Panasonic PT-AE4000

Keskustelu osiossa 'Videotykit ja -projektorit' , aloittajana anidabi, 03.09.2009.

 1. silma

  silma Member

  Liittynyt:
  02.09.2009
  Viestejä:
  86
  Saadut tykkäykset:
  0
  pistetääs tänne kysymystä kun kokemus noiden säätämisestä on kumminkin vielä suht rajallinen. Elikkä ongelma on seuraava johon aluksi kun tykin hankin niin en paljoa kiinnittänyt huomiota koska kangas ei ollut kunnolla asennettu. Nyt kangas on kohillaan ja koitin tuota kuvaa kohdistaa niin vasenta reunaa ei saa kirveelläkään tarkaksi. Tarkennus alkaa heikkenemään vähän matkan päästä kuvan keskipisteestä. Oikea reuna taas on veitsen terävä.

  linssinsiirtoa on käytetty minimaalisesti alaspäin koska tykkin on melkein kankaan keskikohdalla sivuttain ei ollenkaan korjausta. Tykki pitäisi olla kohtisuorassa kangasta nähden enkä tuota vasenta reunaa saa tarkaksi vaikka tykkiä koittaa kääntää kangasta nähden kumpaankin suuntaan. Tuolle sain 6kk takuuta niin pitäisiköhän tuo pistää huoltoon tai palautus tod näk onnistuu myös..

  Onko tuolle mitään tehtävissä itse? pystyykö huolto tuolle mitään tekemään? Hommasin tykin demo käytöstä ja sillä on ajeltu yhteensä ennen ostoa 4000h lamppu vaihdettu tuossa puolivälissä. Tällä hetkellä lampussa tunteja tullut omassa käytössä 672h elikkä lampulla 2672h yhteensä.
   
 2. UrsusArctus

  UrsusArctus Member

  Liittynyt:
  06.09.2007
  Viestejä:
  181
  Saadut tykkäykset:
  0
  Onko täällä vielä tykin omistajia? Jos on, niin mikä teillä on tykin ja kankaan välinen etäisyys käytettäessä 2.35:1 tai 16:9 kuvaa 120" 2.35:1 kankaalla?