[Arkistoitu] Pokerin pelaajia?

Keskustelu osiossa 'Kierrätyskeskus' , aloittajana JP, 01.06.2004.

Keskustelun tilanne:
Keskustelu on suljettu.
 1. void

  void New Member

  Liittynyt:
  21.01.2003
  Viestejä:
  1 121
  Saadut tykkäykset:
  3
  Eli puhutaan ratholingista. Juu tuolla tavalla ei tosiaan saa sympatiapisteitä tai arvostusta pokeripöydässä.

  Uusi tuttavuus itselleni oli kun kesästä lähtien olen limitissä törmänny ratholeajaan. :confused:
   
 2. Freekster

  Freekster Active Member

  Liittynyt:
  03.05.2005
  Viestejä:
  1 394
  Saadut tykkäykset:
  2
  Ei sinen mitään kavereita mennä hankkimaan vaan maksimoimaan voittoja tavalla millä tahansa ;)
   
 3. dille

  dille New Member

  Liittynyt:
  11.09.2003
  Viestejä:
  1 277
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tätä porukkaa on tosiaan niin paljon, ettei se enää tunnu edes kannattavan. Liian monessa pöydässä on 9 pelaajasta jopa kuudella on n. 5 $ pelissä(.10/.25 NL pöydässä), eikä blindeja makseta kuin isoilla pareilla. Siinähän ei tuo normaali peli pyöri, kun niitä keskinkertaisia käsiä ei pelaa kuin ne kolme, jos he eivät vaihda pöytää. On myös mielenkiintoista huomata, kuinka moni näistä ratholing-pelaajista tulee köyhemmistä maista kuten Kiinasta, Braziliasta jne. Minä sentään pelaan noita normi käsiä, enkä pakosti karkaa heti kun voitto osuu kohdilleen.

  Ja tosiaan ei tuolla olla mitään kavereita tekemässä, joten antaa kaikkien pelata tyylillään. Kyllä minäkin välttelen noita pöytiä, jossa ei tuota peruspeliä synny. Kaikki vaan odottaa sitä AA tai KKta, jolla päivän riisiannos on turvattu.
   
 4. Brennick

  Brennick Member

  Liittynyt:
  21.08.2006
  Viestejä:
  322
  Saadut tykkäykset:
  0
  Shorttaajia vastaan löytyy kyllä keinonsa. Älkää missään nimessä pelatko full pöytiä, koska niissä on paljon porukkaa shortstackillä venaamassa AA/KK tyylistä kättä, jolla hakevat pf all in tuplia, vaan max6 pöydässä, jossa on blindit syövät nopeammin (33 % käsistä sb/bb) stackiä. Koska shorttaaja odottaa sitä huippukättä on häneltä helpompi ryöstää blindit, jopa OOP:sta, juurikin kapean rangen takia. Pikkuhiljaa moni alkaa hermostua kun ei pääse katsomaan floppeja ja silloin rangea laajennetaan ja sitten vaan ansottamaan. Jos pöydässä on 1 shorttaaja on hänen monesti pelattava oikeastaan koko muuta pöytää vastaan ja näinollen oddsit parempaan lähtökäteen tai flopin osumiseen putoaa huomattavasti. Syitä shorttaamiseen on monia: alottelija joka ei ymmärrä deepstackin etua, pikaisen tuplan tavottelijat jotka ottaa mielellään flippejä pienellä riskilläkin, riskinvälttelijät jotka minimoivat riskin hävitä kerralla paljon tai ihan vaan huono pokerinpelaaja, joka ei yksinkertaisesti osaa postflop peliä. Itse vihaan shorttaajia mutta, koska se on useimmilla saitella sallittua on tyydyttävä vaan viemään heidän rahansa.
   
 5. TheJambo

  TheJambo Active Member

  Liittynyt:
  08.06.2004
  Viestejä:
  2 272
  Saadut tykkäykset:
  2
  Ottaa vähän hermoon nuo ohivedot väärässä vaiheessa. Ikävä pudota AA:lla JJ:tä tms selkeästi alakynnessä olevaa kättä vastaan bubblessa ulos. Pari kertaa chipleader on yrittänyt kalastella chippejä, itse on tietty maksanut AA:lla, KK:lla tms (aika vaikea ne on foldata, bubblessakin) ja ottanut köniin. Pelaan yleensä 10+1 tai 20+2 turnauksia.
   
