Tuollasesta ammattikielestä en tajua kyllä mitään. Epäilen, että sulle tulisi turha lasku. Pikaisella googlauksella päättelin että nimellisvirtaus on Qn ja sun mittarissa se on 2,5 kuutiota. Ehkä ne laskee sen läpi 2,5 kuutiota ja jos mittari näyttää yli 5% liikaa niin se todetaan vioittuneeksi? Sulla luku on todnäk hieman alle 4%, jos nyt 10 litran otannalla voi mitään arvioida. Googlella löytyi lauseella "vesimittarin tarkistus", ekana hittinä tämä http://www.rakentaja.fi/index.asp?s=/Suorakanava/keskustelukanava/keskusteludetail.asp?id=1435
Jos ei muista sähköpostin osoitetta kirjoitetaanko se isolla vai pienellä alkukirjaimella niin meneekö posti perille? Esim. DvdPlaza@hotmail.com dvdplaza@hotmail.com
Millä oikeudella USA:n turvamiehet estävät varapresidentin lähelle tulemisen julkisella paikalla? Turvamiehillähän on Suomessa samat oikeudet kuin vartijoilla, eikait vartijalla ole oikeutta pitää kaupungilla ihmisiä minusta vähintään 5 metrin päässä ja jos joku tulee liian lähelle niin käyttää voimakeinoja? JS83: Minusta menee perille. Lähetä omaan mailiin testiposti väärällä kirjainkoolla ja katso tuleeko perille.
Vähintäänkin vahvemman oikeudella. Ja eiköhän valtionpäämiehiä varten yms. omat diplomaattisysteeminsä ole. Joka tapauksessa, käytäntö on varmastikin aina kohdemaan viranomaisten hyväksymä. Jos noiden turvamiesten kanssa rupeat väärällä tavalla kikkailemaan, niin olet hyvin äkkiä täynnä luodinreikiä. Parhaimmassakin tapauksessa naama ruvella asfaltissa, jostain sotilasluokan kaasusta täysin sekavana, käsi murtuneena ja koko keho villisti sähköshokeista sätkien. Sen päälle sitten presidenttimme ja pääministerimme pyytäisivät USA:lta noloina anteeksi sinun käytöstäsi. Vaikka olisitkin vain kokeillut jotain suojarajan ylitystä ihan läppänä. Saisit terroristiluokituksen, pääsisit SUPO:n rekisteriin ja naamasi olisi iltapäivälehtien kannessa. Joten jätä pohdinta puhtaasti teoriatasolle... Joku Siwan ovet ja ikkunat tarkistava perusvartija on käytännössä siis "hieman" eri juttu. Olivatpa lait mitä hyvänsä. Sillä hänhän saisi syytteet, mikäli esim. ajaisi autollaan sinun ylitsesi tai katkoisi raajasi nakkipaketin varastamisesta. Aivan Neuvostoliiton tasolle ei varmaankaan erioikeuksien suhteen enää ylletä, mutta siltikin USA:n presidentin turvamiehillä lienee käytännössä lähes rajattomat valtuudet, mikäli he olettavat suojeltavan kohteen olevan vaarassa. No, suuret valtuudet kuitenkin. Ja ainahan tuolla kohdemaankin viranomaisia pyörii mukana, joten tarvittavat erityisvaltuudet saataneen tarvittaessa samantien tai jopa "takautuvastikin".
Käytännössä ei ole merkitystä, mutta standardin mukaan '@' merkin vasemmalla puolella oleva osuus on merkkikokoriippuvainen.
Kalliiksi on varmaan käynyt esim. Nokialle rekisteröidä kaikki biljardi potenssiin triljardi potenssiin ääretön osoitetta itselleen. Otan esimerkiksi yhden ainoan kuvitteellisen osoitteen ja sen kaikki mahdolliset eri variaatiot, jotka pitää erikseen rekisteröidä, muuten posti menee jollekin vieraalle taholle: kai@nokia.fi kaI@nokia.fi kAi@nokia.fi kAI@nokia.fi Kai@nokia.fi KaI@nokia.fi KAi@nokia.fi KAI@nokia.fi Kun henkilöllä on pitkä nimi, se voi vaatia miljoonien kirjainyhdistelmien rekisteröinnin, yhdelle ihmiselle siis, Nokiassa työskentelevälle. Saati saman henkilön muut (ei-Nokia) sähköpostiosoitteet vielä erikseen. Jokainen lisäkirjain nimeen pantuna tuplaa yhdistelmien kappalemäärän.
