Pedon jäljillä (Jägarna 2) (2011) (Kjell Sundvall / Rolf Lassgård, Peter Stormare, Eero Milonoff, Juho Milonoff)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Mika, 04.10.2011.

 1. Mika

  Mika Administrator Ylläpidon jäsen Tukijoukot

  Liittynyt:
  05.02.2000
  Viestejä:
  8 287
  Saadut tykkäykset:
  29
  [​IMG]

  Pohjois-Ruotsin Norlannissa tapahtuu raaka murha, ja tapauksen tutkijaksi määrätään Tukholmasta henkirikosyksikön huippukuulustelija Erik Bäckström (Rolf Lassgård). Erik on kotoisin samasta kaupungista ja lähtee vastahakoisesti, kipeiden muistojensa saattelemana takaisin vanhalle kotiseudulleen. Ensi näkemältä tapaus vaikuttaa rutiinijutulta, mutta pian pinnan alta paljastuu synkkä vyyhti, johon ovat sotkeutuneet niin paikalliset metsästäjät ja poliisi kuin Erikin läheisetkin. Tilanteen kärjistyessä tulehtuneet välit paikallisen poliisin kanssa ärtyvät entisestään, ja lopulta edessä on pahempi painajainen kuin Erik olisi koskaan voinut kuvitellakaan.

  IMDb-pisteitä 6.9

  [​IMG] Katso kuvagalleria

  Ensi-ilta Suomessa 11.11.2011
   
 2. varatuomari

  varatuomari Uusi jäsen

  Liittynyt:
  10.04.2011
  Viestejä:
  25
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ykkösosan olen nähnyt pitkä aika sitten, ja nyt kun luin tuon tekstin kakkososasta niin eikö tämä ole juurikin ykkösen juoni? Jotenkin tuntuu liian tutulta.. Joka tapauksessa ykkösen raaka ja rujo tunnelma ahdistavine hahmoineen toimi todella hyvin joten tämäkin tulee katseltua.
   
 3. Pazze

  Pazze Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  16.09.2003
  Viestejä:
  4 961
  Saadut tykkäykset:
  115
  Olikohan tämä tv-elokuva? Jos oli, niin tavallista parempi sellainen. Jos tämä oli tarkoitettu ihan teatterilevitykseen, niin olisi kannattanut vielä muutama kruunu laittaa hiomiseen. Vähän tylsä ja ennalta-arvattava, joskaan ei tämä kai koettanutkaan mitään jännitystä ylläpitää. 2/5.