[Arkistoitu] Parkkipaikat (lapsi)perheille syrjiviä?

Keskustelu osiossa 'Kierrätyskeskus' , aloittajana koomapoika, 15.03.2009.

Keskustelun tilanne:
Keskustelu on suljettu.
 1. itnortti

  itnortti New Member

  Liittynyt:
  15.04.2006
  Viestejä:
  582
  Saadut tykkäykset:
  0
 2. Mama

  Mama Garbage in, garbage out Tukijoukot

  Liittynyt:
  29.11.2003
  Viestejä:
  2 694
  Saadut tykkäykset:
  0
  Juu, mutta siis kun toisaalta moitit että autoja pidetään kuin kukkaa kämmenellä kun ideana on vain päästä paikasta toiseen niin miksi niitä sitten pitäisi olla tiuhempaan vaihtamassa? Kannatta myös muistaa että jokainen kolhu on ruosteen alku.

  No, varmaan olen vain yliherkkä sen suhteen että toisinaan autoveron purnaajat keksivät mitä ihmeellisimpiä syitä miksi veroa pitäisi saada alas jotta alle saatais uus bemari.
   
 3. maikol

  maikol New Member

  Liittynyt:
  23.06.2004
  Viestejä:
  120
  Saadut tykkäykset:
  0
  onko minun autoissa jotain magneettista vai mistä se johtuu että kun parkkeeraa keskelle tyhjää kaupan parkkipaikkaa tai isommassa hypersupermarketin pihalla ruuhka aikaankin sinne kauas missä ei muita autoja ole,niin kun tulee kaupasta niin aivan joka kerta ainakin toiselle puolelle ellei molemmin puolin jonkun on täytytyny parkkeerata 10cm päähän minun autosta vaikka tilaa olisi jättää monta ruutua tyhjää molemmin puolin:mad:

  kolhuja tekee lapset ja vanhukset,mutta kannattaa käyttää niitä takaovien lapsilukkoja jos vaan omasta koslasta sellaset löytyy,ei ehdi ne äidin ja isin pikkukultamussukat kirmaseen ohi ajavien autojen alle kolhien mennessään ovet ennenkö kuljettaja on ehtiny edes autosta ulos.
  viimeksi parkkipaikalla vielä autossa istuessa viereen tullu papparainen kolhas ovella eikä tunnustanu vaikka jäi sen autosta maali jälki omaan autooni(onneks ei lommoa tullu,olis tullu papalle kalliiksi),volvossa heikompi maali kuin toyotassa;)

  sillä välttää monet kolhut kun ei parkkeeraa vanhojen ruosteisten romujen viereen eikä sellasten missä näiti kaukaloita ja muita lasten olemassa olosta viestittäviä esineitä on.

  ostoskärryissä olis kehityksen paikka,niissä pitäs olla pysäköintijarrut,meinaa kädet loppua kun täytys kaltevalla parkkipaikalla pitää kärryistä kiinni koko ajan ja avata luukkuja ja nostaa kasseja jne.
   
 4. Fatbastard

  Fatbastard New Member Tukijoukot

  Liittynyt:
  15.04.2004
  Viestejä:
  1 010
  Saadut tykkäykset:
  0
  Pah, tuo on taas turhaa yleistämistä. Kolhuja tekee jokainen ikäpolvi jossain määrin. Meillä lapset eivät aukaise edes ovia jos vieressä on auto. Jos vieressä ei ole autoa kysyvät saako aukaista oven. Eli eipäs yleistetä.

  Toinen homma on tuo lapset ja vanhukset, mihin jäi kaikki 18-65 vuotiaat "aikuiset ihmiset", seuraappa vaikka 30min parkkiksella ketkä kolhivat, niin ihan yhtä paljon kolhivat myös aikuiset pariskunnat ja sinkut. Monelle on yllättävän hankalaa nousta ulos autosta ilman, että oven pitää olla aivan pirun auki... ihan kuin pitäisi vyöryä ulos ovesta.

  Kyse on täysin siitä mihin on tottunut ja mihin lapset on opetettu. Meillä on naapurit jotka ovat ihan lapsettomia ja ajavat kohtalaisen hyvällä autolla ja kuitenkaan ei osata aukoa auton ovia ilman, että viereisen oveen aina välillä napsahtaa...
   
 5. Grr

  Grr Member

  Liittynyt:
  27.08.2003
  Viestejä:
  597
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kai se sitten on sellaista, että on olevinaan varaa vähän leveämpään ja huolettomampaan elämään kun ei ole lapsia. Emmävaantajuu.
   
