Plazan virallinen levyraati

Keskustelu osiossa 'Musiikki' , aloittajana tootsi, 11.03.2010.

 1. Liekinheitin

  Liekinheitin Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  15.01.2004
  Viestejä:
  4 502
  Saadut tykkäykset:
  79
  Kaveri antoi muuten omassa levyraadissamme Rihannalle 8½/10, vähintään sen tuo minusta ansaitseekin! :) Varmaan suosikkini koko Rihiksen tuotannosta, mutta sitten tähän Diippiin shittiin...

  Säkeistön laulumelodia oli kovin tutun kuuloinen, mutta ei se häirinnyt sen enempää. Purplea ei ole tullut kuunneltua, että siltä pohjalta tämä arvio. Kovin (hyvässä mielessä) vanhanaikaiselta tämä soundeiltaan kuulosti, ja Ozzy Osbourne tuli jotenkin mieleen. En hullaantunut, mutta pidin kyllä. Vei jonnekin muutaman vuosikymmenen taakse onnistuneesti, siis hyvä ralli, pistetään 3½/5.

  Laitanpa seuraavaksi biisin, jonka kaveri puolestaan soitti minulle raadissamme. Ihan mielenkiintoinen bändi, jonka eräät live-esiintymiset tuubissa takuulla kiinnittävät miesten huomion. Ei ainakaan liikaa vaatteitä päällä neidoilla :thumbsup:

  Butcher Babies - Jesus Needs More Babies For His War Machine

  Tosiaan voisi olla vähän aktiivisempaa taas täällä.
   
  Viimeksi muokattu: 18.05.2013
 2. Professional

  Professional Stirlingite Tukijoukot

  Liittynyt:
  09.08.2004
  Viestejä:
  11 083
  Saadut tykkäykset:
  481
  [​IMG]

  Tuossa siis laulajat... :thumbsup: Ei olisi kyllä heti uskonu! :D

  Hyvin kyllä tytöistä ääntä lähtee ja biisi muutenkin aika tykki kamaa. Rauhallisemman väliosan jälkeen lähtee oikein kunnolla laukkaan. Antaa mennä saatana! [​IMG]

  ****½

  Seuraavassa kipaleessa tehdään hienoa kunnianosoitusta yhdelle suurimmista...

  Daft Punk - Giorgio By Moroder

  Kylmiä väreitä ja kananlihaa tarjolla!
   
 3. Liekinheitin

  Liekinheitin Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  15.01.2004
  Viestejä:
  4 502
  Saadut tykkäykset:
  79
  ^ Joo, nuohan on siis jotain (ex-?)Playboy-tyttöjä kumpikin, oikeasti. :) Levy ilmestyy tänään vai oliko huomenna, tilauksessa on!
   
 4. tootsi

  tootsi Runkku Tukijoukot

  Liittynyt:
  09.11.2005
  Viestejä:
  3 200
  Saadut tykkäykset:
  38
  Menevä biisi, eipä tästä osaa oikein syvempää analyysiä tehdä :) 4/5

  Piti googlata kuka vittu on Giorgio Moroder :D

  Tällaiseen törmäsin vasta nyt ja iski kuin metrinen leka :eek:

   
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 24.07.2015
 5. Liekinheitin

  Liekinheitin Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  15.01.2004
  Viestejä:
  4 502
  Saadut tykkäykset:
  79
  Anna Puun levyä on joitakin kertoja tullut kuunneltua, mutta en nyt muista sitä alkuperäistä, että onko tämä kovinkin erilainen. Nätti kappale joka tapauksessa ja Knipin ääni sopii tähän mainiosti. Vanhalle Ego-fanille toimii kyllä. Ei muuten tule ihan äkkiä mieleen, että kuka artisti olisi tehnyt aiemmin saman kuin Egotrippi tulevalla levyllään, jolla siis versioivat itse muille tekemiään biisejä. Mielenkiintoista nähdä, mitä kaikkea sinne on tämän lisäksi valittu.

