No XLS200 on hyvä vaihtoehto, mutta sen hinta pyörii 500 euron paremmalla puolella. Tietenkin jos käytetty kelpaa, niin sellaisen voi saada 400 eurollakin. Minusta tuo Chorus ei todellakaan ole mikään iso kapistus
Mites onko kenelläkään kokemuksia Velodynen cht-r 10 subbarista? Pärjääkö se alkuunkaan näissä karkeloissa XLS200 ja Vertigo XLS:n kanssa? Hinta ainakin on samaa luokkaa kun noissa yllä mainituissa.
Huomenta Mullahan oli tuo cht-r10 kotikuuntelussa viime vuonna ja täytyy sanoa, että vaikka painetta siitä tuntui lähtevän, silti se oli yksnuottinen mölisijä. Kovinkaan matalalle se ei mennyt, mutta hyvää siinä oli ne ennakkoasetukset eri materiaalille ja kaukaasäätö, joten jos on aikaa ja intoa, saattaa siitä saada kovalla säätämisella ihan suhteellisen toimivan pelin, jos on tärkeämpää miten lasit hyppii kaapissa, kuin se miltä se kuulostaa eri materiaalilla. Minä en tykännyt. ps: olihan se rumakin ppss:cht-r12 voitti muistaakseni Hifilehden testin, joten ne isommat saattaakin olla ihan vaihtoehtoja leffoille, jos halvalla saa.
En äkkiseltään hoksannut linkkiä tähän ketjuun, mutta täällä kyllä (pieneksi yllätyksekseni) Chorus sai huomattavasti puoltoääniä enemmän kuin BK: https://www.dvdplaza.fi/forums/showthread.php?t=55111
Minun silmääni Vertigo on kyllä pirusti rumempi kuin xls. Tämä pudotti omalla kohdallani vertigon pois pelistä. Luonnollisesti kauneus on kuitenkin katsojan silmässä.
Juuri näin. Minulla oli AP focus aikoinaan ja ei se juuri musiikille sopinut, elokuville vähän paremmin... Jos olisi omakotitlo tms. niin hommaisin ehkä Monon tai SVS:än, mutta kerrostaloon on tuo xls200 just sopiva...
Pitäisikö xls200 subista lähteä tuo reilun 100db:n paine kuuntelupaikalta mitattuna? Itse en saanut tuon, kuin aivan elementin vierestä. Ja osaattekos kertoa, että miksi tämä subi ei toimi hyvin vahvistimen sub out liitännästä? Kauhean korkeaa mölinää tulee, eikä mene matalalle.High-level inputissa joudun pitämään.Vahvistin Cambridge audio 540r versio 1, eli crossoveria ei voi säätää.
Onkohan sulla subbarista sen oma jakosuodi ohitettuna? Näin ollen et voi muuttaa subbarin alipäästösuodattimen rajataajuutta subivahvarista, jolloin kaikki AV-vahvarin sub-outista ulos työntämät taajuudet toistuvat. Tuon jakosuotimen ohittaminen tapahtuu siis sieltä subbarin takana olevista namiskoista. Tuossa asennossa subi menee käsittääkseni ihan yhtä matalalle, kuin muissakin tapauksissa, mutta korkeammat taajuudet hämäävät korvaa ja peittävät matalammat taajuudet alleen.
kytkin asennossa in tai out ei ole hyvä.Outissa kuuluu puhetta aivan selvästi ja inissäkin jonkin verran.
HäiriöKombinaatioMultiOngelmaYhdistelmien voittaja: BK Electronics+Gamblingridge Audio samassa laitteistossa!
Mulla on kytkin asennossa In, ja jakotaajuus ~70Hz. Ei tuolla yhdistelmällä ainakaan mun kuulolla mitään korkeita ääniä läpi kuulu, vaan soi oikein mukavan kuuloisesti Ushereiden kanssa . Taitaa sulla olla jotain vikaa subissa -> vie (takuu)huoltoon/vaihtoon.
Ei siinä mitään vikaa ole, kun toisella vahvarilla kuuluu normaalisti ja tässäkin kun kytkee high-level.Myös Toisella Cambridgella on ollut sama.Ei vaan pääse alas, jos laitan subin Rca:lla.
No onko tuo Cambridge sitten huono vahvistin? Ihmeellisesti tälläkin palstalla vaihtelee nämä mielipiteet.Olen huomannut muissakin aiheissa.
Ei se huono ole, mutta kannattaa ennemminkin kuunnella omin korvin ja päättää itse onko vahvistin hyvä vai huono. Sitäpaitsi jos laitteessa on tuollainen "ominaisuus", joka tekee subiliitännän täysin käyttökelvottomaksi, niin itse en edes miettisi, vaan veisin laitteen samoin tein takaisin...
Mua edelleen hieman hämää se, että miten sieltä subista kuuluu korkeita taajuuksia, vaikka subin oma suodin olisi käytössä. Korjatkaa, jos olen väärässä, mutta eikö sen alipäästösuodattimen homma ole ne korkeat taajuudet suodattaa pois, jos niitä sieltä vahvistimen sub-outista työnnettäisiinkin. Jos siis subin oman alipäästösuodattimen laittaa minimiinsä, niin ei sieltä mitään puhetaajuuksia pitäisi kuulua; av-vahvistimesta ja sen sub-outista riippumatta. Se, että subi kuulostaa toimivan "oikein" jollain toisella vahvistimella, saattaa johtua siitä, että tämän kyseisen vahvistimen sub-out työntää vaikka ainoastaan alle 100Hz:n taajuuksia, jolloin vaikka subin suodin ei toimisi, niin sen sointi kuulostaa oikealta. En siis menisi tuomitsemaan CA:ta ainoaksi syylliseksi, vaan edelleen epäilisin sitä subbaria. Upii: Mikä oli se toinen vahvistin, jolla subbaria kokeilit, ja mikä oli sen sub-outin alipäästösuodattimen rajataajuus?