 6. Äkkipoika

  Äkkipoika Member

  Liittynyt:
  29.06.2008
  Viestejä:
  143
  Saadut tykkäykset:
  0
  Taitaa olla meidän laitteet tulleet samalta linjalta... Liekö muut tuumivat että ne meidän pelit ovat jotenkin yksinäisiä siellä syrjässä ;).
   
 7. h3mb3

  h3mb3 Digital and smoke-free. Tukijoukot

  Liittynyt:
  15.04.2006
  Viestejä:
  1 888
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ei ne kato ne paskat kuskit osata parkkeerata ruutuun oikein ellei siinä ole autoa näyttämässä linjaa vieressä. :) Myönnän, että itse olen joskus sortunut tähän samaan, jos on parkkipaikan ruudut ovat himmeät ja vinksin vonksin väsätty, ja haluaisi aloittaa nätin rivin siitä eteenpäin... en kyllä missään marketissa tietty, vaan jossain ns. hevon kuusen pellolla.

  Tai ehkä tähän on jokin alitajuinen seksuaalinen syy. Pitää kiinnittää vastedes huomiota!
   
 8. koomapoika

  koomapoika Member

  Liittynyt:
  13.09.2006
  Viestejä:
  884
  Saadut tykkäykset:
  0
  No tämähän lähti elämään omaa elämäänsä.

  Alkuperäinen pointti oli täysin teoreettisesti pohtia onko lapsiparkit syrjiviä, välittämättä paskaakaan käytännön asioista. Vaikka palaisi kaikki autot koko parkista, ottakaapas nyt asiaan etäisyyttä kunnolla.

  Pystytte siihen, tämä on sentään Plaza eikä mitään Muro tai Tuulilasi.

  Mun oikeustajua hienoisesti loukkaa nuo parkkipaikat jos kerran naisparkit on kiellettyjä.

  Prätkäruudut ovat perusteltuja koska niitä saa niputettua eikä vie autoilta tilaa. Vai ovatko? :eek:
   
 9. opelman

  opelman Well-Known Member

  Liittynyt:
  20.10.2007
  Viestejä:
  1 526
  Saadut tykkäykset:
  45
  Joo muista että kaupan parkkipaikka on viidakko. Siellä pätee vahvimman lait. Ja kun ne penskat huutaa siellä penkillä että isi karkkii leluja ja sasssiin jos siinä vielä joutuu ehtimään sitä parkki puoli vuotta niin voi olla että oikeesti on joku nimimerkkisi kuvaamassa tilassa jos tulee päätänsä aukomaan. Eniten ärsyttää sellaiset mulkut joilla ei ole jälkikasvuja ja tuskin koskaan saavatkaan mutta ajavat silti lapsiperhe parkkiin merkitylle paikalle. Ja ottavat siitä ne kopalla varustetut lasten kärrit joissa ei ole sitä rahapanttia. Sellaisia varten pitäisi perustaa ihan oma IDIOOTTI PARKKI. Siihen vois sitten samalla käydä koirat kusettamassa kyseisten autojen omistajien renkaille. Nykyään taitaa ihmisillä olla se liikunta kyky aika heikko ainakin siellä hesassa. Pitäs jokaisella olla sellainen golf auto jossa vaunu jolla pääsis suoraan sisälle kauppaan. Ja siihen sais laittaa kaikki ostotkset. Tuossapas vielä nuo puuttuvat pilkut ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,. Mikä järki on jossain moottoripyörä parkissa kaupan pihalla? Sinne vaan perimmäiseen nurkkaan prätkät. Ja ihan siitä syystä että ne ei voi kovin kummmoisia sieltä hypermarketista ostaa kun ei siihen pyörään nyt paljon tavaraa mahtu. Ja turha alkaa selostaa jostain retki BMW tavaralaukkujen vetokyvystä. Oikeesti kuka käy prätkällä kaupassa ostokset tekemässä? Vähintään on vaimo pakulla tavaraa hakemassa. Pointtini on muut paitsi lapsiperheet pysykööt kaukana niistä lapsiperheparkeista vaikka oisivat viimosen päälle laittomia. Kauppias haluaa vaan palvella MAKSAVIA ASIAKKAITA paremmin kuin muita. Jo jos joku siitä herneen vetää mene sinkku sivaan tai sitten vaikka tennaan. Eeku siwa, tenna,siwa , tenna mene sitten lidlliin.