  Pistetään tälle anteliaasti 4½/5.

  Edit: kävin kuuntelemassa vielä Annankin version, ja onhan tämä Egojen huomattavasti "isommin" sovitettu. Ja juuri näin uusi versio pitääkin tehdä, löytää joku aivan uusi näkökulma. Alkuperäinen on kiva, mutta ei tämä sille ainakaan häviä. Lisätty oikein kaunis melodia, jota Annan versiossa ei ole. Tai tarkemmin sanottuna sitä on laajennettu ja tuotu esiin ihan eri tavalla.

  Sitten, mitäs mieltä ollaan Ozzyn ryhmän uudesta tuotannosta: Black Sabbath - God Is Dead?

  Ja hienoa, että välillä joku muukin ottaa osaa ketjuun.
   
  Viimeksi muokattu: 29.07.2013
 6. Bnde

  Bnde Käyttäjä

  Liittynyt:
  03.09.2009
  Viestejä:
  133
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ensiksi iso käsi kaikille osallistujille, hieno ketju! Tuli aikoinaan pongattua juuri täältä tuo Wintersun ja heidän Time 1 lätty. Vaikka musiikkimakuni heittelee aika laidasta laitaan ni metalli on nyt ollut pinnalla. Laitetaan tämän suomalaisen ruotsiksi laulavan bändin uusimmalta levyltä vaikka aloitusraita:http://youtu.be/7K_J6cZEfXM

  Elikkä Finntroll, hieman hämmentävä sekoitus deathmetallia, folk-vaikutteita ja mitä lie keksittekään. Yllä oleva raita edustaa ehkä hieman suoraviivaisempaa tykitystä ilman erikoisempia kiemuroita yms. Bändi on itselleni myös aivan uusi vaikka on tehnyt jo kuusi levyä ja keikkailee ympäri maailmaa.

  Vielä loppuun vähän vanhempi kappale, Solsagan: http://youtu.be/mkVwA__Fk9g

  Edit: joo lukaisin aloituspostin kun arvelin tuon arvostelun tarvittavan.

  Ozzystä: 2/5 Unohdin suoraan tuon tuon bändin, Ozzy persoonana vie kyllä huomion muilta vahvasti pois. Koin kappaleen melko laahaavana eikä tahtonut lähteä oikein käyntiin. Ehkä Sabbatin lätyn mieluummin soittimen kitusiin heittää kuin Ozzyn soolouran tuotantoa. Olenko ainut kuka inhoaa tuota ääntä?
   
  Viimeksi muokattu: 01.08.2013
 7. Liekinheitin

  Liekinheitin Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  15.01.2004
  Viestejä:
  4 502
  Saadut tykkäykset:
  79
  Ennen kuin laitat uutta putkeen, arvioi edellisen viestin biisi. Siinä ketjun idea. Eli tässä tapauksessa haluttiin mielipide uudesta Mustasta Sapatista.
   
 8. Groke

  Groke D'oh! Tukijoukot

  Liittynyt:
  18.08.2005
  Viestejä:
  2 651
  Saadut tykkäykset:
  1
  Ensimmäiset parikymmentä sekuntia pistivät odottamaan jotain erilaista, kenties jotain leffamusiikkimaista? Kuten nimi ja levyn kansikin. Mutta sitten tulikin varsin tutulta kuulostavia kliseitä ja soundeja. Joista etenkin tuo "laulu" henk.koht. tökkii todella pahasti.
  Kuten yleensä, nytkin se minun mielestäni pilaa koko kappaleen. En vain millään ymmärrä pointtia, kun mistään ei saa selvää, eikä tuo edes kuulosta hyvältä/sopivalta/aidolta. No, puhdas makuasia tämäkin kait on. Genren ystävät voivat toki laittaa oman asiantuntija-arvostelunsa, ilman että pahoitan mieltäni.

