Paras Kalja/Olut merkki?

Keskustelu osiossa 'Olut sekä muut drinkit' , aloittajana masterX, 27.05.2004.

 1. ISPF3.4

  ISPF3.4 Well-Known Member

  Liittynyt:
  01.12.2006
  Viestejä:
  1 494
  Saadut tykkäykset:
  107
  Olen samaa mieltä.
   
 2. vemkki

  vemkki Well-Known Member

  Liittynyt:
  10.09.2006
  Viestejä:
  3 206
  Saadut tykkäykset:
  114
  Olen pari kertaa. Kerran ostin kokeeksi Alkosta pullon Koffin portteria, kun sitä niin kehuttiin. Piti kaataa viemäriin, kun oli niin pahaa. Joskus puolestaan erehdyin kokeilemaan baarissa IPAa, joka oli niin hirveää lientä, että piti jättää kesken.
   
 3. niiles

  niiles Sugar plum fairy Tukijoukot

  Liittynyt:
  20.10.2003
  Viestejä:
  3 969
  Saadut tykkäykset:
  1
  Olen innostunut baijerilaisiin Lager/Pils-tyyppisiin oluisiin. Näitä on näkynyt Alkossa oikeastaan vain Oktober Festien aikana (ensin mainittua on alkanut olla useamminkin). Muutoin aina matkoilla yritän löytää uusia merkkejä ja makuja. Tällä hetkellä suosikkeja ovat Hacker-Pschorr Munich Gold, Augustiner Lagerbier Hell ja Chiemseer Hell.
   
 4. Euphemos

  Euphemos Active Member

  Liittynyt:
  25.05.2005
  Viestejä:
  1 249
  Saadut tykkäykset:
  10
  Mikäli haluat erinomaista saksalaispilsua hanatavarana Suomesta, se onnistuu tällä hetkellä lähinnä Tampereen Gastropub Tuulensuussa, jossa pitävät jatkuvasti tarjolla König Pilseneriä (oli jälleen eilen tuoreessa kunnossa, kun tankki vaihdettu torstaina)... hieman yleisemmin saatavilla olevia hanatuotteita ovat Bitburger Premium Pils sekä Krombacher Pils. Saksasta toki on mahdollista tilata pullottainkin tavaraa esimerkiksi Mein-Biershopista tai Biershop-Bayernista.

  Omat Reinheitsgebotin mukaiset suosikkipilsut Baijerista ovat sangen syrjäisten maaseutupanimoiden Pax Bräu Topaz Pilsner ja Ulrich Martin Pilsner sekä Baden-Württembergin puolelta Berg Bräumeister Pils.