 6. Brennick

  Brennick Member

  Liittynyt:
  21.08.2006
  Viestejä:
  322
  Saadut tykkäykset:
  0
  Bubblessa kannattaa tosiaan varoa pelaamasta chipleaderia vastaan mutta ei kukaan voi olla niin kivi että AA:n kippais siinäkään. Oma taktiikka turnausten bubblessa on, että naulat pelaan aina all in pf varsinkin jos joku on edeltä avannut. Yleensä sillä saa potin ilman, että kukaan ottaa koppia. Ei se chipleaderikään halua välttämättä antaa sulle tuplia JJ:llä jos turnausvoitto kiinnostaa. Ja jos sieltä tulee maksu jätkillä ni AA:n oddsit on aika helkkarin kovat. Ja haluatko todellakin mieluummin varmistella ittes jäännösrahoille ja sit blindien syödessä sut kuiviin hyökätä syöksystackilla jollain KJo:lla vai laittaa merkit sisään parhaalla mahdollisella kädellä ja useimmiten tuplata ja realistisesti jahdata turneevoittoa? Okei, tiedän että siihen 2 outtiseen osutaan ja välillä tuntuu et kohtuuttoman usein mutta jos sitä pelkää pöydässä tai ei kestä ohivetotilttejä niin silloin on tunnistettu jo kaksi psykologista ominaisuutta jotka heikentävät/estävät jatkuvan voitollisen pokerinpeluun.
  Ps. itse pelasin tänään livenä käteispeliä 6 hengen pöydässä 4 tunnin ajan ja käsi raamatulla vannon etten saanut kertaakaan 2 paria parempaa kättä. Vaikka flopit meni järjestään ohi ja ykskään vetokäsi ei osunut niin jäin kuitenkin karvan verran plussalle. Muutama sankarimaksu luottaen riideihin, pari oikein pedattua bluffia, osuttujen käsien (tänään vaan pareja ja 2 pareja) maksimaalinen hyödyntäminen ja ennen kaikkea pään pitäminen kylmänä vaikka olin totaalisen korttikuollut oli syitä siihen että selvisin tästä illasta ilman kuoppaa ja päänsärkyä..
   
 7. TheJambo

  TheJambo Active Member

  Liittynyt:
  08.06.2004
  Viestejä:
  2 272
  Saadut tykkäykset:
  2
  Juu, eipä sitä voi mitenkään kipata...
  Sama juttu, tosin tää vähän riippuu edellisestä avauksesta, positiosta ja tietty stackista. Vikana ollessa all-in on aika helppo päätös. Toisaalta jos avaaja on vika niin myös siinä voi heittää mukavasti all-in. Tietty myös blindit vaikuttaa
  Jep, jäännösrahat ei todellakaan tuota minkäänlaista tyydytystä ja alkaa vaan vituttaa entistä enemmän.
  Itellä toi ohivetojen pelko on kyllä aika hemmetin suuri. Tuntuu et ne tulee just väärässä kohdassa. Toki niitä ei todellisuudessa niin paljon tulee mutta sitten kun tulee niin ajattelee että "jälleen se sieltä tuli"

  Näiden ohivetojen takia välttelenkin yleensä pf-alleja, mut tääkin on niin tilanteesta riippuvaista. Ei sitä AA:ta tai KK:ta pysty foldaamaan. Tykkään yleensä pelata ihan kunnollista pokeria, mut tätä ei ainakaan kybän pöydistä tuppaa juuri löytymään.
  Suosikkipeli on tuo 20+2 NL HE (3T).
   
 8. TheJambo

  TheJambo Active Member

  Liittynyt:
  08.06.2004
  Viestejä:
  2 272
  Saadut tykkäykset:
  2
  TT vs 77 ja QQ vs JJ , molemmis siis selvä johto ennen floppia ja molemmis häviö riveris ja vihulle kolmoset. Pf allin

  Ei huvita pelata enää vähään aikaan...
   