  Onnekseni reilun parin minuutin jälkeen vaihtoivat toiseen biisiin. Mutta vain hetkiseksi. Noh, kyllähän tuo selkeästi musiikkia kuitenkin oli, vaihteluakin oli haettu perinteisen yhden jutun sahaamisen sijasta jne. Melodia- ja rytmipuolessakin oli taidettu jotain uutta hakea, mutta se ei kyllä minun makuuni toiminut.
  Tosin esimerkiksi kohdassa 1:33 - 1:43 on todella hyvä meininki, mutta sitten fiilis taas lässähtää. Eli hyviäkin aineksia on kyllä seassa, mutta silti tuli minun makuuni huono soppa.

  Levyraadin "Klaus Järvisenä" antaisin varmaankin enemmän, mutta nyt heruu henkilökohtaisia fiilispisteitä örinävähennyksien jälkeen vain 1½ / 5.


  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


  Lähiaikojen tarjonnasta johtuen en ainakaan metallia tai edes hard rockia kehtaa laittaa. Joten laitetaanpas jotain paljon, paljon kevyempää. Ja itse kunkin mausta riippuen joko hauskaa, ärsyttävää tai vain omituista. Kuitenkaan menemättä silikonibimbopornojeesusvericore-osastolle.
  Seuraava biisi ei ole aivan omia suosikkejani, mutta positiivisella tavalla hölmön videon vuoksi valitsin kuitenkin tämän: Stereo Total - No Controles. Albumilta No Controles (2009).  Tuolla oudolla saksalaisranskalaisella duolla on monia muita vastaavankaltaisia kappaleita. Sekä pari lähes normaalilta vaikuttavaa poprock-biisiä. Tähän saittiin liitttyen mainittakoon, että melko usein sekä biisit että videot liittyvät johonkin elokuvaan.

  Lisäksi heillä on kyllä monia sellaisiakin outoilubiisejä, joita en taitaisi useammankaan olusen jälkeen pystyä irvistämättä kuuntelemaan. Mitähän lie tajunnanlaajentajia ovat niitäkin tehdessään käyttäneet... Vai olisiko ihan vain itselleni liian omituisesta ja kierosta huumorintajusta kyse.

  Bonukseksi laitan kuitenkin vain sellaisia biisejä, jotka ovat ainakin itselleni selkeästi musiikkia ja hauskoja, eivätkä niitä itselleni liian outoja sekoiluja. Osalle nämäkin kyllä saattavat vaatia pari olusta ja kotibilemäisen hilpeän tunnelman pohjalle, jotta homma aukeaa.
  Ja osa taas ei voi missään olosuhteissa sietää tätä ärsyttävän amatöörimäistä autotallipopduoa. Edes näiden minun pitämieni kappaleiden osalta. :p
   
 9. Professional

  Professional Stirlingite Tukijoukot

  Liittynyt:
  09.08.2004
  Viestejä:
  11 083
  Saadut tykkäykset:
  481
  Jep, tää arvostelu biisi ei vielä tehnyt kovinkaanmoista vaikutusta vaikka melodia paikoitellen mukaansa tempasikin. Onneksi rupesin äsken katsomaan noita muita videoita, ja voi pojat, että oli hyvä ratkaisu. Hauskoja biisejä ja tarttuvia biittejä. Ei voinut muuta kuin hymyillä ja nyökyttää päätä biitin tahtiin. Ehkä vähäsen tuli harrastettua myös pöytärumpalointia. Ja ihan tässä töissä selvinpäin popittelen Jamboxin tahtiin. Suosikeiksi nousi näin ekan tunnin rupeaman jälkeen hypnoottiset Bad News From The Stars sekä Relax Baby Be Cool, johon vielä lisäarvoa antaa videolla esiintyvä ihana Romy Schneider. Barbe à Papassa oli myös mainio video, ja tissit! Musiikkia mitä voisi löytyä joskus jopa Tarantinon tulevista leffoista.