En ymmärtänyt. Domainistahan pelkästään maksetaan, itse osoitteita voi sitten domainiin lisätä "miten lystää"?
Tuskin sitä oli ymmärrettäväksi tarkoitettukaan. Nimenomaan. Ei siitä vasemmanpuoleisesta osasta turhaan käytetä nimitystä "local-part".
Vaikkei rahaa ulkopuolisille pitäisi maksaa, käy kalliiksi (se työllistää oman firman väkeä) varata kaikki nimen variaatiot yhdelle henkilölle tai jaella ne sopivalla tavalla useammalle samannimiselle henkilölle. Että MattiAntero:n posti ei päädy vahingossa mattiAnterolle eikä myöskään Mattianterolle, jos firmassa siis on kolme Matti Anteroa töissä. Ja kun firmaan tulee uusi Matti Antero, hänelle pitää varata MATTIantero tai vastaavaa. Aina menee nimipaletti uusiksi kun joku kaima poistuu tai tulee firmaan. Ettei posti siis päädy väärälle henkilölle. Joko: 1) kaikki variaatiot on käytössä (kaikki 65536 variaatiota 16 merkkiä pitkälle nimelle), että posti aina päätyy edes jollekin firman sisällä. Tai sitten: 2) varataan vain osa variaatioista ja loput määrittelemättömät osoitteet johtavat ei-minnekään, eli posti palautuu lähettäjälle jos se on "väärin kirjoitettu". Käytännössä oletan, että tilanne 1 on firmoissa käytössä, eli kaikki posti päätyy perille edes jollekin taholle. Esim. kAlLe@nokia.fi-posti menee samalle tyypille kuin KallE@nokia.fi-postikin. Ja koska 100% varmuudella firmassa (Nokia) on saman nimisiä tyyppejä (useampi Kalle), joudutaan ottamaan lisämäärityksiä käyttöön. Esim. Kalle.K.Kojootti, Kalle.P.Kojootti, Kalle.S.Kojootti ja niin edelleen.
Kysäistäänpä täällä, kun omalle puhelimelle ei ollut omaa ketjua matkapuhelin-osiossa. Eli miten saa HTC Desiressa säädettyä kuinka monta sähköpostia saapuneet-laatikossa pysyy? Puhelin nimittäin poistelee sähköposteja saapuneet-laatikosta uusien saapuessa. Postilaatikkona on Soneran maili, joka on synkassa puhelimen kanssa.
Onko jollain muulla sellaista ongelmaa (ainakin) suomenkielisessä Wikipediassa, että välillä jollekin sivulle tultaessa näyttää se siltä, ikään kuin tyylit olisivat pois käytöstä tai jotain? Kuvia ei näy ja layout persiillään. Tätä on nyt esiintynyt silloin tällöin suunnilleen viikon ajan. Uudelleenlataus Ctrl+F5-yhdistelmällä tosin auttaa, mutta ihmetyttää vain. Selaimena uusin Firefox.
On käynyt useastikin viimeaikoina. Olen ajatellut sen johtuvan vain yhteydestäni. Viimeksi noin kävi puolisen tuntia sitten kun kävin Grounded for Lifen englanninkielisellä Wikipedia-sivulla.
Jos nuo yhdistettäisiin rehellisesti saman summan tuottavaksi veroksi ilman ylimääräistä veroa verosta, prosentti olisi suurempi. Nykyinen menettely siis pyrkii kaunistelemaan lukuja... "eihän meillä ole sen korkeampi veroprosentti kuin muuallakaan."
Tilalle vaihdetaan uusi vesimittari, on jo sen ikäinen että vaihto tulee kyseeseen. Mittauttamisesta en ole vielä varma, sillä 60e:llä saa kuitenkin jokusen kuution vettä, jos se testeissä näyttääkin oikein. Pitää kysyä, että saisiko vanhan mittarin sinetöityä lähitulevaisuuteen asti, jos uuden mittarin kanssa kulutus ei muutu, niin sitten saa asia jäädä tähän, mutta jos uusi mittari näyttää huomattavasti vähemmän, niin sitten mittautukseen
Minkä takia valtion maksamista tuista menee veroa? Esim eläkkeestä, pelkkää byrokratiaa ja rahojen siirtelyä taskusta toiseen. Veroja voisi alentaa kun jättäisi tälläisen typerän perseilyn ja byrokratian pois.