Oman koneen kasaus vs valmispaketti

Keskustelu osiossa 'Laitteet' , aloittajana Andy_3822, 21.02.2012.

 1. Slarti

  Slarti Member

  Liittynyt:
  18.03.2005
  Viestejä:
  508
  Saadut tykkäykset:
  0
  Pienenä huomautuksena että tuo emo on AMD:n prossuille. Muuten kyllä samaa mieltä että silentrigistä saa edullisesti hyvää tavaraa kun jaksaa muutaman päivän odotella.

  (Tuolla olisi muuten perskiven Z68-emo samaan hintaan asuksen H67-emon kanssa.)

  On huonontunut. Valikoima ja hinnat ovat paljon surkeampia kuin muutama vuosi sitten. Ei vain oikein ole kivijalkakilpailijoitakaan. Ainakaan pääkaupunkiseudulla.

  On ollut erilaisissa koneissa jo kuusi erilaista SSD-levyä (Super Talent, OCZ vertex 2 ja 3, Intel, Corsair, Kingston (toshiba NAND) ja jokainen on nopeuttanut konetta huomattavasti. Yksikään ei ole vielä hajonnut. Muutama normaalilevy on kyllä käyttislevynä hajonnut. Yleensäkin varmuuskopiot pitää olla olemassa ellei datalla ole mitään väliä. SSD-levyä on myös järjetöntä käyttää datan varastoimiseen jo pelkästään hinnan takia.
   
 2. Maxi

  Maxi HT-hörhö mallia 101 Tukijoukot

  Liittynyt:
  15.04.2002
  Viestejä:
  2 629
  Saadut tykkäykset:
  10
  Kunniointan kokemustasi ja näkemystäsi, mutta olen tässä eri mieltä. Motoristen osien puuttumattomuus pitäisi näkyä kaiken järjen mukaan matalampana vikaantumisherkkyytenä (onkohan tästä jo jotain statistiikkoja ?) ja kyllähän noiden testien siirtonopeudet näkyvät käytännössä ja itse olen saanut semmoisen käsityksen, että valtaosa on samaa mieltä. Ovatko nuo rikkoutumattomia ? Ei varmastikaan niin kuin ei mikään tekninen vempele. Pitääkö jättää varmuuskopioimatta ? Ei todellakaan, teknisten ongelmien lisäksi käyttäjän oma temppuilu esim. päivitysten suhteen saattaa vaatia paluuta aikaisemman ajankohdan tilanteeseen.
   
  Viimeksi muokattu: 25.02.2012
 3. nameone

  nameone New Member

  Liittynyt:
  29.03.2006
  Viestejä:
  23
  Saadut tykkäykset:
  0
  4kpl Vertex 2:sta hajonnut intel piirisarja läppärissä alle 2v. aikana, aina sama juttu, reboot ja bios jumittaa ja levykuvaus mössöä. Pöytäkoneessa saman ajan toiminut.