 9. void

  void New Member

  Liittynyt:
  21.01.2003
  Viestejä:
  1 121
  Saadut tykkäykset:
  3
  Varsinkin isoissa mtt:ä loppuvaiheeseen pääseminen on usein edellyttänyt edes jonkinlaista ohivetoa jossakin vaiheessa, mutta kummasti ne unohtuu kun itse tippuu ohivedolla :)
   
 10. Nestori

  Nestori Member Tukijoukot

  Liittynyt:
  15.12.2003
  Viestejä:
  370
  Saadut tykkäykset:
  0
  POKERI, eli pitää olla pokeria välillä myös bluffata :thumbsup: .BTW: myös bluffilla voi kortit natsata~ohiveto :D ,ja tällaisessa tapauksessa potit yleensä todella suuria. Ohivedot on pokerin arkielämää ja aika todennäköistä on että ohiveto tulee jos meinaat FT:hen tähdätä. Allinnejä kannattaa välttää jos siihen ei ole stackissä varaa. Ennen pelin puoliväliä merkkejä en suosittele laittaa keskelle millään kädellä pf, Allinit poikkeuksessa harkitusti pelin tilanteen, riidien, stackin ja kertoimien mukaan.
   
 11. Professional

  Professional Stirlingite Tukijoukot

  Liittynyt:
  09.08.2004
  Viestejä:
  10 840
  Saadut tykkäykset:
  378
  Ruvennut pelaan pelkästään 20-30$ Double or Nothing turnauksia. Ja rahan tuloa ei voi estää... :cool:
   
 12. Tata-san

  Tata-san Member

  Liittynyt:
  16.03.2004
  Viestejä:
  382
  Saadut tykkäykset:
  0
  Itsellä loppui rahalla pelaaminen aikalailla viime joulun alla. Tarkalleen en panostuksia muista mutta jotakuinkin näin meni: NL400 shorttia pelasin, korotin keskiposiosta noin 3xbb, vihu tulee buttonilta päälle ja lyön vielä tämän päälle, tässä vaiheessa potti taisi olla noin 100$. Floppi 235 rainbow, vihu puskee päälle, reissaan johon hän vastaa ineillä, vähän aikaa mietin settiä mutta riidit äijästi oli, että hullu on. Pistin äijän kahdelle outille tai tosi paskasti pelatulle AK,AQ,AJ, eli vetää melkein kuollutta ja neljää outtia splittiin. Ei muuta kuin maksu, potissa vajaa 700$, turnilla tulee merkityksetön kortti ja river 5, äijä näyttää A5o ja minä kippaan AA. En ole muuten tienny, että tuolista saa selkänojan ja käsinojan revittyä irti melkein yhtäaikaa alle viiteen sekunttiin :D

  Tokihan näitä ohivetoja tuli monesti, mutta jotenki vain loppui huumori tuohon tilanteeseen. Olin tosin tehnyt tyhmästi kun olin päättänyt hypätä suuremmalle tasolle hakemaan shottia. Eipä ole tämän jälkeen tullut pelattua kuin kavereiden kesken parin euron pelejä joissa pääpalkinto on maine ja kunnia :d
   
 13. Professional

  Professional Stirlingite Tukijoukot

  Liittynyt:
  09.08.2004
  Viestejä:
  10 840
  Saadut tykkäykset:
  378
  Pääti sitten pelata pitkästä aikaa kunnon turnauksen. 30$ + 3$ shorthand turnaus oli juuri alkamassa, joten ei muuta kuin rahat sisään. Pelaajia oli turnauksessa 150. 2½ tunnin päästä koitti sitten finaalipöytä. Rahaa oli siinä vaiheessa 35000, kun johtajalla oli 50000. Siinä sitten pelailtiin kunnes ~½ tuntia myöhemmin jäljellä oli 4 pelaaja. Blindit oli 2000 ja 1000. Itsellä rahaa 40000 ja johtajalla 80000.

  Olin isossa blindissa ja johtaja pienessä. Johtaja oli myös ollu siihen mennessä pöydän agressiivisin pelaaja. Muut foldaa ja kaveri pistää perus reissin 6000. Itsellä kädessä A 10 herttaa. Mietin hetken ja pistän all in. Kaveri miettii hetken ja katsoo. Kaverilla oli J 9 erimaata. Siinä välissä pieni välituuletus ja eikun jännäämään.

