Predators (2010)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana deadstar, 09.07.2009.

 1. rewind

  rewind Guest Guest

  Liittynyt:
  16.11.2004
  Viestejä:
  892
  Saadut tykkäykset:
  0
  Noista kaksi ensimmäistä aiheuttavat huonoudellaan sen luokan vitutusta, etten halua niitä ikinä enää nähdä. Sen sijaan Planet Terror on mainio.

  Hieman varovaisilla fiiliksillä olen liikkeellä tämän kanssa. Tosin aiemmista Predator-leffoista ei voi kuin parantaa, joten siltä kantilta positiivista.
   
 2. kahvikuppi

  kahvikuppi Käyttäjä

  Liittynyt:
  08.09.2009
  Viestejä:
  37
  Saadut tykkäykset:
  0
  Planet Terror oli varsin hyvä ja viihteellinen leffa kyllä. Toisaalta osaako tai pystyykö ohjaaja sitten tekemään vakavamman scifi/toimintaleffan? Kuitenkin kaikki aiemmat leffat olleet enemmän tai vähemmän kuitenkin kieliposkessa tehtyjä leffoja vaikka väkivaltaa onkin sisältänyt jonkun verran.
  Paul Verhoeven tyylinen ohjaajan tyylisiin luomuksiin mitä Robocop ja Total Recall ja osittain mustan huumorin sisältämä Starship Trooper olisi ehkä se toive. Tottahan se on kuitenkin, että aiemmat leffat on olleet varsinkin näistä Aliens vs Predators elokuvista aika huonoja joten ainakaan suuri kynnys ei ole ohjaajalla. Elokuva kaipaisi kuitenkin hyviä ja kiinnostavia näyttelijöitä pääosiin jollaisia oli ensimmäisessä Predatorissa. Katsotaan ja nähdään onnistuuko vai jääkö tämä vain kalkkunaksi josta ohjaajakin katoaa kuin pieru taivaan tuuliin.
   
 3. JPH

  JPH Guest Guest

  Liittynyt:
  02.02.2003
  Viestejä:
  2 907
  Saadut tykkäykset:
  4
  Threadin ensimmäisellä sivulla mainittiin, että Rodriguez käsikirjoittaa ja tuottaa leffan. Ohjaaja on Nimród Antal. Imdb:n trivian mukaan ohjaajatarjokkaina olivat olleet ainakin Darren Lynn Bousman (Saw II, Repo! The Genetic Opera), Marcus Nispel (The Texas Chainsaw Massacre remake) ja Neil Marshall (Dog Soldiers, The Descent).
   
 4. kahvikuppi

  kahvikuppi Käyttäjä

  Liittynyt:
  08.09.2009
  Viestejä:
  37
  Saadut tykkäykset:
  0
  ^Kappas niimpäs näyttäisi olevan! Epähuomioissa vain oletin väärin muiden teksteistä jotain aivan muuta. Nimród Antal ohjaaman Armored elokuvan tässä taannoin katsoin ja ihan asialliselta se vaikutti, että ehkäpä sopii hyvinkin ohjaamaan Predatorin? Hiukan sama kuin aikoinaan Renny Harlinilla oli tilaisuus isojen poikien seuraan päästä Die Hardilla. Tuo Armored ei mikään kovin hyvä elokuva tosin ollut, mutta ei tosin huonokaan ollut joten ihan kauheita päättelyjä voi tehdä tulevaisuuden suhteen.
   
 5. ja[ffons

  ja[ffons Guest Guest

  Liittynyt:
  29.07.2008
  Viestejä:
  457
  Saadut tykkäykset:
  0
  nimenomaan! optimismia kehiin! :naminami:

  predator on aina predator, pieksee alienit mennen tullen..
   
 6. tuna

  tuna Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  09.12.2004
  Viestejä:
  2 472
  Saadut tykkäykset:
  245
  Adrien Brodyn valinta Predators elokuvan pääosaan, on saanut omasta mielestäni hiukan turhaa kritiikkiä.

