Polar (Netflix, 2019)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana scented, 27.01.2019.

 1. scented

  scented Well-Known Member

  Liittynyt:
  22.02.2005
  Viestejä:
  1 160
  Saadut tykkäykset:
  39
  [​IMG]

  https://www.imdb.com/title/tt4139588/

  Lupasin itselleni jonkin aikaa sitten, että Netflix-leffat saavat jäädä, mutta Mads Mikkelsenin mukana olo pakotti yrittämään. Hyvin väkivaltaista kuvaa ja esiintyypä rainassa pienissä rooleissa Johnny Knoxville ja Richard Dreyfuss. Kaikki, mikä tulee päähenkilö Duncanin eteen, kuolee - siinäpä juoni lyhykäisyydessään. En tiedä, liekö oli oikea mielentila katsoa, vai mikä, mutta leffa viihdytti. Kriitikot lytänneet leffan alimpaan helvettiin.
   
 2. makemich

  makemich Well-Known Member Tukijoukot

  Liittynyt:
  04.09.2002
  Viestejä:
  1 240
  Saadut tykkäykset:
  36
  Viihdyin tämän parissa myös oikein mainiosti, Mikkelsen ja Winnick vetivät hyvin roolinsa ja kuka nyt ei pitäisi old school hyvän ja pahan taistelusta, pienellä twistillä varustettuna.
  Täytyy kyllä myöntää että pahiksina oli poikkeuksellisen "värikästä" persoonaa, ehkä tässä haettiin jotain hienoa ja taiteellista, mutta ei kyllä uponnut meikäläiseen casting kokonaisuudessaan, varsinkaan Mr Blut.
   
 3. Plisukainen

  Plisukainen Well-Known Member Tukijoukot

  Liittynyt:
  26.01.2005
  Viestejä:
  1 802
  Saadut tykkäykset:
  120
  Vähän paremmilla pahiksilla tämä olisi voinut olla hyvä, näillä eväillä päästiin ihan kiva -tasolle. Tärkein asia eli toiminta ja vähäeleinen päähahmo oli onnistunutta.

  3,5/5
   
 4. Crockett

  Crockett Active Member

  Liittynyt:
  01.03.2005
  Viestejä:
  874
  Saadut tykkäykset:
  37
  Olipa harvinaisen aivoton ja suorastaan typerä leffa. Pelkkää rumaa cgi verta pääasiassa toiminnan ympärillä missä luodit tuntuu olevan välillä ilmakon tasoa ja välillä menee läpi ties mistä riippuen hahmosta. Olisi nyt ollut edes joku vähän omaperäisempi tarina niin tämän olisi katsonut paremmilla fiiliksillä. Ilman Mikkelseniä olisi kyllä jäänyt kesken.

  Harvoin on kaikki hahmot pääosaa lukuunottamatta noin ärsyttäviä, tuli Smokin' Aces ripuli tästä mieleen. John Wickin menestys vissiin saanut studiot uskomaan että kaikki paska missä vaan mätetään verisesti vailla mitään muuta sisältöä on jotenkin hyvä juttu.

  1/5 ja siitäkin yksi tähti Madsille.
   
  Viimeksi muokattu: 28.01.2019
 5. jupeha

  jupeha Member

  Liittynyt:
  18.03.2004
  Viestejä:
  71
  Saadut tykkäykset:
  6
  Eihän tätä pystynyt katsomaan kuin noin puoli tuntia, ja siinäkin oli liki puoli tuntia liikaa..
  Tosiaan Mads Mikkelsen ainoa hyvä asia tässä leffassa.
   
 6. htavilap

  htavilap Active Member

  Liittynyt:
  22.03.2007
  Viestejä:
  854
  Saadut tykkäykset:
  59
  Menetteli kertakäyttöviihteenä, tosin ilman Mikkelseniä olisi kyllä saattanut jäädä kesken. Suurin osa hahmoista oli typeriä, ja erityismaininta vielä Matt Lucasille, joka tuntui näyttelevän ihan eri elokuvassa kuin muut.

  2/5
   
 7. Professional

  Professional Stirlingite Tukijoukot

  Liittynyt:
  08.08.2004
  Viestejä:
  10 716
  Saadut tykkäykset:
  331
  Huonointahan tässä juu oli noi pahikset, jotka olivat kuin eri leffasta. Ei se kuitenkaan pahemmin haitannu, koska meno kuitenkin pääosin viihdyttävää, ja Mikkelsen on vaan ihan vidun kova. Ja pahikset saivat palkkansa. Lopun käännekin oli ihan kiva, taitaa olla jatkoa luvassa.

  Visuaalinen anti oli kanssa aika yritteliäs, vaikken niistä yli saturoiduista kuvista, nyt niin kauheasti välittänyt. Lumisissa maisemmissa meno oli kyllä paikoin komeaa.

  Tykkäsin.

  ***½
   
 8. tmtm

  tmtm Member

  Liittynyt:
  16.10.2008
  Viestejä:
  124
  Saadut tykkäykset:
  5
  Olipas tässä vaisu Atmos-raita. Sama homma Triple Frontierin kanssa. Joissakin Netflixin leffoissa on dynamiikka aivan hukassa.

  Itse leffakin ainakin ekan tunnin perusteella hirveää kuraa.