Phantom (2013) (Todd Robinson / Ed Harris, David Duchovny)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Mika, 27.12.2012.

 1. Mika

  Mika Administrator Ylläpidon jäsen Tukijoukot

  Liittynyt:
  05.02.2000
  Viestejä:
  8 287
  Saadut tykkäykset:
  29
  [​IMG]

  Kylmän sodan aikaisen venäläisen sukellusveneen päällikkö Demi (Ed Harris) kärsii kohtauksista, jotka muutavat hänen käsityksiään todellisuudesta. Hän joutuu jättämään vaimonsa ja tyttärensä ja joutuu salaiselle pikakomennukselle, jossa hän joutuu kohtaamaan menneisyytensä salaisuudet sekä saa vastaansa salaisen KGB:n ryhmän (mm. David Duchovny Mulder X-Files tv-sarjasta) joka yrittää saada haltuunsa sukellusveneessä olevat ydinaseet.

  Ihmiskunnan kohtalon ollessa hänen käsissään Demi saa tietää, että hänet on valittu tehtävään, koska hänen oletetaan epäonnistuvan siinä. Phantom on jännittävä vedenalainen tarina epätavallisista miehistä, jotka joutuvat kohtaamaan mahdottomalta tuntuvat haasteet.


  [​IMG] Katso elokuvan trailer

  Ensi-ilta Suomessa - (USA:ssa 01.03.2013)
   
 2. Hojis

  Hojis Käyttäjä

  Liittynyt:
  20.03.2006
  Viestejä:
  398
  Saadut tykkäykset:
  3
  Vaikka leffa ei näin kuvaukseltaan vakuuta, on kuitenkin mukavaa, että aina välillä tulee uusia korkeamman profiilin sukellusveneleffoja. Subeissa on vaan jotain taikaa :)
   
 3. dixi

  dixi Käyttäjä

  Liittynyt:
  25.02.2003
  Viestejä:
  713
  Saadut tykkäykset:
  2
  Halpikselta näytti tosiaan visuaalisesti, mutta aikas asiallinen ja osaava cast tässä: Ed Harris, David Duchovny, William Fitchner ja vielä Lance Henriksenkin. Toivottavasti jännitteet ja action luodaan ennemmin noitten herrojen keskinäisellä dialogilla ja nahistelulla kuin kehnoilla cgi-räjähdyksillä.