Pioneer VSX-921

Keskustelu osiossa 'Vahvistimet' , aloittajana pietari, 13.07.2011.

 1. delenn

  delenn Uusi jäsen

  Liittynyt:
  22.03.2005
  Viestejä:
  61
  Saadut tykkäykset:
  0
  1. Ei onnistu jos PS3 on kytketty HDMI:llä vahvistimen kautta telkkariin... tai sitten jos luetaan fingerporilaisen silmin niin onnistuu,, eli sulla on erillinen radio ja soitat musaa tietokoneelta erikseen :p
  2. Onnistuu, mutta silloin tietysti pitää äänetkin säätää telkkarista päälle.
   
 2. MrTunkio

  MrTunkio Uusi jäsen

  Liittynyt:
  19.12.2011
  Viestejä:
  9
  Saadut tykkäykset:
  0
  Jeps, kiitoksia vastauksestasi. Näin vähän arvelinki. :)
  Perhana että osaa olla vaikeeta vahvistimen valinta. Aloin jo välillä miettimään tälläistä setuppia AMPHION HELIUM 410 + NUFORCE DIA. Onko kokemuksia kellään? Tässä taasen ei sitten ole radio mahdollisuutta jos ei kytke jotain erillistä settiä. Tieten jos tähän lykkäis perään vielä jonku airport expressin tai appletv:n.

  Lisättäköön vielä että tavoitteenahan olisi saada mahdollisimman yksinkertanen/hyvä setti. Tarkoituksena ois katella kuunnella musaa suurimmaksi osaksi ja sit jotain leffoja satuinnaisesti. Aktiivi subwoofer löytyy, mutta vahvistina + etukaittumia vaille olen. Hintahaitari olis jossain siellä 800egen tienoillla (vahvistimesta + kaiutinparista). Jos jollaki on antaa hyviä vinkkejä niin kuuntelen kyllä mielelläni vaihtoehdot.

  Edit. Lisättökään siis että tarkoituksena on vahvistemeen liittää PS3 ja cd/dvd-soitin ja mahdollisesti TV.
   
  Viimeksi muokattu: 21.01.2012
 3. delenn

  delenn Uusi jäsen

  Liittynyt:
  22.03.2005
  Viestejä:
  61
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kuinka se nyt niin vaikeeta on? Mietit vaan budjetin ja sitten etsit kaikki siihen hintaansa sopivat vahvarit ja valkaat niistä parhaan, ei noissa kuitenkaan ole juurikaan edes eroja jos vertaat tätä Pioneer VSX-921, niin samaan sarjaan menee Denon 1912 ja Onkyo 609 ja joku yamahan rx-v771 tms, siinä ne kait sitten alkaakin jo pääpiirteittäin olemaan.

  Millään noista ei onnistu tuo samaan aikaa erilähteestä katsominen ja äänet toisesta tyylinen juttu vaan siihen vaaditaan jo jotain ihan muuta ratkaisuksi jolloin voitkin miettiä että onko tämä haluttu ominaisuus painoarvoltaan niin tärkeä että ilman ei tule toimeen jolloin nuo vahvistimet voi unohtaa kokonaan. Pitäiskö sun sitten kysyä jostain alan liikkeestä ihan vinkkiä.
   
 4. KMOK

  KMOK Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  21.06.2002
  Viestejä:
  1 945
  Saadut tykkäykset:
  37
  Tuosta mainitsemastasi Yamaha RX-V771 viritinvahvistimesta yhtä sukupolvea vanhemmilla Yamahan RX-V667 ja RX-767 masiinoilla ainakin onnistuu kuvan ja äänen toisto eri lähteistä (ei kylläkään radiosta). Vaatii tosin noin 15 sekuntia kestävän vierailun valikossa, mutta toimii kuitenkin.
   
 5. pietari

  pietari Käyttäjä

  Liittynyt:
  07.11.2002
  Viestejä:
  57
  Saadut tykkäykset:
  0
  Jos haluat mahdollisimman yksinkertaisen setin niin miten olisi Jamo P 404. Jamot poikkeaa muista aktiivikaiuttimista runsailla liitännöillä: 2* SPDIF (optinen) sisäänmeno, analogiset RCA ja 3,5mm sekä subbari ulostulo. Kaukosäädin löytyy myös. Itsellä on TV kiinni toisessa SPDIF sisäänmenossa ja toiseen olen kaavaillut Apple TV:tä. DVD/CD soitin on kytketty RCA:n. Mielestäni hinta/laatu ok.
   
