Plaza's Tyylikkäin Setti ?

Keskustelu osiossa 'Yleistä' , aloittajana koo_plaza, 06.11.2005.

 1. Sleep0

  Sleep0 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  12.09.2007
  Viestejä:
  343
  Saadut tykkäykset:
  0
  Täältäkin vaihteeksi kehuja! Tällaisia systeemejä ja kuvia täällä pitäisi ollakin! Näistä niitä vinkkejä ja motivaatiota saa myös omaan tekemiseen! Eteenpäin on menty!

  Sen sijaan MiNopa:n olohuone ei tänne kuulu. Miksi postasit keskeneräisen huoneen, jossa kaikki tulee vaihtumaan? Olisin ymmärtänyt sen siinä tapauksessa, että kuvat olisivat olleet ennen remonttia ja sitten verrokkina remontin sekä noiden uuden sohvan jne. hankintojen jälkeen..
   
 2. pokkus

  pokkus Käyttäjä

  Liittynyt:
  20.10.2006
  Viestejä:
  283
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tyylikäs kokonaisuus, jossa olkkariin on kivasti saatu "piilotettua" tuo teatteri mukaan. Taulu, tykki, johdot jne on mukavasti saatu sinne olkkariin, siten että ne eivät heti hyökkää silmille ku olkkaria katsoo. Muutama asia kuitenkin pisti silmään. Kovasti on kaikki seinät ja katto valkoista --> tykiltä heijastuksia. Ja aika paljon näyttäisi olevan kovaa pintaa tuossa huoneessa, vaikkakin lattialla on iso matto ja iso sohvakin löytyy. Itse ehkä vielä hommaisin ainakin tuohon isoimpaan ikkunaan jonkun kunnollisen pimennysverhon ja piilottaisin sen tuonne verhosokkelin taakse ellei sellaista jo ole. Meillä ei ainakaan kesällä saa kämppää pimeäksi pelkkien verhojen ja kaihtimien avulla.
   
 3. jori@puuvaja.fi

  jori@puuvaja.fi Uusi jäsen

  Liittynyt:
  07.11.2005
  Viestejä:
  543
  Saadut tykkäykset:
  0
  Itselläni oli mielessä erään projektin yhteydessä sellainen systeemi, jossa olisi etuseinän nurkassa PYSTYYN asennettu koko huoneen korkuinen rullaverhosysteemi. Siinä olisi musta kangas, jonka keskellä olisi valkokangas. Kankaan voisi sitten vetää nurkasta nurkkaan, jolloin koko "etuseinä" olisi musta valkokangasta lukuunottamatta siis. Samoin voisi kulmissa olla myös mustat rullakankaat, jotka voisi vetää sivuseinille. (rullille siisti kotelo"pylväs"). Tosin saman asian ajanee sellainen systeemi, jossa on tavalliset mustat verhot edessä ja sivuseinillä |_|, jotka saa sitten "kelattua" kulmiin normitilanteessa. Tällöin valkokangas voisi olla perinteisellä systeemillä eikä "integroituna" taustakankaaseen.

  Mutta tuo edellyttää tietynlaista pohjapiirustusta eikä sovellu oikein helposti esim. nykyiseen kämppääsi mikäli valkokangas halutaan pitää ko. seinänpätkällä.
   
 4. jori@puuvaja.fi

  jori@puuvaja.fi Uusi jäsen

  Liittynyt:
  07.11.2005
  Viestejä:
  543
  Saadut tykkäykset:
  0
  :thumbsup: Saa meikeläisen äänen kyllä. Mitä vähemmän härpäkkeitä, johtoja yms näkyvissä, sen parempi - ja käytännöllisempi jos esim siivousta ajattelee. Ajan ja hermojen säästö on merkittävää kun ei tarvitse siirtää MITÄÄN siivouksen aikana ja viihtyvyys muutenkin parempi.
   
  Viimeksi muokattu: 27.03.2009
 5. Crimson

  Crimson Uusi jäsen

  Liittynyt:
  03.08.2001
  Viestejä:
  3 318
  Saadut tykkäykset:
  2
  snowyboy:n kämppä näyttää hyvältä. Ehkä hieman jotain piristysväriä kaipaisi, mutta hyvin on saatu tosiaan laitteet "piiloon" ja kodikkuutta peliin. :thumbsup:
   
 6. MiNopa

  MiNopa Käyttäjä

  Liittynyt:
  03.10.2007
  Viestejä:
  246
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tuo on kyllä totta! Alkoi itseänikin Snowboyn jälkeen todella ihemtyttämään samainen asia.

  (Tämä olisi kyllä kuulunut tuonne plazalaisten tilat osioon.)


  Kummasti alkoikin taas sisustaminen kiinnostamaan.. *kerää kiukkua* :grr:

  I'll be back!
   
