tällä hetkellä ehdottomasti T-Bag mystisine edesottamuksineen. Muut kaverit lähinnä harmaata massaa (poikkeustilanteita tosin löytyy), paitsi Sara joka olisi puolestani voinut jäädä sinne kolmoskauden pahvilaatikkoon.
   
 7. winterland

  winterland Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  20.08.2004
  Viestejä:
  5 248
  Saadut tykkäykset:
  2
  Mikähän tämä Michaelin jatkuva nenäverenvuoto on? Luultavasti geenimanipuloinnista johtuvia sivuvaikutuksia.. :rolleyes:
   
 8. torkkis

  torkkis Käyttäjä

  Liittynyt:
  23.01.2002
  Viestejä:
  453
  Saadut tykkäykset:
  0
  Itse veikkaisin aivosyöpää. Selittäisi miksi mies lähti ekalla kaudella veljeä pelastamaan, kun tietää kuolevansa parin vuoden sisällä.
   
 9. Mastema

  Mastema Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  09.11.2006
  Viestejä:
  1 230
  Saadut tykkäykset:
  21
  Joko tuo, tai sitten Company on viljellyt herran verenkiertoon jotain mystiikkaseerumia, muistaaksenihan tämä kalju kenraali kakkoskauden lopussa mainitsi että Michaelilla on veressään/verissään "jotain". Jotenkin itse aina kuvittelin tuon tarkoittavan muutakin kun vankilapakoja. Mutta pakko sanoa että jos tämä osoittautuu todeksi, niin en välttämättä edes halua tietää mistä on kyse. Niiiiiin helppo ryssiä tuo juonikuvio aivan totaalisesti..

  Voin tosiaan olla sataprosenttisen väärässä, mutta ehkä tuo käänne onnistuisi jotenkin taas nostamaan sarjan kiinnostavuutta. Tai sitten ei.
   
 10. ana198

  ana198 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  14.12.2006
  Viestejä:
  2 735
  Saadut tykkäykset:
  0
  En jaksa nyt tarkistaa faktoja mutta luin toiselta voorumilta että PB:n katsojaluvut keskimäärin on menny jenkeissä kutakuinkin:
  1.kausi n.10millii
  2.kausi n.8millii
  3.kausi n.6millii
  4.kausi öpaut 5millii, tää viimeinen jakso oli vissiin kauden paskimman katsojamäärän kerännyt.
  Positiivista että nyt aletaan olla siinä kipurajoilla että tehdäänkö tätä enää 8kautta lisää. Ja jenkeissä kun reagoidaan herkästi noihin heittelyihin niin voidaan odottaa että alkaa viikate heilumaan tai jotain muuta katsojalukujen herättelyä:D

  Yleensä inhoan noita hätäratkasuja mutta tässä tapauksessa ei voi kuin iloita jos tämän paskan loppulaskenta on nyt todella alkanut ja aletaan vielä väkisin yrittää puhaltaa henkeä kuolleeseen heppaan jollain vielä älyttömimmillä käänteillä :thumbsup:. Mielellään saisi tapahtua päähenkilöiden kuolemia, Sara jos saa toivoa, todella tylsää ja puuduttavaa on katsella hänen ponnistelujaan.

  Ei voi kun iloita että onneksi televisiotarjontaa kyllä riittää noin 20paremman sarjan verran(kuhan nyt muutamat aloittavat uudet kautensa). Saan suuria kiksejä siitä että ihmisetkin (jenkeissä) ovat ymmärtäneet jättää tämän roskan vähemmälle huomiolla, vielä kun itse siinä onnistuisi;)
   
 11. jhu

  jhu Käyttäjä

  Liittynyt:
  12.12.2002
  Viestejä:
  490
  Saadut tykkäykset:
  0
  Jos tosiaan näin on asiat, niin kirves heiluu ihan varmasti kevätkaudella. TV-sarjojen tuotantokustannukset ovat kuitenkin nykyään sitä luokkaa, että pomot eivät todellakaan katsele tuollaisia katsojalukuja edes kahta jaksoa peräkkäin.
   
 12. IsoArska

  IsoArska Uusi jäsen

  Liittynyt:
  14.07.2003
  Viestejä:
  1 794
  Saadut tykkäykset:
  4
  Tulee vähän mieleen kakkosnelosen kaudet, jossa Jackin tytär hankkiutui ääliömäisellä käytöksellään vaan pahemmin pulaan ja ei tuonut mitään lisäarvoa sarjaan. Sara on aika pitkälti analoginen tälle. Äärimmäisen paska päätös tuoda eukko uudelleen sarjaan. Hidastaa koko hommaa ja vie Maikkulilta oikean motivaattorin. Lisäksi nyt selkeästi uusimmassa jaksossa huomasi, että käsikirjoitus on aika juosten kustu. Aivan liikaa onnellisia sattumia.
   