  "Again, it was a challenge in finding a balance. I think when we cast Adrien, there were a lot of people going, ‘What?’ but at the same time, if we cast a Vin Diesel in that role or if we cast anyone who is Arnold-esque, we would have been attacked for doing that. So we decided early on to go in a very different direction as far as the casting process, but it turned out fantastic. He plays a mercenary in the film and if you look at the guys in Iraq and Afghanistan today, they’re not ‘yolked-out’ Schwarzenegger-looking guys. They’re all very wiry and thin guys, and I think it’s going to play well.”

  Nimrod Antalin haastattelusta saa käsityksen miksi rooliin valittiin Adrien Brodyn kaltainen näyttelijä. Itse olen samaa mieltä. Kyllähän noi armeijan erikoisjoukkojen äijät taitavat olla kropallisesti lähempänä Adrieniä kuin Arskaa. Ja kyllä tuo Adrein Brody osaa näytelläkkin(The Pianist)!

  Itse odotan tältä Predator leffalta, Predator elokuvien uutta nousua:thumbsup:

  Tämäkin nostaa elokuvan odotusta hieman(vaikka AVPR:kin oli R-rated, kylläkin sokean näkökulmasta kuvattuna(elokuvan pimeys)!
  "The movie Predators is filmed to be R-rated, so we may expect a bloody mess in the jungle!"
   
 7. Lightwolf

  Lightwolf Käyttäjä

  Liittynyt:
  30.03.2008
  Viestejä:
  354
  Saadut tykkäykset:
  1
  Clint Eastwood :thumbsup::cool:

  Eikö Predatorsista ole kuvia vieläkään julkaistu?
  Leffan on kuvattu jo ja kohta teattereissä.:hitme:
   
 8. Crockett

  Crockett Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  01.03.2005
  Viestejä:
  1 055
  Saadut tykkäykset:
  108
  Viimeksi muokattu: 27.02.2010
 9. miggis

  miggis Käyttäjä

  Liittynyt:
  08.01.2009
  Viestejä:
  61
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mahtava uutinen :thumbsup: Predator oli heti Terminaattorin(1+2) jälkeen lapsuuden ikisuosikkeja jotka tuli viikottain katseltua uusiksi, joskus useammankin kertaa viikossa :rolleyes:

  Minulle henk koht. ei niin väliä juonella, kunhan siellä mr predator teurastaa ihmisiä, tietysti mielummin hyvin tehty kelpaisi, vaan ei aina saa mitä haluaa.

  predator 2 oli aikoinaan pettymys, kun se vihdoin piiiiiitkän odotuksen jälkeen tuli telkkarista ja sitä odotellessa oli ykkösen nauhoitettu vhs melkein puhki kulunut ja huomata vain sai, että eihän se arnold siinä enää ollutkaan :( vaikka muuten ihan jees leffa olikin.

  avp1 hyvä puoliväliin kunnes leviää käsistä, menee fanina mutta ei ehkä muuten.
  avp2 mielestäni paljon parempi, monet ei tunnu tykkäävän ja haukkuuvat, mutta hyvin maistui itselleni.

  lyhyesti: JEEEEE lisää predatoria ruudulle:naminami::naminami::naminami::naminami:
   
 10. Warloch

  Warloch Käyttäjä

  Liittynyt:
  02.05.2007
  Viestejä:
  84
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ime facehuggeria! :)

  Predis hävii aina alienille.
   
 11. THX1138

  THX1138 Käyttäjä

  Liittynyt:
  30.11.2005
  Viestejä:
  526
  Saadut tykkäykset:
  0
 12. Kylooni

  Kylooni Guest Guest

  Liittynyt:
  26.04.2006
  Viestejä:
  221
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tästähän voisi jopa innostua, kun hyppii ruudulla ihan oikeat predatorit eikä mitään CGI kuraa. Tuo uusin parin minuutin mittainen katsaus leffaankaan ei vaikuttanut mitenkään yltiöhuonolta. Ehkä tästä tuleekin jotain.
   