 7. säätäjä

  säätäjä Käyttäjä

  Liittynyt:
  06.10.2015
  Viestejä:
  28
  Saadut tykkäykset:
  5
  Tossa on vaan sellainen ongelma, että laadukasta kangasta ei tuollaiseen mustaan verhoon saa integroitua... ensimmäinen syy se, että materiaali ei varmasti ole noissa kovin laadukasta ja toinen syy se, että tuollainen vaakasuunnassa oleva verho ei varmasti jännity täysin tasaisesti vaan kulmat alkaa helposti repsottaa. Tällöin kuva ei kohdistu täysin suoraan kankaalla ja kankaan vinouden takia kuvaan voi tulla jopa lievää epätarkkuutta.

  Noin muuten idea on loistava ja ei vie paljoa tilaa. Helpommin tuon voisi varmaan toteuttaa niin, että tekisi kiinteän kotelon seinään. Kiinteän kotelon näkyvä pinta olisi kiinteän valkokangas katselijaan päin. Vähintäänkin kotelon sivuilla ja päällä olisi piilotettuna rullaverhot, jotka sitten voisi vetää esille kun leffaa katsoo. Kaikkia verhoja varten olisi katossa "koukut", jolloin verhot vedettäisiin esille ja lukittaisiin näihin koukkuihin. Tällöin teatteritila voi hyvin olla auki toiselta sivulta, eikä kiinnityksen olisi pakko tapahtua huoneen kulmiin. Etuna myös olisi, että verhoja voisi skobejen sijoittelusta riippuen vetää myös etuviistoon, jolloin niiden tuoma hyöty olisi vielä suurempi :)
   
 8. jlaitila

  jlaitila Käyttäjä

  Liittynyt:
  13.02.2002
  Viestejä:
  113
  Saadut tykkäykset:
  0
  MiNopa ei sun huoneessa ole mitään vikaa. Ainoa vika oli, että postasit tänne kysymättä Sleep0:n mielipidettä ensin.

  Postataan kaikki kuvat tästä lähin tuohon mun aloittamaan ketjuun ja Sleep0 ja sisustuspoliisitkäy sieltä sitten valitsemassa kuka saa tähän threadiin kuvia laittaa.

  Oikeesti aika naurettavalla tasolla keskustelu täällä..
   
 9. zombie

  zombie Käyttäjä

  Liittynyt:
  14.08.2000
  Viestejä:
  116
  Saadut tykkäykset:
  0
  Oon ihan samaa mieltä, että tää keskustelu on menny naurettavaksi. Tuntuu jo niin teini meiningiltä.
  Threadi on menny tyyliin näin: Sun setti kuulu tänne, mut sun ei...
  Aivan sama... Pistäkää vaikka uusi otsikko ja laittakaa kaikki vaan kuvia tänne.
  Eihän tässä uskalla pian kukaan laittaa settiään tänne näytille kun heti tapellaan mihin otsikkoon se kuuluu. NAURETTAVAA!
  Meinasin laittaa omaa settiäkin näytille kun se nyt valmistuu muutaman viikon päästä, mut tuskin viittin.
   
 10. MiNopa

  MiNopa Käyttäjä

  Liittynyt:
  03.10.2007
  Viestejä:
  246
  Saadut tykkäykset:
  0
  Onko täällä muuten sellasta threadia olemassa kun plazalaisten tilat? Muuta kun galleriapuolella sellanen lienee.. Ellei ni laittakaa pystyyn ja kattellaan ja kommentoidaan tiloja.. Mun mielestä kaikki kuvat käy ja sana on vapaa..

  En todellakaan väitä että nykyinen olkkarini on plazan hienoin, ei todellakaan, mutta tila muiden joukossa. Taisi tulla vaan väärään keskusteluun..
   
 11. Samppa

  Samppa Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  13.06.2000
  Viestejä:
  14 058
  Saadut tykkäykset:
  24
  No tuossahan siihen tarkoitukseen on juuri ketju luotu -> https://www.dvdplaza.fi/forums/showthread.php?t=75487
   
 12. Murmeli

  Murmeli Käyttäjä

  Liittynyt:
  06.05.2005
  Viestejä:
  79
  Saadut tykkäykset:
  0
  Aika vähän olisi tälläkin palstalla kommentoijia ja arvostelijoita elokuvista, mikäli vain he saavat arvostella, joilla on jotain itse näyttää... Vai onko meillä monilla leffaprojekteja valmiina siten, että ne vetäisivät vertoja Hollywoodin tuotantokoneistolle?
   
 13. Harry

  Harry Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  06.09.2004
  Viestejä:
  1 903
  Saadut tykkäykset:
  7
  Pettämätön logiikka sulla :thumbsup:
   
 14. geru

  geru Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  22.02.2007
  Viestejä:
  1 389
  Saadut tykkäykset:
  0
  Nyt kun tätä on taas sivukaupalla jatkunut, niin ehdottaisin että eikö se olisi helpointa jos porukka postaa niitä kuvia jos siltä tuntuu että niitä tänne kehtaa itse laittaa, ja muut sitten joko kehuvat tai kritisoivat niitä settejä jotka mielestään ovat kommentin arvoisia, ja jättävät tyystin huomiotta ne setit mitkä eivät ole sen arvoisia?

