Nordisk Filmin syyskuun katalogijulkaisut

Keskustelu osiossa 'Blu-ray & UHD -leffat' , aloittajana equilibrer, 08.09.2009.

 1. equilibrer

  equilibrer Uusi jäsen

  Liittynyt:
  24.11.2003
  Viestejä:
  945
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tämä gigantin alevouhotus kuuluu mielestäni siihen tarjousketjuun. Rasittavaa kun joka toisessa viestiketjussa kysellään "mistä näitä saa" tyylisiä kysymyksiä. Joten jatkossa voisi keskustella vain näistä itse julkaisuista.
   
 2. equilibrer

  equilibrer Uusi jäsen

  Liittynyt:
  24.11.2003
  Viestejä:
  945
  Saadut tykkäykset:
  0
  Laitetaanpas vaikka tähän ketjuun, eli Nordisk Film on julkaissut salakavalasti "Lock, Stock and Two Smoking Barrels" Blu-rayna 31.5.

  Ilmeisesti kyseessä on teatteriversio, koska takakansi kertoo 108 min kestoksi. Jos yhtään vanhat merkit pitää paikkansa, kyseessä on AVC-koodattu, DTS-HD MA 5.1 -ääniraidalla varustettu, ekstraton, mutta kohtuullisen hyvällä kuvan- ja äänenlaadulla varustettu julkaisu.

  Muualla maailmassa julkaistu versio on myös teatteriversio eikä ole mitään erikoisia arvosanoja kuvasta saanut, joten tämän Nordiskin version uskaltanee suoralta kädeltä ostaa.
   
 3. Keaton

  Keaton Käyttäjä

  Liittynyt:
  17.12.2004
  Viestejä:
  616
  Saadut tykkäykset:
  0
  Lock Stock tuli ostettua.

  BD-25, AVC, DTS-HD MA 5.1, seepia väripaletti tallella, kohinaa/filmiraetta löytyy runsaasti. Kansi mainostaa "Locked 'N Loaded Unrated Cut" - mitään lisäkohtauksia en huomannut joten teatteriversio kait kyseessä. Kyllä tämä selättää Universalin DNR:llä pilatun julkaisun helposti.