 6. Morter

  Morter Käyttäjä

  Liittynyt:
  04.02.2008
  Viestejä:
  37
  Saadut tykkäykset:
  0
  Lähinnä tykkään pelata kaveria vastaan änäriä ja muitakin samalla ruudulla sekä taustalla kuunnella musiikkia. Eli ne kevyet selostus/tehostusäänet jatkossa suoraan hdmi:llä telkkariin ja tietsikasta hdmi:lla vaffariin..
   
  Viimeksi muokattu: 26.01.2012
 7. Pertza66

  Pertza66 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  26.10.2007
  Viestejä:
  4
  Saadut tykkäykset:
  0
  En saa millään toimimaan icontrollia Androidilla. Vahvari on verkossa, mutta puhelin ei vaan löydä millään laitetta (Samsung Galaxy S2). Joku asetus on varmaan jäänyt laittamatta oikein, tai jotain. Vaikka ip-osoitteen syöttää manuaalisesti, niin sama homma. Huutaa vaan Error code B27102 network error. Onko kenellekkään sattunut vastaavaa??
   
 8. Frequnator

  Frequnator Käyttäjä

  Liittynyt:
  06.05.2007
  Viestejä:
  92
  Saadut tykkäykset:
  0
  Pitää nyt varmistaa että onhan puhelinkin samassa verkossa wlanin kautta? Ja modeemi jakaa sisäverkon osoitteet eikä ip:t tule operaattorilta saakka?
   
 9. delenn

  delenn Uusi jäsen

  Liittynyt:
  22.03.2005
  Viestejä:
  61
  Saadut tykkäykset:
  0
  juuri näin eli tarkista nyt ensin sieltä pioneerin network infosta että mikä osoite sillä vahvistimella on, ainakin ipod verisiossa voi syöttää sen ip-osoitteen siihen icontrolliin manuaalisestikin. Koita pääsetkö tietokoneella siihen vahvistimeen kiinni selaimella tai sillä hallintasoftalla. Joskus se pioneerin wlan pulikka sekoilee jotain ihan omiaan. Minulla tuo wlan alkoi toimimaan ihan hyvin kun siirsi sen pois erillisen logitechin bluetooth palikan vierestä, ilmeisesti häiritsivät toisiaan.
   
 10. issis

  issis Uusi jäsen

  Liittynyt:
  20.12.2011
  Viestejä:
  2
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mulla ongelma ratkesi vaihtamalla elisaviihteen modeemi/reittiin uuteen. Sain Elisa shopitista cisco merkkisen reitittimen. Iavcontroliin piti syöttää vahvarin ip uudestaan, jotta rupesi toimimaan. Nyt vahvari käynnistyy kun esim spotifysta laittaa airplayn päälle ja rokki soi!

  Eli jos on ongelmia elisaviihteen wlan verkossa, niin kannattaa marssia Elisa shopitiin ja pyytää uusi reititin.
   
 11. Touniii

  Touniii Uusi jäsen

  Liittynyt:
  25.10.2005
  Viestejä:
  21
  Saadut tykkäykset:
  0
  Täällä kans vastaavia ongelmia, ja aiheuttajana ElisaViihteen ZXDSL931 modeemi. Läppäri langattomasti verkossa ja vahvistin suoraan ethernetpiuhalla. Käytän Airfoil-softaa musiikin kuunteluun, ja kaikki toimi täydellisesti vanhalla modeemilla ennen ElisaViihdettä. Nyt kun läppärini on langattomasti verkossa, Airfoil ei tunnista vahvistinta ennenkuin vahvistimen ethernet-piuhan irroittaa-kiinnittää tai modemin uudelleenkäynnistää. Tämän jälkeen yhteys on auki max 1h kerrallaan ja katkeaa jopa kesken musiikinkuuntelun.

  Kun läppärini on kiinni myös ethernetpiuhalla kiinni modeemissa, kaikki toimii 100% OK. Monia kokeiluja kotona tehneenä, ja omaguru-palvelusedän kanssa asiaa selvitelleenä, ratkaisua ei ole löytynyt. Mielenkiintoista on se, että yhteydenpito vahvistimen ja läppärin välillä toimii, HMG-menusta löydän läppärillä auki olevan PS3Mediaserverin ja kuuntelu onnistuu sieltä. Nettiradio & icontrolAV2 toimii OK. Mutta se Airfoil ei toimi.