 13. Rokkari

  Rokkari Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  23.08.2005
  Viestejä:
  2 385
  Saadut tykkäykset:
  0
  Eikös se ole melkeinpä Prison Preikin tavaramerkki. :rolleyes:

  Ykköskausi oli vielä TV jännärivihdettä huipussaan. Silloinkun kaikki hyvät hahmot Abruzzi, Kellerman, Veronica, Savrinn.. olivat mukana sarjassa. Kakkoskausi oli myös ihan kelpo katseltavaa ja kolmonenkin meni. Vikat pari jaksoa kolmoskaudesta oli jopa hyviä. Mutta kyllä nyt tuntuu että tää nelonen ei vaan jotenkin toimi. Sääli sinänsä hyvin alkanut sarja. Kyllä tämä kuitenkin tulee katsottua loppuun asti kun koukussa jo ollaan.
   
 14. Mookid

  Mookid Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  16.07.2006
  Viestejä:
  2 540
  Saadut tykkäykset:
  245
  http://en.wikipedia.org/wiki/Prison_Break#Ratings_and_critical_reception

  "The premiere of the third season obtained an average of 7.51 million viewers, while the premiere of the fourth season attracted even fewer viewers at 6.5 million, however, the show led in the ratings among the 18–49 demographic."
   
 15. Caporegime

  Caporegime Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  06.04.2004
  Viestejä:
  1 587
  Saadut tykkäykset:
  3
  Ei tuollainen alle 10 miljoonaa mun käsityksen mukaan mikään sysipaska luku ole.

  Esim. viime viikon katsotuin oli täkäläinen käsipallo, noin 18 miljoonaa. Katsoin draamasarja CSI, 9 milj.

  Mutta olen kyllä minäkin ihmetellyt USA:n pieneltä kuulostavia katsojalukuja - siis noin yleensäkin. Se että Jenkkilän asukasluku on noin 60-kertaa Suomi, saa luvut kuulostamaan aika pieniltä jos Suomessa hittisarjat saa parhaimmillaan 500 000-800 000 katsojaa (myös Finnpanel ilmoittaa keskiarvot, joten pitäisi olla verrattavissa). Kai se selittyy yksinkertaisesti sillä, että siihen 300 miljoonaan mahtuu aika paljon ihmisiä jotka eivät katso telkkaria ja maahan paljon kanavia...

  .
   
  Viimeksi muokattu: 22.09.2008
 16. Wellho

  Wellho Uusi jäsen

  Liittynyt:
  15.07.2005
  Viestejä:
  288
  Saadut tykkäykset:
  0
  Itse olin viime kesänä 4 viikkoa amerikassa, jossa kaverillani oli PERUSpaketti kaapelista, jolloin kanavia oli n. 500kpl joista 30HD-kanavaa :eek:. Lisäksi onDemand-palvelu joista voi katsoa ohjelmia koska huvittaa. (usein pientä korvausta vastaan, uudet HD-elokuvat esim. $4,95)
  Itse en kerennyt edes tutustumaan ohjelma"lehteen", jossa kerrotaan mitä tulee ja koska.
  Katselin vain muutaman HD-elokuvan juuri tuon onDemand-palvelun kautta.

  ps. Nyt ymmärrän miksi siellä Amerikassa tulee aivan jatkuvasti niitä ohjelmabuffeja. Muuten siellä ei kukaan tietäisi mitä katsoa, mistä ja milloin.

  Siellä pitää olla asialle omistautunut, että tietää mitä haluaa katsoa, täällä istut sohvalle ja katot kaikki kanavat mitä tulee n. 3min ja sitten suljet TV:n koska mitään ei tule. Siellä surffaat kanavat läpi n.1,5h jolloin ensimmäisen kanavan ohjelma on jo loppunut ja seuraavakin jo puolessa välissä:hitme:
   
 17. ana198

  ana198 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  14.12.2006
  Viestejä:
  2 735
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ei olisi jos sarja vielä keräisi tuollaisia lukuja, nyt vaan on niin pahasti alamäessä katsojaluvut ettö tuosta on tosi vaikea nousta, ei ainakaan äkkiä tule mieleen yhtään esimerkkiä missä sarjassa olisi käynyt vastaava katsojakato ilman että se olisi kuopattu.
   
