Pineapple Express (2008)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Mika, 17.07.2008.

 1. Rokkari

  Rokkari Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  23.08.2005
  Viestejä:
  2 385
  Saadut tykkäykset:
  0
  Onneks threadissa on pysytty tiukasti itse aiheessa. Välillä ärsyttää kun topic onkin täynnä jotain pikselinnussintaa kuvasuhteista :).

  Pineapple Express meni mun kirjoissa samaan kastiin muiden Apatown sakin komedioiden kanssa. Ihan hauskoja kohtauksia, mutta ei kuitenkaan varsinaisesti mitenkään säväyttänyt. Pari kohtausta oli vedetty oikein kunnolla yli, siitä bonusta :D. Vähän tuntuu että tässä oli haettu sellaista Tarantinomaisuutta kuitenkaan siinä sen ihmeemmin onnistumatta . Ihan kelpo komediahan tämä kuitenkin oli, mutta jäi kyllä samana iltana katsotun How To Lose Friends And Alienate Peoplelle kakkoseksi (Simon Pegg > Seth Rogen). :):):)-/:):):):):)
   
 2. Freekster

  Freekster Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  03.05.2005
  Viestejä:
  1 345
  Saadut tykkäykset:
  2
  Odotukset korkealla tän threadin perusteella :D

  Mä peräänkuulutan suomalaisia pössyttelykomedioita! Monte Rosso avasi pelin, mutta pössyttelystä suomalaisessa yhteiskunnassa/kulttuurissa voisi saada revittyä paljon huumoria irti.
   
 3. Sleep0

  Sleep0 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  12.09.2007
  Viestejä:
  343
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ei voi muuta kuin ihmetellä tällaisia kommentteja, tuon leffan suhteen. Leffa oli paskinta tuubaa pitkään aikaan. Jos jonkun mielestä pössyttely ja kaikki siihen liittyvä on hauskaa, niin ... Tupakointikaan ei nauruhermojani saa jännittymään, miksi saisi edes ja miksi pössyttely on hauskaa? Leffa oli eittämättä paskempi kuin monet kauhuleffojen hassun hauskat komedia remaket, jotka ovat maailman paskimpia elokuvia. Tämä oli huonoimmat elokuvat joita olen nähnyt listan kamaa. Eipä tarvi tuon Seth Rogenin "näyttelemistä" hetkeen katsoa, mies kun on vähän kuin Steven Segal, tietää tasan tarkkaan mitä odottaa eli ei näyttele elokuvissa kuin itseään. Säälittävän paska tekele. :mad: :sick:

  0/5
   
 4. Freekster

  Freekster Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  03.05.2005
  Viestejä:
  1 345
  Saadut tykkäykset:
  2
  Katsoin tämän Big Lebowskin jälkeen ja ei olisi pitänyt :(

  Siinä missä BL on "Slacker Masterpiece" ei tässä rainassa ollut oikein mitään hauskaa. Putoaa varmaan hyvin 15v pössyttelijöille, mutta ei mulle.

  **/*****
   
 5. Nietze

  Nietze Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  10.10.2003
  Viestejä:
  1 060
  Saadut tykkäykset:
  0
  Jaksoin ekan kolmanneksen sillä varjolla että oli saanut hyvät arvostelut ja ajattelin että jotain oikeasti hauskaa tapahtuisi. Ehkä niin olisi käynyt jos olisin vielä jatkanut mutta epäilen että väsynyt pilvessä olemiselle nauraminen olisi vain jatkunut.

  Tässä ketjussa taisin aiemmin kehua Rogenia mutta tämä leffa on vain tavattoman turha, tylsä ja vaivaannuttava. Kenenkään elämäntapaa tuomitsematta sanoisin että tämä uppoaa vain niihin joista kaikki päihtyneenä typeryyksien tekeminen on hauskaa.

  *
   
 6. Jeespox

  Jeespox Uusi jäsen

  Liittynyt:
  03.06.2004
  Viestejä:
  278
  Saadut tykkäykset:
  1
  Mahtava leffa. James Franco yllättää mainiossa komediaroolissa ja Seth Rogen on totutun hyvä. Vain Knocked Up ei toimi näistä Rogenin uudemmista leffoista. Superbad, tämä ja ennenkaikkea 40 vuotta ja neitsyt ovat mainioita hupailuja, eikä Hollywoodista taida parempaakaan olla lähiaikoina luvassa.
   