  Omaguru sitä aprikoi, että tämä Airfoil on varmaan rinnastettavissa Airplay-asioihin suoraan, tai ainakin se modeemi kokee sen samana. Ja että se nyt ei vaan toimi. Vaihtoehtoina antoi, että 1) osta uusi vastaava (mutta eri valmistajan/mallin) modeemi ja Elisan porukka konffaa sen etänä toimimaan osana Elisaviihdettä, tai 2) osta langaton reititin kytkettäväksi nykyiseen Elisan modeemiin, ELisan modeemista langaton pois päältä ja luon uuden sisäverkon uudella reitittimellä.

  Mutta jos ElisaShopitista saa uuden modeemin ko ongelman esitettyään, olkoot se vaihtoehto 3) ja sitä koitetaan. Jos ei onnistu niin mennään vaihtoehdolla 2) sit.
   
 12. MetalJone

  MetalJone Uusi jäsen

  Liittynyt:
  13.09.2011
  Viestejä:
  25
  Saadut tykkäykset:
  0
  En tiiä auttaako, mutta... Mulla Airfoil ei enää löytänyt vahvistinta (Denon) verkosta, kun Airfoilin päivitin. Sitten päivitin myös vahvistimen, niin johan löytyi taas!
   
 13. delenn

  delenn Uusi jäsen

  Liittynyt:
  22.03.2005
  Viestejä:
  61
  Saadut tykkäykset:
  0
  Huhhuh, kovasti ovat minullekin yrittäneet tuota elisa viihdettä tyrkyttää, enkä ole sitä huolinnut. Aika paljon tuntuu olevan ongelmia, mieluummin pidän oman modeemin ja omat konffikset.
   
 14. LewSiffer

  LewSiffer Uusi jäsen

  Liittynyt:
  22.05.2009
  Viestejä:
  6
  Saadut tykkäykset:
  0
  Voiko VSX-921:n liittää verkkoon Apple TV:n avulla? Torpassa on Elisa viihde ja ymmärtääkseni ATV saisi langattoman yhteyden siihen. Miten kytkennät menisivät ATV:stä Pioneeriin kun vaihtoehtoina on ethernet-piuha, hdmi ja optinen audio? Voinko striimata koneelta langattomasti ääntä ja kuvaa ATV:n kautta Pioneeriin jos liitän ATV:n siihen HDMI:llä? Vai pitääkö niiden väliin vetää myös ethernet-kaapeli?

  En halua vetää modeemista ethernet.laapelia suoraan Pioneeriin, siksi kyselen näitä langattomia vaihtoehtoja.
   
 15. Sepil

  Sepil Käyttäjä

  Liittynyt:
  10.09.2010
  Viestejä:
  97
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ei Apple TV suoraan Elisa Viihdettä tue, eikä vääräänkään. Ipad:n Elisa Viihde sovelluksella siirtyy ääni Airplay:n avulla mutta ei kuva. Apple TV kytketään HDMI:llä VSX-921:ään tai optisella kaapelilla, jos vain ääntä siirrät. Mutta jos haluat VSX-921:n verkkoon niin joko ethernetpiuha tai Wlan-pulikka.
  Jos koneella tarkoitat PC:tä niin tarvitset ohjelman esim. Airfoil siirtoon.
   
 16. Tuhrapuro

  Tuhrapuro Uusi jäsen

  Liittynyt:
  23.02.2012
  Viestejä:
  4
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tervehdys kaikille. Ostin tuon vahvistimen tovi sitten ja emännällä on ipad2 jossa on spotify(ja se tarttis saada kuulema kytkettyä langattomasti soimaan ämyreistä)... Sain nyt kytkettyä tuon vahvistimen verkkooni(piuhalla/samassa verkossa ipadin kanssa) ja icontrolav2 lähti kyllä toimimaan mutta mites tuon äänen sais tuolta iipatista tonne vahvistimeen? Koitin gookkelilla/foorumilta tietoa etsiä, mutta enpä vaan prkl tajua...

  Edit: No nyt sain äänen 10 sekunniksi vahvistimeen,ipadin "musiikki" ohjelman oikeassa yläkulmasta olevasta napista sain valkattua vahvistimeni, mutta sitten meni yhteys poikki ja koko nappula katosi ohjelmasta,mihinköhän se lähti? voi kerpele...
   
