Nelonen SportPro

Keskustelu osiossa 'Digi-TV' , aloittajana Luckyman, 07.12.2009.

 1. Professional

  Professional Stirlingite Tukijoukot

  Liittynyt:
  09.08.2004
  Viestejä:
  11 083
  Saadut tykkäykset:
  481
  Mukava että näkee taas pitkästä aikaa kotona NHL:kin. Mutta teräväpiirrosta tuskin on turha unelmoida vielä moneen vuoteen, kun näkyy lähetykset tulevan vielä 4:3:na... :(
   
 2. KinZZa

  KinZZa Uusi jäsen

  Liittynyt:
  25.12.2005
  Viestejä:
  705
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ei nyt varsinaisesti ketjun Nelonen SportProhon liity, mutta heidän lähettämäänsä NHL:ään kuitenkin: onko kenelläkään kokemuksia espn360.comista? Ajattelin olympiatauon jälkeen ostaa kuukauden passin 15 eurolla, mutta kaipaisin vähän lisätietoa, millaisella laadulla noita pelejä lähetetään. Ja muutenkin, mitä pelejä on valittavana jne...
   
 3. RPZ

  RPZ Uusi jäsen

  Liittynyt:
  25.04.2006
  Viestejä:
  276
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tätä jatkoaika.comin keskustelu threadia kannattaa selata, nopeasti katsottuna aika tyytyväisiä siihen ollaan.
   
  Viimeksi muokattu: 14.02.2010
 4. Luckyman

  Luckyman Käyttäjä

  Liittynyt:
  22.08.2004
  Viestejä:
  569
  Saadut tykkäykset:
  2
  ESPN Americalla suurin osa on laajakuvana.

  Ja kohta HD http://www.canaldigital.fi/Ajankohtaista/Tiedotteet/13-HD-kanava/
   
 5. Kaitzu

  Kaitzu Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  31.07.2001
  Viestejä:
  3 458
  Saadut tykkäykset:
  30
  Onhan se mukava että monenlaista urheilua näytetään, mutta kun kuvanlaatu on mitä on, niin kyllä siinä mielenkiinto nopeasti katoaa.

  Eilisetkin FA-ottelut oli semmoista pikselimössöä että :sick:

  Kyseessä siis DVB-T :(
   
 6. hkj

  hkj Avatar Tukijoukot

  Liittynyt:
  10.09.2003
  Viestejä:
  4 126
  Saadut tykkäykset:
  0
  Onko antennissa Nelonen SportPro saatavilla vain joko Elisa Viihteen omistajille tai PlusTV-paketin osana? Soneralta ei kanavaa ole mahdollista saada antennitalouksiin tai IPTV-palvelun kautta (Koti TV)?

  Kuvanlaatu on siis antennin (DVB-T) kautta paskaa?
   
 7. Ari

  Ari Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  25.06.2000
  Viestejä:
  3 320
  Saadut tykkäykset:
  4
  Nyt on sitten nähty tämän Nelonen SportPro:n mainostettu aloitus ratamoottoripyöräilyn sarjan 2010 osalta. Viime vuonnahan näitä näki joko Nelosen tai Urheilukanavan puolella, nyt sitten sarja on siirretty maksullisen Nelonen SportPro:n puolelle ja mitä tämä maksullinen Nelonen SportPro onnistui tekemään?

  125-luokan kisa sitten JÄTETTIIN NÄYTTÄMÄTTÄ kun samaan aikaan olivat bookanneet jonkun jalkapallo-ottelun jota pelattiin käytännössä koko 125-luokan kisan ajan. 125-kilpailusta (jossa siis mukana suomalaistalli) näytettiin vain 2 viimeistä kierrosta, eli myöskään mitään jälkilähetyksiä on turha katsella kun lopputulos on kuitenkin selvillä. Voisivat koittaa myös jalkapallo-otteluiden kohdalla että näytetään sen sijasta vaikka moottorpyöräilyä ja sitten näytetään lopuksi ottelun viimeiset 2 minuuttia ja lopputulos. Ja tämä siis kanavasta maksaneille...