  Floppi on 10 10 3 ja perään kauhee tuuletus. Sivusilmällä nään sitten kun turnilla tulee pöytään 8. En edes tajunnu mihin tilanne oli päätymässä, ja juhlinta jatkuu. Riverillä pöytään napsahtaa sitten 7 ja minä jään monttu auki katsomaan ruutua missä tiedotetaan, että olen juuri pudonnut turnauksesta... :eek:

  Voittoa tuli 300€ ja päälle suunnaton vitutus. Toivottavasti aamulla pystyy jo hieman hymyileen tapahtuneelle.
   
  Viimeksi muokattu: 25.11.2008
 14. tsinivuo

  tsinivuo New Member

  Liittynyt:
  23.03.2002
  Viestejä:
  3 983
  Saadut tykkäykset:
  1
  Tulihan tuossa pelattua PS3:nen pokerilla. Varmasti itse laitteen pelaaminen oli hauskempaa kuin hetket sen kanssa tähän mennessä. Pitäisköhän alkaa grindaamaan Wii:tä? :D
   
 15. TheJambo

  TheJambo Active Member

  Liittynyt:
  08.06.2004
  Viestejä:
  2 272
  Saadut tykkäykset:
  2
  Pelaat varmaan ongamella kun chipleader on semmonen kala että maksaa pf 29k J9:llä
   
 16. Professional

  Professional Stirlingite Tukijoukot

  Liittynyt:
  09.08.2004
  Viestejä:
  10 840
  Saadut tykkäykset:
  378
  Pelaillu nyt puolisen vuotta bwinillä.

  Tosin ton turnauksen jälkeen en oo pelannu yhtään mitään...

  Vituttaa vieläkin :mad:
   
 17. TheJambo

  TheJambo Active Member

  Liittynyt:
  08.06.2004
  Viestejä:
  2 272
  Saadut tykkäykset:
  2
  Kyllähän noi ottaa päähän..onneksi tommoset tapaukset on harvas, tuntuu vaan et niitä tulee kovin usein..tosin eniten vituttaa jos ne tulee turnauksen loppuvaiheissa ja voittaa vaan jämärahoja..
   
 18. TheJambo

  TheJambo Active Member

  Liittynyt:
  08.06.2004
  Viestejä:
  2 272
  Saadut tykkäykset:
  2
  Itsekin lopetin lähinnä raken takia paffilla pelaamisen. Siirryin pokerstarsiin joka vaikuttaa mielekkäämmältä. Moneybookerskin tuntuu toimivalta. Onko tietoa miten sitä siirtolimittiä (1000 dollaria kuukaudessa) saa kasvatettua?
   
 19. Tata-san

  Tata-san Member

  Liittynyt:
  16.03.2004
  Viestejä:
  382
  Saadut tykkäykset:
  0
  Pitkästä aikaa päätin koittaa pokeria. Livepelejä välissä pelannut mutta netissä en ollenkaan.

  Pistin 20e pokeriin ja ajattelin kerrankin, että nyt pelataan järkevästi. Aloitin pienimmästä pöydästä, NL4, ja kasvatin rollia ja vasta kun oli 20xbuy-in siirryin seuraavalle tasolle. Nyt 15:ta päivän jälkeen tilillä yli 700e ja tasona NL20. Rakebackia näyttäs tulevan kuun lopussa ~100e ja bonuksesta toinen satanen. Ikävä kyllä itselläni näytti kestävän varianssin ymmärtäminen monta vuotta. Ei sillä ole mitään väliä vaikka pelaat jatkuvasti täydellistä pokeria, jossain välissä se ohiveto tulee ja sitten vituttaa kun on vain 1xbuyin.
   
 20. Slayer

  Slayer Member

  Liittynyt:
  29.12.2002
  Viestejä:
  767
  Saadut tykkäykset:
  0
  Vieläkös täällä pelaillaan? Itse pistin juuri Redkingsille 10€(14 dollaria) muutaman päivää sitten ja nyt se on pienissä pöydissä ja DoNeja pelatessa nelinkertaistettu. Katsellaan miten pitkälle hermot kestää tällä kertaa ennen kuin joku saatanallinen ohiveto tulee ja sitten häviän kaikki raivoissani. :D Pitää vaan kerätä sitä stashiä niin paljon noissa pienissä pöydissä ettei haittaa ohivedot kun siirtyy isommille pöydille.
   
Keskustelun tilanne:
Keskustelu on suljettu.