  Ei-kiinnostavien postausten ohi skrollaaminen kun onnistuu ihan sitä hiiren rullaa kääntämällä, joka viestiin ei tarvitse erikseen huomauttaa että "Tämä taas ei kuulu tänne", vaikka siihen kommenttiin syytä olisikin. Eli pyrittäisiin semmoseen ns. rakentavaan kritiikkiin, ja siihen että niitä kuvia postailtaisiin mieluummin enemmän kuin vähemmän. :)

  Tai jos tämä nyt on täysin sietämätön tilanne jollekulle, niin liekö sitten tarvetta perustaa joku High-End tuunaajien ultra-threadi Suomen ehdottomasti parhaimpien kotiteatterirakentajien eliitin parhaimmistolle? Tai jos tuntee kuuluvansa maailman parhaimpien kotiteatterien omistajien eliitin kärkijoukkoon, eikä siedä mitään siitä vähempää nähdä, niin perustaa vaikka sitten niille sen threadinsa, sieltähän niitä tulee kun vaan nappulaa painaa. :D

  Ah, että nämä "miksi tämä threadi on olemassa"-väittelyt ovat nannaa. Melkein yhtä mieluisaa ajankulua kun irkin "miten oppeja pitäisi käyttää" ja "mikä on hyvää ja mikä huonoa väittelyä"-väittelyt.
   
 15. snowyboy

  snowyboy Uusi jäsen

  Liittynyt:
  31.05.2005
  Viestejä:
  75
  Saadut tykkäykset:
  0
  On juu kovasti mietinnässä tuo kunnollinen pimennys. Todennäköisesti tulee juurikin rullaverhot mahdollisimman huomaamattomasti molemmille asunnon sivuille, jotta saa koko yläkerran pimeäksi. Kovasti ehdottelin olkkariin tummia verhoja, jotka olisivat normaalitilanteessa huoneen takanurkissa nipulla ja tarpeen tullen vedettäisiin molemmille sivuille koko tilan pituussuunnassa... Eipä ole vielä asennettu :p

  Akustiikka on kanssa kohtuullisen heikolla tasolla. Mielessä kävi, että olisi laitettu kattoon ja seinille parempia materiaaleja, mutta ne tulee sitten kun on varaa uhrata yksi huone aiheelle. Tällä erää kysessä on kuitenkin asunnon olohuone eikä kotiteatteri. Tilaan sopivia akustiikkaa parantavia huomaamattomia elementtejä saa toki ehdotella...
   
 16. snowyboy

  snowyboy Uusi jäsen

  Liittynyt:
  31.05.2005
  Viestejä:
  75
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kyseessä on juurikin kaksikerroksinen rivari. Alakerrassa on makkari, takkahuone, eteinen, pesuhuone ja sauna. Pesuhuone ja sauna on vielä vaiheessa. samoten pihat tehdään heti kun sulaa.
   

  Liitetyt tiedostot:

 17. Homeboy

  Homeboy The Collector Tukijoukot

  Liittynyt:
  25.07.2003
  Viestejä:
  504
  Saadut tykkäykset:
  0
  Sinulla on kyllä komean näköiset tilat. Yläkerran pohjaratkaisu on hyvin paljon samanlainen kuin itselläni (myöskin 2-kerroksinen rivari). Pitänee koittaa ottaa kuvia omasta viritelmästäni myös jossain välissä. Oma digikamera sanoi sopimuksen irti kennon osalta...
   
 18. -antti-

  -antti- Uusi jäsen

  Liittynyt:
  04.03.2005
  Viestejä:
  23
  Saadut tykkäykset:
  0
 19. Arttu78

  Arttu78 Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  13.04.2005
  Viestejä:
  2 453
  Saadut tykkäykset:
  85
  Laitetaanp -antin- hienot kuvat esille.

  [​IMG]

  [​IMG]
   
 20. snowyboy

  snowyboy Uusi jäsen

  Liittynyt:
  31.05.2005
  Viestejä:
  75
  Saadut tykkäykset:
  0
  Taitaa olla Antilla sama sohva kuin meillä? -Maskun New Boston divaani, erivärisenä vain...

  Samaan tyyliin vielä nuo Ikean Lack -hyllyt seinällä..
  Ja mukavasti tehosteväriäkin seinässä sohvan takana. Itse maalattiin valkoisella ja ajatus oi sitten katsoa kokonaisuutta, että mikä väri sopisi seinään "tehosteeksi"

  Tästä on helppo tykätä, kun on pidetty homma yksinkertaisena ja ns "varmat" valinnat myös väreissä.