  Samaan aikaan Sanomalla olisi ollut toki käytössään myös perus Nelonen Sport, käytettiinkö sitä tässä päällekkäisyyden kanssa? Ei. Entä Nelonen. Ei.

  Tähän mennessä ratamoottoripyöräilyn siirto maksulliselle Nelonen SportPro:lle on ollut 100%:n heikennys viime vuoteen, jolloin noita pystyi katselemaan silloiselta Urheilukanavalta tai Neloselta tai jopa Nelonen HD:lta paremmalla kuvanlaadulla. Nyt sitten on mahdollista maksaa Nelonen SportPro:sta ja silti ei kisaa näe ollenkaan miltään kanavalta. Onneksi kuninkuusluokan kisa on tulossa vasta myöhemmin. Mutta eipä sitäkään ole merkitty Nelonen SportPro:n EPG:hen, siellä on vain kaikki luokat "yhtenä möykkynä" jolla on kestoa 4h. Eli myös digiboksin ohjelmoijan (tallennus tai tällaisen livenä katsottavan urheilun tapauksessa etenkin) katseluajastuksen käyttö on tehty turhaan vaikeaksi, kun epg-ajastusta ei voi tehdä suoraan eri luokkien kisoihin.

  Täytyy todeta, että tähän mennessä Nelonen SportPro:n aloitus on ollut täydellinen pannukakku moottoriurheilun maksaville ystäville. :( Yksi luokka kolmesta meni siis jo täysin seinille kun kanavalta tuli vain jalkapalloa, jossa ei tainnut edes olla suomalaisjoukkuetta pelaamassa (niinkuin tässä 125-luokassa siis oli suomalaisteami mukana). Jäi sitten näkemättä.
   
 8. JaySee

  JaySee swiftly and with style Tukijoukot

  Liittynyt:
  20.03.2002
  Viestejä:
  1 213
  Saadut tykkäykset:
  65
  Tuollaiset murheet loppuvat tämän kuun lopulla, sillä irtisanoin PlusTV-sopimukseni pari viikkoa sitten. Kohta on tämä talous taas maksutelevisiovapaa alue. :D
   
 9. Ari

  Ari Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  25.06.2000
  Viestejä:
  3 320
  Saadut tykkäykset:
  4
  SportPro kruunasi MotoGP-aloituskisan jättämällä näyttämättä myös kuninkuusluokan palkintojenjaon sekä voittajien lehdistöhaastattelut...

  JA TÄSTÄ SIIS MAKSETAAN.

  Myös Metsäopetus-mainoksia paukutettiin kesken kisan monta kertaa, onneksi vain lyhyitä, mutta ei tuollainen kuulu premium-maksu-uhreilukanavan toimintaan.

  Täytyy kyllä todeta, että MotoGP:n seuraaminen on tehty ikäväksi, kun sitä ei enää näy kuin tuolta Nelonen SportPro:lta, joka hoitaa homman huonommin ja heikommalla tasolla kuin ilmainen Urheilukanava ja Eurosport edes aiemmin koskaan.

  Ilmeisesti Nelonen SportPro on haalinut liikaa päällekkäisiä lajeja, mutta jostain syystä juuri MotoGP näyttää olevan se kärsijäosapuoli, nyt sieltä rupesi tulemaan jotain golffia. Live siellä lukee nurkassa edelleenkin, mutta kun jalkapallo ja golf eivät kuulu seuraamiini lajeihin, mutta ratamoottoripyöräilyn MM-sarja kuuluu, niin ei tämä nyt toimi.

  Surkea homma. :(

  Ohjelmatiedot yhtenä möykkynä EPG:ssä ja itse tapahtuma "nipistetty" molemmista päistä, alusta puuttui lähes tunti ja ensimmäinen luokka käytännössä kokonaan ja lopusta nuo seremoniat.
   
