Ongelmia Soneran kaapelikortin kanssa

Keskustelu osiossa 'Digi-TV' , aloittajana klull3, 06.02.2014.

 1. klull3

  klull3 New Member

  Liittynyt:
  30.01.2014
  Viestejä:
  11
  Saadut tykkäykset:
  0
  Nyt ideoita kiitos. Taloyhtiömme vaihtoi DNA-kaapelin Soneraan. Tilasin ensin Sonera viihteen mutta totesin olevan sontaa joten pyysin Soneralta kaapelikorttia. Noh digiboxi (Topfield 5100PVRC) ilmoittaa väärä kortti. Korttia on kokeiltu joka asennossa ja aina sama juttu. Eilen sain uuden kortin ja sama ongelma. Mitä seuraavaksi? Kannattaako hankkia CI(+) lukija ja tunkea se Toppyyn koska haluan tallentaa juttuja myös maksukanavilta. Toimiiko edes CI+-lukija vanhassa Topyssa vai laitanko suosiolla töllöön ja en sitten tallentele maksukanavilta? Vai olisko nyt niin että vaikka boxi löytää kanavat niin Sonera ei vielä tunnista korttiaan? Asiakaspalvelussa nimittäin sanoivat ettet järjestelmissä vielä meidän taloa näy Soneran kaapelitalona.
  Kauheasti kysymyksiä sorry.
   
 2. vps358

  vps358 Well-Known Member

  Liittynyt:
  11.02.2005
  Viestejä:
  3 431
  Saadut tykkäykset:
  176
  Ei toimi tuo CI+-lukija vanhan liiton Topparissa...

  T: Vesku
   
 3. klull3

  klull3 New Member

  Liittynyt:
  30.01.2014
  Viestejä:
  11
  Saadut tykkäykset:
  0
  No just joo. (Musta Pörssin) Tuotekuvaus Topfieldin CI+-lukijasta sanoo kuitenkin "Topfield HD+ on Antenna- ja Cable Ready HD -hyväksytty Conax CI+ maksu-TV kortinlukija joka tukee korttilinkitystä. Toimii suoraan myös uusissa CI+ v.1.3 standardia tukevissa televisioissa.
  Yhteensopiva kaikkien kortinlukijapaikalla varustettujen laitteiden kanssa. Toimii sekä normaali- että teräväpiirtolähetysten kanssa niin antenni- kuin kaapeliverkossa.Tukee korttilinkitystä."
  vai tarkoitatko ettei HD-lähetykset näy vanhanliiton Topparissa? Se ei sinänsä haittaa kunhan saan kortin jotenkin toimimaan.
  Boldaukset omia.
   
  Viimeksi muokattu: 06.02.2014
 4. unreal

  unreal Active Member

  Liittynyt:
  04.02.2004
  Viestejä:
  3 805
  Saadut tykkäykset:
  0
  EDIT: Höpöttelin näköjään omiani, tuossa topparissakin tosiaan on CI-moduulipaikka. Joko muistini pettää pahemman kerran tai sitten ko. boksista on ollut myös malli, jossa tuota paikkaa ei ollut, koska olen melko varma, että omassani sellaista ei aikanaan ollut...

  Eli otetaanpa uusiksi: kyllä CI+-moduulinkin pitäisi tuossa laitteessa toimia "tavallisena" CI-moduulina, mutta kuten antiHD tuossa alla kirjoittaa, niin mitään varsinaista iloa CI+-moduulista ei tosiaan ole verrattuna tavalliseen CI-moduuliin.
   
  Viimeksi muokattu: 07.02.2014
 5. antiHD

  antiHD Member

  Liittynyt:
  09.05.2011
  Viestejä:
  291
  Saadut tykkäykset:
  3
  Humax PVR-9200:ssa on sekä integroitu Conax-lukija että myös modulipaikka, tais olla myös Salora PVR-S600:ssakin. Eli kyllä niitä suomalaisia SD-boksejakin on joissa on integroidun lukijan lisäksi myös modulipaikka.

  Se että toimisiko CI+ modulia sitten näiden SD-boksien kanssa onkin kokonaan eri juttu ja mitä ihmeen hyötyä siitä edes olisi vaikka toimisikin kun ei noilla bokseilla HD-kanavia edes saa kateltua ja CI+:sta ei siten ole iloa.

  Sen sijaan jos boksin oma lukija ei jostain syystä toimi niin voi kokeilla pelkkää CI-modulia.
   
  Viimeksi muokattu: 07.02.2014
 6. unreal

  unreal Active Member

  Liittynyt:
  04.02.2004
  Viestejä:
  3 805
  Saadut tykkäykset:
  0
  ... ja näköjään tosiaan tuossa topparissakin moduulipaikka oikeasti on, eli höpötin aivan puutaheinää luottaen omiin muistikuviini tuosta boksista. Mitään iloa CI+-moduulista ei tosiaan ole verrattuna tavalliseen CI-moduuliin.