 18. big j

  big j Tuotantoarvot kohdillaan Tukijoukot

  Liittynyt:
  04.02.2002
  Viestejä:
  3 396
  Saadut tykkäykset:
  112
  Tuossa CSI:n lukemassa kannattaa tosin muistaa se, että kyseessähän on uusintajaksolle saatu katsojamäärä. Tuoreet jaksot vetää tuosta suurinpiirtein kolminkertaisen määrän katsojia. Reilusti alle kymmenen miljoonan katsojan lukemiin kun ajaudutaan, niin aletaan kyllä olemaan jo vaaravyöhykkeillä (varsinkin jos kyseessä on tuotantokustannuksiltaan kallis sarja).
   
 19. tiina64

  tiina64 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  27.10.2006
  Viestejä:
  37
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tässä ihan faktatietoa Foxin sarjojen suosiosta viime viikoilta

  Posted on 17 September 2008 by Bill Gorman
  Rank Show R=Repeat S=Special P=Premiere Viewers, Live+SD (000)
  1 BONES 9,150
  2 FRINGE P 9,132
  3 SMARTER THAN 5TH GRADER 7,114
  4 PRISON BREAK 6,361
  5 TERMINATOR: SRH CNR CHRON P 6,328
  6 HOLE IN WALL THU-8:30P P 6,237
  7 KITCHEN NIGHTMARES 6,179
  8 TIL DEATH P 6,061
  9 FRINGE ENCORE-9/14(S) SR 5,786
  10 DAY EARTH STOOD STILL PVW(S) S 5,681
  11 DON’T FORGET THE LYRICS P 5,665
  12 AMW: AMERICA FIGHTS BACK 5,333
  13 COPS 2 R 5,278
  14 24 PREQUEL PVW(S) S 5,171
  15 DO NOT DISTURB P 4,650
  16 COPS 4,617
  17 HOLE IN WALL THU-8P P 4,565
  18 SIMPSONS-SUN 7:30P R 4,068
  19 HOLE IN WALL PVW2 9/9(S) S 4,047
  20 SIMPSONS SP-9/14 7P(S) SR 2,680
  Nielsen TV Ratings Data: ©2008 The Nielsen Company. All Rights Reserved.


  Broadcast, Fox TV ratings Comments (0) Top Fox Primetime Shows, September 1-7
  Posted on 10 September 2008 by Bill Gorman

  Rank Show R=Repeat S=Special P=Premiere Viewers, Live+SD (000)
  1 FOX NFL SUNDAY-PST GN-NAT PDC 12,907
  2 BONES P 9,739
  3 OT, THE P 8,991
  4 SMARTER THAN 5TH 9/5-9P(S) S 8,566
  5 HOUSE R 7,753
  6 HOLE IN WALL PVW1 9/7(S) S 7,154
  7 SMARTER THAN 5TH GRADER P 6,637
  8 PRISON BREAK P 6,531
  9 COPS 2 P 5,885
  10 FAMILY GUY SP-9/7 9:30P(S) SR 5,780
  11 SIMPSONS SP-9/7 8:30P(S) SR 5,373
  12 AMW: AMERICA FIGHTS BACK P 5,353
  13 KITCHEN NIGHTMARES P 5,278
  14 FAMILY GUY R 5,196
  15 HOUSE-TUE 8P R 4,964
  16 COPS P 4,886

  Nielsen TV Ratings Data: ©2008 The Nielsen Company. All Rights Reserved.

  http://tvbythenumbers.com/category/ratings/top-shows-by-network/fox-tv-ratings
   
 20. ana198

  ana198 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  14.12.2006
  Viestejä:
  2 735
  Saadut tykkäykset:
  0
  On muuten Michaelilla sitten superkykykin näköjään:D Kuulee signaalinpitävän kassakaapin läpi kun joku kävelee toimistossa:hitme: Ei varmaan kukaan huomaa että seinässä on reikä ja kassakaapissa kans, puhumattakaan siitä miten helppoa oli järjestää pieni murtokeikka tonne:D
  Ja jos tarkoitus oli pitää matalaa profiilia niin kaiken järjen mukaan(en tiedä miksi edes vaivaudun:)) koko homman pitäisi olla nyt purkissa, ei liene vaikea päätellä että siivoojat olivat mukana juonessa ja erinäiset kamerat rakennuksessa ovat varmasti nauhoittaneet joka ainoan murrossa mukana olleen jampan ja koko remppa paljastui mukaanlukien se FBI kaveri joka heidät ajoi rakennuksen sisään.
  Tämän sarjan tuntien koko homma lakaistaan maton alle ja kukaan ei koskaan huomaa että koko murto tapahtui
   
  Viimeksi muokattu: 23.09.2008