PANASONIC 50C2 vaiko SAMSUNG 50C535 kumman itse pistäisit?

Keskustelu osiossa 'Televisiot' , aloittajana mikkois, 05.12.2010.

 1. mikkois

  mikkois Uusi jäsen

  Liittynyt:
  07.04.2010
  Viestejä:
  5
  Saadut tykkäykset:
  0
  ...jos noista kahdesta valita pitäisi.

  En muista milloin olisi pitänyt näin pitkään miettiä valintaa mutta nyt on hankalaa. Näitä kahta halpaa 50 tuumaista plasmaa on myyty jo pitempään eli käyttökokemuksiakin varmaan löytyy.

  panasonic 50c2

  samsung 50c535

  Noista kahdesta noin 700 euron plasmasta pitäisi kone valita. Käyttö, 60% tv, 20% blu-ray, 20% xbox360.

  Samsungissa olisi full hd paneeli mutta panasonicissa kuvan ei kertoman mukaan pitäisi palaa kiinni pelikäytössäkään. Miten mahtaa olla samsungin laita kun kone välillä pelikäytössä tulee olemaan? Onko riskiä polttaa kuva kiinni? Ja mites tuo samsungin 600 hertsin prosessointi? Onko merkittävää hyötyö pansuun verrattuna?

  Ratkaisu pitäisi tehdä viikon sisään suuntaan tai toiseen. Kumman sinä valitsisit?
   
 2. sampo.666

  sampo.666 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  14.04.2006
  Viestejä:
  1 747
  Saadut tykkäykset:
  0
  Osta molemmat ja palauta toinen? Kävin joku aika sitten potkimassa renkaita ja ainakin joku Samsungin plasma sattui silmään. Olisikohan ollut juuri tuo malli? Siinä kohisi kuva, joten en katsellut sitä noin viittä sekuntia pidempään.

  Panasonicista olen nähnyt edellisen C1-mallin, joka jostain syystä ei ollut päällä. No oma-aloitteisena painoin virtanappia ja myyjien juoni selvisi hyvin nopeasti. Elokuvan tummasta kohtauksesta ei saanut mitään selvää myymälän kirkkaassa valaistuksessa. Lisäksi koneen muotoilu oli aika hirveä.

  Eikö nuo töllöt ole aika halpoja, eli niitä voi ajatella vaikkapa kertakäyttö hyödykkeenä? Jos kuva palaa kiinni liian pahasti, niin käydään hakemassa uusi kone tilalle. Ja lisäksi seuraavalla kerralla tietää jo hieman paremmin mitä töllöltä haluaa.
   
 3. Pasi_K

  Pasi_K Uusi jäsen

  Liittynyt:
  12.01.2009
  Viestejä:
  25
  Saadut tykkäykset:
  0
  Meillä on tuo C2:nen ollut kesästä asti. Ei ainakaan palamisesta pitäisi olla pelkoa, lapsilla jää muumien valikkoa yms. useaksi tunniksi näytelle mutta heti on kaikki kadonnut muutamassa sekunnissa kun on laittanut liikkuvaa kuvaa.