Pizzapohja

Keskustelu osiossa 'Ruoka & Juoma' , aloittajana Hattori Hanzo, 01.02.2007.

  1. Harry

    Harry Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    06.09.2004
    Viestejä:
    1 903
    Saadut tykkäykset:
    7

    Itse tehdyt Pizzat tulee yleensä paistettua leivinuunissa pellin kanssa. Jos taas on kyse valmispizzasta, niin kuin kuvassa (Dr.Ötker + pari lisäjuustoa) niin sitten juuri tuollaisen vuolukivisen paistokiven päällä. Voishan sen pizzan tietysti paistaa suoraan uunin pohjallakin, mutta siihen pohjalle jää aina vähän tuhkaa polttopuista kuitenkin.

    Pizzalapio tuli saatua aikanaan lahjaksi ja se on ollut leivinuunin kanssa tosi bueno! Sillä siirtyy pienet vuuat ym. helposti uuniin ja pois :thumbsup:


    [​IMG]
     
  2. Era

    Era Guest Guest

    Liittynyt:
    18.05.2005
    Viestejä:
    245
    Saadut tykkäykset:
    0
    Täytyy sanoa että itselläni on käytössä tuollainen Pizza Pronto ja sillä saa kyllä todella hyviä pizzoja... Pohja kiveä ja taitaa lämmetä 350 asteeseen(?), ainut vaan että yhden pizzan tekemiseen ei mikään taloudellisin vaihtoehto sillä lämmitys vie aikaa ja sähköä.
     
  3. cxt2

    cxt2 Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    19.03.2007
    Viestejä:
    699
    Saadut tykkäykset:
    0
    Sieltä saksalaisesta,suomeen rantautuneesta kaupasta,saa parhaan valmispohjan:thumbsup: Ja mukana tuleva soosikin antaa hyvän pohjan omille sekoituksille!Ei voi muutakuin suositella.On kääritty rullalle ja myydään kartongissa kera soossin(johon voi sitten lisäillä makuja tarpeen mukaan,ympäri euroopan olevista nettikaupoista(suomessakin hyviä))Hinta/laatusuhde todella hyvä
     
  4. riskoi

    riskoi Guest Guest

    Liittynyt:
    11.05.2010
    Viestejä:
    2
    Saadut tykkäykset:
    0
    Olen tehnyt pizzan lähinnä Silver cookbookin mukaan, mutta ongelmana on ollut kova pohja. Missä voisi olla vika?
     
  5. marcoolio

    marcoolio "JTX: en wareta" Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    23.09.2002
    Viestejä:
    4 511
    Saadut tykkäykset:
    8
    Meinasitko The Silver Spoon -keittokirjaa? Anyways, liian kova pohja tarkoittaa liian paljon jauhoja suhteessa nesteen määrään.
     
  6. riskoi

    riskoi Guest Guest

    Liittynyt:
    11.05.2010
    Viestejä:
    2
    Saadut tykkäykset:
    0
    Sitä kirjaa tarkoitin. On ollutkin vaikea saada kaikkia reseptissä mainittuja jauhoja uppoamaan taikinaan. Kiitos vinkistä. Seuraavalla kerralla säästän jauhoja:).