Paras hampurilaisateria?

Keskustelu osiossa 'Tarinatupa Classic (Yleiskeskustelu)' , aloittajana Duster, 19.01.2003.

?

Paras hampurilaisateria?

 1. Big mac (mc)

  84 ääntä
  15,1%
 2. Quarter bounder (mc)

  36 ääntä
  6,5%
 3. Big extra (mc)

  12 ääntä
  2,2%
 4. Kerrosateria (hese)

  60 ääntä
  10,8%
 5. Mega-ateria (hese)

  71 ääntä
  12,8%
 6. Minimega-ateria (hese)

  4 ääntä
  0,7%
 7. Iso Carolina (carrols)

  46 ääntä
  8,3%
 8. Clubburger (carrols)

  28 ääntä
  5,0%
 9. Paparolls (rolls)

  8 ääntä
  1,4%
 10. Mamarols (rolls)

  9 ääntä
  1,6%
 11. Joku muu, mikä?

  134 ääntä
  24,1%
 12. Kammottavaa roskaa, kuolen nälkään ennemmin!

  64 ääntä
  11,5%
 1. Hippo

  Hippo Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  28.07.2004
  Viestejä:
  1 904
  Saadut tykkäykset:
  96
  "Paremmissa" hampurilaispaikoissa kun saa yleensä pettyä, niin SBJ oli tosiaan pitkään, pitkään aikaan positiivinen yllätys. Simppeli, sopivan kokoinen ja maistuva perusburgeri, ei mikään ylitäytetty mättökasa tai ohut luiru. Jatkoon.
   
 2. scented

  scented Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  22.02.2005
  Viestejä:
  1 432
  Saadut tykkäykset:
  73
  Pitkän aikaa hampurilaiset, jotka olen syönyt, olet tehnyt itse kotona. Voi vaikuttaa eniten lihan (tai kasvispihvin) ja muidenkin täytteiden laatuun. Sämpylöinä käyttänyt Naughty Burgerin sämpylöitä, eivät murene lainkaan ja ovat pehmeitä.

  Jos Heseen eksyy, niin mukaan lähtee tortilla pienellä salaatilla. Tosin onhan se Hesen kerrosburgeri aika jees.
   
 3. Vole

  Vole Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  16.03.2010
  Viestejä:
  1 888
  Saadut tykkäykset:
  61
  Friends and Burgersista saa hyviä burgereita. Olen kovasti tykästynyt niihin ja koen, että hinta-laatu-suhde on erittäin hyvä. Myös ranskalaiset ovat hyvin maittavia. Pidän siitä, että annoskoko ei ole liian suuri, koska en tykkää ylisyömisestä, sillä siitä tulee vaan niin helposti huono olo. Aterialla saa hyvin nälän pois ilman, että tulee ähkyä. Voi olla, että joku isompi kaveri ei noista tule kylläiseksi, mutta minulle ne ovat sopivia. Classic, Aioli ja Cheese&Onion burgerit on kokeiltu ja kaikki hyväksi koettuja, ei liikaa kastiketta, pihvi on mehukas ja muhkea ja sämpylät eivät ole jauhoa tai muovisen tuntuisia.

  Bites tuli testattua kesällä, mutta en suoraan sanoen hirveästi muista kokemuksesta johtuen varmaan siitä, että kävin syömässä kaverin kanssa, jota en ollut nähnyt pitkään aikaan ja fokus oli keskustelussa. Ei jättänyt kumminkaan negatiivista fiilistä, mutta en muista vahvuuksia. Pitäisi kokeilla uudestaan, koska listalta löytyy mielenkiintoisia burgereita. Naughty burger jätti viime vuonna negatiivisen kokemuksen, etenkin ranskalaiset, jotka vaikuttivat olevan tehty suolasta eikä perunasta, koska olivat sen verta suolaisia. Pitäisi varmaan antaa uusi mahdollisuus, kun olen kuullut sen verta kehuja, mutta vielä en ole saanut aikaiseksi.
   
 4. TheRealThing

  TheRealThing I WANT TO BELIEVE Tukijoukot

  Liittynyt:
  03.05.2004
  Viestejä:
  4 017
  Saadut tykkäykset:
  499
  Sellainen perussääntö melkeinpä oikeasti hyvälle purilaiselle on, että lihan pitää olla priimaa.

  Kunnon mehevä paksu tuoreesta hyvästä jauhelihasta oikein paistettu pihvi tuottaa hyvän lopputuloksen aina. Näitä on muutama osunut kohdalle bistroissa ja ns. ketjupaikoissa jo hehkuttamassani Social Burger Jointissa.

  Kun ennen mentiin Tukholmaan syömään Burger Kingiin, niin olen nyt puolestani nähnyt ruotsalaisia turisteja Social Burger Jointissa. :) (Ehkä hyvä vielä tähän tähdentää, että minulla ei ole penniäkään kiinni ketjussa, olen vain itsekin tyytyväinen asiakas.)