Oscar-gaala 2019

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Professional, 22.01.2019.

 1. Snäckby

  Snäckby Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  12.04.2016
  Viestejä:
  1 247
  Saadut tykkäykset:
  59
  Vegasissa jaetaan AVN Awards ja WWE:n vyöt. Varsinkin tuossa AVN Awardsissa on paljon katseltavaa.
   
  Liekinheitin tykkää tästä.
 2. TheRealThing

  TheRealThing I WANT TO BELIEVE Tukijoukot

  Liittynyt:
  03.05.2004
  Viestejä:
  4 389
  Saadut tykkäykset:
  621
  Niin, kyllähän väkisinkin tulee ajateltua, että voisiko gaala enää olla yhtään poliittisempi, samoin ehdokkaat ja voittajat. Tärkeitä elokuvan aiheita tietenkin, mutta menikö kaikki pystit vähemmistöistä kertoville elokuville? En siis sano, etteikö tärkeää, mutta sitä katsojana haluaa lähinnä nähdä hyvää elokuvaa ja toivoo sitä arvostettavan ihan perinteisillä elokuvan arviointikriteereillä. Nyt tuntuu, ettei ne ole enää hetkeen olleet keskiössä. Toki useimmiten pystejä saaneet elokuvat ovat myös hyviä, en sitä kiistä.

  Ylipäänsä on aina vähän vaivaannuttavaa, kun viihdealan ihmiset alkaa politikoimaan. Mieluiten toivoisi siis gaalankin keskittyvän muuhun. Bonoakaan ole kestänyt kuunnella enää pariinkymmeneen vuoteen jeesusteluineen.

  En välttämättä kaivannut juontajaa gaalaan. Mutta toisaalta itse formaatti on kyllä tosi puiseva ja pitkäveteinen. Vaikea toisaalta sanoa mitä pitäisi tehdäkään parantaakseen konseptia.

  Missään tilaisuudessa ei muuten näe yhtä paljon heikkoa ylinäyttelemistä kuin Oscar-gaalassa. Tekonaurua, "OU WAU UI" -naamanvääntelyä ja teatraalista seisaallaan taputtamista. :D
   
  Vole tykkää tästä.
 3. Recce

  Recce Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  29.03.2004
  Viestejä:
  2 906
  Saadut tykkäykset:
  215
  Hesarissa tänään otsikko "Steven Spielberg yrittää estää Netflix-elokuvien pääsyn Oscar-ehdokkaiksi", hänen mielestään eivät ansaitse pystejä. Tavalliselle tallaajalle käy yhä selvemmäksi kyseisen gaalan hyvä veli -järjestelmä, sisäsiittoisuus ja politikointi.
   
 4. kmruuska

  kmruuska Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  27.10.2009
  Viestejä:
  1 008
  Saadut tykkäykset:
  291
  Tosin jos viitsii lukea itse jutun ennen kuin vallan pöyristyy, saa samalla selville että Spielbergin mielestä televisiotuotannot kuuluvat eri kategoriaan kuin valkokangaselokuvat. Näin on minustakin asia. Telkkarituotannoille on ollut omat palkintonsa ikiajat.
   
 5. Recce

  Recce Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  29.03.2004
  Viestejä:
  2 906
  Saadut tykkäykset:
  215
  Ajat muuttuu ja niin myös pitäisi Oscarienkin. Se että striimausleffat palkittaisiin Emmyissä niin omasta mielestä se olisi elokuvien ja tekijöiden aliarviomista. Roma leffanhan piti pyöriä jenkeissä muistaakseni pari viikkoa että se hyväksyttiin edes ehdokkaaksi. Streemauspalveluiden omat tuotannot ovat parhaimmillaan loistavia ja osa vielä tuntemattomien tekijöiden aikaansaannoksia, tällä tavoin saataisiin uutta verta Oscareihin, jotka tällä hetkellä pyörii vuodesta toiseen samojen naamojen leikkikenttänä.
   
 6. vintsukka

  vintsukka Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  25.03.2004
  Viestejä:
  1 433
  Saadut tykkäykset:
  66
  Viikon pitää leffan pyöriä teatterissa/teattereissa Los Angelesin alueella että hyväksytään ehdokkaaksi, eikä saa ilmestyä streamauspalveluihin tai fyysisellä medialla ennen teatterikierroksen alkamista. Samat säännöt kaikilla leffoilla.