  Annetaan bändille vahvat 4 tähtee ja Grokelle iso :thumbsup:

  Päästetääs seuraavaksi todellinen rotunainen tunnelmoimaan...

  Lana Del Rey - Blue Jeans

  Heitetääs tähänkin muutama bonari, jos joku päättää oikein kunnolla ihastua...

   
 10. Groke

  Groke D'oh! Tukijoukot

  Liittynyt:
  18.08.2005
  Viestejä:
  2 651
  Saadut tykkäykset:
  1
  Kun ei kerran kukaan ole vieläkään napannut, niin otan taas vuoron. Professionalin reaktioista päätellen hän saattaisi pitää parista muustakin mieleeni juolahtaneesta artististista. Tai sitten ei, sen verran yllättäviä ihmisten maut tuntuvat olevan. Saas nähdä kuinka käy... Tällä kertaa laitan kuitenkin jotain muuta.


  Poikkeuksellisen hyvä kertsi. Laulutyylistä tulee varsinkin Tori Amos mieleen. Aina välillä myös Kate Bush. Jopa siinä määrin, että ei kuulosta täysin omalta luonnolliselta laulutyyliltä. Oli miten oli, niin homma kuitenkin toimii tälläisessä biisissä.
  Jossa on paljon hyvää. On vaihtelua ja vaikka mitä, mutta välillä homma ei täysin luontevasti rullaa. Liekö sitten vähän liiaksikin hiottu, täydennetty, editoitu ja muokattu niin, että on tullut vaikeasti hanskattava määrä erilaisia osioita. Perusmassasta poikkeamisen, vokalistin, kertsin ja tunnelman ansiosta 4½ / 5.


  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -  Leah Andreone - Sunny Day, kakkosalbumilta Alchemy (1998). Eli siis edelleen naisartisti, mutta nyt hieman tuntemattomampi, särmikkäämpi ja erikoisemmalla äänellä varustettu.

  Kun hain muita omasta mielestäni parhaisiin kuuluvia biisejä, jäi pari löytymättä. Alla kuitenkin ne, jotka löysin juutuupista. Tokavika on synkempi fiilikseltään (eikä ole tällä artistilla ainoa...), joten paljon harvemmin tuollaista tulee kuunneltua.
  Viimeisen biisin lauluosuudet ovat monille jo varmaan liiankin persoonallista tai omituista meininkiä, vaikka kertsin kyllä luulisi useimmille uppoavan:
  Leah Andreone: Bow Down

  Kertsin revittelevässä laulutyylissä hän on mielestäni parhaimmillaan. Tämän perusteella hän laulaisi rokissa tai hevissä monet suohon. Popimmassa menossa hänen erikoinen äänensä taas varmaan joitakin häiritsee.​

  Leah Andreone: It's alright, it's OK

  Leah Andreone - Never Stop Trying

  Leah Andreone - Who Are They to Say

  Leah Andreone - Hate You Didn't Try

  Leah Andreone: Happy Birthday  Wikipediasta löytyy hieman lisätietoja.
   
 11. Mastema

  Mastema Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  09.11.2006
  Viestejä:
  1 230
  Saadut tykkäykset:
  21
  Ketju on vaarassa näivettyä, eli asialle pitää jotain tehdä. Aloitetaan vaikka arvostelemalla Groken biisi.

  Tämähän ei ollut sinällään ollenkaan huonompi veto kokonaisuutena. Menee vaan itselläni aika vahvasti kategoriaan "kesämusiikki" (joskin samassa kategoriassa majailee myös bändejä kuten Pantera). Tässähän ei sinällään mitään vikaa ole, ja joskus niiden kesäbiisien kuuntelu saa aikaiseksi ainakin hetkellisesti kesäisen fiiliksen vaikka ulkona olisi miten kurja keli. Tässä päästiin ehkä lähelle, joskaan ei ihan maaliin asti. Intro meinasi tappaa kiinnostuksen, mutta onneksi lopullinen totuus paljastui ennen pitkää.