  Viimeksi muokattu: 23.02.2012
 17. carrier82

  carrier82 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  09.01.2012
  Viestejä:
  14
  Saadut tykkäykset:
  0
  Joillakuilla ollu ongelmia tiettyjen wlan-boksien ja airplayn yhteensopivuuden kanssa. Spotifystä airplayn saa päälle kun menee kappaleen infokenttään, jossain siellä on tämän näköinen (jos on ollakseen eli jos löytää vahvarin) symboli:
  katso liitettä AirView-logo.png
  Yritä pistää virrat pois vahvarista (töpseli irti), odota vähän aikaa ja yritä yhteyttä uudestaan.
   
 18. Tuhrapuro

  Tuhrapuro Uusi jäsen

  Liittynyt:
  23.02.2012
  Viestejä:
  4
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ihmetyttää vaan toi että icontrolav2 on kuitenkin kokoajan yhteydessä vahvistimeen ja toimii moitteetta mutta
  airplay kuvake ilmestyy näkyviin vain hetkellisesti silloin tällöin...(eli jos ymmärsin oikein niin vika on tod näk tuossa
  soneran kotitv wlan murkulassa joka ei tykkää tosta airplaystä?)
   
  Viimeksi muokattu: 23.02.2012
 19. Sepil

  Sepil Käyttäjä

  Liittynyt:
  10.09.2010
  Viestejä:
  97
  Saadut tykkäykset:
  0

  iControlav2 käyttää sille määritettyä IP-osoitetta, mutta Airplay hakee yhteensopivia laitteita aliverkosta. Kokeilepa virrat pois/päälle Pioneerista niinkuin edellä ehdotettiin. Näissä tuntuu olevan ongelmia yhdellä sun toisella johtuen kirjavasta laitekannasta. Ei minun Elisa Viihde kaapelimodemikaan (Bewan) osaa reitittää oikein Airplay:tä.
   
 20. juitto

  juitto Uusi jäsen

  Liittynyt:
  30.07.2007
  Viestejä:
  16
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tulipa sitten ostettua elämäni ensimmäinen viritinvahvistin. Luulin, että piuhat kiinni ja homma toimii :) No eihän se koskaan ihan noin mene. En ole vielä edes koko käyttöohjetta lukenut läpi, sillä näpelöimällähän ne muutkin laitteet on saatu toimimaan. No pakkohan sitä manuaaliakin on ruvettava lukemaan. Kysyn nyt jotain teiltä tietävämmiltä. ( en tosiaankaan tajua noista formaateista juuri mitään toimintojakin tuntuu olevan enemmän kuin tarpeeksi)
  Laitteet mitkä haluan kiinni 921:n
  LG Plasma 50" (uudehko)
  Apple TV (uusi)
  ps3 slim
  Digiboxi (Maximum) (Vanha)

  Kaiuttimet, tässä vaiheessa vasta 3 x Chorus 662 Compact. Jatkossa subbari ja takakaiuttimet.

  Asentelin kaikki laitteet Hdmi kaapeleilla, mutta en saanut boksista kuulumaan kuin äänen, kuvaa ei tullut näkyviin, ps3 toimi, appleTV toimi välillä mutta uudelleen ja uudelleenasennuksen jälkeen sekin lakkasi näkymästä. Aika ja vaimon kärsivällisyys loppui, joten laitoin piuhat kiinni Telkkkarin Hdmi tuloihin, ja sieltä sitten paluukanavainen Hdmi piuha Pioneeriin, nyt kaikki tuntuisi toimivan, ainut vain, että telkkarista pitää aina erikseen valita lähde. Onko toi asennus noin hyvä, vai saavuttaisiko sillä jotain, jos laitteista menee piuha ensin Pioneeriin, ja sieltä vain yksi piuha telkkuun? Apple Tv toimii, ja iPhonesta toimii myös tuo kaukosäädinsovellus, verkosta löytää myös kappaleet, joten musiikkipuoilella kaikki näyttäisi toimivan, mys internetradio, tosin se on myös appleTV:ssä ja Telkkarissa. iPadia käytän nykyään melkein enemmän kuin Boksia tv:n katseluun Booxtv:n kautta, toimii todella hyvin.