 10. tsinivuo

  tsinivuo Uusi jäsen

  Liittynyt:
  23.03.2002
  Viestejä:
  3 907
  Saadut tykkäykset:
  1
  Katso sinäkin BBC:n streamia. Kisaa oli mukava seurata ilman mainoksia, eikä tullut ikävä Nelosen selostajia. Palkintojenjakoa ja lehd.tilaisuutta en jaksanut jäädä katsomaan. Kallio kävi BBC:nkin puolella heittämässä kootut selitykset kisan aikana. :king:
   
 11. jruots

  jruots Uusi jäsen

  Liittynyt:
  27.01.2001
  Viestejä:
  93
  Saadut tykkäykset:
  0
  VLC:llä tuli itsekin katsottua BBC Three:n streamia, hyvin näkyi ja selostuskin oli kohdillaan. Ja mikä parasta ei tarvitse maksaa Elisalle 40€/kk siitä hyvästä, pitäkööt tunkkinsa.
   
 12. TheRealThing

  TheRealThing I WANT TO BELIEVE Tukijoukot

  Liittynyt:
  03.05.2004
  Viestejä:
  4 739
  Saadut tykkäykset:
  737
  Kyllä risoi itseänikin! Jalkapallo jatkui ja jatkui aina vaan! :OI

  Ihan rehellisesti sanoen on ikävä Eurosportin lähetyksiä lajista. Pidin rennosta juonnosta (Leksa? nimi karkaa nyt mielestä..) ja oli suoranainen nautinto istua telkun ääreen sunnuntaisin moneksi tunniksi. Jotenkin en niin ole lämmennyt tuolle Nelosen selostajakaksikolle. Kaas oli okei aikoinaan Eurosportin puolella kommentaattorina, mutta selostajana en niin lämpeä.

  Samoin ärsytti ne amatöörimäisesti päälle heitetyt metsäopetus-mainokset. Jos kanava on tosiaan olevinaan premium-maksukanava niin mainokset joutaa pois. Ilmainen Nelonen Sport -kanavahan onkin jo tehty katselukelvottomaksi sillä alalaidassa kulkevalla nauhalla, jota ei kestä nanosekuntiakaan. Koskakohan saavat sen vielä aikaiseksi tuonne Pro-kanavan puolellekin...
   
 13. lepreconn

  lepreconn Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  27.11.2006
  Viestejä:
  3 369
  Saadut tykkäykset:
  39
  Jostain luin, että tuo palkki olisi tehty siten, että kuva vääristyisi ja "lihavoituisi" tuon takia.
   
 14. Daedalos

  Daedalos Käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  25.11.2004
  Viestejä:
  315
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kyllä, juuri näin se sinne ruudun alalaitaan lätkäistään, eli varsinainen tv-kuva litistyy tuon palkin verran. :OI

  Onneksi eilisen salibandyn finaalin aikana tuota palkkia ei näytetty. Lienee bugittanu, tuskin tarkoituksella jättivät pois..
   
 15. hansolo

  hansolo Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  01.11.2002
  Viestejä:
  4 380
  Saadut tykkäykset:
  383
  Joo, saman huomasin muutama päivä sitten ja piti oikein ääneen sanoa, että "Voi v!tun eunukit", vaikka ei ketään ollut kuulemassa.
   
 16. Ari

  Ari Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  25.06.2000
  Viestejä:
  3 320
  Saadut tykkäykset:
  4
  Joo, normaali Nelonen Sport on täysin katselukelvoton sen palkin aiheuttaman litistyksen takia. Onneksi sieltä katsomani Mobil1 The Grid (hyvä moottoriurheilumakasiini) tulee myös Motors TV:ltä litistämättä. Tuo pystysuuntainen litistys tekee todella karmeaa jälkeä SD-videokuvaan, johon tekstitkin poltettu ennen litistystä. Ei vain pysty katsomaan ollenkaan. Onneksi SportPro:lla ei ole sentään sitä tehty (ainakaan vielä), siellä on mokailtu sitten muuten. Mutta SportPro:sta kuitenkin maksetaan rahaa...
   
