Ohjaaja jonka taso on laskenut eniten?

Keskustelu osiossa 'Elokuvantekijät' , aloittajana Tero78, 17.06.2002.

 1. lintu^

  lintu^ New Member

  Liittynyt:
  07.03.2004
  Viestejä:
  50
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ekana mieleen tulee M. Night Shyamalan, kaveri aloitti mahtavalla kuudes aisti elokuvalla ja nykyään tulee kauheeta tuubaa :weep:

  Tässä oma mielipiteeni kaverin laskusuhdanteesta:

  The Sixth Sense *****
  Unbreakable ****
  Signs *** 1/2
  The village ***
  Lady in the Water **
  The Happening *
   
 2. ipeniemela

  ipeniemela Active Member

  Liittynyt:
  23.09.2004
  Viestejä:
  779
  Saadut tykkäykset:
  53
  Village oli tosiaan viimeinen hyvä noista.
   
 3. winterland

  winterland Active Member

  Liittynyt:
  20.08.2004
  Viestejä:
  5 253
  Saadut tykkäykset:
  1
  Samaa mieltä. The Happeningin jätin kesken, kun oli sen verran huono ja Lady In The Wateria on myös haukuttu siihen malliin, että enpä taida edes vilkaista.
   
 4. Golem

  Golem New Member

  Liittynyt:
  06.11.2003
  Viestejä:
  176
  Saadut tykkäykset:
  0
  Wachowskyn veljekset, ensin tekevät Mestariteosten Mestariteoksen eli Matrix-trilogian ja sen jälkeen kammottavan hirvityksen Speed Racerin. Enkä usko että tekevät enää yhtään elokuvaa.
   
 5. ana198

  ana198 New Member

  Liittynyt:
  14.12.2006
  Viestejä:
  2 749
  Saadut tykkäykset:
  0
  Korjattu:)
   
 6. Pvt Joker

  Pvt Joker New Member

  Liittynyt:
  11.08.2009
  Viestejä:
  244
  Saadut tykkäykset:
  0
  Aina oppii uutta niin kauan kuin elää... Tällä tarkoitan luonnollisesti sitä, että olet ensimmäinen missään muodossa tapaamani ihminen, joka pitää koko Matrix-trilogiaa mestariteoksena. Itsekään en kuulu siihen joukkoon, jonka mielestä osat 2 ja 3 ovat täysin sietämättömän huonoja, mutta että Mestariteosten Mestariteos...
   
 7. ipeniemela

  ipeniemela Active Member

  Liittynyt:
  23.09.2004
  Viestejä:
  779
  Saadut tykkäykset:
  53
  Heitänpä minäkin oman lusikkani tähän soppaan ja mainitsen Guy Ritchien. Mies ohjaa ensin aivan loistavat Lock, Stock & Two Smoking Barrels, sekä Snatchin. Sen jälkeen pelkkää paskaa. Swept Away sain niin surkeat arvostelut, etten vaivautunut katsomaan koko leffaa, Revolver oli tekotaiteellinen ja vaikeatajuinen pökäle ja Rock N' Rolla laimea Snatchin ja Lock, Stockin uudelleenlämmittely. Uutta Sherlock Holmesia en ole vielä nähnyt, mutta odotan innolla palauttaako kyseinen pätkä uskoni Ritchieen ohjaajana.

  Ja Harlinia pitää kommentoida myös. Prison, Elm Street IV, Die Hard 2, Ford Fairlane, Cliffhanger...ja sitten Cutthroat Island. :sick: Long Kiss Goodnight ja Deep Blue Sea olivat jokseenkin katsottavia, mutta mitään todella upeeta mies ei ole saanut aikaiseksi yli 15 vuoteen.
   
 8. Liekinheitin

  Liekinheitin Well-Known Member

  Liittynyt:
  15.01.2004
  Viestejä:
  4 392
  Saadut tykkäykset:
  67
  Jep. Toisaalta Matrixia edeltänyt Bound on erittäin hyvä, eikä sitä mainittu tässä.
   
 9. JPH

  JPH Active Member

  Liittynyt:
  02.02.2003
  Viestejä:
  3 045
  Saadut tykkäykset:
  4
  Korjattu :)
   
 10. pteittinen

  pteittinen 5K now, 6K later. Tukijoukot

  Liittynyt:
  30.04.2001
  Viestejä:
  6 492
  Saadut tykkäykset:
  178
  Paitsi että Speed Racer oli loistava. (Uh-oh, tuleeko minusta 71 dB:n hengenheimolainen...)
   