 7. itnortti

  itnortti Uusi jäsen

  Liittynyt:
  15.04.2006
  Viestejä:
  582
  Saadut tykkäykset:
  0
  Täytyy olla eri mieltä. Siinä missä knocked up ja muut toimivat niin tämä ei sitten millään. Huumori ei vain uponnut meikäläiseen. Aikoinaan nähty traileri näytti hauskalta (noh milloin ne eivät näyttäisi) mutta leffassa huumori ei vain toiminut. Taisin pari kertaa naurahtaa koko leffan aikana.
   
 8. Clef

  Clef Käyttäjä

  Liittynyt:
  09.07.2005
  Viestejä:
  614
  Saadut tykkäykset:
  0
  Joo, mulle taas Knocked Up toimi, Superbad ehdottomasti paras, 40v myös hyvä. Tämä oli taas todella onneton tekele, Franco oli yllättävä erilaisessa roolissaan, mutta muuten tosi väsynyttä lopun täysin turha väkivaltamättö mukaanlukien. Ja pohjanoteeraus Rogenin uralla on uusin Zack & Miri Make A Porno, mutta siitä taisinkin jo avautua omassa ketjussa.

  Vaikka toisaalta, mieshän on castattu Vihreän Herhiläisen (Green Hornet) rooliin, joten ei nuolaista vielä... :confused:
   
 9. a9801259

  a9801259 Käyttäjä

  Liittynyt:
  30.06.2006
  Viestejä:
  85
  Saadut tykkäykset:
  0
  Aikamoista huttua. Kenelle näitä tehdään? Sen tiedän kenen rahoille ne tehdään.

  Arvio 1/5.
   
 10. louhvi

  louhvi Uusi jäsen

  Liittynyt:
  09.03.2002
  Viestejä:
  522
  Saadut tykkäykset:
  0
  Olette kaikki väärässä (paitsi ne joiden mielestä leffa oli hyvä)! :D

  Tämä vaan toimii, ei sen kummempaa!

  Ilmeisesti myös kaikki pössyttelijät ovat löytäneet tiensä IMDB:hen, kun leffa saanut reippaasti yli seitsemän pojoa, ollen samaa luokkaa kuin 40 year old virgin, knocked up ja superbad (loistoleffoja nekin). :thumbsup:
   
 11. kautium

  kautium Käyttäjä

  Liittynyt:
  03.03.2005
  Viestejä:
  422
  Saadut tykkäykset:
  0
  Lyhyesti sanottuna kaikki nuo ovat huonoja elokuvia ja niin on tämäkin. Itse asiassa nämä kaikki voisi yhdistää yhdeksi elokuvaksi eikä kukaan huomaisi muuta eroa kuin pituuden. Juonellisestikaan ei tapahtuisi mitään dramaattista kun ei näissä pätkissä ole juonella mitään merkitystä.

  1/5 (arvosteltu noin 1h20min perusteella, kun en jaksanut katsoa tätä pössyttelyhössötystä edes loppuun saakka)
   
 12. winterland

  winterland Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  20.08.2004
  Viestejä:
  5 248
  Saadut tykkäykset:
  2
  Olen tykännyt kovastikin Rogenin aiemmista komedioista, mutta tämä oli melkoisen tylsä. Ensimmäiset puoli tuntia jaksoin katsoa, ja loppuajan menin hyppimällä. En menettänyt mitään.
   
 13. burner

  burner Uusi jäsen Tukijoukot

  Liittynyt:
  06.06.2007
  Viestejä:
  655
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ei kyllä tiedä mitä tästä leffasta pitäis tuumia. Ihan mukiinmenevä se oli,mutta joku koukku jäi kokonaisuudesta puuttumaan. Alku vaikutti lupaavalta, mutta meni sitten aika sähläämiseksi koko leffa ja sellasta ei allekirjoittanut jaksa pidemmän päälle:) Loppua kohti ehkä jonkin verran kuitenkin paransi ja mielenkiinto palasi takaisin elokuvan pariin. Koko leffaa ei tuo lopputöräys kuitenkaan pelastanut ja suuhun jäi se sähläämisen maku. Tulipa katsottua..
  2+/5
   
 14. Professional

  Professional Stirlingite Tukijoukot

  Liittynyt:
  09.08.2004
  Viestejä:
  10 979
  Saadut tykkäykset:
  429
  Juu, eipä ollu kummoinen. Muutamia hauskoja kohtauksia siellä täällä, mutta kokonaisuutena kohtuu puuduttava pätkä. IMDb:n 7.1 pistää ihmetyttämään. Rogenin leffoista selvästi huonoin.

