Onkyo TX-SR674E ja "purple" HDMI-kuva

Keskustelu osiossa 'Vahvistimet' , aloittajana Tormuk, 06.03.2007.

  1. Tormuk

    Tormuk Uusi jäsen

    Liittynyt:
    05.03.2007
    Viestejä:
    2
    Saadut tykkäykset:
    0
    Hommasin laitteen hyvässä uskossa, mutta parin päivän käytön jälkeen HDMI-läpivienti näyttää kuvan "purple" sävyisenä eli lilana. On kenelläkään muulla vastaavaa ongelmaa?

    Kaikki (jopa hidden vid3 + standby ja vid4 + standby) asetukset on käyty moneen kertaan läpi ja resetoitukin (vid1 + standby) ja uudelleen kaapeloitu... mikään ei tunnu auttavan?

    Muuten laite toimii moitteettomasti, composite jne... kuvat näkyvät oikein.
    Ääni on loistava!
     
  2. mappe

    mappe Uusi jäsen

    Liittynyt:
    04.02.2001
    Viestejä:
    253
    Saadut tykkäykset:
    0
    Itselläni on samantyylinen ongelma 804:n kanssa. HDMI-signaalit näkyy oikein vahvistimen kautta, mutta XBOX 360:n komponenttisignaali näkyy violettina. Vahvarilta lähtee siis yksi HDMI tykille. Ei ole viimeaikoina tullut paljon pelailtua, joten en ole asiaa jaksanut selvittää.
     
  3. HardSoft

    HardSoft Haec habui, quae dixi Tukijoukot

    Liittynyt:
    01.11.2005
    Viestejä:
    2 281
    Saadut tykkäykset:
    0
    HDMI-kaapelin "laatu" ! !

    Monet luulevat, ettei kaapelin laadulla ole merkitystä kun kuvaa siirretään digitaalisena, mutta tosi asiassa kaapelin laadulla on suurempi merkitys kuin analogisignaalia siirrettäessä. Todennäköisesti virheenkorjaus ei pysy mukana virheiden vauhdissa tai liittimen kontakteissa on sopivasti klappia.
     
  4. Tormuk

    Tormuk Uusi jäsen

    Liittynyt:
    05.03.2007
    Viestejä:
    2
    Saadut tykkäykset:
    0
    Joo, tämä on tiedossa ja itselläni on 10m todella laadukas (ja kallis) HDMI-kaapeli. Minulla siis yksittäiset lähteet näkyivät moitteettomasti tykillä/LCD:llä suoraan, mutta Onkyon läpi HDMI vietyinä tuli tuo "purple" huntu päälle. Laite toimi alussa kyllä n. 3 tuntia oikein, mutta seuraavana päivänä ei sitten enää. Palautin laitteen... harmi vaan, ääni kun oli niin hyvä. Eli saattoi olla vain huonoa tuuria ja laite hajos?

    Nyt kuitenkin pitäisi löytää korvaava laite? Yamaha RXV 1700, Sony ST-DA5200ES tai Marantz SR 8001?
     
  5. Mx7

    Mx7 Uusi jäsen

    Liittynyt:
    26.08.2010
    Viestejä:
    20
    Saadut tykkäykset:
    0
    Itselläni samanlainen ongelma Marantz SR5005 ja topfield crc2400 kanssa. ELi siis purppuran värisnä näyttää kuvaa kun välillä vaihtaa kuvalähdettä ja sit palaa takaisin katsomaan topfieldin kuvaa vahvistimen kautta. Kun tekee rebootin topfieldille niin toimii taas normaalisti...ideoita? Kokeiltu kahden eri HDMI kaapelin kanssa ja sama vika toistuu