 11. Pazze

  Pazze Well-Known Member

  Liittynyt:
  16.09.2003
  Viestejä:
  5 011
  Saadut tykkäykset:
  106
  Tämä oli kyllä monessa mielessä päivän naurettavin postaus.
   
 12. pteittinen

  pteittinen 5K now, 6K later. Tukijoukot

  Liittynyt:
  30.04.2001
  Viestejä:
  6 492
  Saadut tykkäykset:
  178
  Älä muuta virka.
   
 13. pykmie

  pykmie New Member

  Liittynyt:
  14.08.2009
  Viestejä:
  31
  Saadut tykkäykset:
  1
  Kukaan ei ole tainnut vielä mainita Richard Kellyä. Donnie Darko (2001) oli pienoinen menestys ja nautittava elokuva, mutta sen jälkeen tulleet Southland Tales (2006) ja The Box (2009) ovat saaneet melko kylmän vastaanoton.

  M. Night Shyamalan on tullut monesti tässä threadissa esille, jostain ihmeen syystä haluaisin silti uskoa että Shyamalan voisi taas löytää sen kyvyn tehdä hyviä elokuvia ja tuleva Avatar - The Last Airbender olisi hyvä. Luultavasti saan kyllä pettyä..

  Sekä Shyamalanin että Kellyn kehitys on sinänsä aika harmillista, sillä Kelly näytti valtaisaa potentiaalia Donniessa, ja Shyamalaniahan tituleerattiin aikoinaan turhankin ylistäen "seuraavaksi Hitchockiksi". Ehkä jos kaikki ympärillä kehuu liikaa ja pitää nerona, niin lopulta alkaa itsekin luulla liikoja itsestään eikä enää osaa suhtautua tarvittavalla itsekritiikillä ideoihinsa..

  Täytyy kyllä olla hieman eri mieltä, Guy Ritchien omien leffojen joukossa Revolver ja Rocknrolla ei ole ehkä parhaimmistoa, mutta kyllä niistä silti Ritchielle tyypillistä energiaa ja tyyliä löytyy paljon enemmän kuin monien muiden elokuvista - kabbalahsekoilusta huolimatta Revolver oli ainakin itselleni positiivinen yllätys. Tekotaiteellinen pökäle toki, mutta ainakin hyvin tehty sellainen.
   
 14. MikkiHiiri

  MikkiHiiri Do It Yourself Tukijoukot

  Liittynyt:
  20.10.2003
  Viestejä:
  3 760
  Saadut tykkäykset:
  13
  No kyllä Shyamalan on tehnyt tasaisen varmaa työtä. Harva ohjaaja on kyennyt pitämään alamäen niin tasaisen varmana kuin hän. Hitaasti mutta varmasti. :D Ja tämähän on siis miehen ehdottomasti paras = http://www.imdb.com/title/tt0217869/ :thumbsup:
   
 15. Kari Häkkinen

  Kari Häkkinen Active Member

  Liittynyt:
  23.08.2008
  Viestejä:
  1 975
  Saadut tykkäykset:
  9
  Aivan käsittämätöntä miten Ulli Lommelin ohjauksien arvostus on voinut laskea vielä uran alkupuolen selvästi keskinkertaista heikommista saavutuksista romahdusmaisesti.

  Nyt olen ihan oikeasti kiinnostunut tietämään ohjaajan, jonka urakehitys olisi vielä huonompi.
   
 16. JS83

  JS83 Active Member

  Liittynyt:
  07.12.2006
  Viestejä:
  2 563
  Saadut tykkäykset:
  0
  Renny Harlin :rolleyes: Tosin voiko hänen kohdalla puhua tasosta joka on laskenut...
   
 17. Kari Häkkinen

  Kari Häkkinen Active Member

  Liittynyt:
  23.08.2008
  Viestejä:
  1 975
  Saadut tykkäykset:
  9
  Ei pärjää Renny tässä skabassa mitenkään. Eihän tuo ole onnistunut edes puolittamaan ratingiään (korkeimmat pisteet 7.00 ja alhaisimmat 4.20). Lommelilla (6.33 - 1.34) keskiarvo ei taida nousta edes kolmeen.
   
 18. Professional

  Professional Stirlingite Tukijoukot

  Liittynyt:
  09.08.2004
  Viestejä:
  10 844
  Saadut tykkäykset:
  379
  Juu, tota on tullu itsekin monta kertaa äimisteltyä. Siis aivan käsittämätöntä kuinka ura elokuvahistorian ensimmäisen homovamppyyrileffan jälkeen voi kusta noin pahasti.
   