  **
   
 15. Wick

  Wick Say it in slugs Tukijoukot

  Liittynyt:
  11.11.2002
  Viestejä:
  2 150
  Saadut tykkäykset:
  1
  Makuasioita. Pari kertaa itse nähnyt tämän ja minusta taas Rogenin parhaita leffoja. Kaikki osaset ja henkilöhahmot vain toimivat, James Franco on suorastaan loistava tässä. Ihan kuin jätkä olisi oikeasti pössyissä.
   
 16. Hurricane

  Hurricane vaikeemmil tasoil Tukijoukot

  Liittynyt:
  24.07.2002
  Viestejä:
  2 175
  Saadut tykkäykset:
  11
  Olipa todella huono elokuva. Tavallisen pöhköllä juonella olisi vielä pärjätty, jos sekaan olisi saatu toimivaa huumoria ja onnistuneita hahmoja, mutta tässä leffassa asia ei todellakaan ollut näin. Meno oli todella puuduttavaa alusta loppuun, eikä missään vaiheessa leffa aiheuttanut edes pieniä hymähdyksiä. Huonoin näkemäni elokuva todella pitkään aikaan. 1/5
   
 17. Samppa

  Samppa Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  13.06.2000
  Viestejä:
  14 057
  Saadut tykkäykset:
  22
 18. Jarkko G.

  Jarkko G. Samppa ja Hurricane :| Tukijoukot

  Liittynyt:
  13.08.2001
  Viestejä:
  12 991
  Saadut tykkäykset:
  35
  Tälle elokuvalle oli oikea käsikirjoitus?
  Dialogi oli alkua lukuunottamatta (haasteiden vienti ja koululla käynti) todella ponnetonta ja vailla iskuja, mutta varmaan pilvipäille on sairaan hauskaa kun höpötellään paskaa vailla hauskuutta. Monista kohtauksista paistoi läpi improvisoitu puhe niin vahvasti että sopi ihmetellä miten tuollaista oli päässyt mukaan valmiiseen elokuvaan.
  Muutamat hauskat jutut oli kyllä, mutta mitään hekotuksia ei irronnut.
  Lopun kömplelöt tappelut toivat mieleen Hitchockin "Revityn Esiripun" tappokohtauksen, jonka tarkoitus oli osoittaa miten vaikeaa on tappaa ihminen.

  Huono komedia.
   
 19. Pazze

  Pazze Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  16.09.2003
  Viestejä:
  4 960
  Saadut tykkäykset:
  115
  Parisuhteessa eläessä sitä joskus joutuu vierailemaan vaimon idioottisukulaisten luona. Ja kun sillä idioottisukulaisella oli ihan paska elokuvakokelma, joten ei jäänyt muita vaihtoehtoja kuin tämän katsominen. No olisin voinut toki keskustella niiden muiden kanssa, mutta hei, ei nyt sentään ihan mahdottomia odoteta.

  Eli levy soittimeen ja valot pois. Ensimmäiset ½ tuntia meni tuskaillessa, että olisko sitä sittenkin pitänyt mennä olohuoneeseen juttelemaan. Sen jälkeen leffa jotenkin vei mukanaan, ja loppu oli oikein hulvaton. Alkuasetelmasta ja -asenteestako se johtui, mutta tämä oli oikein positiivinen yllätys. Tuskin olisin juurikaan tykännyt, jos kotona olisin katsonut lasillinen punaviiniä kädessäni. No ei nyt liioitella tämän hyvyyttä, mutta jotenkin tuli ylivedetystä väkivalta-actionista mieleen tanskalainen huippuhauska Kiinassa syödään koiria. 2½/5.
   
  Viimeksi muokattu: 27.12.2011
 20. CleverIndeed

  CleverIndeed Uusi jäsen

  Liittynyt:
  11.11.2007
  Viestejä:
  5 595
  Saadut tykkäykset:
  1
  Itse asiassa mun piti tämä katsella ihan sen takia, että saisi taas lisää asiaa vaikka sinne huonoin elokuva pitkään aikaan -ketjuun, taikka oisin haukkunut leffan surkeuden täällä, mutta sepä jäi sitten ja te paikkasittekin tämän vajeen joten eipä tarvitse enää kärsiä, kiitos! Huonosti tehty idioottikomedia kun lienee leffagenreistä se kaikista rasittavin...