PC:lle siirretyissä tallenteissa ei näy aikaa

Keskustelu osiossa 'Kierrätyskeskus' , aloittajana kjt, 02.03.2010.

Keskustelun tilanne:
Keskustelu on suljettu.
 1. kjt

  kjt New Member

  Liittynyt:
  20.09.2004
  Viestejä:
  46
  Saadut tykkäykset:
  0
  Moi,

  olen siirtänyt Maximum 8000:sta (T-versio) suuren määrän elokuvia tietokoneelle. Tallenteiden aika -metatiedoissa näkyy vain 00 (en muista kuinka monta nollaa) eli aivankuin tallenteen aika olisi 0 sekuntia. Tiedostokoko (kt) näkyy aivan hyvin. Tästä tulee sellainen ongelma että näiden tallenteiden katseleminen windows 7:n media centerin kautta Elokuvat "välilehdeltä" onnistuu todella huonosti. Kun klikkaan elokuvan niin voin ainostaan katsoa elokuvaa mutta mikään playerin toimintopainikkeista ei toimi. En voi kelata elokuvaa eteen enkä taaksepäin ja jos klikkaan pausea ja uudelleen playta palaa tallenne alkuun.

  Tiedän että VLC media playerilla pystyn katsomaan tällaisia "0 sek tallenteita" ja VLC:ssä toimii tallenteen selaus aikajanaa (tiedostokokojanaa?) vetämällä. Olin vain suunnitellut useamman sadan elokuvan laittamista kansikuvineen Media Centeriin.

  Onko teillä muillakin sama "toiminnallisuus" tallenteissa eli aikatieto katoaa siirrettäessä tallenteita pvr managerilla pc:lle?

  Pystyykö tätä ongelmaa korjaamaan mitenkään?
   
 2. kjt

  kjt New Member

  Liittynyt:
  20.09.2004
  Viestejä:
  46
  Saadut tykkäykset:
  0
  Anyone? Help

  Olettaisin että aika moni siirtää maximumista tallenteita tietokoneelle. Onko teillä sama ongelma? Pystyykö tuota aikatietoa (siis feikkiä esim. 120min kun alkuperäinen tieto nollaantunut) lisäämään tallenteelle jälkikäteen jollain ohjelmalla?
   
 3. lepreconn

  lepreconn Well-Known Member

  Liittynyt:
  27.11.2006
  Viestejä:
  3 360
  Saadut tykkäykset:
  35
  Sama juttu Humaxin kanssa (PVR 9200C), aikatietoa ei näy. Kelaileen tietysti silti pystyy.

  No nyt huomasin, että et tarkoittanut VLC:llä katselua vaan jotain muuta.
   
 4. bassfreak

  bassfreak New Member

  Liittynyt:
  02.07.2005
  Viestejä:
  32
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tuo johtunee siitä, että digitv lähetyksen mpg2 pakkaus ei ole täysin sama kuin esim dvd levyissä käytetty. Muistaakseni ns. paketti koko on eri kokoinen, tästä johtuen kaikki ohjelmat eivät osaa käsitellä tiedostoja oikein.
   
Keskustelun tilanne:
Keskustelu on suljettu.