 19. ipeniemela

  ipeniemela Active Member

  Liittynyt:
  23.09.2004
  Viestejä:
  779
  Saadut tykkäykset:
  53
  Heitetääs tähän pari nimeä näin aamun ratoksi ja ajankuluksi.

  M. Night Shyamalan


  Kuudes aisti *****
  Särkymätön****
  Signs ***½
  Village ***

  Siitä eteenpäin: :sick:

  Alex Proyas
  on myös tuottanut jonkinasteisia pettymyksiä loistavien The Crown ja Dark Cityn jälkeen. I Robot oli vain ookoo ja Knowingin loppuratkaisu on hyvin lähellä pilata koko leffan.
   
 20. 5trummer

  5trummer Member

  Liittynyt:
  07.04.2004
  Viestejä:
  100
  Saadut tykkäykset:
  0
  Pitääpä kommentoida täällä mainittuja ohjaajia (ja arvostelijoita)..

  Cameron: Hänet listattiin jo ennen Avataria (joka on keskinkertainen). Mutta True Lies on juuri sellainen erinomaisen viihdyttävä leffa, joka pitää tehdä mestariteoksen kuten T2 jälkeen. Ja viihdyttävyydestä puheenollen, Titanicko ei muka ole? Naurettavaa kuinka vielä 13 vuoden jälkeenkin ei voi hyväksyä leffaa, jossa on rakkaustarina. Oletteko katsoneet sen Abyssin koskaan ;)

  Niin ja jos väittää että eka Terminator on parempi kuin T2, niin valehtelee.

  Spielberg: "1993 viimeisen katsottava", hoh. Enkä aio nyt ylistää vain SPR:ää, vaan Catch Me If You Cania. Tietty jos on Titanicista jäänyt ne DiCaprio-traumat.. Maailmojen sota ja Indy 4 toki keskinkertaista, mutta esim Munich loistava.

  Woo: Katsoin joskus The Killerin, ja mietin, että onko tämä sitten niin erikoinen, samanlainen leffa Hollywoodissa ei kiinnostaisi ketään. Toisella katselulla se oli tosin parempi. Ehkä Woo ei ole koskaan ollutkaan erikoisen hyvä, Aasian eksotiikka tuo aina pisteitä, ja sitten se legenda-äijä (Chow Yun-Fat)

  Shyamalan: En ole nähnyt kuin kaksi ensimmäistä elokuvaa häneltä, mutta odotan aina uutta, koska on vain niin hauskaa lukea niitä haukkuja ja "mitä hänelle tapahtui?" -keskusteluja ;)

  Burton: En ole noita 2000-luvun leffoja niin nähnyt, ehkä Big Fishistäkään tykännyt oikein. Mutta väitän silti että nuo 80- ja 90-luvun leffat ovat yhtä juhlaa verrattuna näihin uusiin (Pee-Wee's Big Adventure on muuten aivan mahtava!).

  Coppola: Tuo Jack oli kyllä aika WTF kun näki ekoja kertoja ;) Tietty jos olis ohjannut kaksi ensimmäistäi Kummisetää ja Apocalypse Now, niin voishan siinä mennä sekaisin.

  Täällä mainitun Carpenterin elokuvia en ole niin katsonut, mutta tuo Ghost of Mars on jäänyt mieleen (Natasha Henstridgen takia?), pitänee katsoa se seuraavan kerran kun töllöstä tulee, varmaan aika viihdyttävä. John Landis on myös jonka uusimpia haukutaan, enpä ole hänenkään klassikoita niin nähnyt. Tietty kova paikka ollut aikoinaan kun kuvauksissa kuoli se mies ja kaksi kersaa. Robert Zemeckis tekee nykyään jotain ihmeanimaatioita? Vielä yksi tunnettu jonka uutuudet eivät liene mitään vanhoihin verrattuna on Rob Reiner. Katsokaa Sikelin ja Ebertin North-arvostelu Tubesta ("I hated this movie. Hated hated hated hated hated this movie.") ja Nostalgia Criticin jakso elokuvasta. Kevin Smith tuskin pääsee koskaan vanhalle tasolleen. Farrelly-veljesten uudet ovat huonoja.

  On niitä varmaan muitakin, ei tule nyt mieleen..
   
  Viimeksi muokattu: 13.10.2010