Nokian tulevaisuus

Keskustelu osiossa 'Päivän peili' , aloittajana tootsi, 11.02.2011.

 1. JPH

  JPH Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  02.02.2003
  Viestejä:
  2 907
  Saadut tykkäykset:
  4
  Kyllähän tuolla Microsoftin build tapahtumassa julkaistiin muutakin mielenkiintoista esim. Universal apps eli sama ohjelma toimii niin Windows 8.1:ssä, Windows Phone 8.1:ssä ja Xbox Onessa. UI tietysti vaatii säätöä alustasta riippuen. Lisäksi Internet Explorerin suosikit yms. synkronoituu Windows Phonen ja Windowsin välillä, samoin tehostevärit eli jos vaihdat luurin teeman, tabletin/PC:n teema vaihtuu automaattisesti.

  Cortana vaikutti myös esittelyjen perusteella hyvältä jo näin varhaisessa vaiheessa ja vaikka siitä ei Xbox Onen yhteydessä vielä mainittukaan, niin olettaisin että jossain vaiheessa se myös ko. alustalle tulee. Itse toivoisin, että jossain vaiheessa notifikaatiot voisi lähettää laitteesta toiseen eli esim. jos puhelin soi, ilmoitus puhelusta tulisi Xbox Oneen tai Windows PC:hen/tablettiin.

  Microsoftilla tuntuu olevan nyt suurempi vaihde päällä kuin aiemmin: Xbox One saa päivityksiä kuukausittain, samoin Surface ja samalla koko ekosysteemi alkaa tiivistyä ja laitteet saavat yhdistäviä ominaisuuksia. Siitä huolimatta jokainen alusta on omanlaisensa; Xbox One ei tunnu viihdekäyttöön väännetyltä Windowsilta, eikä Windows 8 tablettikäyttöön venytetyltä Windows Phonelta.