  Lyhyestä virsi kaunis, kyllä tälle kolme puol voi lätkäistä ihan puhtaasti biisin yleisesti meiningistä.

  Sitten vähän erilaista kamaa. Vahvasti kumarretaan Stoneriin päin, ja vaikutteina kuuluvat esim. seitkytluku ja jenkkien aavikkobändit vaikkapa Kyuss etunenässään. Supertzar - Crack the Halo.
   
 12. Liekinheitin

  Liekinheitin Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  15.01.2004
  Viestejä:
  4 502
  Saadut tykkäykset:
  79
  Nuo mainitut genret pystyy allekirjoittamaan, samalla kuin joudun myöntämään, etten ihan tuollaista laulajaa osannut odottaa. Hemmo tuntui eksyneen jostain sankarihevibändistä väärään studioon. En siis sillä sano, ettei homma olisi toiminut, oli vain yllättävää. Oikein osaava vokalisti olikin ehkä itselleni se kovin juttu tässä esityksessä. Biisistä en nyt kauheasti vikaakaan keksi, mutta omaa syvintä sen enempää koskettamaan siitä ei ollut. Kun nyt oli vähän uudenlaista meininkiä kuitenkin ja ihan kuunneltavasta tavarasta puhutaan, niin pistetään nyt 3½/5.

  Seuraavaksi Skotlantiin. Nirvana turvasi laulaja-säveltäjä-sanoittaja Eugene Kellyn toimeentulon Vaselines-covereillaan, mutta ei mies musiikin tekemistä silti kokonaan jättänyt. Vaikka tämä yhtye lopettikin jo vuosia sitten. Eugenius - Breakfast
   
 13. tootsi

  tootsi Runkku Tukijoukot

  Liittynyt:
  09.11.2005
  Viestejä:
  3 200
  Saadut tykkäykset:
  38
  Olen ehkä väärä ihminen arvioimaan tällaista musiikkia, koska tämä ei ole minun tyyliäni. Taustat toimii ja jees kitarat, annetaan 3/5.

  Jatketaan tällä ei tunnettujen artistien linjalla. Tätä biisiä ei löydy valitettavasti Youtubesta, joten linkki johtaa Spotifyyn: Kingsfoil - Looking for trouble
   
 14. tootsi

  tootsi Runkku Tukijoukot

  Liittynyt:
  09.11.2005
  Viestejä:
  3 200
  Saadut tykkäykset:
  38
  Anybody..? Groke? :(
   
 15. Groke

  Groke D'oh! Tukijoukot

  Liittynyt:
  18.08.2005
  Viestejä:
  2 651
  Saadut tykkäykset:
  1
  No voinhan minä taas jotain raapustaa, jahka ehdin. Kenties jo tänään, tai viimeistään tulevaisuudessa. Olen ihan tarkoituksella yrittänyt olla laittamatta liikaa omia viestejäni. Vaikka olenkin kyllä koettanut hieman vaihdella esittäjien tyylilajia, sukupuolta jne.
  Ketjun perusidea - niin kuin minä sen ymmärrän - on kyllä hyvä, eli jos vain pidetään tarpeeksi monipuolisena, saattaa joku aina joskus löytää mieluisaa musiikkia, jollaista ei ole koskaan aiemmin kuullut. Tai ainakin saa pongattua jotain hullua, piristävää, hauskaa tai vaikka vain erikoista.

  Eli hieman kuin siinä tv:n alkuperäisessä levyraadissakin. Eli välillä tuli aivan hirveää sontaa, joskus harvemmin sitten todella hyvääkin musiikkia. Arvostelijatkin olivat musiikin ammattilaisesta satunnaiseen vieraaseen ja arvostelukriteerit sen mukaisesti vaihtelevia. Eli oikein hyvä idea, kunhan ei vain lipsahda liian vakavaksi tai yksipuoliseksikaan.
   