  Lainasin tuossa kun joku ihmetellyt alla olevaa:
  En ole vaan koskaan ymmärtänyt sitä, miksi sinne kauppaan pitää se koko perhe haalia mukaan ihan väkisin? Itse välttelen jo emännänkin kanssa ruokakaupassa käyntiä aina, kun mahdollista. (Se taas johtuu siitä, että minä menen kauppaan, haen tarvittavat tavarat ja kassan kautta ulos. Nopeasti hoidettu. Emäntä menee kauppaan miettimään, mitähän sieltä tarvitsee... ilmeisesti yleistä naisille? Ja homma kestää vähintään varttitunnin kauemmin, olkoon ostoslista kuinka lyhyt tahansa)


  No onhan se lapsille vaihtelua kun pääsevät joskus kotoa ihmisten ilmoille ja oppivat tavoille. Monia asioita ei pysty vaan kuvittelemaan ennenkuin itselle on ne lapset. Itse en ainakaan tajunnut yhtään mitään, jos vieläkään ;)

  Onpas kiva lähteä tänään muksujen kanssa kauppaan. Taijan mennä 16.00 että on muitakin ja en aja siihen lapsiparkkiin vaan oikein lähelle joko hienoa mersua tai sitten tuunattua audia ja sanoin muksuille vapaa. Sitten vaan ovi pauketta oikein kunnolla. JA kaupassa auto kärrit + minikärrit + tavan ostosrattaat. Ja kaikki yksinäiset jotka mulkkaa sanon että vittuakos tuijotat? Ja laulan päälle Fuck you mary mary Fuck you mary mary. Ai niin unohtu autoon jätän vielä koiran haukkumaan kaikki ohikulkijat.

  Jos joku ei tajunnut osittain kärjistin. Osittain ihan ihmeellinen asia avautua kenenkään suuntaan taikka toiseen. Kaikki olleet joskus lapsia, ihme että isät ja äidit ovat selvinneet näinkin hyvin meidän kanssa. Ite kun olin pikkuinen niin ei ollut mitään turvatuoli hommia. Siellä vaan takapenkillä seisoin, makasin ja miten milloin. Eikä mitään hehtokauppoja keskellä pohjanmaan lakeuksia. Sielläkin oli vaan heinälatoja.

  ps onhan niissä kaupoissa joissain jopa lastenhoitohuone. Herran jestas mikä epäkohta. Varmaan käy sinkut siellä sotkemassa.
   
  Viimeksi muokattu: 24.04.2009
 10. terje

  terje Member

  Liittynyt:
  22.07.2004
  Viestejä:
  132
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kommentoimatta mitään muuta osaa tekstistä, niin itse kolmelapsisen perheen isänä käyn polkupyörällä ruokaostoksilla. Pyörälaukkuihin ja reppuun mahtuu yllättävän paljon tavaraa. Autoa emme omista.

  Toki kaupassa käydään sitten useammin kuin kerran viikossa.
   
 11. koomapoika

  koomapoika Member

  Liittynyt:
  13.09.2006
  Viestejä:
  884
  Saadut tykkäykset:
  0
  Jos kaikki ajattelisivat Opelmanin tavoin, olisi lapsiparkit varmaan miinoitettuja nauloilla ja lasilla periaatteesta. Jos en mä, niin et säkään. :)

  Pärrällä (ei mikään Golg Wing) pääsee yleensä johonkin hyvään nurkkaan parkkaamaan eikä ole edes kenenkään tiellä.
   
 12. Simo81

  Simo81 New Member

  Liittynyt:
  01.02.2007
  Viestejä:
  177
  Saadut tykkäykset:
  0
  Olen seuraillut lapsiperheille tarkoitettujen parkkipaikkojen käyttöä, ja aika paljon niihin tuntuu parkkeeravan myös muita kuin pienten lasten kanssa kauppaan tulevia. Keski-ikäiset ja vanhemmat pariskunnat, joiden lapset ovat jo itsekin lapsensaanti-iässä, tuntuvat erityisesti näitä paikkoja suosivan. Toinen paikkoja aktiivisesti täyttävä ryhmä on haalariasuiset, siilitukkaiset nuoret miehet, jotka ovat reissussa firman pakettiautolla.
   
 13. juhaa

  juhaa Active Member Tukijoukot

  Liittynyt:
  11.12.2000
  Viestejä:
  5 971
  Saadut tykkäykset:
  7
  Eipä nuo perhaparkit ole mitenkään lakiin sidottu ja niihin voi parkkeeta kuka haluaa, se on itsestä kiinni että haluaako olla **lkku.
   
 14. Simo81

  Simo81 New Member

  Liittynyt:
  01.02.2007
  Viestejä:
  177
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tuo on totta. Ja kukapa meistä ei haluaisi olla **lkku?
   
Keskustelun tilanne:
Keskustelu on suljettu.