[Arkistoitu] PDA+GPS vastaanotin?

Keskustelu osiossa 'Kierrätyskeskus' , aloittajana Kumisukka, 26.11.2004.

Keskustelun tilanne:
Keskustelu on suljettu.
 1. Kumisukka

  Kumisukka New Member

  Liittynyt:
  07.08.2002
  Viestejä:
  174
  Saadut tykkäykset:
  1
  Jep, eli nyt tarvittaisiin neuvoa ja vinkkejä, minkälainen GPS-vastaanotinratkaisu olisi hyvä SD-korttipaikalla varustettuun Toshiba e400 PDA:han? Navigointisofta löytyy. SD-korttivastaanotin olisi muuten hyvä, mutta silloin ei voi käyttää muistikorttia. Tomtom tarjoaa antennia hintaan 99€. Mahtaako olla hintansa väärti? Muita ideoita?
   
 2. Commonicator

  Commonicator Member

  Liittynyt:
  13.03.2004
  Viestejä:
  140
  Saadut tykkäykset:
  0
  Onko PDA:ssasi bluetooth? Jos on silloin kannattaa käyttää bloetooth gpsää jonk sijoitat auton koelaudalle, tai takaikkunalle. Sieltä PDA hakee paikkatiedon bloetoothilla ja näyttää sen kartalla. Muistaakseni tällainen vehe maksaa noin 100 euroa. Kuulemani mukaan TomTomin laitteet on yleensä hyviä!
   
 3. Kumisukka

  Kumisukka New Member

  Liittynyt:
  07.08.2002
  Viestejä:
  174
  Saadut tykkäykset:
  1
  Siinäpä se, kun ei ole bluetoothia. Ja jos hommaisin bluetooth-kortin, se veisi taasen ainoan SD-korttipaikan. Mutta tosiaan TomTomin sivuilla näyttäisi olevan autolaturi/yhdyskaapeli ja vastaanotin aika sopivaan hintaan, eli varmaan tilaan sieltä. En tiedä miten paljon TomTom Navigator vie tilaa sovelluksena, mutta kartat pitäisi mahtua hyvinkin PDA:n sisaiselle 48Mb:n kivelle. Sen verran mitä olen nettikeskusteluja seurannut, niin TomTom taitaa olla paras ratkaisu kaupunkinavigointiin eteläisessä Suomessa ja muualla euroopassa. Katsotaan miten toimii.
   
Keskustelun tilanne:
Keskustelu on suljettu.