 16. Groke

  Groke D'oh! Tukijoukot

  Liittynyt:
  18.08.2005
  Viestejä:
  2 651
  Saadut tykkäykset:
  1
  Pari aiempaa biisiä, jotka on jo arvosteltu:
  Soundit turhan "rahisevat", aivan kuin olisi joku kehno digitaalinen Fuzz-pedaali tai nyt mikä liekään. Joku säröön liittyvä juttu kuitenkin. Varmaankin joistain 70-luvun rock-albumien rahinoista on otettu mallia, niissähän on välillä varsin "hapokkaita" soundeja.
  Vokalisti laulaa enimmän aikaa "liian nätisti", eli liiaksi kuin iskelmää olisi vetämässä. Hieman kuin iskelmän suuntaan vedettyä kevytversiota Black Sabbathista. Siis näin lainkaan tuntematta noita em. viestissä mainittuja muita bändejä. 2½ / 5.


  Vokaalistin aloittaessa pääsi otsanahka aavistuksen verran kurtistumaan. Eli vähän puhditonta. Toisesta näkövinkkelistä varmaan rentoa, kiiretöntä ja rauhallista.
  Mutta kohdasta 1:42 eteenpäin biisi nouseekin aivan eri tasolle, suorastaan erinomaisen hyväksi kitarapopiksi. Kahden ja puolen minuutin kohdalla taas hieman hiipuu, mutta lopun puoliminuuttinen on jälleen minun makuuni.
  Sanoituksiin en yleensä tule sen kovin suuresti huomiota kiinnittäneeksi, kuten en nytkään. Eli minun makuuni hieman epätasainen teos. Noiden hyvien kohtien ansiosta anna keskiarvoksi 3- / 5.
  Tulipa sitten ensimmäistä kertaa käytetty Spotifya nettiselaimen kautta. Mieluummin käytän sitä erillistä ohjelmaa, silloin harvoin kun tulee käytetyksi. Itse olen kyllä van etsinyt toisen biisin, kun ei ole juutuupista löytynyt. Minun puolestani saa molempia laittaa, kun kerran on tuo ilmaisversiokin olemassa.
  Biisiä kovempaa tulevien mainosten aikana muistui taas mieleen, miksei Spotifyn ilmaisversiota ole kovin usein tullut käytettyä. Rahallahan tästäkin ongelmasta toki selviäisi. Ja onhan niitä biisejä kätsyä selailla, jotka tuolta löytyvät. Juutuupissa taas on riesana se, että biisejä poistetaan vähän väliä. Tai sitten on monoääni tms. häröä.


  Mitä itse kappaleeseen tulee, niin tuokin on hyvin tehtyä ja soitettua laatupoppia. Jossa vokalisti ei tosin oikein meikäläiseen kolahda. Vaikkei mitään sen kummempaa vikaa olekaan. Hieman vain turhan geneeristä meininkiä ja päälle pari o´oota liikaa.
  Kitaroista plussaa, koska eivät olekaan sitä totuttua standardikomppausta. Ja sen lisäksi vielä toimivat musiikillisestikin. Muuten soitanto on lähempänä totutumpaa pop-meininkiä, joskin hyvin toteutettuna. Arvotaan tälle henkilökohtaisia mutupisteitä vaikkapa 3- / 5.  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -  Vernon Reid lienee tunnetuin - tai ehkä oikeammin vähiten tuntemattomin... - siitä, että on Living Colourin kitaristi (ja joskus myös kitarasyntetisaattoristi). Laitetaan kuitenkin biisi eräästä hänen sooloprojektistaan. Eli instrumentaali, joka kiinnostanee ainakin (sähkö)kitaransoiton ystäviä. Osalle on varmaan liian progahtava tai muuten vain erikoinen. Eli:

  Vernon Reid & Masque: Enjoy the silence. Albumilta Other True Self (1996).