 13. Zardoz

  Zardoz Guest Guest

  Liittynyt:
  26.03.2004
  Viestejä:
  827
  Saadut tykkäykset:
  0
  "They learn, they adapt and we kill them." :thumbsup:

  Palaa mieleen vanhat hyvät ajat kun Arska oli vielä predator-jahdissa. Mielenkiintoista nähdä miten Brody sopii palkkasotilaan rooliin. Päällimmäisenä mielessä äijän suoritus Pianistissa mikä oli loistava.
   
 14. mustis

  mustis Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  07.11.2004
  Viestejä:
  1 510
  Saadut tykkäykset:
  16
  Paluu juurille eli viidakkoon! Loistavaa!
   
 15. ColdAsIce

  ColdAsIce Käyttäjä

  Liittynyt:
  14.03.2007
  Viestejä:
  771
  Saadut tykkäykset:
  3
  Yllättävän vähän hypeä pyörinyt tämän leffan ympärillä. Tai sitten olen vaan elänyt niin tynnyrissä, että en ole huomannut. Tosin ihmisten odotukset saattavat olla melko matalalla huonojen AvP-leffojen jälkeen. Predators voisi kääntää matalat odotukset edukseen ja yllättää oikein kunnolla!

  Tuo promopätkä näytti ihan hienolta. Brody ja Fishbourne pitänevät huolen siitä, että ainakin näytteleminen on astetta parempaa kuin AvP-leffoissa. Myös tämä ennennäkemätön predator-lajityyppi vois olla aika cool. Ja siellähän vilahti myös konseptipiirrustuksia jostain nelijalkaisesta mörököllistä.

  Lähinnä kaipaisin Predators-leffalta sitä, että ihmishahmot olisivat edes suht kiinnostavia ja että väkivallan suhteen ei kainosteltaisi. Kunnon metsästysfiilis vaan päälle niin hyvä tulee!
   
 16. hjuuhidiot

  hjuuhidiot Guest Guest

  Liittynyt:
  03.10.2007
  Viestejä:
  94
  Saadut tykkäykset:
  0
  Virallinen traileri julkaistaan ennakkotiedon mukaan tänään 18.3.
   
 17. THX1138

  THX1138 Käyttäjä

  Liittynyt:
  30.11.2005
  Viestejä:
  526
  Saadut tykkäykset:
  0
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 23.03.2010
 18. opelman

  opelman Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  20.10.2007
  Viestejä:
  1 628
  Saadut tykkäykset:
  61
  täähän voi olla hyväki. A) minigun. B) matrix tyyppi C)Robert rodrigues.
  mutta todennäköisesti on kasa sitä ihteensä :sick:
   
 19. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 667
  Saadut tykkäykset:
  176
  D) Walton "Eating ain't cheating" Goggins :thumbsup:

  Hienolta näyttää, vaikka hieman hämäännyin, kun luulin ohjaajan olevan Rodriguez (trailerin krediittien mukaan ei ole). Laurence Fishburne tuntuu ehkä hitusen vanhalta karpaasilta tähän joukkoon, mutta toisaalta eihän mies ikinä tällaisissa rooleissa petä. Varmaan avainkysymykseksi tämän elokuvan hyvyyden suhteen muodostuu se kuinka pidettäviä nuo hahmot ovat; välittääkö katsoja heidän kohtalostaan. Tämä näyttää kuitenkin asettavan predaattorit samaan asemaan kuin alkuperäinen elokuva.
   
 20. Goofy75

  Goofy75 Guest Guest

  Liittynyt:
  08.09.2005
  Viestejä:
  1 359
  Saadut tykkäykset:
  0
  Näytti hyvältä, varmaan onkin todella hyvä ja odotan kovasti. Tosin ei varmasti jää samanlaiseksi legendaksi kuin alkuperäinen, hävettää myöntää että nyt vasta huomasin että nimi olikin monikossa:D