Pakastepizza

Keskustelu osiossa 'Ruoka & Juoma' , aloittajana aheikkinen, 02.11.2009.

 1. El Grande

  El Grande Well-Known Member

  Liittynyt:
  25.07.2007
  Viestejä:
  2 935
  Saadut tykkäykset:
  125
  Ei ole pakastepizza, mutta kamalin "pizza", mitä olen ikinä syönyt: Saarioisen Pronto Americana. Kahdella sanalla: hyi helvetti! Sinihomejuusto maistuu imelältä, ananakset ovat vuotaneet mehuaan täytteisiin, minkä takia koko läppä maistuu makealta, ja pohja on tuttua kytkinlevytavaraa. Lämmitin uunissa ja kaiken kukkuraksi olisi juustotkin palaneet, jos olisi ohjeita (kylmään uuniin, pois kunnes lämmennyt 200 C:hen) noudattanut. Yäk. En ole tainnut ikänä jättää edes roiskeläppää kesken (kerran jäi tosin pakastepizzan syöminen aloittamattakin, kun paloi uunissa ohjeiden mukaiselle lämmityksellä :D), mutta nyt oli kyllä pakko. Onneksi oli tarjouksessa (~2 euroa, täyteen hintaan olisin jo suuttunut). Päiväys ja kylmäketju kunnossa (ainakin omalta osaltani), että siitä ei johtune.
   
  Viimeksi muokattu: 24.01.2016
 2. Tilt-type

  Tilt-type Well-Known Member

  Liittynyt:
  03.07.2003
  Viestejä:
  3 261
  Saadut tykkäykset:
  160
  [​IMG]
  Grandiosa pepperoni perhepizza

  Kenties paras koskaan syömäni pakastepizza. Tosin olisin voinut vaikka vannoa, että siinä oli pepperonin lisäksi täytteenä jauhelihaa, mutta ainesosien mukaan ei ole. No on sekin tavallaan saavutus, että tuosta huolimatta syödessäni ajattelin sen olevan oikein herkullinen jauhelihapizza, jossa jostain syystä on pepperoneja, jotka eivät edes maistu hirveästi pepperoneilta. Kenties pepperonit maistuivat jauhelihalta? Nerokasta!

  Edit: Huutonaurua tosin perhepizza-nimitykselle. Tavallisen kokoinen pakastepizza, ei tullut edes ähkyä.
   
 3. Euphemos

  Euphemos Active Member

  Liittynyt:
  25.05.2005
  Viestejä:
  1 246
  Saadut tykkäykset:
  9
  Nyt kun toissavuonna paskoivat Pirkan kiviuunipizzojen laadun lopullisesti tavarantoimittajan vaihdoksella, ovat Oetkerin Rusticat (Pepperoni Calabrese, Tex-Mex Beef & Nachos ja 4 Cheese) ja Casa di Mamat olleet ainoita ympäri vuoden tarjolla olevia, ostamisen arvoisia pakastekänkkyjä - kaikissa muissa pohjan rakenne on jollain tavalla pielessä, usein myös täytteet. Keväisin tulee myös Lidlin Ice Hockey Pizzoja popsittua edullisen hinnan vuoksi.

  Tosin nykyään tuleekin enemmän keskityttyä kotimaisten huippupizzerioiden kiertelyyn parin viikon välein, korkeamman laatutason mestoja kun on ruvennut ilmestymään ainakin isoimpiin asutuskeskuksiin. Tässä tämänhetkinen top10:

  1. Pjazza, Helsinki
  2. Vaelsa, Helsinki
  3. Capperi, Helsinki (Oulunkylä/Rikhardinkatu)
  4. Daddy Greens (Töölö/Iso-Roba)
  5. Il Posto, Tampere (Hervanta)
  6. Alfons', Helsinki
  7. Pub Niska, Turku
  8. Fornitaly, Helsinki (Jollas)
  9. Via Tribunali, Helsinki
  10. Tintå, Turku
   
 4. Recce

  Recce Well-Known Member

  Liittynyt:
  29.03.2004
  Viestejä:
  2 852
  Saadut tykkäykset:
  162
  Molemmissa syönyt pizzat mutta edelleen mielestäni häviää Milanin lätyille.
   
 5. Professional

  Professional Stirlingite Tukijoukot

  Liittynyt:
  09.08.2004
  Viestejä:
  10 753
  Saadut tykkäykset:
  344
  Viime aikoina kaupasta on jäänyt käteen Grandiosan Grilled Veggies :D
   
 6. 100mo

  100mo Member Tukijoukot

  Liittynyt:
  25.06.2001
  Viestejä:
  908
  Saadut tykkäykset:
  21
  Tälläisen ostin puolivahingossa:
  Grandiosa mozzarella kiviuunipizza 350g (Kiviuunipizza, täytteenä mozzarellajuustoa, kuutioitua tomaattia ja pestoa)
  Yleensä ostan pizzoja joissa on lihaa, makkaraa tai kalaa täytteenä, mutta tämä oli tosi maukas ilman niitä ja sopivan suolainen!
   
 7. KILLPATRICK

  KILLPATRICK Well-Known Member

  Liittynyt:
  28.01.2010
  Viestejä:
  2 523
  Saadut tykkäykset:
  265
  Kiitos listasta. Heti ajattelin käydä tarkastamassa pari lähintä.
   
 8. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Well-Known Member

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 105
  Saadut tykkäykset:
  96
  Yhden mielipiteeseen ko. pakastepitsan maistuvuudesta. Itsekin oletin jotenkin, että kyseessä olisi isompi pitsa, mutta samalla tavalla se meni alas kuin muutkin... Onhan tosin kyseessä grammamääräisesti samaa kokoluokkaa oleva pitsa kuin esim. Dr. Oetkerin Rustica ja Grandiosan BigOne, jotka ovat siis pannupitsatyyppisiä. Parhaimman pakastepitsan titteli on kyllä vaikea päättää juuri Rustican ja BigOnen välillä. Välillä Rustica tuntuu paremmalta mutta kun palaa BigOneen, niin siinä tuntuu saavan jotenkin värikkäämmän ja mausteisemman maun. Tapaan valita juuri versioita, missä on pepperonia.

  Aika jännä itse asiassa... Olin Rusticaa ottanut aiemmin Double Pepperoni -versiona, koska Pepperoni Calabresea oli haukuttu jossain. Päätin kuitenkin jälkimmäisen ottaa testiin vihdoinkin ja kyllä se minusta maistui yhtä hyvälle kuin Double Pepperoni, kenties juustoisuutensa takia jopa vähän paremmalle.