  Vielä paljon tuota omituisempaakin kitarointia Reidiltä löytyy vaikka kuinka sooloprojekteistaan, jos sellainen sattuu kiinnostamaan. Välillä on hitusen jazzahtavampaa, välillä jotain progemaista outoilua, välillä on vaikea sanoa että mitäköhän ihmettä lie. Ainakin pykälän verran perinteisempää hard rock -riffittelyä löytyy useammastakin Living Colourin kappaleesta, mikäli sellainen kiinnostaa enemmän.
   
 17. JS83

  JS83 Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  07.12.2006
  Viestejä:
  2 563
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ihan kuunneltava biisihän tuo oli. 3/5


  Seuraavan kappaleen löysin n. viikko sitten kun selailin spotifyn kautta musiikkia. Tämä vain jostain syystä lumoaa minut täysin! Olen kuunnellut tätä viikon aikana useamman kymmenen kertaa :love:

  Joan Baez - Diamonds and Rust
  http://www.youtube.com/watch?v=bpD5_c2j1OM
   
 18. Liekinheitin

  Liekinheitin Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  15.01.2004
  Viestejä:
  4 502
  Saadut tykkäykset:
  79
  Se täydellinen rakastuminen jäi tapahtumatta, mutta sen verran pätevää musisointia ja aika hieno kappalekin oli, että hyvät pisteet joutuu antamaan. Ne "timanttisoundit" toivat hienon pikku lisän. Ennestään täysin tuntematon laulaja, kovan luokan sellainen kyllä. Pistetään 4/5.

  Kotimaista naislaulua heti perään, eli ihan tuoreella Jonnalla jatketaan. Jonna Tervomaa - Tikapuut http://www.youtube.com/watch?v=noRA7AabiS4
   
  Viimeksi muokattu: 28.10.2013
 19. Mastema

  Mastema Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  09.11.2006
  Viestejä:
  1 230
  Saadut tykkäykset:
  21
  Jonna Tervomaalla on omassa korvassa ollut jostain syystä aina hivenen etuoikeutettu paikka mitä tämmöiseen suomalaiseen musaan tulee, eli ihan mielelläänhän tätäkin kuuntelee. Toisaalta tässä justiinsa rupesin miettimään että vaikka kaikki ihan mukavalta kuulostaakin, en mä tästä semmoista ns. koukkua löydä, joka veisi lopullisesti mukanaan. Ehkä vittumaisin arvioperuste sinällään, mutta tämähän on todellakin tämmöistä kivaa taustamusaa joka kuitenkin tuottaa enemmän hyvää mieltä kuin vitutusta. Eli arvosanaksi voisi lätkäistä esim. kolmosen viidestä. Ainakin, ja tääkin riippuu ehkä tilanteesta.

  Tuli tuossa kotvanen takaperin pyörähdettyä mm. HIFI-messuilla, ja siellä demottiin ties minkälaisia kajareita. Noh, yhdessä kajariparissa soi tämä biisi, ja kun viime kuuntelukerrasta oli se rapiat kymmenisen vuotta oli harvinaisen mukavaa kappale taas kuulla.

  Dead Can Dance - The Ubiquitous Mr. Lovegrove
   
 20. Professional

  Professional Stirlingite Tukijoukot

  Liittynyt:
  09.08.2004
  Viestejä:
  11 083
  Saadut tykkäykset:
  481
  Tässä oli kyllä jotain todella hypnoottista ja kaunista. Tuli vähän mieleen Doorsin hapokkaimmat kappaleet. Mennään koko ajan vähän niin kuin omissa sfääreissä. Vois viimein tutustua tähänkin bändiin vähän paremmin. Muutamat maistiaiset ova kyllä uponneet oikein hyvin.

  ****

  Täällä ei ole kauheasti soitettu elektronista tanssimusiikkia, joten pistetäänpä tuommoinen uusi sattumalta löydetty kipale, johon itse tykästyin kovasti...

  Omnia feat. Everything by Electricity - Bones