 17. larionof

  larionof Käyttäjä

  Liittynyt:
  06.02.2002
  Viestejä:
  412
  Saadut tykkäykset:
  5
  Voin sanoa, että alusta asti Plustv-maksajana( 10 euroa/ kk max.) viime vuoden loppuun, tämä 4 kuukautta ilman on ollut kuin mitään muutosta ei olisi tapahtunut. Okei, muutama elokuvakin tuli katsottua pääsiäisenä ja formulakisat mutta elokuvia saa ja näkee muualtakin, dokumentteja tulee muutenkin sen viideltä kanavalta. Formulat, GT1 ja MotoGP näkyvät netistä, ja omassa tapauksessani myös analogi-RTL:n kautta.

  Ainoa ero entiseen on, että digiboksille ei enää tule tallennettua niin paljoa paskaa vain varmuuden vuoksi kuin ennen. Lapset unohtivat Juniorinkin hetkessä.

  Tackar tästä niin Neloselle, Turulle( ei näy tv5, ei näy Sport Pro, ei näy Disney, ei näy... jäikö vielä joku, mutta näkyy stationääristä kuvaa huippulaadulla TurkuTV:ltä) ja Plustv:n omistajalle.
   
 18. hkj

  hkj Avatar Tukijoukot

  Liittynyt:
  10.09.2003
  Viestejä:
  4 126
  Saadut tykkäykset:
  0
  Monen vuoden tauon jälkeen oli painostuksen alla pakko tilata PlusTV SportPro:n takia, no nyt hetki kärsitään ja sitten taas helvettiin mokoma :)
   
 19. Stoney

  Stoney Uusi jäsen

  Liittynyt:
  17.04.2010
  Viestejä:
  4
  Saadut tykkäykset:
  0
  Heitetään nyt sit oma annos vettä tähän myllyyn. Viasatti tuli hommattua NHL-lätkän takia ja homma toimikin pääosin hyvin....poislukien satunnaiset ruotsinkieliset selostukset. Jostain kumman syystä ruottalaiset kuulostavat siltä, kuin selostaisivat pullaa (tai jotain muuta...) suu täynnä. Lisäksi korvaan särähti/särähtää toistuvat "TittaTittaTittaTITTAoooohaaahuuuuh" orgastiset purkaukset...

  Nyt 4Sport"Pro" on kaapannut nuo suomenkielisillä selostuksilla varustetut lätkälähetykset. Seurauksia: Ohjelmatiedot usein päin persettä. Kahdelta yöllä alkavaan matsiin valvominen alkaa hatuttaa raskaasti huomatessa että ei sieltä mitään matsia tule. Oma vika, mitäs en seuraa oikeaa ohjelmakarttaa. Harmi vaan, kun useassa lähteessä on eri tiedot. Olettaisi kuitenkin, että EPG:n tiedot pitäisivät paikkansa. Matsien aluissa usen kuvasuhde väärin (ei, en ala räpeltämään tv:n kuvasuhdetta...), selostajana eläkeläinen Lindegren, joka ei pysy pelitilanteiden vauhdissa. Ja jos unohtaa pelaajien etunimiä, ainahan voi keksiä uudet. Loppujen lopuksi ruotsinkielisyys ei taida sittenkään olla niin paha....Onneksi viasat lähettää yöllä tulevista matseista suurimman osan alkuperäisselostuksilla. Kyllä noita ameriikan poikia on mukava kuunnella pohjoismaalaisten harrastelijoiden jälkeen/sijaan.

  Sen verran on alkanut v**uttamaan koko toteutus, että ei kertakaikkiaan riitä mielenkiintoa seurata tältä "pro" kanavalta mitään muuta kuin tuo NHL....
   
 20. Niilo

  Niilo Uusi jäsen

  Liittynyt:
  18.05.2005
  Viestejä:
  13
  Saadut tykkäykset:
  0
  Miten minusta näyttää, että tuo Nelosen sportpro kanavan lähetys tulee aika alhaisella bittivirralla tai muuten "hyvin" pakattuna. Katsellut tässä noita SM-sarjan jääkiekkomatseja ja ihmetellyt, kun kiekko pykii ja muutenkin kuva ei jotenkin näytä hyvältä. Onkos jollakin ollut bittimittarit päällä ?